Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Slut wife
Autor : Gmg2019 - 2019-07-19
Citita de 14323 ori - Nota 7.33 (58 voturi)
E sāmbătă seara si in ultimul moment sotul primește un telefon ca au nevoie de el la munca....toate planurile noastre s-au dus.Ma rog de el sa le spuna ca nu poate merge īnsă el nu si nu,nu pot sa ii refuz.Ii spun bine si incep sa ii pregătesc hainele. Pleaca si raman singura in casa ma duc la baie dau drumul la apa si ma pregătesc sa fac o baie sa ma relaxez sa ies din starea urata pe care o am.Stau in apa cu spuma si incep sa ma ating usor pe sani apoi cobor mai jos si incep sa ma joc la clitoris o stare de excitare mare incepe sa isi faca loc in mine.Cand sa ies din baie aud telefonul vibrand si vad ca primesc un mesaj,iau telefonul sa il citesc si simt cu un fior mi se duce in tot corpul.
Mesajul era ,,imi e dor sa iti gust sucul din pizda si sa te fut asa cum iti place tie,te astept la mine "
Gandul meu era doar la mesaj si nu stiam ce sa fac.
Dar eram asa de excitata si ma gāndeam numai la pula lui cum intra in mine Asa ca am inceput sa ma pregătesc si sa plec spre el.
Am chemat un taxi si i-am scris,,pregateste-te ca vin sa fiu tarfa ta" .
Am ajuns si am sunat la usa,el ma astepta gol cu pula sculata si un pahar de vodka in mana,intru si ma pun in genunchi si incep sa ma joc cu pula lui,Ii sug pula ca o disperată si simt cum se face din ce in ce mai tare in gura mea si asta ma excita maxim.Ma prinde de par si incepe sa ma futa in gura tare si isi īmpinge pula Pana in gāt de m-a umplut de bale.
Apoi ma ia si ma aruncă pe pat si incepe sa ma dezbrace usor si isi baga limba in pizda mea fierbinte,incepe sa faca cercuri cu limba pe clitoris si ma face sa gem si sa il īmping si mai tare cu capul in pizda mea.
Ce dor mi-a fost de pizda ta sa iti simt gustul si sa te aud cu gemi.
Vine cu pula la pzd mea si incepe sa se joace cu capu pulii pe lāngă pizda,il voiam in mine sa ii simt pula tare in mine,si incepe sa imi spuna zi-mi ca vrei,zi-mi ca vrei sa iti rup pizda,roaga-ma sa te fut.
Da te vreau,Vreau sa ma futi ca pe o tarfa,Vreau sa ma futi tare sa nu ai milă de mine,sa ma faci sa te rog sa te opresti ca ma doare si tu sa ma futi si mai tare. Apoi il simt cum se īmpinge in mine si incepe sa ma futa si sa imi spuna asa tarfa mea care imi place sa o fut si sa imi inrosesc pizda.Apoi ii dau telefonul si zic filmeaza-ma cum ma futi,filmeaza-...



    Login