Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSimina 3 – Andreea dezlantuita
Autor : ieduvalent - 2021-04-26
Citita de 7518 ori - Nota 8.38 (45 voturi)

- Si?! Ti-a placut ce-ai vazut in dressing?
Ea s-a blocat, si-a intors privirea surprinsa catre mine, s-a inrosit puternic in obraji si apoi a coborat ochii in pamant. Ma asteptam ca imediat sa inceapa sa planga insa dupa cateva secunde de uluiala, din pamant s-a ridicat o privire hotarata si serioasa:
- Da! Mi-a placut si m-a excitat enorm, Simina. Stiu ca esti casatorita, ca esti sefa mea, ca ceea ce simt pentru tine este interzis, dar nu ma pot abtine! Esti atat de frumoasa si te doresc atat de mult ca ma intreb cateodata cum mai rezist! Nu, nu te iubesc! Nu te cunosc atat de bine, dar din cate intuiesc esti un om minunat si nu mi-e rusine sa recunosc ca seara adorm cu tine in gand si dimineata cu imaginea ta imi incep ziua, ca as vrea sa ma topesc in bratele tale si sa te iubesc pana la sfarsitul lumii. Poate ti se pare patetic, poate crezi ca sunt doar o fetita prostuta, dar asta simt. Acum poti sa faci ce vrei cu mine, sa ma concediezi, sa ma alungi, sa-mi interzici sa te mai vad vreodata, dar eu te rog un singur lucru: iarta-ma!

A fost randul meu sa ma blochez. Nu ma asteptam la tirada asta emotionala si curajoasa, eu dorisem doar sa rup pisica in doua si n-am stiut poate cum sa abordez mai bine problema.

Emotionata si totodata framantand de dorinta, nu am spus nimic, am privit-o adanc in ochii ei limpezi si cu o mana i-am mangaiat obrazul inlacrimat. Tacuta si ferma i-am luat ochelarii de la ochi si i-am pus pe masuta, i-am cuprins obrajii in maini si m-am apropiat de ea incet, ii simteam respiratia fierbinte si dulce pe fata si buzele mele i-au sarutat buzele moi si fierbinti. Ea statea ca o statuie cu ochii capturati de privirea mea si nu mi-a raspuns la sarut. Am continuat s-o sarut, acum din ce in ce mai apasat. I-am luat mainile ce stateau inerte pe langa trup si le-am sprijinit pe soldurile mele. Buzele mele s-au strecurat intre buzele ei pe care am inceput sa le sug usor, erau atat de moi si fragede incat senzatia pe care o resimteam m-a excitat instantaneu. Ochii ei frumosi erau scufundati in ochii mei, am simtit ca-mi framanta incet cu mainile carnea de pe solduri, gura I s-a deschis si timid limba ei a cautat-o pe a mea, impletindu-se si jucandu-se cu ea. Incetul cu incetul timiditatea a parasit-o, mana ei dreapta m-a cuprins de ceafa si mi-a tras gura adanc intre buzele ei flamande in timp ce cu stanga mangaia si framanta fesele mele rotunde. Sarutarile noastre erau din ce in ce mai intense, umezeala si moliciunea ei ma dusese la paroxism, iar ea, acum cu ochii inchisi savurand placerea aceea noua, a inceput sa geama incet. Am inceput sa-i musc buzele, sa-i sug limba cu forta pana cand coplesita de senzatiile alea minunate, am strecurat un picior intre pulpele ei dezmierdand cu genunchiul pasarica ei deja umeda. Eram atat de concentrata incat am simtit pe pielea genunchiului clitorisul ei prin matasea chilotului crescand si rezultatul a fost pe masura: gemetele ei s-au intensificat, iar limba ei m-a penetrat si mai adanc in gura. Nu am lasat-o sa se termine: am intors-o fortat, acum ea statea sprijinindu-se cu mainile de balustrada in timp ce eu, lipita complet de spatele ei, am inceput sa-i framant sanii grei prin rochia subtire de vara. Avea sanii mari, nu atat de mari ca ai mei, dar cu o moliciune matasoasa care ma excita la culme, i-am scos din incorsetarea rochiei tragand decolteul sub ei si i-am cuprins excitata la culme in palmele care s-au umplut cu carnea ei atat de dorita. Ii framantam incet sanii in timp ce degetele mele dezmierdau areolele intarite pe care le strangeam din ce in ce mai tare si buzele ii dezmierdau gatul alb de lebada.

Am luat-o de mana si am tras-o dupa mine in dormitor, eram deja atat de excitata incat nu mai gandeam, vroiam sa fie a mea indiferent de consecinte profesionale sau sentimentale, asa incat i-am zis:
- Vreau sa fii a mea, aici si acum!
- Fa ce vrei cu mine, Simina! Imi raspunse ea un pic patetic.
Am imbratisat-o in timp ce mainile mele ii desfaceau fermoarul rochiei pe care i-am tras-o in jos. M-am asezat in genunchi in fata ei si usor si delicat i-am tras chiloteii in jos. Ea se sprijinea sa nu cada cu o mana de umarul meu, in timp ce privirea ei ma urmarea atenta, cu o figura de fetita indragostita. I-am simtit mirosul proaspat al sexului tanar, avea o pizdulice grasuta si sexy, ca o crapatura fina deasupra careia se profila clitorisul ei umflat de anterioarele mele dezmierdari. M-am ridicat in picioare admirandu-I trupul implinit si frumos: era grasuta, cu forme pline si rotunde, dar carnea era tare si ferma sub mainile mele nerabdatoare. Incet mi-am dat jos pantalonasii scurti si maieul ramanand goala in fata privirilor ei.
- Doamne, Simina! Esti atat de frumoasa! Esti cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata!
Ochii ei se infruptau lacomi din imaginea trupului meu gol. M-a tras aproape de ea si a inceput sa-mi sarute gura cu pasiune, limbile noastre se impleteau intr-un dans nebun si umed in timp ce mainile ei imi mangaiau pielea, imi sugea limba si buzele cu violenta si ma musca pana la sange de buzele pline. Timiditatea ei de la inceput disparuse parca luata de vant si m-am trezit dominata de o femeie pasionala si dornica de a ma iubi care, cu un gest brusc, m-a impins pe pat cu forta si s-a urcat peste mine sarutandu-mi gatul si apoi oprindu-se inevitabil, la sanii mei mari si frumosi pe care a inceput sa-I framante, sa-i sarute cu buze umede si moi, sa-I linga jur imprejur pana la sfarcurile intarite de dorinta. A supt la inceput usor, apoi a lins areolele excitate cu limba ei jucausa si mai apoi m-a muscat din ce in ce mai tare si mai violent. Am inceput sa gem si apoi sa tip de excitare, durerea ma ducea la paroxism:
- E prea mult?
- Nu.. nu te opri! Mai tare, te rog! I-am strigat eu nerabdatoare.
A reinceput sa se joace cu sanii mei cu o cruzime nebanuita, iar cand dintisorii ei s-au strans puternic pe sfarcul sanului mei drept, durerea mi-a spintecat pantecul provocandu-mi primul orgasm. Am ramas asa, imbratisand-o de parca nu mai vroiam s-o las sa se departeze de mine. Ea s-a ridicat de pe mine privindu-ma curioasa de sus si apoi, cu un zambet pervers care contrasta puternic cu timiditatea ei initiala, imi zise:
- Hmm… avem aici o mica perversa! Acum o sa ma lingi in pizda pana termin pe fata asta de ingeras si in gura asta frumusica si tu, Simina, o sa ma bei pana la ultima picatura!
M-a luat de par si m-a tras de pe pat, punandu-ma cu fundul pe podea si spatele sprijinit de el in timp ce ea a pus picorul drept pe tablie si mana din parul meu m-a tras in dreptul piersicutei ei dulci. – Linge! Ascultatoare am inceput sa-I ling pizda cu miscari adanci de limba care intrau adanc in interiorul cald si umed. Era deja uda si primele secretii mi s-au scurs pe limba, in gura si mai adanc in gat. Excitata de faptul ca eram tratata ca un obiect sexual am inghitit, iar gustul ei era divin. Cu o mana i-am desfacut crapatura cautandu-I infrigurata clitorisul umflat pe care am inceput sa-l ling si sa-l sug minutios. A inceput sa geama deasupra mea, iar mana infipta in parul meu bogat imi manevra capul ca pe un instrument de placere. Gemea din ce in ce mai tare, mana mi-a fixat capul de marginea saltelei si ea, cu miscari rapide de bazin, ma futea practic in gura cu sexul ei zemos, valuri de lichid mi se scurgeau pe gat in jos si excitata mi-am coborat mana dreapta pe sexul meu excitat incepand sa ma masturbez frenetic. Ea m-a tras de par , s-a departat usor de mine si cu cealalta mana m-a pleznit puternic peste fata. Durerea amplificata de surpriza gestului a fost atat de p...



    Login