Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSimina 4 – Pain it’s so close to pleasure
Autor : ieduvalent - 2021-04-28
Citita de 5777 ori - Nota 8.19 (47 voturi)

Am ramas asa o vreme, imbratisate pe podea, privind una la alta, fara sa vorbim: nu era nevoie. Ma bucura doar sa o privesc, atat de frumoasa si de tanara, intr-un contrast izbitor cu femeia dura si rece de mai devreme. Am inceput sa povestesc in spiritul reciprocitatii, viata mea cu alte femei. I-am spus despre iubita mea din primul an de facultate, Ioana, care m-a folosit si m-a dominat un an de zile pentru placerile ei sexuale neostoite, explicandu-i ei si mie in acelasi timp, placerea pe care am resimtit-o adineauri fiind dominata de Andreea. Ea a zambit intelegator spunandu-mi ca si ea a fost mereu dominata in relatiile pe care le-a avut, acum fiind prima data cand trece in tabara cealalta si ca placerea pe care mi-a oferit-o o asteapta si din partea mea. Am ras amandoua fericite dandu-ne seama cat de mult ne asemanam si ne putem completa. Am devenit serioasa si i-am spus ca ma simt foarte bine impreuna cu ea, dincolo de compatibilitatea noastra sexuala extraordinara, dar ca nu mi-as fi parasit niciodata sotul pe care-l iubesc enorm si de care ma leaga anii petrecuti impreuna cu toate problemele, greutatile si bucuriile pe care le-am trait, dar ca am nevoie si de ea pentru latura asta feminina si obraznica pe care am descoperit-o in mine. A fost atat de intelegatoare, explicandu-mi ca tot ce doreste de la mine este un loc in viata mea, incat mi-au dat lacrimile. A fost atat de dulce si de sincera Andreea mea, incat a stiut la momentul potrivit sa ma ia in brate, sa ma sarute cu tandrete si apoi cu o gluma sa ma insenineze si sa ma faca sa rad, ca apoi cu un zambet strengaresc sa-mi spuna:
- Acum este randul meu sa te fac sa te simti bine. Cum vrei sa te satisfac, Simina?
M-am dus in dressing si am scos de acolo toata gama de jucarii erotice si le-am intins pe pat. Ea, ca un copil, a inceput sa faca inventarul, intrebandu-ma ce face asta si aia, curioasa ca o pisica. I-am aratat gama de jucarii BDSM: catuse, biciuri, cravase, caluse etc, apoi toate dildo-urile, vibratoarele, stimulatoarele anale si vaginale, strap on-urile si nu in ultimul rand, masina de sex, ultima mea achizitie, la care puteai sa atasezi diverse scule de futut. Le-a cercetat pe toate, curioasa si amuzata, dar in acelasi timp din ce in ce mai excitata.
- Si cum vrei sa facem asta? M-a intrebat.
- Nu stiu, Andreea! Pentru mine ca si dominata, asta e placerea, sa nu iau nicio decizie, sa nu stiu nimic din ce se va intampla si sa fiu in totalitate la dispozitia dorintelor tale. Tot ceea ce stiu e ca vreau sa fiu supusa in totalitate, sa ma tratezi dur si fara mila.
- Am inteles! spuse ea zambindu-mi complice. O sa ma duc sa fac un dus acum.
Ea a intrat la dus timp in care mi-am ales un babydoll, ca o camasuta roz, de satin lucios, care imi strangea sanii scotandu-i mai mult in evidenta si de acolo materialul curgea liber acoperindu-mi pe jumatate funduletul sexy. Bikinii erau din acelasi set, crotchless, lasand la vedere sexul. Avand in vedere ca eram cam de aceeasi inaltime am deschis o cutie cu un corset de vinyl negru, care se strangea la spate cu sireturi si I l-am dat Andreei cand a iesit de la dus. Mi-am luat cutia mea si m-am dus sa fac si eu dus. Sub jeturile fierbinti de apa ma gandeam cat de sexy si draguta e Andreea si cat de rea va fi cand voi iesi de la dus, iar asta m-a excitat enorm, dar m-am stapanit sa ma mangai pentru ca vroiam sa simt totul. Am iesit din dus, m-am sters bine cu un prosop aspru, am scos lenjeria sexy din cutia ei si m-am imbracat si parfumat. M-am admirat in oglinda mare din baie si am decis ca arat ca o bomba sexy. Am zambit imaginii din oglinda si am intrat in dormitor, unde Andreea ma astepta in picioare cu corsetul negru si lucios pe trupul ei de silfida si cu figura dominatoare a unei stapane reci si fara mila. In mana tinea cravasa de piele pregatita si o pereche de catuse, la vederea carora m-am infiorat. Mi-a facut semn sa ma apropii. Incet, cu miscari languroase m-am apropiat de ea, ma privea nemultumita si cand am ajuns in raza ei de actiune mana dreapta m-a plesnit peste fata. Am simtit durerea si caldura obrazului lovit urmate de un freamat in pantece care m-a facut sa gem de placere. Mi-am intors fata catre ea si i-am zambit si mana ei m-a lovit iarasi, de data asta atat de puternic incat am cazut pe podea.
- Ce crezi, ca suntem la defilare? In genunchi!!! tarfa ordinara!
Duritatea vocii ei m-a surprins si am simtit teama cum imi patrunde in suflet. M-am ridicat de pe podea si cuminte m-am asezat in genunchi, cu privirea in podea asteptand. Ea si-a ridicat un picior si mi-a ordonat sa-l sarut. Am cuprins talpa mica a Andreei in palme si am inceput s-o sarut incet si metodic, limba mea a inceput sa se joace intre degetelele ei provocandu-i fiori de placere. Brusc si-a impins piciorul in gura, futandu-ma fara mila. Am inceput sa-I sarut si sa-I dezmierd gleznele, gambele si apoi pielea fina din spatele genunchiului unde am simtit ca se excita intens. Am continuat, tot mai sus pe interiorul pulpelor pana la deschizatura vaginului pe care l-am sarutat timida. Ea gemea din ce in ce mai tare, m-a luat de par si m-a afundat intre picioarele ei de zeita. A inceput apoi sa-si frece cu violenta pasarica umeda de toata fata mea acoperind-o si umpland-o de sucurile ce se scurgeau abundent. Respiram cu greu in timp ce lingeam si sarutam fara stire, dorindu-mi sa-I ofer totul. Eram atat de excitata incat mana mi-a coborat inconstient intre picioare, mangaind si provocandu-mi valuri de placere mistuitoare. Eram aproape de orgasm cand ea a simtit ce fac si cu mana infipta in parul meu m-a trantit la pamant. Speriata, m-am lasat cu capul si sanii lipiti pe podea si cu fundul in aer, cerandu-I iertare, dar ea fara mila, a inceput sa ma loveasca cu cravasa peste fesele pline, umplandu-ma de durere si de o excitatie fara masura, pana cand am simtit o lovitura directa in anusul descoperit. Durerea a fost atat de crancena incat am tipat scurt si apoi lacrimile au dat navala. Simteam ca sunt la mila ei in totalitate, ca ii apartin si ca poate sa-mi faca orice si asta m-a umplut de un sentiment rascolitor. M-am rostogolit pe jos, cu fata in sus si ea mi-a vazut lacrimile si s-a oprit asteptand. Cand mi-am revenit cat de cat, m-am pus iarasi in genunchi in fata ei si cu privirea in ochii ei, printre lacrimi si suspine, i-am cerut sa ma ierte si am implorat-o sa nu ma mai loveasca. Cu o duritate extrema, mi-a explicat ca nu mai poate avea incredere in mine si pentru a-mi recupera increderea pierduta trebuie sa suport o pedeapsa. Cu ochii in lacrimi am acceptat si chiar am rugat-o sa ma pedepseasca.

M-a ridicat de jos si m-a pus sa stau in genunchi, pe marginea patului cu baldachin. Mainile mi-au fost legate cu catuse de cei doi stalpi ai baldachinului facandu-ma sa arat ca si cum as fi fost rastignita. Andreea a luat o sfoara speciala de legat din care a facut un streang care mi l-a trecut peste gat, iar capatul liber l-a aruncat peste grinda de sus a baldachinului. A probat sistemul tragand de sfoara astfel incat m-am trezit spanzurata de gat. Am simtit ca raman fara aer pe masura ce ea tragea de sfoara, cu toate ca ma ridicasem cu totul in genunchi. M-am speriat foarte tare si teama a inceput sa ma infioare: daca nimerisem peste vreo psihopata! In mod ciudat teama a venit la pachet cu senzatii atat de puternice de excitatie sexuala, incat fara sa ma ating am simtit caldura orgasmului in pantece, in timp ce sucurile mi se scurgeau pe pulpa in jos. Ea m-a privit dispretuitor si printre dinti mi-a soptit:
- Esti o curva mica Simina, nu!? Termini indiferent de orice? Si mana ei m-a pleznit de cateva ori, puternic, peste fesele inrosite si dureroase de la loviturile de cravasa. Stai linistita! Nu asta e pedeapsa, pedeapsa consta in biciuirea ta cu pisica cu 9 cozi. Cate lovituri crezi ca meriti?
- 20, am zis fara sa ezit.
- Bravo! Ai spus numarul corect! Pentru asta o sa primesti un bonus: inca 5 lovituri peste cele 20!
Am acceptat fara cracnire hotararea ei si m-am asezat cu fundul pe calcaie asteptand loviturile. Ea s-a dus si a luat biciul, incercandu-l in aer. Suieratul ala amenintator era si mai puternic, pentru ca nu puteam sa vad ceea ce face. Am intors capul spre ea si imediat i-am vazut expresia de nemultumire de pe fata ei rece. A venit in fata mea si pe un ton aparent bland, dar care imi trimitea fiori reci pe sira spinarii, mi-a spus:
- Simina! Iubita mea! Te implor sa nu te mai intorci niciodata catre mine cat timp executi pedeapsa, pentru ca atunci voi fi silita sa recurg la masuri extreme.
Zambetul ei rece m-a convins ca este serioasa asa incat am asteptat cuminte cele 25 de lovituri. A inceput sa ma loveasca din lateral, pe spatele gol dupa ce m-a dezbracat complet. Prima lovitura a venit cu blandete provocandu-mi gemete de placere. Ma lovea cu precizie si apoi se oprea sa vada cum suport. Primele 10 lovituri s-au abatut peste spatele si fesele mele si le-am suportat cu stoicism si cu o excitatie crescanda. Apoi ea a tras de streang pana cand am fost silita sa stau in genunchi, Andreea avand posibilitatea sa ma loveasca acum si peste pulpe. Urmatoarele 7 lovituri au fost un chin, erau din ce in ce mai puternice si mai dureroase, o auzeam gafaind de efort in spatele meu. Apoi ea a venit in fata mea pentru ultimele 8 lovituri. Andreea din fata mea nu mai era timida, blanda sau vesela, fata ei marcata de efort era rece si dura, iar in privirea ei am descifrat ura si cruzime. Eram speriata de ea si in acelasi timp excitata la culme asteptand loviturile eliberatoare.
- Loveste-ma Andreea! Am fost neascultatoare si merit fiecare lovitura care ma va elibera de vina! am strigat exc...



    Login