Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Simona si Miruna
Autor : dodomoakt - 2018-04-23
Citita de 11279 ori - Nota 3.48 (67 voturi)
O zi foarte calduroasa de mai. Cum ma plimbam agale prin parcul cu tei simteam o dorinta patrunzatoare, o dorinta de a ma simti fericit.
Pe o alee mai umbrita, observ o bunicuta cum isi croseta ciorapei pentru cele doua fete care se jucau in fata ei baba stand pe banca. Ma uit mai atent la baba si observ cat de hidoasa si cat de ridata era, o hoasca in adevaratul sens al cuvantului.
Dar sa va spun cateva lucruri despre mine. Sunt un functionar la primaria din localitate, nu sunt insurat desi am peste 45 de ani. Dintotdeauna mi-au placut fetele tinere, chiar poate ca foarte tinere. Aveam de mic o repulsie nativa fata de babe si femei trecute si ridate, de femelele cu ugeremari si machiate ca niste clovni.
Sa revin la povestirea mea. Am observat la un moment dat cum baba se ridica de pe banca si se duce pana la masina ei parcata in strada de la marginea parcului, probabil sa aduca ceva.
Profit de situatie si ma indrept curajos spre locul de joaca al celor doua fete. Una parea de 8 ani si alta de 12 ani, foarte apetisante si cu cat ma apropiam cu atat imi crestea ditamai madularul in blugii stramti.
Ma apropi de prima fata cea mai mica si ii soptesc: vrei sa vii cu mine pana acolo la lac? Am cateva jucarii si papusi pentru tine doar pentru tine. Am o papusa mare si frumoasa.
Auzind si sora ei ce sopteam, vine la mine si zice: da nene, vrem sa vedem ce jucarie ai acolo. Haide Miruna!
Si le iau pe ambele fete de maini si ma indrept cu ele pana la baza podului micut ce traverseaza lacul din parc. Fiind o zona mai ferita si mai umbroasa, nu este prea vizibila trecatorilor din parc.
Acolo odata ajunsi, le spun fetelor: Acum uite aici jucaria. Si ma deschei la pantaloni si iese ditamai madularul din pantaloni.
Hai jucati-va cu jucaria asta acum, este doar pentru voi!
Cea mare se uita si o ia in mana, o decaloteaza, o recaloteaza la loc de cateva ori. Miruna se uita si ea si zice: nene, pot sa o bag in gura? Desigur draga mea, ia-o toata si suge-o.
Miruna se pune la supt si inghite toata capatana madularului ce ii umple acum gura.
Simteam cum se joaca cu limba pe buzele pulii si cu suge cu pofta.
La un moment dat o dau la o parte si ii spun si Simonei, sora ei: Hai treci si tu sa sugi ca imediat vine si recompensa.
Simona o ia si incepe sa o suga si ea, insa a reusit sa o ia in gat toata, pana la coaie.
Deodata i-am umplut gatul cu sperma, ejaculam cu o placere fantastica direct in gatul ei de eleva.Dupa doua jeturi, ii smulg pula din gat si o indrept catre surioara ei pe car...



    Login