Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Surpriza Ep 5
Autor : unqnick - 2015-12-06
Citita de 7901 ori - Nota 4.14 (22 voturi)
Cand a ajuns acasa, a inceput sa se gandeasca la cele intamplate. Carmen ii facuse cel mai bun sex oral pe care l-a avut vreodata. Nu avea mare experienta dar nu credea ca poate o femeie face asa ceva. Ar fi vrut ca Anca sa poata face asta! Si pizda ! Pizda ei rasa arata fantastic !
Ultimele ei vorbe l-au facut sa-si aduca aminte de seara aceea. Cand au plecat de la ei se gandise ca Anca este dispusa sa se futa cu Noni daca el ar fi facut prima miscare cu Carmen. La asta se gandise atunci si Anca dar nu avea cum sa stie asta. Cand au ajuns acasa s-au futut cu atata incrancenare cautand sa se elibereze amandoi de tensiunea ce se acumulase in ei. Totusi lui Anca ii placea sa fie penetrata de el si dupa felul cum ii raspundea, gemetele ei inconfundabile il convingeau de asta.
Imaginea lui Noni care ii futea nevasta cu pula aia mare, mai mare cu 9 centimetri decat a lui cum spusese Carmen. "Stia ce spune, le avusese pe amandoua in mana. Oare Carmen asta urmarise tot timpul, sa se futa cu el sau sa o faca pe Anca sa se futa cu Noni ? " Cu cat se gandea mai mult la asta, detaliile reveneau si imaginatia lui o luase razna. "Cum ar fi sa-i privesc din nou cum se fut ? Oare lui Anca i-a placut asa de mult incat sa o faca fara sa stiu ? Ea spune ca nu dar e aproape evident ca ar vrea sa se futa cu el. "
Se excitase gandindu-se la asta si in aceeasi masura l-a deranjat. Mangaindu-se a ajuns sa se masturbeze cu furie. Anca nu era acasa, plecase ca un prost de la Carmen si isi simtea coaiele gata sa explodeze.
A doua zi nu s-a putut concentra la firma. Se tot gandea la Carmen cum ii supsese pula. Tot ce dorea acum era sa o faca din nou ! " Pentru asta merita sa o las pe Anca sa se futa cu Noni ? Poate Carmen ar vrea sa o faca fara ca sa stie cei doi. Dar cum sa ne ferim de ei. Daca afla Anca si dupa cat e Noni de pornit, dupa cum o pipaie si o bajbaie crezand ca nu ii vad, mai devreme sau mai tarziu i-o va cere chiar ea. "
Telefonul lui incepu sa sune. Era Carmen si raspunse imediat.
- Buna Sorin. Uite ce e, imi pare rau daca te-am suparat aseara. Daca vrei ca Noni sa renunte la ideea lui il voi face sa fie mai retinut. Mie imi place Anca si nu vreau sa o pierd ca prietena. In plus lucram impreuna, sti cum este.
- Ah, asta-i bine.
S-a relaxat imediat, poate acum lucrurile vor decurge cum dorea el.
- Sti Carmen, seara trecuta….a fost grozav. Faptul ca Noni n-a fost acasa, a fost o ocazie minunata sa ma inviti la cina.
Ea a ras pervers si glasul ei l-a tulburat din nou.
- Ai observat ca nu prea le am cu gatitul dar spune-mi ti-a placut aperitivul meu ?.
- Oh doamne nu mai intreba.
- Dar felul urmator ? Am crezut ca nu ti-a placut de asta ai plecat, il tachina ea.
- Cum poti spune asa ceva.
Stia cu adevarat cum sa suga un penis, era tot o data si placerea ei. Prefera sexul oral unuia obisnuit. Penisul lui Noni era perfect pentru ea nefiind asa de stramta dar cu alti barbati mai putin dotati ca el prefera sa ofere si sa primeasca sex oral. Sorin fusese o surpriza placuta, iar gustul spermei lui o surpriza si mai placuta.
- Carmen….., sovai el. Spune-mi ceva. Unde ai invatat sa faci sex oral ?
Ea izbucni in ras!
- Asta are importanta ?. Ce naiv esti. Practica! O multime de sesiuni practice.
Intrebarea lui a facut-o sa zambeasca. Nici ea nu era prea priceputa cand era in liceu. Primele incercari cu prietenul ei fusesera un dezastru dar o sora mai mare maritata ii aratase cum se face. Ii aratase cu o banana dar pentru ca se inmuiau repede au folosit castraveti apoi a fost atat de binevoitoare incat i-a aratat cum se face chiar cu prietenul ei.
- Tu ai invatat-o pe Anca ?
- Ti-a spus de castraveti ?, a ras ea.
- Da.
Bine ca nu a facut lectii practice cu Noni", s-a gandit el. Iar Noni, mereu revenea la el. Trebuia sa tina secret ce se intamplase asa ca a implorat-o sa nu spuna nimic mai ales sa nu se dea de gol fata de Anca.
Seara, Anca a venit acasa pornita, era dornica de sex dar a uimit-o cu impetuozitatea lui. L-a rasplatit in felul ei facandu-i cate o felatie sa-l intareasca si apoi sa continue sa o penetreze puternic asa cum incepuse sa-i ceara de la o vreme. A fost si mai uimita cand a luat-o pe nepregatite si a inceput sa-i faca el sex oral. Nu se asteptase la asta si la inceput a vrut sa-l respinga, nu voia sa strice o partida de sex cu ceva care lui nu ii placea dar s-a lasat pe valul de placere si a inchis ochii.
Era altceva, pana atunci o sarutase din varful buzelor si isi trecuse doar limba peste buzele ei si cand trecuse printre ele se retrasese sa scuipe dar acum Sorin era de nerecunoscut. Ii sugea labiile, trecea cu limba printre ele intrand adanc in ea si ce era mai placut ii dezmierda clitorisul intarit cu limba pe care doar il masase cu degete pana atunci. A fost surprinsa cat de repede a avut orgasm iar Sorin a asteptat-o sa se linisteasca si a continuat sa o linga si sa o suga.
- Nu credeam ca poti sa-mi faci asta. Cum a fost posibil ?
- Mi-ai facut prea mare placere cand ai inceput sa mi-o sugi asa ca eram dator. Am citit destul despre asta ca sa nu ma conving ca va fi placut si pentru mine. Erai mai buna ca mine la sex oral.
- O sa-i multumesc lui Carmen pentru ce m-a invatat, o sa-i spun ce progrese am facut.
- Nu te rog, nu vreau sa stie secretele noastre.
- Nu fi uracios, m-a invatat de bine, trebuie sa recunosti si e foarte curioasa sa stie daca apreciezi asta.
Dupa aproape o saptamana Anca a venit acasa iar pregatita sa faca sex. De data asta dorea sa-l surprinda pe Sorin cu ce amanase atata timp. Dupa ce facuse un dus Sorin a venit in bucatarie dar ea nu era acolo.
- Hei, unde esti, nu mancam ?
- Vino aici, l-a strigat ea din dormitor, mancam mai tarziu.
Il astepta intinsa in pat, goala si provocatoare.
- Am o surpriza pentru tine, s-a alintat ea. Nu te dezbraci ?
A inceput sa-l mangaie pe piept apoi pe pantec. Inainte sa i-o suga o lasa sa-l mangaie peste tot si ea stia cum sa-l starneasca.
- Incep bine ?
- O da….
- De asta ce zici ? l-a intrebat cand a ajuns cu mana mai jos apucandu-i penisul.
- Mult mai bine, a spus el intorcandu-se pe spate sa-i ofere toata libertatea de miscare.
S-a lasat mai jos sarutandu-i pieptul, pantecul, trasand o dara umeda cu limba spre penisul lui. S-a ridicat in genunchi si a venit intre picioarele lui desfacute si a deschis cura larg luandu-i penisul in gura. Miscarile capului ei i-au reamintit pentru moment felul in care ii supsese pula Carmen.
- Am inceput bine ?
- O da…continua. Imi place…
- Placerea e si de partea mea, mormai ea si incepu sa i-o suga miscand capul din ce in ce mai repede.
- Cred ca am sa termin asa.
- O nu, nu asa de repede, se sperie ea.
Se lasa pe spate si il trase peste ea.
- E randul meu nu crezi ? Linge-ma asa cum sti tu, vreau sa am orgasm mai intai.
Nu a trebuit sa i-o ceara din nou. A trecut cu mana peste parul ei moale de pe pubis gandindu-se cum ar fi aratat fara el pentru ca Anca nici nu se gandea sa se epileze.
- Nu te mai uita la ea si linge-o !
Era excitata si autoritara ! In ultima vreme ea era cea care conducea jocurile lor erotice. A inceput sa faca ceea ce in ultima vreme ii placea la nebunie si limba lui flutura, lingea, apasa iar buzele apucau, ciupeau sau sugeau labiile, si pliul lindicului.
- Oooh ce bine e….. linge-mi pizda…aaaahhhh acolo.. daaa…fute-ma cu limba….
Se obisnuise de mult cu felul vulgar in care incepuse sa vorbeasca. Asta il intarata si mai tare. Saliva abundent si s-a oprit sa-si traga rasuflarea.
- Nu te opri…aahhhh…te rog…mai am putin…..
Limba nu ajungea prea departe, si-a bagat un deget in pasarica ei cautandu-i punctul sensibil de sub Muntele lui Venus si ea a reactionat imediat cambrandu-se putin. Continuand sa o maseze cu buricul degetului acolo a inceput sa-i suga lindicul aspirandu-l printre buze. Era finalul si Anca l-a strans cu pulpele tipand de placere.
Si pentru el era prea mult, i-a desfacut picioarele chiar daca mai tresarea inca si si-a varat penisul in pizda ce il chema parca aratandu-si miezul roz si umed. A continuat sa o penetreze cu picioarele aduse la piept izbindu-si pubisurile si in curand primul jet de sperma a izbucnit urmat de celelalte.
- A fost minunat, dar ce pacat ca ai terminat.
Reveniti de la baie, Anca a vrut sa i-o suga din nou dar el n-a mai vrut ca pana acum. Dorea sa o vada mai bine, asa cum o facuse cu Carmen. A pus-o sa stea in genunchi langa pat si a venit in fata ei cu madularul inca moale. De data asta a durat foarte putin pana ce pula lui a prins tarie. Acum "castravetele" lui aluneca printre buzele lui inainte si inapoi iar nasul ei se apropia din ce in ce mai mult de flocii lui.
Anca a pus o mana peste tufa sarmoasa sa nu o gadile si in curand intregul madular ii intra in gura ajungand adanc pe gat. Carmen o invatase sa respire pe nas sa nu se sufoce. Sorin privea in jos la prestatia ei simtind ca ii tremura picioarele. Carmen il uimise facand asta si Anca fusese o eleva buna reusind sa faca la fel.
Miscarile capului ei erau rapide si saliva abundenta se scurgea spre coaiele lui care se stransesera din nou gata sa se elibereze. A strans din dinti hotarand sa nu o mai anunte cand va termina. A apucat-o bland de cap si astepta incordat cu capul dat pe spate sa vina momentul. S-a descarcat trepidand si a privit mirat in jos.
De obicei Anca scuipa imediat sperma sau il masturba sa termine afara dar acum avea inca pula intre buze. A ridicat ochii spre el si a scos incet capul pulii din gura si a inghitit cu zgomot. A deschis gura sa-i arate ca a inghitit si a zambit.
- Ti-a placut ?
- O doamne, asta da surpriza. Ti-a placut si tie ?
- Ce anume, gustul ? Nu mi-am dat seama, de fapt stiam ce gust are. Nu e rea dar am facut-o ca sa-ti arat ca stiut sa te rasplatesc.
Nu trebuia sa-i mai spuna ca facuse asta la sugestia lui Carmen.
……..
Obsesia lui privind intentiile lui Noni de a-i fute sotia se transformase acum intr-o fantezie a lui. Banuia ca toate aceste lectii sau sfaturi ale lui Carmen nu faceau decat sa o pregateasca pe Anca pentru Noni. Imaginea sotiei sale in pat cu Noni nu-i dadea pace. Il nelinistea dar il si excita. In ultima vreme nu isi mai facusera vizite, dar cu o seara inainte fusesera la film si atunci bineinteles ca Anca statuse langa Noni.
Carmen ii spusese sa nu le dea atentie si banuise ca nu fusese prea indraznet cu atata lume in jur. Dar apoi fusesera la un restaurant sa bea ceva, unde din noi cei doi au stat iar alaturi. De data asta masa inalta i-a mascat mana care a pipait-o incontinuu vazand asta pe fata ei. A doua zi Carmen l-a sunat.
- Ia povesteste-mi, ti-a placut cina ?
- Cina ? Pai n-am mancat la restaurant.
- Ei, sti la ce ma refer. Acasa. Desertul a fost ca lumea.
- O daaa.
- Pai…Carmen nu esti prea indiscreta ? vad ca ai vorbit cu ea. Da, a fost grozav si daca vrei iti multumesc pentru asta. Am stiut ca tu ai convins-o.
- Ai nevoie de mai mult ajutor ? Nu esti curios ?
- Uite ce e. Cred ca ma descurc de acum.
- De fapt nu era asa, era foarte curios. Oare ce surpriza mai putea sa-i ofere.
………………………
Cateva nopti mai tarziu a gasit-o pe Anca asezata pe bideu incercand sa-si rada parul de pe pubis. S-a asezat alaturi pe marginea cazii si a privit-o. ea l-a ignorat preocupata de aparatul de ras. Sorin s-a excitat imediat si reactia lui nu a trecut neobservata.
- Vrei sa ma razi ?
- ?????
- Ah haide Sorin! Mi-ai spus de atatea ori ca o vrei rasa. Te las pe tine, eu nu vad pana acolo.
- S-a asezat in genunchi si a inceput sa o rada atent.
- Asa Figaro ! a ras ea.
- Stai cuminte sa nu te tai.
Si-a admirat opera dupa ce s-a clatit si s-a admirat in oglinda cu care se pensa.
- Vrei sa te rad si pe tine ? a spus brusc.
- In nici un caz ! am sus speriat.
- Hai draga ai vazut atatea filme porno, ai vazut ce bine aratau asa cu ele rase. Sunt convinsa ca e asa placut cand va intra in mine pula ta rasa si se va lipi de pasarica mea cheala. Hai draga sa incercam asta.
N-a rezistat, era prea insistenta. Asezata p...



    Login