Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSholiton.9 Jos textila
Autor : RosaCanina - 2022-02-13
Citita de 6748 ori - Nota 8.80 (375 voturi)
Toată lumea e cu ochii pe Luci, așteptând să lămurească confuzia. Însă pare că și-a găsit nașul. Tonul autoritar al tipei în halat de baie i-a făcut să dispară tot tupeul ca prin magie. Se uită disperat către noi, și noi la el. Mai puțin Deea, care ne ignoră complet, se joacă ceva pe telefon. Ca să-și mai restaureze puțin autoritatea, îi face semn lui Gigi să-și îndese pula în pantaloni, că i se vedea vârful cum dă să iasă. Însă asta o înfurie instant pe tipă.
--- Lasă băiatul în pace să-și facă treaba! Iar tu, de ce te-ai oprit din masaj? Nu vezi că fata te așteaptă? Vrei să sun la recepție, că acu-i chem!
--- Dar... știți, noi... de fapt...
--- Taci din gură și treci la treabă!
Luci înghite în sec și se execută. Gigi scapă un „Ha!” uimit, apoi se întoarce la linsul pizdei. Tipa scoate telefonul și sună pe cineva, urmărindu-i cu interes pe cei doi.
--- Auzi pisi, hai și tu la masaj că e pe bune, e chiar cum ne-a spus colega mea tu! E pe bune!
Rămân încremenită și șocată, probabil la fel de șocată precum prietena ce se auzea din telefon.
--- Da tu! Nici eu n-am crezut inițial. Hai, fă un duș repede și vină și tu! Hai că fac eu cinste.
Conversația mai durează o vreme. Luci și Gigi ling pizdele celor două fete cu sârg, dar ele sunt prea șocate ca să mai simtă ceva. Deodată tipa închide telefonul și strigă către Jose:
--- Băiete, tu ce faci? De ce șomezi? Nu vezi că pe clienta ta o apucă plictiseala? Treci înapoi la treabă că n-a plătit masajul degeaba biata domnișoară.
Jose e foarte încurcat și nu face nicio mișcare. Tipa se ridică și vine cu pași apăsați către el, îl ia de umeri și-l aduce până lângă șezlongul meu. Îi așează mâinile pe umerii mei să-mi facă masaj și-i arde o palmă răsunătoare la fund.
--- Hai, arată ce știi!
Jose începe să-mi facă ceva masaj nepriceput la umeri. Încetul cu încetul pare că-și revine în fire și mă masează chiar binișor. Chiar bine aș zice.
--- Ei, ai văzut că știi?
Apoi se duce către șezlongul Donei și se proțăpește în fața lui:
--- Hei, hai că e ora 2 fix, e rândul meu, îmi pare rău domnișoară, am de la 2 programarea, zice ea făcându-i semn cu degetul lui Gigi să vină.
Își dă jos halatul dintr-o sigură mișcare rămânând în pielea goală. Băieții se uită la ea cu ochii mari, iar ea se întinde tacticoasă pe șezlong direct cu fața în sus, fără nici o jenă. Am crezut că e mai în vârstă, probabil din cauza tonului autoritar, însă are un corp superb, niște sâni mari, voluptuoși, un tatuaj cu un fluturaș pe buca dreaptă și o pizdă rasă perfect.
Gigi face ochii cât cepele și nu stă pe gânduri, vine țintă la ea și începe s-o maseze cum se pricepea el mai bine. Luci se uită șocat, scoate și el un „Ha!” mirat, și revine la linsul pizdei.
Dona a rămas perplexă. După câteva minute se îmbracă frustrată la loc în costumul Sholiton și își aprinde o țigară.
Norocul meu că Jose chiar pare că se pricepe la masaj și mă mai relaxează puțin, chiar îmi prinde bine. S-a așezat în spatele meu pe șezlong și îmi face masaj la umeri, gât și brațe. Băiatului ăstuia chiar îi place să stea în spatele meu.
Toată lumea îl urmărește însă cu interes pe Gigi, și eu îl văd perfect așa cum sunt așezată. La fel ca Jose, și el s-a poziționat în spatele tipei și o masează pe umeri și brațe, foarte stângaci însă. Nu prea cred că se pricepe, că tipa se foiește nemulțumită. Gigi îi atinge din greșeală sânii din lateral, dar ea nu pare să protesteze. Văzând așa, Gigi își ia inima-n dinți și o atinge mai mult, ajungând în cele din urmă cu ambele palme pe sânii ei. În sfârșit tipa parcă nu mai stă ca pe ace. Văzând așa, Gigi începe să-și facă de cap cu țâțele ei.
Luci mai aruncă din când în când câte un ochi curios să vadă ce se întâmplă, dar tipa îi face semn să-și vadă de treabă, așa că se pune metodic pe lins pizda, iar Mina pare încântată. Jose își mai scapă accidental mâinile pe sub cupele sutienului meu, dar continuă cu un masaj foarte relaxant.
Gigi își scoate tricoul, probabil s-a cam încălzit. Acum realizez că, de fapt, e foarte cald. Cum am stat mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată azi, nici nu mi-am dat seama. Acum că și-a dat jos tricoul, văd că are un corp foarte bine sculptat, iar vârful pulei se vede perfect cum iese din pantaloni. Tipa îi face semn lui Gigi să treacă la picioare. Probabil voia să-l vadă mai bine. Se vede clar că Gigi n-are nici o urmă de talent la masaj, dar ea nu pare deloc deranjată.
Realizez că Jose e cu mâinile pe sânii mei și îi frământă asiduu. Mă uit subtil la el, și se retrage. Dar nu cred că a înțeles, că îmi desface clema de la sutien și mi-l dă jos înainte să am timp să reacționez, și revine cu mâinile pe țâțele mele. Măcar acum sunt din nou acoperite.
Gigi nu are răbdare mai mult de un minut la picioare, se cațără pe șezlong între picioarele ei și se îndreaptă cu mâinile spre interiorul coapselor ei.
--- Aaah, ce naiba, de ce ai pantalonii uzi?, exclamă ea.
--- Păi, a vărsat Luci o sticlă de apă pe mine, mai devreme, să mă răcoresc, explică Gigi.
--- Hmm, oarecum de înțeles. Jos textila! Hai, dă-i jos!
Gigi se execută imediat și rămâne doar în chiloți. Dacă pantalonii mai acopereau pula cât de cât, chiloții n-au nici o șansă: mai mult de jumate din pula lui e ieșită peste elasticul chilotului. Tipa chicotește și Gigi continua masajul. Sunt atât de absorbită de imaginea pulii lui că nici n-am observat că Jose mă masează iar peste chiloți. M-am mai relaxat și mă las pe spate sprijinindu-mă de pieptul lui dezgolit. Gigi n-a poposit prea mult pe coapsele tipei și a tăbărât cu ambele mâini pe pizda ei, mângâind-o în voie. O freacă cu degetele și se joacă cu labiile ei, apoi își înfinge câte un deget treptat în pizda ei iar ea geme de plăcere. La rândul ei, îl pipăie pe coapse și se îndreaptă fără jenă către chiloții lui.
--- Ah!! Și chiloții ți-s uzi!
--- Da, păi mi-a turnat Luci o sticlă întreagă de apă rece!, se lamentează Gigi.
--- Dă chiloții jos!
--- Aaa, păi...
--- Dă chiloții jos!, ordonă tipa încă odată.
Gigi se execută. Tipa se ridică în fund și îi cuprinde pula cu ambele mâini. O pipăie cu mult interes și noi ne holbăm toate la scena aflată în plină desfășurare. Jose a profitat de neatenția mea și și-a strecurat mâna în chiloții mei, mai bine mă fac că nu văd.
--- Cine exact ți-a turnat apă rece în chiloți?
--- Șefu’, zice Gigi arătând cu degetul către Luci, care lingea cu foc pizda Minei. Tipa se ridică, se apropie de el și-l bate ușor pe umăr. Luci se oprește mirat.
--- Mă scuzați domnișoară, zice ea către Mina. Domnul Luci?
--- Aaa, da...
--- Ridică-te în picioare!
--- Dar...
--- Acum!
Luci stă drepți ca la armată.
--- Scoate tricoul!
--- Păi..., de ce?
--- Jos textila! Tu nu vezi că ești singurul care mai ai tricou pe tine?
Culmea, deși tipa e puțin mai scundă decât Luci și goală pușcă, parcă debordează mult mai multă autoritate. Luci dă jos mormăind tricoul.
--- Hmm... Și pantalonii!
--- Păi... de ce...
--- Mai pui multe întrebări? Dă naibii pantalonii jos odată!, se răstește ea.
Luci se execută, rămânând doar în chiloți, cu mâinile în față, ascunzându-și erecția vizibilă prin materialul chilotului. Tipa îl plesnește peste mâini și Luci le îndepărtează.
--- Și chiloții!
--- Dar nu...
--- Dă-ți chiloții jos!!
În secunda doi chiloții sunt pe podea, lăsând pula lui Luci să zbârnâie în sus ca un arc. Tipa îl prinde de pulă și se apropie amenințător la doi centimetri de fața lui:
--- Acum continuă masajul domnișoarei!
Luci se execută și revine cu capul între picioarele Minei, lingând-o cu spor. Tipa îi aduna hainele de pe jos și le duce lângă șezlongul ei.
--- Și tu băiete!, zice ea îndreptând degetul către Jose. Nu se poate să rămâi tu singurul îmbră...



    Login