Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza Ep 2
Autor : unqnick - 2015-11-24
Citita de 16952 ori - Nota 7.91 (102 voturi)
Cap.2
Zapacita, se uita spre sotul ei si si-au intalnit din nou privirea in oglinda dar Sorin parca era paralizat fara sa scoata un sunet. Anca se temea ca va interveni. Nu dorea asta era pe cale sa-si satisfaca o fantezie reprimata atata vreme. I se paru ca privirea lui incerca sa-i spuna, "doresti sa-i cer sa se opreasca ?, nu doar mi se pare, Mai bine sa nu ma uit la el, ce mai poate face acum ? "
Sorin si-a tinut rasuflarea cand Noni a inceput sa-si miste soldurile intrand si iesind din ea. De data asta Anca a gemut mai tare cand capul mare si bulbucat a intrat in ea adanc. Noni se misca incet printre muschii stransi ai pasaricii ei producandu-i valuri de placere. Nu putea spune ca sotul ei nu era dotat, nu o avea nici mare nici mica dar cu siguranta ca inca nu fusese penetrata cu asa ceva vreodata chiar daca inaintea lui mai avusese cateva relatii ca orice femeie normala.
Noutatea dar si marimea impresionanta a penisului sau o coplesise. Anca gemea ferindu-se inutil de ceilalti simtind cum este umpluta de masivul lui madular. Si-a ridicat mai sus genunchii cu picioarele desfacute la maxim ca sa-i permita sa intre si sa micsoreze presiunea la intrare. A scancit mai tare cand a simtit ca este pe deplin trasa in teapa.
Chiar daca placerea cu care era masturbat de Carmen era maxima, Sorin stranse din dinti. De ce se temea tocmai se produsese. Gemuse la fel de puternic ca Anca cand fusese penetrata. Acum ceilalti nu se mai fereau, sotia lui stand pe spate pe bancheta de piele cu picioarele ridicate in aer il primise in ea pe prietenul sau fiind total la dispozitia lui.
Pozitia din SUV nu era cea mai comoda dar Noni a inceput sa o futa cu penetrari ample si lente. Cand iesea din ea isi privea penisul stralucitor lubrifiat de sucurile ei. Pentru o clipa Sorin a vazut si el lungimea de necrezut a madularului ce iesise apoi a intrat complet in ea. Era fascinat, aproape lesinase de excitare, vazand-o cum il primeste in pizda ei gangurind de placere. Noni s-a culcat peste ea sprijinindu-se in coate. Ii soptea ceva la ureche iar Anca dadea din cap aprobandu-l si gemand. Carmen isi privea la randul ei sotul cum o fute pe prietena ei, miscarile mainii ei pe penis parca urmareau penetrarile lui ample si adanci.
Anca ofta adanc si il stranse cu pulpele scuturandu-se si trepidand cand sosi orgasmul. Noni se opri sa o lase sa se linisteasca sarutand-o si miscandu-se doar putin strivindu-si capul pulii de strafundurile ei. Anca isi reveni si privi cu ochii tulburi spre ceafa sotul ei care incerca sa se concentreze la drum. Toti erau constienti ce se intampla dar nimeni nu mai scotea o vorba.
- Aaahhhh…..daaaaa……daaaa….uuhh…..aaaahhhhh….
Geamatul aproape continuu al lui Anca se auzeau acum mai tare, icnind atunci cand Noni se infigea mai tare in ea. Cum de putea intra atat de mult in ea, se intreba fara sa vrea dar era evident ca intra in ea pana la capat. Acum Noni o futea cu putere bucuros ca era compatibil cu Anca iar gemetele ei de placere il incredintau ca penisul lui o satisfacea pe deplin.
Sorin se uita din nou la ei. Prietenul sau gafaia si gemea de placere si se auzea cum plescaie madularul intrand si iesind in pizda lui Anca. "Ce dracuʼ o fi in mintea lui ? Cred ca e incantat ca a reusit sa-mi seduca sotia si sa mearga pana acolo incat sa o futa in fata mea, de fapt pe bancheta din spate ignorandu-ma . Si in timpul acesta eu ma fac ca nu stiu si conduc." Noni ii spusese de mai multe ori la betie ca ar vrea sa faca sex cu Anca dar o luase ca pe o gluma. Acum lucrul acesta se produsese sub ochii lui.
Vazandu-l incordat, Carmen si-a oprit pentru cateva momente activitatea pe penisul sau trepidant fascinata si ea de ceea ce vedea peste spatarul scaunului. Piciorul lui Anca se balanganea in aer la fiecare penetrare. Privea atenta si perversa cum madularul lui largeste pasarica lui Anca. A zambit rautacioasa "Pana la urma tot te-a futut proasto. Faceai atatea fite si acum gemi ca o scroafa !"
Noni si-a intetit penetrarile iar Anca gemetele si Sorin a stiut ca vor termina in curand. Pana atunci nu se gandise ca acesta va si ejacula, "Magarul va avea de gand oare sa termine in vaginul sotiei mele ? Ea saracuta este probabil prea bulversata sa se gandeasca la asta. Nu-mi dau seama cum de l-am lasat sa faca asta, dar cred ca se va retrage la timp. Nu cred ca va putea sa-mi faca asta !"
Dupa cum continua sa o futa lui Noni nu-i trecuse prin cap nici o clipa sa evite asta. Avea de gand sa-si descarce sperma in adancurile pasaricii ei. Ii facuse placere sa o futa, fusese o surpriza placuta pasarica ei umeda si stramta pentru el. Avea mare experienta cu femeile, stia ca o femeie era pe deplin cucerita daca accepta sa ejaculeze in ea sau daca ii sugea pula.
Excitarea lui spori anticipand ca la urmatoarea intalnire ii va suge pula cu siguranta si poate o va convinge sa si inghita. Gemetele ei de placere il asigurau ca pula lui facuse o treaba minunata. "Gata, de acum incolo o sa fac ce vreau cu ea iar lui Sorin va trebui sa-i dau de baut, a fost baiat de treaba" Se uita spre el care conducea mai incet si ii ranji satisfacut lui Carmen care privea aproape continuu ce se intampla
Icnetele lui Anca se auzeau ritmic. Era clar ca pierduse complet controlul sau mai bine zis nu simtea decat madularul lui gros cum se misca in ea si ii ravaseste simturile. In acele momente nu mai conta decat lungimea si grosimea penisului trepidant care intra si iesea din ea, o experienta pe care nu o mai traise nici o data. Noni se apleca sa o sarute varandu-si limba in gura ei si aceasta i-o supse pervers "Aaahhh, a mea esti…cu siguranta iti place sa sugi pula mironosito, o sa am grija sa te satur".
Isi insoti gandul cu o serie de penetrari puternice. Au inceput sa geama amandoi sincronizandu-se, condusi spre punctul culminant, fiind aproape de orgasm. Noni a gemut si s-a impins pe deplin in ea, zguduindu-se in timp ce ejacula umpland-o de sperma. Anca a tipat la randul ei, inconjurandu-i talia cu picioarele tragandu-l cu mainile spre ea intr-o imbratisare stransa zguduita de frisoane, coplesita de orgasm.
Carmen a crescut ritmul mainii ei odata cu penetrarile lui Noni aducandu-l pe Sorin aproape in acelasi timp la climax odata cu finisul lor. Prevazatoare, i-a acoperit capul pulii astfel ca sperma sa se opreasca in chiloteii lui Anca. Se abtinuse prea mult, a ejaculat abundent inchizand pentru o clipa ochii dar si-a revenit sa nu iasa de pe drum. Carmen s-a lipit de el soptindu-i.
- Te-am vazut cat de excitat ai fost privindu-l pe Noni cum iti fute sotia. Cred ca ai terminat cand ai vazut ca ejaculeaza.
Sorin a gemut adanc, simtea furie, frustrare, placerea eliberarii spermei dar si satisfactia perversa ca a putut vedea asa ceva. Fara sa vrea a zambit si Carmen l-a asigurat.
- Nu esti primul caruia ii place sa se uite la asa ceva. Ti-a placut ca a terminat in ea, recunoaste. Esti un alt om acum, a mai soptit ea starnindu-l.
Nu a raspuns, nu putea pur si simplu, era epuizat. Il iritau comentariile lui Carmen. Stia acum cum este sa porti coarne. De fapt devenise un adevarat cuckold, fusesem extrem de excitat si se bucurase de spectacolul oferit de sotia lui, oferindu-i-se lui Noni, primind in pasarica ei pula lui groasa si lunga. Trecuse mult timp de cand Anca nu mai primise in ea penisul unui alt barbat. Oare ce simtise ?
In cele din urma Noni si-a scos penisul inmuiat din pizda si ea a ramas cu picioarele desfacute cu buzele neinchise si umede de sucurile lor dintre care se scurgea un fir gros de sperma printre buci. Respira precipitat cu ochii inchisi retraind cele intamplate, fusese sedusa pas cu pas fara multa impotrivire, dezbracata si apoi fututa zdravan de prietenul sotului ei. A realizat inca odata ca Sorin asistase la asta de la inceput pana la sfarsit. Facuse o mare greseala se ingrozea de pe acum cum va putea sa-i explice cum de s-a intamplat asta.
A deschis ochii si a scancit apoi a inceput sa planga tacut stergandu-si lacrimile. Sperma lui Noni se scursese pe bancheta si Anca si-a strans cu greu picioarele de parca el inca mai era intre ele. Sorin conducea acum cu viteza cu privirea inainte fara sa mai priveasca in oglinda. Carmen le-a intins niste servetele si Anca a incercat sa se stearga cat de cat.
- Vrei sa te ajut ?, a spus razand Noni.
- Lasa-ma, l-a refuzat ea privindu-l inciudata.
In cele din urma cei doi s-au retras in cate un colt si au inceput sa se imbrace. Carmen a impaturit chilotii lui Anca stergandu-l de sperma si i-a inghesuit penisul moale inapoi in pantaloni. Sorin si-a tras nervos fermoarul. Ce mai era de spus ? A condus in tacere si a refuzat doza de bere intinsa de Noni.
Anca a apucat in tacere sticla de votca si a tras doua gaturi lungi. Incerca sa se imbete la loc sa nu mai fie constienta de grozavia situatiei. Noni nu isi bagase in pantaloni madularul si a incercat sa o traga spre el, ii trecuse prin cap ca mai era timp sa-i suga putin pula.
Anca l-a impins hotarata si furioasa incercand sa nu priveasca la madularul lui impresionant. Resemnat, Noni si-a incheiat pantalonii. Nu trebuia sa grabeasca lucrurile, restul va veni de la sine. Carmen sporovaia vesela dar nu-i raspundea decat Noni. Luminile orasului aparusera de ceva timp si au iesit de pe autostrada mergand spre casa lor mai intai. Sorin a ramas la volan pana ce au coborat privind drept inainte iar Anca a ramas in spate. Inainte sa coboare Carmen i-a dat lui Anca chiloteii.
- Draga mea, sa sti ca arata asa lipiciosi din cauza sotului tau care i-a umplut de sperma.
Anca a intors capul si a inceput sa planga.
- Dragilor, cand ne mai vedem ? Anca scumpo sa ma suni neaparat, a insistat ea.
Numai la asta nu se astepta dupa tot ce se intamplase, a strans din dinti vazandu-i cum zambesc si le fac bezele cand au pornit. Noni a intrat cu masina in garaj si chiar daca Anca incerca sa mearga drept a fost nevoit sa o ajute sa urce treptele si sa intre in casa. Anca mergea greu acuzand o jena intre picioare. Era normal dupa ce primise in ea madularul acela ca de cal. N-a mai facut baie, a scapat de haine, s-a sters cu un prosop umed si s-a impleticit pana in dormitor. La inceput n-au spus nimic nici el nici ea, dar apoi au izbucnit amandoi vorbind odata. A lasat-o pe ea sa se descarce.
- Nu pot sa cred ca s-a intamplat! Stiu ca intr-o anume masura a fost si bautura dar am crezut ca doar ne prostim putin. Ne simtisem bine la meci apoi la restaurant si m-am gandit ca daca ne pipaim putin nu vom merge niciodata mai departe. Eram prea euforica si mi-am zis ca o sarutare doua ca intre prieteni cu sunt un cap de tara.
- Am vazut, am zis acru.
- Nu ma acuza numai pe mine, el a fost foarte indraznet dar nici tu n-ai spus nimic. Chiar eram curioasa cand ai sa-l opresti. Conduceai si te holbai la mine, n-ai spus nimic nici cand m-a dezbracat si a venit cu madularul spre pasarica mea. Vazuse cat de umeda eram si a fost de ajuns sa ezit putin pentru ca imediat a intrat in mine si n-am mai putut face nimic, era prea tarziu.
Sorin nu spunea nimic, respira greu si se excita din nou amintindu-si cum se petrecusera lucrurile. Prinzand curaj, ea a continuat, spunand:
- N-am crezut ca ma va dezbraca dar a fost asa de simplu pentru el apoi cand m-a culcat sub el si m-a patruns in pasarica n-am mai stiut de mine. Dumnezeule, a fost atat de erotic, si am fost total sub controlul lui.
A gemut mangaindu-se o vreme la pasarica apoi brusc l-a intrebat.
- Iar tu ? De ce nu spui nimic. A, mi-am adus aminte ! Ai ejaculat in chiloteii mei ? Presupun ca Carmen a facut asta in timp ce Noni ma penetra. Ti-am vazut privirea, sa nu-mi spui ca nu erai de acord. Am vazut cat de incantat erai de ceea ce vedeai iar cand a ejaculat in mine ai strigat la fel de tare ca mine.
Nu-mi aminteam sa fi facut asta dar preferam sa ma acuze ea pe mine. Nu aveam puterea sa-i reprosez ceva dupa ce nu miscasem un deget cat timp Noni o pipaise dezbracase si apoi o futuse atat de zdravan.
Am intins o mana spre pasarica ei si am simtit ca este inca lipicioasa. Ea si-a dus mana acolo apoi si-a mirosit degetele si a spus.
- Nu-mi vine sa cred, mai am inca sperma acolo. A ejaculat o multime, parca era taur. Oh doamne, m-am spalat dar inca mai iese. La dracuʼ sa nu raman gravida !!
S-a tarat din nou cu greu la baie si cand a revenit i-am spus.
- Anca sa sti ca am fost la fel de neajutorat cum ai fost tu, n-am crezut ca el va ajunge sa te futa.
- Am crezut ca se va opri chiar daca imi scosese chilotii si devenisem mai vulnerabila dar si atunci am crezut ca doar glumeste.
- La un moment dat as fi putut sa-l opresc, sa trag pe dreapta si asa sa-l fac sa renunte dar Carmen incepuse sa se ocupe de penisul meu ceva mai devreme si mi-a fost imposibil sa o opresc. N-am putut sa fac nimic nici mai tarziu cand el a intrat in tine. Nu stiu dar am vrut pur si simplu sa vad cum faceti asta.
- Mi-am inchipuit, asta m-a facut sa ma pierd de tot.
- Cand si-a pozitionat penisul la pasarica ta si l-a impins in tine, era prea tarziu, si am fost prins de spectacol. Va urmaream pe tine si Noni, Carmen ma masturba si eram pierdut cu totul.
- Da, cred ca el a vrut inca de la inceput sa faca asta, dar nu mi-am dat seama decat mai tarziu cand nu mai era nimic de facut. Oare nu m-a lasat insarcinata ? Oh doamne, si in timpul acesta Carmen m-a privit cum sotul ei m-a futut ?
- Cred ca ti-a placut prea mult ca sa mai ti cont de ceva, am spus putin suparat dar intelegator. Nu am crezut ca are un penis atat de mare decat in filme.
- Ai vazut si tu ? Of doamne, in momentul acela nimic nu mai conta decat ceea ce intrase si se misca in mine. Am vrut sa termine in mine nici nu ma gandeam altfel, a fost minunat cand am simtit ca ejaculeaza si ma umple cu sperma lui calda si lipicioasa. As fi vrut sa nu se opreasca si sa ramana in mine. Nu cred ca ma poti intelege ce am simtit cum i se umfla capul si...



    Login