Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sotie Indecisa
Autor : corinaaaaa - 2017-03-27
Citita de 20588 ori - Nota 6.98 (63 voturi)
-Ce faci Anda ?
-Nu ti-am repetat sa nu imi scrii in seara asta ?
-Imi e dor de ....
-Te rog nu imi distruge seara asta , sunt la o nunta .
-Vin acolo !!!
-Esti nebun nu venic, sunt cu sotul , ti-am repetat sa ma lasi in pace in seara asta !!! T e rog Ovidiu
-Tot vin !!! Stam la o tigara , afara langa masina nimic mai mult :* in 20 de minute ajung
-Dute dracului !!! trimitemi mesaj cand ajungi sa ies !!
Fiori reci ma treceau pe spate si pe brate stiam ca o sa vina si stiam ce efect are asupra mea . Stateam la masa si priveam oameni de la acel eveniment cu erau la dans si imi spionam incet sotul cu privirea . Credeam ca imi observase starea de neliniste dar era prins in vorba cu altii barbatii usor piliti toti care de asemenea isi ignorau sotiile . Oare le mai vine caruia dintre ele amantul in vizita sau doar mie ? Buna intrebare . Ma simteam usor vinovata dar chiar in momentul acela un tanar isi facu loc langa mine si ma chema la dans . Am acceptat cu mici obiectii dansul dar dece sa il refuz trebuie sa ma distrez si eu si bucuroasa ca imi iau gandul de la el si ca in sfarsit cineva vede cat de plictisita sunt il urmez .
Reusisem sa intorc cateva capete in urma mea , aveam o rochie rosie cu alb cu talie cu o crepatura pe piciorul drept . Un decolteu generos iesea in evidenta si captura priviri , iar in picioare aveam tocuri albe tip platforma de 12 cm si aveam asortata oja alba si la maini si la picioare . Aveam doar 31 de ani aratam inca bine de tot la 168 de centimetri si 60 de kilogame .
Dupa 2 dansuri si putina convorbire cu tanarul renunt politicos la miscare incepusem sa transpir usor si imi era prea cald . Sotul meu se apropie de mine si imi da un sarut cu limba un pic cam prea indecent .
- Anda anduta iubita mea ce frumoasa te-ai facut , imi spune el razand strangandu-ma usor in brate si sarutanduma iar la care ii raspund cu inca un sarut . Te rog sa ma scuzi dar avem discutii importante cu baieti .
- Bine dragul meu , ies la o tigara sa nu te imbeti atat iti zic .
-Nu o sa o fac mai ales ca in dimineata asta am chef de tine un pic , imi prinse fundul in gluma si vroind sa ma sarute
- O sa mai vedem e mult pana dimineata , ii zic eu razand si cu scopul de a iesi la tigara parasesc sala .
Nici nu fac un pas bine afara ca si primesc un mesaj pe telefon de la Ovidiu " In noapte asta te fut '
ii raspund ' Ce ? ' ma indrept spre parcare cu greu din cauza tocurilor si ii recunosc masina ma apropii de el , statea relaxat si fuma la volan .
-De ce ai venit ? Il intreb sec si acru
-Pentru tine am venit
-Nesimtitule cei cu mesaju ala ? il intreb furioasa
-Este o promisiune raspunde el calm si increzator
Eram nervoasa la culme ce nesimtit poate fii dar in acelasi timp il doream in mine asa de mult incat suspinam , il uram in aceasi masura in cat imi doream sa se tina de promisiune si sa mio traga . Tare , incet , senzual , agresiv, in pizda in fund in gurita nu conteaza unde si cum il doream ii doream pula lui mai mult decat orice pe lumea asta .
-Te-ai facut atat de frumoasa si sexy pentru ce in seara asta ? continua el , sa sa uite toti fraieri la tine in frunte cu sotul tau ?
-Deja intreci orice limita , ma uitam la cum ma privea ma inebunea ma dezbraca din priviri
-Haide Anda , urca in masina repede nu poti sa lipsesti mult de la petrecere .
Avea dreptate , am urcat usor nehotarata si neam indepartat usor de restaorantul ce era la marginea orasului spre o padurice mica unde sa poata parca . Era o seara calduroasa de vara iar Ovidiu se pare ca stia perfect drumul opri pe parte dreapta dupa vreo 5 minute de condus .
Isi desfacu repede blugii cureaua si slitul grabit de parca avea 15 ani si imi puse mana pe pula lui , era calda si tare , ma apleca cu mana de cap usor spre ea si am inceput sa o sug si sa o ling , isi daduse scaunul de la masina mai in spate si il lasase pe spate . Isi aprinse o tigara si savura oralul ce il ofeream , stateam destul de inconfortabil dar ma straduiam .
-Of anda anda ce bine !!! Te pricepi nu gluma uitasem cat e de bine .
Mana lui imi fixa capul astfel incat sa nu ii pot scoate pula din gura mea ci doar sa o sug in continuare
-Daca nu veneam eu in seara asta , ce faceai tu ? Cine iti mai dadea sa sugi ? cine se mai gandea la tine ?
Deja incepeam sa ma sufoc ritmul era tot mai rapid o simteam din ce in ce mai tare in gurita . Dupa inca 30 de secunde un jet puternic imi intra in gura pana in gat care ma face sa tusesc al doilea jet de sperma imi atinse fata si gatul , ma retrag repede sa nu imi patez rochia dar mana lui ma prinse de gat .
-Tu ai facut mizeria asta tu sa o cureti !! Linge tot acum ! la terminarea vorbelor ma prinde cu mana dreapta de ceafa iar cu stanga imi aplica doua palnii . Ma lasa din stransoare si am inceput sa curat cu limbuta pula lui si la fel si toata zona unde sa mai imprastiat sperma lui , eram rosie aproape ca incepusem sa transpir si sa tremur de nervi si de excitata si uda ce eram .
-Haide jos din masina Anda!!
Imi inghitisem orice cuvant sau drept la replica asteptam doar sa vad ce urmeaza , m-am dat cu stangacie jos din masina sa nu imi murdaresc patez sau rup rochia mergand greoi pe tocuri pana langa el . Aveam cam aceasi inaltime acum , eu cocotata pe tocuri aveam cam 180 , si el la fel , stateam in mijlocul drumului la jumatate de metru de el , se uita la mine plin de dorinta si nebunie in privire parca ar fi vrut sa ma violeze
-In genunchi Anda acum !! Tu ai culcato tu o scoli din nou
-Ce ?
-Nu auzi ? Sau nu vrei ?
-Esti nebun e asfalt pe jos cum vrei sa ma pun imi distrug rochia , nu o fac !!
-O dai la o parte si stai in genunchi goi draga mea !
Ma supun dorintelor lui cu mici obiectii , o iau in mana si incep sa o frec usor era micuta si se stranse dupa ce isi dase drumul in gurita mea . Cu o mana ii masam coiaele iar cu cealalta o masam , mainile mele fine cu un ten alb impreuna cu manichiura alba ii dadea un contrast deosebit . O luam incet in gurita si simteam cu se intaraste incet incet, faceam presiune cu buzele si ea inceapea sa se sa faca mare pana imi invada gura si gatul . Imi prelua controlul capului si inpingea tare de top ma sufocam incet incet , incepeam sa imi simt genunchi cum ma dor din cauza asfaltului dur de sub ei dar el continua sa impinga cu putere .
-Ridicate acum anda . Ma ridic cu stangacie de jos pe tocuri , genunchi ii simteam ca ma dor si se vedeau urme ramase de la asfalt , ma saruta prelung si ma prinde in brate la fel imi prinde si fundul cu mainile si ma saruta pasional .
-Unde o vrei iubita mea prima data
-Ma mai intrebi unde o vreau ? unde mai invatat sa o iau dragul meu ? stii ca intotdeauna sunt curata acolo ?
-Ce cuminte ai devenit iubire . o sa te fut repede trebe sa te duc la al tau pana nu devine suspicios .
Ma invarte in bratele sale , imi trage rochita usor lateral in asa fel in cat sa io simt aproape de pasarica mea uda si fund . Imi deschid usa din spate de la masina si stateam in picioare si ma tineam cu mainile de scaun aplecata in timp ce el se juca cu pula in jurul fundului meu , imi daduse chilotei jos si ii puse pe masina deasupra . Se juca cu capul puli in jurul anusului meu si impingea incet doar cat sa ma excite dar sa nu intre , picioarele imi tremurau corpul incepea sa resimta dorinta si isi dorea la nebunie sa fie penetrat , gemeam si inchideam ochi la fiecare atingere a lui . Am mai asteptat vreo 30 de secunde iar frustrarea isi puse cuvantul pe mine
-Fute-ma odata te rog , bagooo !!! Ovidiu fuaahhhhh !!! . Nu am apucat sa termin si pula lui imensa imi invada fundul cu furie , si din nou in repetari cat mai rapide si cat mai tari . Tocurile imi erau fixate bine in asfalt dar cu toate astea ma muta d...



    Login