Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

studenta Luli
Autor : toni-iasi - 2019-07-16
Citita de 11188 ori - Nota 1.71 (331 voturi)

Ce e scris mai jos are la bază relatările unei femei care mi a povestit ce făcea cand era studentă īn 1992, cīnd fetele o luaseră sexual razna după atatia ani de oprimare comunistă.

FETE TINERE MĂRITATE PLICTISITE DE MĂDULARUL LEGITIM

Ora noua dimineata. Complexul studentesc ”Pușkin” din municipiul Iași. Caminul P1 e aproape gol. Studentele sunt la cursuri. Zi ploioasa si racoroasa de octombrie. Luana Ivanov din anul IV Filologie, zisă Luli, o fata foarte draguta, bruneta si inalta de 1m77, de 23 de ani, măritată, nu e la cursuri.
Desi are absente multe, ea este in camera ei de la parter, si, complet goala pe marginea patului (desi e octombrie si cam rece), are o ocupație foarte lubrică: isi plimbă atentă limba pe penisul unui tip barbos și slăbănog, care stī in picioare dinaintea ei. Un penis mare si arcuit pe care ea il tine intre degete. Estimp, bărbatul īi frămīntă īn palme sinii ei mici și tari si icneste naprasnic, scuturat de marile si neasteptatele placeri nefiresti.
Goală pușcă, dar cu niște papucei roșii īn picioare, Luli linge conștiincioasă organul fierbinte fara graba, linistita, atenta la placerea ce o simte si o ofera, cu ochii in ai lui si isi plimba si palma fierbinte pe coapsele lui paroase si fundul paros, īmping din cand in cand si un deget īn anusul lui.
Prin fierbințeașa excitatiei, Luli aude si zgomotele de camin: apa care curge la dușuri, lipaitul papucilor vreunei fete ce vine de la dus, vocea ragusită a celui de la pază. Si se intreaba amuzata daca mai exista in camin vreo studenta care la 8 dimineata sa linga penisul unui barbat.

Cum ajunsese la asa ceva, ea, cea măritată de 1 an?
Barbosul, Vlad, batuse la usa la 7 dimineata. Era de fapt sotul lui Carmen, o colega. Ii adusese niste cursuri. Luli tocmai se trezise, foarte tulburata dupa niste vise sexuale foarte nerusinate in care mingiia penisuri anonime care-si scuipau sperma pe corpul ei. Adevarul e ca după mariaj nu mai facuse „pozne”, asa cum făcea cu poftă cand nu era măritată. Și era stătută de poftele sexuale reprimate.
Ii deschisese, nauca, ciufulita si doar cu un tricou si bichineii pe dinsa. Cum īl văzu pe bărbos īn ușă Luli știu că va păcătui cu el. Acolo, īn camera cea mică de cămin comunist.
Stingherit de picioarele ei goale, el o salutase si voise sa-i dea cursurile in prag, fara sa intre.
Dar Luli ii spusese, cu ochi șăgalnici:
-Vai, Vlad, nu pleca.. nu ramii la o cafea? Ma plictisesc. Si nu am ore.
Cu ochii īn ai lui.
Si Vlad era liber. Conversara de una de alta, Vlad barbosul cu ochii la picioarele ei lungi, cu degete prelungi cu unghii roz, picioare lungi și sidefii pe care ea i le arăta darnică. Era prima oara cand se afla līngă așa o lungană. De-abia respira și īl bufni o erecție enormă.
Dupa cafea, ea stinse țigara se asezase linga el si fără ezitare isi lipise palma peste ginșii lui, exact la penis, īl stranse ușor de sex si ii arunca niste priviri moi, in timp ce Vlad se cutremura de această atingere. Apoi īși lipi gura de urechea lui și gīfīi:

- Vlad, stii am avut noaptea asta un vis sexual, si-s foarte... incordata. Lasa-ma sa fiu... draguta cu tine. Cum sa-ti spun? Vreau... De fapt trebuie... s-o pup oleacă. Stiu ca te asteapta Carmen acasa si stiu ca o fata măritată nu trebuie sa spuna asta unui baiat asa deodata... dar nu dureaza mult si nu cred ca te va deranja prea mult... Am și un prosop.

Auzind asemenea lucruri rostite de Luli cea īnaltă, ale cărei picioare Vlad le visa de 2 ani, el deschisese gura scotind niste sunete guturale fara sa poata vorbi. Ea mai verifica iala, rămase complet goală, apoi zise:
-Acuma hai, ridica-te in picioare. Si incearcă să nu țipi.

Tremurand tot, Vlad īi spuse că niciodată nu mai fusese cu o fată așa īnaltă... apoi se infiintă dinaintea ei. Apoi ea il saruta usor si, hotarita, trasese jos ginsii si chilotii barbosului scoțīnd la iveală īn lumina dimineții un mădular enorm care zvīcni īn sus, parcă nedumerit. Luli īl privi surprinsă de lungimea și grosimea lui, apoi apucă in mina ei fierbinte acest madular străin.
Apoi incepu sa-l masturbeze cu o miscare molateca tot privindu-l in ochi:

-Vlad, dar ce pulan ai... Cred că o omori pe Carmen... Dar nu fac asta cu toti baietii, da? Te-am ales ca esti dulce.Și sincer m-am săturat de pula lui Liviu.
Liviu era soțul ei.

-Vlad, ce să fac? Sunt măritată, și am visuri cu pule. E aiurea,nu?

Era serioasa cand spunea toate astea, si foarte decisa si in cinci secunde, intre degetele ei calde, penisul lui Vlad se facuse urias si tare ca piatra. Apoi ea, ca intr-un ritual satanic, īși frecă glandul ăla cīt pruna de obraji, de frunte, de umeri și gīt. Vlad icnea disperat. Soția lui nu-i făcuse așa ceva niciodată.

-Ei,cum e Vlad? Am piele catifelată sau nu? Știi, mă excită groaznic gīndul că ating pula ce apartine altei femei.

Apoi gura ei cărnoasă nerujată se lipise de glandul mare cit o pruna, act insotit de un scheunat cumplit de placere al lui Vlad.
Deci, iata, in lumina gri a diminetii reci de toamna Luli cea lungană ii linge si saruta penisul. Un penis arcuit, vinos, mare, gustos, mirosind a Mennen. Barbosul si norocosul Vlad o mingiie pe sīni si umeri pe lungană si geme incontinuu un singur cuvint:

-Vaaaaaleu, visez ! Vaaaaaleu moooor... Valeu...

Si priveste in jos corpul ei de fata bine facuta, de lungană cu sīni mici, si nu-i vine sa creadă ca limba ei roz ii alintă penisul pe toate partile ca in filmele porno si faptul ca ea isi alinta in acelasi timp si clitorisul cu degetele.
Luli se opreste putin.

-Auzi, de cind nu ai mai ejaculat?

Vlad ii spune ca de o lună, pentru că īi place să nu ejaculeze cīnd īși fute soția.
Ea geme usor.

-Uaaaah... Ce bine ca esti asa plin... Imi plac pulele pline si ce iese la sfirsit din ele.. Și gīndul că voi scoate din coaiele tale lichidul ăla care de fapt este al lui Carmen...

Vlad geme iar salbatec auzind cuvintul nerusinat in gura ei de fata intelectuala. Gira ei de intelectuală care acum īi mestecă lacomă pulanul.
E deci octombrie, afară plouă mocănește și Luli cea măritată se ocupă de sarutatul si suptul moale al unui penis străin. Alintandu-și repejor clitorisul cu diuă degete ale mīinii stīngi.
Ca de obicei excitatia ei sexuala provocata de lingerea unui penis si de automingiieri atinge repede apogeul. Luli simte ca va f...



    Login