Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza
Autor : unqnick - 2015-11-21
Citita de 21301 ori - Nota 7.99 (154 voturi)
Se intorceau toti patru de la un meci de fotbal, o finala de cupa europeana. Facusera un drum lung, dar a meritat pentru a vedea un meci mare. Sarbatorirea succesului care a urmat partidei a fost pe masura, mancarea si mai ales bautura fiind din belsug. Evident ca Sorin a trebuit sa se cam limiteze la bautura pentru ca el era soferul dar ceilalti nu s-au abtinut de la nimic.
Sotia lui, Anca s-a cam ametit bine iar ceilalti, un cuplu prieten Carmen si sotul ei Noni n-au avut nici o apasare sa procedeze la fel asa ca atunci cand au plecat la drum cei trei n-ar fi trecut testul de sobrietate iar Sorin era cam la limita.
Oricum, micul lor grup era destul de zgomotos, si Noni a mentinut acest nivel cumparand mai mute cutii de bere si inca o sticla de votca de la benzinaria unde au oprit sa alimenteze. Fetele au fost la toaleta si Carmen i-a marturisit lui Anca:
- De abia astept sa ajung acasa sa fac sex.
- O daaaa, si eu la fel, cand beau ma mananca rau pasarica, a replicat Anca si au ras amandoua.
- Am putea sa o facem pana ajungem acasa, a incercat-o Carmen.
- Esti nebuna. Nu cred ca baietii sunt dispusi sa faca asta in masina, a dat inapoi Anca. Si afara de asta sotul meu conduce.
Intorcandu-se la masina, Carmen a decis ca ii va tine companie lui Sorin venind langa el pe scaunul din fata si i-a spus lui Anca sa-i tina de urat lui Noni pe bancheta din spate. Sorin nu a fost prea multumit cu acest aranjament. Prietenii lor aveau o reputatie de mari amatori de distractie si stiau ca uneori erau dispusi sa-si schimbe partenerii. Nici Anca nu credea zvonurile cum ca duceau un stil de viata swing, dar nu de putine ori fusesera deschisi la mai mult decat un flirt si el chiar ii facuse cateva apropouri insa trecuse peste asta.
Uitase deja convorbirea cu Carmen si a luat un gat de vota din sticla cu care o imbia Noni. Radea ca o apucata la bancurile cam porcoase spuse de el. Nu era prea indrazneata si asculta cum ii soptea la ureche unele comentarii dupa care iar izbucnea in ras. Cei trei continuau sa bea si sa vorbeasca tare dar Sorin de data asta nu a luat decat o gura de bere spre bascalia celorlalti.
- Chiar daca mergem pe autostrada, nu vreau sa patim ceva, a refuzat el o alta gura cu care-l imbia Carmen.
Ceilalti nu aveau de ce sa se abtina iar fetele erau si bine dispuse radeau si tipau intaratate. Discutia luase o turnura mai frivola cu tente sexuale si barbatii se intreceau facand comentarii despre alte cupluri. cunostinte comune sau staruri de cinema. La un moment dat insa au atins maximum, atmosfera era plina de feromoni, tonul a scazut in intensitate si au intrat intr-o perioada de moleseala placuta, erotica.
Carmen comenta cate ceva cu Sorin, iar in spate, Anca asculta amuzata micile nimicuri porcoase cu care o intretinea Noni. In timp ce vorbea, Carmen a venit mai aproape de Sorin sprijinindu-se de el si acesta i-a inconjurat un umar cu bratul foarte firesc ca doi prieteni vechi. Carmen isi presa un san de trupul lui si Sorin nu se gandea ca Anca va comenta asa ceva. Privind in oglinda retrovizoare, a vazut ca la randul lui Noni se apropiase de Anca si aveau si el un brat in jurul umerilor ei asa ca erau chit.
Important era ca se simtisera grozav la meci, castigase echipa favorita, sarbatorisera din plin iar acum continuau sa se simta la fel. Drumul era destul de liber si nu avea probleme sa conduca participand cu voce scazuta la dialogul cu Carmen si privindu-i din cand in cand pe ceilalti in oglinda.
Anca nu era o incuiata, ii placea sa cocheteze si sa starneasca barbatii dar doar atat. Cand deveneau prea insistenti sau interpretau gresit tachinarile ei se retragea ca un melc in cochilia lui speriata sa nu il supere pe Sorin dar acum Noni dupa ce o facuse sa se excite cu mici aluzii sexuale si dupa ce o mai indemnase sa bea, incepuse sa o cam pipaie. O mai facuse si alta data cand dansau sau erau la plaja si pentru prima oara nu o deranja ba chiar se excita si mai tare. Nu era asa de evident pentru ca Sorin sa se sesizeze, mai ales ca Carmen incerca sa-i faca in ciuda parca lipindu-se de sotul ei. Nu auzea ce-si spuneau si nici ce fac cu mainile asa ca nu a vazut ca la un moment dat mana ei a ajuns pe coapsa lui Sorin.
Sorin aproape ca astepta asta, si a zambit cand Carmen a inceput sa il mangaie usor. Normal ca nu avea de ce sa obiecteze iar mana a alunecat din ce in ce mai sus. S-au uitat unul la altul si femeia i-a zambit apoi mana i s-a oprit pe penisul sau care a raspuns imediat tresarind usor. Si-a revenit intrebandu-se daca cei din spate au observat ceva. Se insera dar ii vedea foarte bine pe cei de pe bancheta din spate. SUV-ul lor era foarte incapator avand suficient spatiu. Oglinda retrovizoare era destul de mare ca sa poata vedea interiorul dar a mai ajustat-o putin.
A putut vedea clar, si nu a fost surprins gasindu-l pe Noni tinand-o dupa gat aproape de el pe sotia lui dar privind mai bine dar nu a observat cealalta mana de pe coapsa ei. Parca Noni se vorbise cu Carmen sa procedeze la fel si era clar ca bautura isi avea rolul ei. Stiindu-se privita, Anca i-a indepartat mana, dar in curand mana lui a fost la loc pe coapsa ei alunecand usor in sus .
Sorin nu putea sa stea cu ochii doar in oglinda si se uita doar din cand in cand mai mult ca sa se asigure ca Anca nu stie ce-i face Carmen. Cei doi chicoteau, si se parea ca e o distractie inofensiva, dar nu a durat mult si Noni i-a tras capul spre ea si a sarutat-o. Anca a spus incet "nu" impingandu-l departe. Prea experimentat ca sa renunte, Noni a revenit si de data asta sarutul s-a prelungit mai mult, iar Anca l-a respins dupa ce a simtit ca mana lui urca pe sub fusta.
Carmen care era constienta de ceea ce se intampla in spate, a ranjit pervers spre Sorin masandu-i erectia prin pantaloni. Anca nu-si dadea seama, nici nu putea vedea prea bine ce ii face Carmen aducandu-l intr-o stare teribila de excitare. Tot tragand cu ochiul, Sorin era destul de ingrijorat de ce se intampla in spatele sau dar era curios pana unde va merge Carmen. Acum nu mai vorbeau nici unul decat in soapta.
Noni a tras-o din nou pe Anca spre el si a sarutat-o din nou. Era destul de beata ca sa nu-i opuna prea mare rezistenta dar se credea destul de sigura pe ea. Sorin a vrut sa spuna ceva, dar Carmen l-a redus la tacere, tragandu-i capul spre ea si dandu-i o sarutare rapida, continuand sa-i frece penisul. Chiar daca autostrada era destul de dreapta a fost o minune ca a reusit sa pastreze masina pe directie.
Lucrurile se cam precipitau. Noni a reusit sa-i ridice in sus fusta si acum mana lui era intre coapsele ei, ignorand incercarile ei slabe de a se apara. Noni mai facuse de cateva ori cate o incercare sa-i atraga intr-o partida de sex dar Sorin se aratase cam reticent. De fapt nu vedea in el un partener potrivit pentru Carmen, pusese ochii pe Anca si incerca totul ca sa o seduca. De cateva ori il incurajase apoi ceva intervenise si acum realiza ca ezitase prea mult, rezistenta ei era mult prea slaba si trebuia sa incerce mai ales ca il ajuta si Carmen.
Sorin era putin nelinistit, sotia lui acceptase sa stea in spate cu Noni pe care-l stia cam aprins dupa ea si care ii facuse destule apropouri. O vedea pe Anca rosie la fata " in mod clar asta e din cauza excitarii produsa de mana lui pe pulpele ei goale" a banuit el cunoscandu-si bine sotia. Nu era absurd dar acum Noni o pipaia de-a dreptul. Pentru a-i preveni protestele, Carmen i-a tras incet in jos fermoarul pantalonilor, ajungand la penis, eliberandu-l rapid din chiloti. Lui Sorin nu i se mai intamplase asa ceva si n-a crezut ca Carmen va putea face asa ceva vre-odata.
- Ignora-i i-a soptit ea in ureche ? Se distreaza si ei un pic.
In acel moment toata atentia sa a fost deviata catre ceea ce prietena lor ii facea penisului sau erect. Mangaierile ei erau lente si usoare si nici nu trebuia mai mult pentru un penis intarit la maxim. Auzea sunete inabusite ale actiunii din spate, si s-a abtinut sa se uite dar cand a facut-o din nou, fusta lui Anca se ridicase sus si ii putea vedea dantela alba a chiloteilor. Se intreba acum cat de departe era dispusa sa mearga sotia lui si ce il va mai lasa sa-i faca stiind cat de repede se excita. Nu era sigur ca se va opri doar la a-l lasa sa o mangaie intre picioare, pentru ca alcoolul o facuse mult prea cooperanta.
Mana lui Noni se plimba pe pulpele ei, peste pantec si peste pubisul aparat de chiloti si ea incerca sa opuna o rezistenta de forma dar s-a oprit cand el a inceput sa o sarute iar lung. Ii placea cum saruta si s-a relaxat lasandu-l s-o pipaie.
La cei doi din fata, diversiunea lui Carmen era in plina desfasurare. Si-a ridicat fusta luandu-i mana si ducandu-i-o intre picioare. Isi desfacuse picioarele flexandu-le usor si mana lui a simtit imediat prin umezeala chilotilor, forma buzelor. Il tinea la un nivel ridicat de excitare iar penisul sau complet erect trepida. Se intreba din nou pana unde vor merge si ei si ceilalti.
Refuza sa creada ca Noni va ajunge sa o futa pe Anca dar era deja hotarat ca sa nu scape ocazia cu Carmen care era atat de disponibila. Se parea ca pe bancheta din spate lucrurile mergeau mai departe si privea din cand in cand in oglinda dar Carmen ii distragea atentia..
Pipaindu-i sanii, strangandu-i usor si sarutand-o mereu Noni i-a descheiat un nasture de la bluza apoi altul iar Anca pierduta l-a ajutat desfacandu-i pe ceilalti. Multumit Noni i-a impins in sus sutienul, eliberandu-i sanii tocmai cand Sorin isi arunca din nou privirea. Asta era prea de tot. Fata ei ravasita spunea destule, si-a deschis ochii si privirile lor s-au intalnit in oglinda. Anca nu parea a fi opus prea multa rezistenta.
- Sorin…au schitat buzele ei dar n-a scos nici un sunet.
S-au uitat cateva clipe unul la altul apoi ea a inchis ochii si s-a lasat pe spate. Sorin era un sofer foarte bun dar ii era greu sa conduca in conditiile astea. Si-a aruncat o privire spre Carmen sa-si dea seama daca stia ce fac ceilalti si parca intelegand intrebarea lui muta i-a spus zambind.
- Ei bine, care e problema dragule ?
Si-a ridicat soldurile un pic, suficient ca sa-si lase in jos chilotii spre glezne. Si-a desfacut mai mult picioarele si i-a apucat din nou mana ducand-o la pasarica ei umeda. Barbatul conducea cu o mana si o mangaia cu cealalta trecandu-si degetele peste parul tepos din jurul buzelor apoi aluneca un deget inauntru.
Carmen gemea multumita in timp ce continua sa-si plimbe mana de-a lungul penisului pe care-l luase din nou in primire. Sorin era prins in acest joc erotic straduindu-se sa mentina masina pe banda din margine. Conducea mai incet si de cateva ori l-au depasit alte masini apoi soseaua a fost din nou libera.
Noni i-a mangaiat sfarcurile expuse care s-au intarit rapid. Excitata, Anca simtea ca s-a udat de excitare si nu avea de gand sa opreasca inca. Si-a prins sanii cu mainile oferindu-i parca barbatului. Din cateva miscari Noni o asezase pe Anca astfel incat sa poata sa-i mute picioarele peste ale lui si aceasta a acceptat supusa. Anca era acum intinsa, pe bancheta se jena ca are chilotii umeziti pe ea cand mana lui trecu din nou peste pubisul ei.
Noni se pregatea sa treaca la alta etapa. S-a aplecat peste ea si gura lui a inceput sa-i molfaie sanii. Anca parea la inceput ca se va opune dar nu era asa convingatoare. Placerea era prea mare ca sa nu-l lase sa se joace cu sfarcurile ei. Chicotea incet mangaind ceafa lui Noni. "oh doamne ce bine o face !" nu se abtinu ea sa aprecieze asta.
In fata, Sorin isi muta privirea cand la drum cand la oglinda vazand destul de bine ce se intampla. In curand sunetele scoase de ea aratau ca era din ce in ce mai excitata si s-a pornit sa geama la inceput mai incet dar apoi mai tare. Credea ca va fi suficient de discreta sa nu o auda sotul ei dar nu se mai putea controla.
Sotul ei parea a fi pe pilot automat in timp ce Carmen se ocupa de madularul sau. Incerca sa fie atent la condus in timp ce continua sa se joace cu doua degete in pasarica ei zemoasa si cu degetul mare ii masa clitorisul intarit. Carmen a gemut scurt aproband miscarile sale. Separat, si lui si sotiei sale, li se parea un vis erotic foarte pervers pentru ca nu se puteau desprinde, fusesera luati prin surprindere de catre experimentatii Carmen si sotul ei. A incercat sa o aduca cu capul in poala lui sa i-o suga dar Carmen care vazuse in spate ca lucrurile nu ajunsesera la final il opri soptindu-i la ureche.
- Nu acum, poate maine.
Carmen tinea picioarele desfacute dar chilotii o impiedicau sa le desfaca mai mult asa ca s-a aplecat si i-a impins peste pantofi scapand de ei. Acum avea acces liber la pasarica umflata si umeda. Scancea incet desfacand si strangand picioarele fara sa inceteze sa piarda controlul asupra penisului avand grija sa nu insiste atunci cand simtea ca partenerul este prea aproape sa ejaculeze.
- Era o minune ca putea pastra masina pe drum. Pe de alta parte nu i-a trecut prin cap nici o clipa sa opreasca masina chiar daca a intalnit mai multe refugii sau parcari pe langa care a trecut.
In spate, Noni ii ridicase fusta complet expunandu-i pantecul si chiloteii dantelati. A apucat elasticul si a indemnat-o sa-si ridice soldurile ca sa-i poata trage jos. Ea a clatinat din cap ca si cand ar fi vrut sa-i spuna ca au mers prea departe si i-a impins mainile. Asa cum era de asteptat, acesta n-a renuntat, sigur pe el ca era pe cale sa o convinga. Era deja periculos de aproape de asta si femeia a rasuflat adanc asteptand pervers sa vada pana unde are de gand sa mearga.
Rabdator Noni escalada mai mult nivelul de excitare al lui Anca mangaindu-i picioarele si pasarica prin chiloti in timp ce o saruta pe sani. Se gandea ca rezistenta lui Anca va lua sfarsit si a avut dreptate. Sarutand-o pe gat stiind acum cat de erogena este acea zona pentru ea ii spuse la ureche.
- Te rog….
- Esti nebun, nu se poate a chitait ea.
Noni i-a soptit iar la ureche si Anca a ezitat.
- Bine dar doar putin a consimtit ea.
A cuprins-o din nou de talie si si-a trecut mainile pe sub elasticul chilotilor.
- Ridica-te, s-a auzit comandandu-i soptit dar hotarat. Ridica-ti fundul odata.
Anca s-a conformat si atunci el i-a tras rapid chilotii in jos pana la genunchi. Ea a avut un moment in care a incercat sa-si retraga chilotii dar el a fost mai rapid tragandu-i peste glezne lasand-o absolut goala de la brau in jos. A scos un sunet de satisfactie si a facut ghem chilotii aruncandu-i in fata ajungand in poala lui Carmen. Ea a chicotit uitandu-se in spate la ei ca sa constate cat de mare fusese progresul sotului ei.
A luat chiloteii lui Anca si i-a infasurat in jurul madularului pe care-l avea in mana si a continuat sa il masturbeze. Sorin se mira ca nu arata afectata de incercarea sotului ei de a o seduce pe sotia sa, de fapt, ea parea sa incurajeze actiunile lui, in mod clar incantata de scena erotica de pe bancheta din spate.
Smecherul reusise destul de repede sa-i scoata chilotii, "restul va veni de la sine", isi spuse incantat. Mai devreme la restaurant Noni ii spusese lui Carmen ca o s-o futa pe Anca. Daca ar fi facut pariu, se vede treaba ca ar fi pierdut. Oricum i-a promis sprijinul si ca il va tine ocupat pe Sorin. Chiar dorea sa vada cum sotul ei va desface picioarele prietenei lor si cum acesta isi va vari penisul in ea. Acesta va fi inceputul relatiei lor swing cu un alt cuplu.
Lui Sorin i-a trecut o clipa prin cap ca Anca il lasase sa-i scoata chilotii ca sa o poata mangaia si penetrata cu degetul asa cum ii facea el lui Carmen. "N-avea cum sa vada", se gandi. Ar fi putut acum sa se opreasca si sa-i determine si pe ceilalti sa faca la fel. Daca continuau asa magarul de Noni ar incerca chiar sa o penetreze cu adevarat dar nu credea ca ea chiar isi dorea asta. Pe de alta parte, placerea produsa de mana lui Carmen era amplificata in mod cert de imaginea sotiei sale.
Nu mai stia ce e cu el, oscila intre gelozie si curiozitate perversa. Anca parea atat de vulnerabila, culcata acolo, il starnea cumplit, era atat de erotica asa cum statea cu sanii expusi, fusta ridicata pana la talie si absolut goala de acolo in jos. Cam la fel gandea si Noni plimbandu-si ochii peste goliciunea ei si era la fel de excitat si el. A profitat de acele momente in care era atat de neajutorata, asa ca a avut timp sa-si lase in vine pantalonii si boxerii pana la genunchi expunandu-si penisul, un madular mare, foarte gros si erect.
Anca nu il privise cu atentie pe sotul ei pana atunci, de fapt ii vedea spatele si pe Carmen lipita de el. Simtise ca femeie ca ceva se petrecea acolo in fata si ca ei nu erau straini de situatia ei. Cu mintea plina de alcool si de excita...



    Login