Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSimina 2
Autor : ieduvalent - 2021-04-23
Citita de 8210 ori - Nota 8.12 (59 voturi)
M-am trezit a doua zi dimineata tarziu, pe la 10, cu o energie noua in mine, plina de viata si… fericita! Am rememorat cele intamplate aseara si acest simplu fapt m-a excitat. Mi-am dat seama ca imi place enorm sa fiu satisfacuta sexual in cele mai ciudate si kinky situatii pe care, pana cand nu le-am descoperit pe site-urile porno, nu le stiam posibile. Stiam ca nu ma mai puteam intoarce la conformismul sexual care mi-a dominat viata erotica pana la varsta aceia. Stiam ca sotul meu, care era acum sub imperiul vinovatiei de a ma fi tradat cu alta, nu putea sa-mi mai refuze nimic, dar pe de alta parte vroiam sa fie partas la toate aspectele dezvoltarii si trairilor mele sexuale. Am hotarat atunci, pe loc, ca voi experimenta orice, nimic nu ma mai speria, nici pozitiile ciudate, nici durerea ca sursa de amplificare a placerii, nici umilirea mea ca persoana pentru implinirea visului unui orgasm perfect. Vroiam sa gust pule exotice, sa inghit samanta, sa iubesc femei si barbati deopotriva, sa ma scufund intr-o mare de placeri.

In timp ce-mi beam cafeaua mi-am programat in minte ziua de lucru. Pregatirea mea profesionala este de inginer proiectare ansamble si subansamble masini si de la terminarea facultatii, am lucrat cca. 6 ani la o firma canadiana de profil. In urma cu 4 ani am plecat de la ei si impreuna cu un coleg mai experimentat, Mircea, care acum are 45 ani, ne-am infiintat o firma care face proiectare pentru diversi producatori de masini si utilaje din toata lumea. El a venit in firma cu clientii care il cunosteau si aveau incredere in el si cu o parte de capital, iar eu, cu restul de capital si cu expertiza tehnica. Mircea era un barbat bine, tipul de om hotarat si ferm, cu o personalitate expansiva, ceea ce l-a facut sa atraga clientii de partea lui pentru ca genera o aura de incredere si onestitate. M-am inteles mereu bine cu el, in ciuda diferentei de varsta si, daca la inceputurile afacerii au existat urme de neincredere la adresa lui, normale la orice inceput, de-a lungul timpului au disparut si ajuns sa fie partenerul de afaceri pe care ma puteam baza fara dubii. In plus fata de aceste caracteristici, Mircea era un barbat frumos, inalt de 1.90 m, alura atletica, un par bogat, grizonat, cu o barba deasa, scurta si bine ingrijita, ochi de un albastru inchis si cu un zambet seducator. De multe ori, Mihai m-a luat peste picior, facand aluzii la o presupusa relatie sexuala intre mine si Mircea. Intotdeauna am respins asemenea aluzii, pe Mircea il consideram ca tatal pe care nu l-am avut niciodata (tatal meu a murit cand eu aveam doar 3 ani), poate si datorita atitudinii lui protective, a sfaturilor pe care mi le-a dat intotdeauna cu solicitudine.

Programul meu era foarte flexibil, aveam angajati sefi de proiect foarte capabili, care isi conduceau echipele cu mana forte, asa incat prezenta mea era solicitata urgent doar in cazuri mai sensibile. Totusi, nu-mi placea sa lipsesc aproape in nici o zi de la birou, asa incat am facut repede un dus, m-am imbracat intr-un costumas taior, fusta scurta putin deasupra genunchilor, o bluza usoara, de vara, pantofi cu toc si m-am urcat in masina. In scurt timp am ajuns la sediu, am intrat salutand pe toata lumea. In fata biroului m-a intampinat Andreea, secretara mea personala, cu mapa de acte urgente in mana si cu un zambet larg pe fata ei de spiridus. Andreea lucra cu mine de jumatate de an si era o blondina cam de inaltimea mea, grasuta, cu ochelari mari, de scolarita, avea cam 55 kg, mereu vesela si binedispusa. Avea 24 ani si tocmai ce terminase o facultate cu profil economic. Intotdeauna am suspectat ca Andreea e un pic indragostita de mine, se inrosea cand o priveam direct in ochi, i-am surprins adesea priviri furisate aruncate catre zonele mele intime. In virtutea noii mele treziri sexuale am incercat un mic experiment: stateam in picioare, aplecata peste actele de pe birou in timp ce Andreea era in fata mea, asteptand. Bluzita mea usoara, avea descheiati trei nasturi de sus si asa cum stateam, lasa vederii aproape in intregime sanii mei plini. Cu coada ochiului i-am observat privirea mangaind sanii mei la vedere si o usoara roseata pe obrajii ei blonzi. Am chemat-o langa mine, sa-mi explice ceva si am observat ca, din noua pozitie, peste umarul meu, privirea ei patrundea mai adanc in decolteu. Am intrebat-o ceva, dar ea era atat de concentrata pe sanii mei, incat nu m-a auzit. Vocea mea a trezit-o la realitate brusc, cu fermitate si duritate: - Andreea! Trezeste-te! Am privit-o insistent in ochi si ea s-a inrosit si mai tare si a inceput sa se fastaceasca. – Ce-i cu tine? – Ma doare un pic capul. Privirea ei a coborat din ochii mei, dar atrasa ca de un magnet, ramase ancorata pe sanii mei. Mi-am lasat si eu ochii in jos, urmarind privirea ei, astfel incat sa-i dau de inteles ca mi-am dat seama care este obiectul interesului ei. In momentul urmator s-a blocat complet si privirea a prins a-I rataci pe podea. Cu mana dreapta i-am ridicat barbia, am privit-o in ochi, si cu un ton rece si prouncitor i-am zis: - Vorbim peste o ora! si i-am facut un semn scurt sa iasa.

Mi-am rezolvat repede toate hartiile si am chemat-o pe Andreea. Pe un ton relaxat i-am spus sa ia dosarul de derulare a contractului cu o firma germana si sa ma astepte la masina. Avea o figura spasita, asteptandu-se la ce e mai rau din partea mea. Am folosit un ton bland si impaciuitor, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, trebuia sa o linistesc pe biata fata careia ii citeam in ochi teama. Am coborat dupa un timp la masina si Andreea era acolo, asteptandu-ma cuminte, cu frumusetea ei tematoare si blonda, accentuata de ochelarii mari de tocilara si de acel “Je ne sais quoi” care te impingea s-o iei in brate si s-o linistesti. Am urcat amandoua in masina si i-am spus ca o sa mergem la mine sa lucram toata ziua ca sa ne simtim mai confortabil. Ea mai fusese la mine sa-mi aduca diverse documente sau cu tot felul de comisioane, asa incat nu i s-a parut nimic ciudat.

Am intrat in casa si am intrat in bucataria mare unde mi-am instalat laptop-ul. Am servit-o pe Andreea cu un pahar cu apa, i-am spus sa se faca comoda si m-am dus in dressingul de la parter sa ma schimb cu ceva mai comod. Cu usa deschisa am inceput sa ma schimb in timp ce cu coada ochiului o urmaream pe Andreea prin oglinda din dressing. Mi-am dat jos taiorul, apoi incet fusta, descoperind picioarele lungi cu dresurile sexy cu banda si fesele pline cu chiloteii de dantela neagra care intrau intre ele. Mi-am desfacut bluza si, intr-o doara, m-am intors cu profilul spre ea cand mi-am dat jos sutienul, ramanand cu sanii mei frumosi si goi la vedere. O urmaream si am vazut ca ochii ei nu se desprindeau de pe imaginea mea dezgolita in timp ce cu o mana deja isi framanta sanii prin materialul rochiei. M-am descaltat si incet, cu miscari languroase si cat mai sexy, mi-am dat jos dresurile si apoi bikinii. Am intarziat si mai mult cautand haine de schimb si prezentandu-ma in fata ei in toate pozitiile astfel incat sa-mi admire sanii, pulpele si sexul frumos epilat. Am tras pe mine o pereche de pantaloni scurti sport, mulati, fara chiloti, peste sanii goi mi-am pus un maieu stramt care lasa abdomenul gol. Era asa de mulat incat partea din sani care nu era dezvaluita direct de amplitudinea decolteului, se intuia prin materialul subtire si elastic. Am vazut-o pe fetita mea, cu vederea periferica, cum s-a terminat cu un oftat abia auzit, cu ochii mari fixati pe tavan. Ma excitasem la culme dandu-mi seama ca fata asta chiar ma doreste si curiozitatea mea de la inceput, s-a tansformat intr-o dorinta arzatoare de a o avea. Mai avusesem experiente cu alte femei, dar demult, in facultate, mai ales cu o colega de camin, Ioana, care timp de un an m-a folosit ca pe o jucarie sexuala in perioadele cand nu era implicata in alte relatii. Tin minte ca atunci ma aprinsesem un pic dupa ea si cand mi-am dat seama ca eram doar folosita pentru refulare, am avut o reactie de respingere fata de relatiile cu femei si de atunci nu am mai incercat. Andreea insa, atat de dulce si de fixata pe persoana mea, m-a determinat sa incerc iarasi.

M-am dus spre bucatarie, ea se aranjase si se prefacea ca lucreaza pe laptop.
- Bei ceva, o cafea, un ceai, ceva mai tare? o intreb amabila.
- Nimic! Nu va deranjati!
- Andreea, te rog sa nu te formalizezi cand suntem doar noi! Spune-mi pe nume!
- Ok… Simina…
Cand mi-am auzit numele spus timid si rotund printre buzele pline ale Andreei, m-a cuprins o excitatie nebanuita. Ca sa-mi ascund stanjeneala am programat aparatul de cafea pentru doua cafele mai light, am scos o tava pe care am aranjat ceva piscoturi si prajiturele. Din dulapul de bauturi am adus o sticla de Martell si am turnat doua pahare generoase de cognac. Dupa ce am pus totul frumos pe tava m-am dus catre ea sa vad ce lucreaza. M-am aplecat din spatele ei peste laptop si sani mei ii atingeau grei spatele, mana mea i-a atins mana care era pe mouse pentru a corecta ceva si atunci i-am simtit mirosul de parfum floral, tineresc si respiratia un pic accelerata in urma acestor atingeri. Toata s...



    Login