Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex in strainatate
Autor : fortalove - 2019-03-27
Citita de 10916 ori - Nota 7.47 (17 voturi)
Cand a coborat din autocar, Diana a ramas siderata: hotelul „modest” ales de Costi era chiar „Four Seasons des Bergues”, in care se mai cazasera ei si acum doi ani, cand Diana a semnat contractul de vanzare a terenului mostenit de la bunicul sau!
Diana de-abia isi gasea cuvintele:
- Costi, esti–cel-mai–mare-mincinos–din-lume...
Cand valetul le-a luat bagajele si a mers direct la lift, fara ca sa mai astepte ca ei sa isi faca cazarea la receptie, Diana a intuit complotul, premeditarea.
- Sa nu imi spui ca ai rezervat chiar acelasi apartament in care acum doi ani...
Costi a imbratisat-o si i-a soptit:
- Ba chiar asa , mama. In acel apartament am primit cel mai bun sex anal din viata mea, iti mai amintesti?
Diana se aprinsese in obraji, profund impresionata de gestul baiatului.
- Off, Costi, ce ma fac cu tine, cu gesturile astea necugetate, de adolescent? l-a certat ea tandra cand au ajuns in apartament , dupa ce Costi l-a platit si evacuat pe valet.
-... cu care imi topesti inima mea.
Diana a mers sfioasa prin camere, printre amintiri: oglinda de la baie, patul din camera mare, cu cearceaful atat de motolit, terasa balconului cu splendida deschidere catre lacul Geneva.
Diana a mangaiat speteaza scaunului pe care s-a sprijinit cu ani in urma , la rasaritul soarelui, cand a primit indelung intre buci pula de 19 cm a fiului ei, pe o durata infinita. Ce senzatii... „Ce nebuni am fost...O adevarata „pussy saga” plus „anal saga: pizdulice si curisor atat de... penetrabili”.

Costi a tras d****ria pt. a se vedea peisajul si a ajutat-o pe Diana sa se dezbrace de hainele groase de iarna si sa ramana in neglijeu.
Baiatul a cotrobait prin bagajele lui si a scos halatul pe care Diana l-a purtat in autocar, atat de maculat, de impregnat cu menstra, sperma, lichid vaginal si transpiratie.
L-a ascuns la spate si deodata l-a descoperit in fatza Dianei. Fatza ei stupefiata „a facut toti banii”.
- Ce ...faci ...cu ... asta?
- Dovada ca astazi ai revenit la viata activa, de iubita si amanta a mea si ai alungat boala. Bine ai revenit langa mine, Mym, sa te venerez ca pe o zeita.
Diana, rosie la fatza, examina „hartile” de pe halatul pufos:
- Doamne, dar chiar a curs din mine ....am produs ceva, amandoi.
Costi s-a asezat pe scaun si a aranjat-o pe genunchi pe adorata lui, emotionata, rascolita de amintiri.
- Ahh, cat pot sa te iubesc , Mym.
S-au sarutat lung si dulce pe buzele doritoare.
- Ti-am declarat dragostea meu in scrisori dar boala nemiloasa nu te-a lasat sa imi raspunzi.
- Ce mi-ai scris in epistolele tale entuziaste ... sunt aprecieri exagerate, fiule, se pisicea Diana si il mangaia pe par.
- Nu, nu, in niciun caz. Am nevoie permanent de frumusetea ta complexa, perfecta, stralucitoare, de profunzimea caracterului, de dragostea ta carnala, dar calma, sa imi hranesc trupul si ochii la curbele tale splendide, masive si lascive, de rondul curului, curbura soldurilor, conul mameloanelor, arcul buzelor... un camp fascinant de sinuozitati.
Si, mai mult, arcul sprancenelor, lobii urechii, depresiunea dintre sani, adancimea ombilicului, inaltimea movilei lui Venus, bucile - surorile gemene semisferice si favoritele, elipsa superba a intrarii in pestera dintre pulpe si gaura ascunsa stelata a rectului.
Curbe blande peste tot, carnea primitoare acoperita de piele neteda si elastica, atat de placuta la tatonarile cu degetele si cu buzele. As vrea sa fiu un Paganini care sa improvizeze senzatii pe vioara celesta pe care umerii, spatele, talia si fundul tau o schiteaza.
Onduleuri minunate, glorioase, incantatoare, palpitante; si curbele mele preferate, irisul tau rotund de amazoniana si conturul sinusoidal al buzelor, esenta feminitatii tale, in care se oglindeste extazul cand facem dragoste.
- Sunt asa de frustat...
- Vai, de ce iubitule?
- 7 zile pe luna nu pot sa sarut savarina ta, orhideea insangerata. Abia astept sa implinesti 55 de ani, sa intri la menopauza, sa ma pot satura si eu de linsul pizdulicii minunate, 30 de zile pe luna.
- Mai, nebun mai esti, da’ stiu ca ai planuri pe termen lung.
- Misiunea mea este sa ti-o servesc „misionar” pana la ... 69 de ani!
....
- Frumosule, tu ai atractie pt. moliciunile trupului meu, eu ador taria carnii tale. Sa o simt pe buze, sa o gust cu limba sau sa o strang intre picioare.
Diana era asezata pe pat pe burta intre picioarele lui Costi, mangaind si sugand cu blandete capul pulii lui.
- Ai cel mai frumos penis din lume, Costi. Superb.
Diana era extaziata nu numai de lungimea si grosimea penisului lui Costi, o adevarata „ranga”, dar si de aspectul general al zonei sale genitale, de felul in care este atasat la corp, de proportiile dintre marimea penisului si dimensiunile testiculelor.
- Falusul tau are forma cilindrica perfecta, fara curbura, cu musculatura divina, fara venele grotesti de tip „arboricol”. Iar culoarea roz si textura delicata a pielii tinere sunt, ahh, delicioase.
Si Diana i-a apucat delicat capul pulii intre buze si a inceput sa il suga cu exclamatii de placere, ruland-o in gura pana cand nasul s-a oprit aproape lipit de pubisul masculului.
- E normal sa am cea mai frumoasa pula, pt. ca a iesit din cea mai desavarsita pasarica materna, a elogiat-o la randul lui Costi.

Pastrand pula lui Costi in mana, Diana i-a sarutat si lins coapsele interioare, acele locuri ascunse din anatomia barbatului , de obicei subapreciate, care abia asteapta sa fie valorificate.
Tatonarea blanda cu buzele de la genunchi pana la perineu i-a trezit la viata terminatiile nervoase ale baiatului, iar Diana a primit in nari mireasma de feromoni masculini a sacului testicular. Pielea fina in care sunt imbracate coaiele era intotdeauna un deliciu pt. Diana, care i-a lins suav scrotul si a absorbit in gura coiul drept, apoi pe cel stang, pe care le-a atins cu miscari rapide ale limbii, asa zisele „aripi de colibri”.
Diana a continuat periplul lingual pe axul pulii pana la capul umflat ca o ciuperca , devenit violaceu de la turgescenta extrema, zona cea mai sensibila a sexului unui barbat, in care se concentreaza sute de terminatii nervoase. A inconjurat cu limba preputul si a sorbit in gura capul inflamat, in timp ce cu degetele masa axul circular, in stilul unui tirbuson.
Cand a considerat ca excitatia baiatului s-a intensificat la maxim, Diana a apelat la sprijinul lui Costi:
- Puiule, te rog sa ma ajuti sa pun in functiune si cea de a 3-a gaura. Vrei sa te ocupi de rozeta maronie?
Ca o felina, Diana s-a suit peste Costi in pozitia 69, oferindu-i crapatura anala pt. prelucrare, in timp ce ea continua sa se delecteze cu zona intima a baiatului.
Diana a simtit cum o pereche de buze fierbinți musca cu sete din pulpele ei tari.
- Ce boare sublima, miros acrisor intens, am inhalat din pasarica ta, chiar prin blindajul absorbant, iubita mea.
A tras de buci si dintre semisferele obraznice s-a ivit o atragatoare cavitate : era roz, mica si incretita pe margini, plina de mister si de necunoscut. Limba lui a periat denivelarile fundului , delectandu-se cu fisura dintre buci, a sicanat gaura anusului, invaluind-o din nou si din nou. Limba a penetrat fanta intunecata, care s-a umectat cu sucul propriu al intestinului si se deschidea si inchidea, ca irisul diafragmei aparatului fotografic, de parca avea constiinta proprie.
A iubit cu arta sfincterul anal, despre care stia ca este ultima frontiera, care ofera placere si durere deopotriva. Degetul mijlociu a patruns incet prin inelul anal in intestinul onctuos ca sa elasticizeze muschiul sfincterului si sa il relaxeze.
- Ahh, Costi, e minunat ce faci. Acum odihneste-te pe spate ca fac eu totul, voi lupta ca mitologica Andromaca.

Femeia s-a asezat deasupra lui, chiar in pozitia numita Andromaca, insa si-a fixat falusul erect nu in pasarica ci in rozeta si se lasa incet pe mascul. Si-a desfacut tare bucile pt. a permite intrarea lina a capului maciucii, pana cand pula de 19 cm i-a invadat intestinul neted. Diana s-a cutremurat de durere si a scos un geamat inabusit cand madularul i-a patruns pana la radacina. Costi era frustat ca Diana s-a asezat cu spatele la el, dar a fost binecuvantat de mainile femeii care ii masau profesionist sexul, alunecand de la testicule pe axul penisului pana pe gland, in timp ce curul ei se ridica si cobora ca pe saua unui cal.
Diana alterna miscarile de intrare-iesire cu cele circulare, masand minunat coaiele barbatului cu fesele proeminente.
- Mama, e imposibil de stramt. Ce bine e sa ma ingrop in trupul tau, prin spate. Ma rascolesti!
Ca sa sporeasca gradul de placere, Diana a modificat savant unghiul de penetrare. A inceput mai intai penetrarea cu spatele la fatza baiatului apoi s-a rotit cu 90 de grade , cu picioarele in lateral de corpul lui Costi.
In fine, a modificat unghiul de contact cu inca 90 de grade si s-a pozitionat in genunchi cu fatza la Costi, binecuvantandu-l cu imaginea tzatzelor ei somptuoase si a piersicii suculente.
Diana se unduia si icnea cu pula adanc infipta in cur, in timp ce Costi o apasa cu ambele maini de soldurile apetisante ca sa isi ingroape falusul pana la cotor in rozeta.
- Asa Costi, despica-ma! Strapunge-ma cu madularul tau imens. Afunda-te in mine!
Costi simtea placeri celeste cand voluptuosul inel de carne calda si umeda il strangea si intra intruna in teaca aceea dornica.
Ii excita cu degetul gros lindicul tumefiat al maica-sii care il calarea transpusa, cu sfincterul pulsand , cu tamplele pline de sudoare, cu tzatzele tremurand ca niste ugere.
Despicaturile si movilele femeii defilau prin fatza baiatului, care gemea profund de satisfactie si ii ambutisa sanii uriasi, ii smulgea mameloanele dilatate... Privea cu nesatz cum dosul maica-sii se deplasa in sus si in jos pe penisul lui incordat, strans intre peretii intestinului intunecat.
Pula lui o despica si o fora in crapatura secreta , degetul ii mangaia motzul de pe crevasa fierbinte a pizdei care mustea de dorinta, pana cand spasmele unei placeri desfranate , frisoane incontrolabile le-au napadit trupurile. Un geamat adanc le-a scapat din gatlejurile siluite de orgasm.
- Ahh, iti simt lava fierbinte cum erupe in fundul meu. Imi dau drumul si eu ...
Penisul lui tremura violent aruncand suvoaie de sperma in intestinul femeii, care s-a prabusit peste trupul baiatului, zdrobita de climax. Pula lui Costi s-a micsorat treptat si s-a retras din sfincterul maica-sii , lasand un parau albicios sa se scurga dintre buci, pe coapse.
- Doamne mama, ce sani mari cu sfarcurile tari si ferme, ce talie subtire si buci musculoase, ce pizda dulce si zemoasa ai. Ce fantastic aratai cu pula infipta in cur, ca o amazoana in arta sexului. Ti-a placut sexul anal, nu te-a durut?
Diana, ostenita, cu fatza transpirata, a deschis confuza ochii:
- Cum? Climaxul clito-anal a fost ...infricosator, urias.
- Ce tunel anal stramt ai, cred ca mi-ai subtiat pula ca si cum mi-ai fi prelucrat-o prin aschiere. Mi-era frica sa nu mi-o rupi ca pe o grisina.
- E un avertisment serios. Sa nu ma superi vreodata, ca gata, ti-o ghilotinez.
I-a daruit lui Costi cel mai delicat sarut, zambind fericita.
- Te iubesc enorm, Mym! Tot ce imi doresc este ca dimineata in pat sa ma trezesc langa cea mai frumoasa femeie, o femeie adevarata, complet dezbracata: mama mea! As fi imparatul lumii! Dupa ce noaptea as face dragoste pasionala cu propria mea mama, dimineata as vrea sa te strang la piept, sa sarut si sa sorb romantic buzele tale, sanii tai si sa mangai pernitza pubiana. Imi promiti ca o sa fii sanatoasa si vesela pt. mine?
- Iubitule, numai impreuna cu tine...tu esti norocul meu.
Diana l-a sarutat dulce pe ochii lui patimasi.
-Dar crezi ca vei avea energia sa te ocupi atat de intens de o femeie obsedata de sex , cu libido de nimfomana, ca mine? il tachina Diana.
- Nu prea...As mai avea nevoie de inca doua madulare, sa fie cate unul pt. fiecare gaura hamesita de-a ta.

*****
- Mama, stii ce nu inteleg? Acuplarea sexuala naturala la mamifere se face cu masculul din spatele femelei, la fel trebuie sa fi fost la origini si la om. La om, clitorisul este cea mai sensibila parte erogena a femeii (susceptibila de a produce excitatii sexuale), precum si cauza principala a placerii sexuale feminine. Clitorisul femeii concenteaza 8000 de terminatii nervoase, de doua ori mai multe decat in penisul barbatilor. Clitorisul este asezat insa in partea anterioara a corpului, unde masculul nu are acces in timpul penetrarii dorsale!!! Oare a gresit Dumnezeu cand a creat femeia?

- Ha, ha, ha, ce spiritual e baiatul meu...Cred ca femeia a fost dezavantajata de Marele Creator prin pozitionarea ciudata a clitului. Fie s-a gandit ca masculul trebuie sa o stimuleze pe bumb cu degetele de la maini, ma rog de la labe, fie clitorisul s-a dezvoltat dupa ce stramosii nostri au descoperit mersul biped si oasele bazinului s-au modificat ca atare si au permis si penetrarea frontala, in pozitia „misionarul” care cat-de-cat stimuleaza clitul prin frecare de pubisul masculului.
- Dar esti o adevarata savanta, mamino! Dar ai uitat de stimularea linguala a lindicului, prestata sublim de noua specie „homo constantinus” !
- Ohh, da, puiule, esti un artist si iti voi incuraja vocatia de a-mi da limbi pe lindicutzu’ meu scump.
- Zau ca ai fibra desfranarii adanc scrijelita in ADN-ul tau.

*****
In continuare, programul pt. ziua de luni a fost sa identifice un apartament mobilat cu 4 camere, intr-o zona sigura, accesibil ca distanta fata de facultate, dar suficient de departat de campusul universitar ca sa nu permita vizite inopinate din partea colegilor de facultate. Diana a insistat sa aiba o sufragerie generoasa pt. ca studentul Constantin sa poata crea la planseta revolutia in arhitectura.
Apoi urma in program sedinta de shopping pt. diverse fleacuri si atentii pt. aia mica, pt. buni, pt. prietenele Dianei, shoppingul fiind a doua optiune dupa sex ca activitate placuta. „Ba chiar, mie cumparaturile imi fac mai multa placere decat sexul, l-a intepat Diana pe Costi.”

Au periat impreuna siturile de imobiliare si au gasit cateva apartamente acceptabile, dar la preturi piperate de peste 3500 franci/luna.

Jocuri erotice a la Diana

Costi proba un pulover in fatza oglinzii din magazin. Diana s-a apropiat de el, ca si cum i-ar aranja cutele si l-a strans tare de sfarcuri; cu o mutra serioasa si inocenta, i-a soptit la ureche cu o voce grava, foarte erotica:
- Am mare pofta sa mi-o tragi, sa ma patrunzi adanc in pasarica mea uda de tot!
Apoi s-a indepartat si l-a examinat de sus pana jos cu o privire neutra si experta, ca si cum ar fi vorbit ... de moda.
- Mama, ce imi faci?
Diana observa cu mandrie cum pula lui Costi crestea cu viteza prin blugii stramti, ca un sarpe care cauta rapid sa iasa din vizuina, pana cand pulanul cilindric de 19 cm s-a facut remarcat prin pantaloni.
Diana a continuat jocul erotic cand au ajuns la sectorul de parfumerie- bijuterie al mall-ului. Si-a dat pe la gat cu un sort de parfum si i-a cerut opinia de expert lui Costi; cand baiatul s-a apropiat cu nasul de gatul ei i-a soptit:
- Abia astept sa iti ling bijuteriile dintre picioare, sa le sorb parfumul celest!
La sectorul de dulciuri, s-au asezat la o masa si Diana ii arunca lui Costi priviri languroase. Cu gura plina de frisca, lingandu-se pe buze, i-a murmurat:
- Asa vreau sa arate si pasarica mea inundata cu sperma ta, numai ca falia este pe verticala, nu pe orizontala.
- Ahh, ma innebunesti! Am sa te sparg! Ai sa vezi tu ce o sa patesti acasa! a fost raspunsul disperat al baiatului neputincios.
In taxi, Diana a asezat o punga de cadouri in bratele lui Costi, si sub pretextul ca ii arata niste desuuri cumparate, i-a bagat mana pe sub haina , i-a tras fermoarul si a inceput sa ii frece incet cu mana pula, pe deasupra boxerilor.

A fost inceputul unui joc erotic pe care cei doi indragostiti l-au perpetuat in toti anii urmatori, care le-a condimentat viata sexuala: cuvinte obraznice, erotice, „dirty talking”, soptite cand partenerul se asteapta cel mai putin, cand este ocupat in alta activitate.
Cu tact si bun simt, fara a exagera, alegand perfect momentul surprizei, Diana declansa imaginatia salbatica a masculului , recompensele, placerile fierbinti pe care ea, ca o amanta perfecta, fara inhibitii, i le va procura in intimitatea patului. Iar pana la lasarea noptii si consumarea actului sexual, tensiunea si dorinta se acumulau inexorabil in testiculele si penisul barbatului.

Costi dezlantuit

Cum a lasat valetul pachetele de cadouri in holul apartamentului de la hotel, Costi s-a napustit la Diana, surprinzand-o total si a inceput sa ii smulga cu violenta hainele de pe ea. A luat-o pe sus si a aruncat-o pe spate pe masa din dormitorul mare, i-a ridicat bluza si sutienul pana la gat, lasand sa zburde liber sanii impresionanti, i-a sfasiat dresul , i-a tras cu furie chilotul si i-a aruncat absorbantul, dezvelind pestera insangerata a minunilor.
Costi si-a lasat blugii in vine, lasand sa falfaie catargul vertical al sulitei:
- Ti-am promis ca am sa te sparg in pula! M-ai facut sa stau cu pula sculata ore in sir la mall din cauza soaptelor tale otravite. Acum o sa ai parte de madularul meu pana o sa iti iasa pe nas, asa cum mi-ai cerut.
A cracit-o cu genunchii la piept si i-a atacat vulva cu pula belita in mana, cu o capatana ingrozitor de umflata, care deabia a patruns in vagin, desi canalul era lubrifiat de la menstra.
Diana a icnit tare cand maciuca i-a atins cervixul.
- Ohh, Costi, asa, pedepseste-ma cum merit! Ia-ma la ciocan dur, adanc, puiule! O ai tare ca de piatra ...
Costi isi ingropa cu furie shtanga in gaura drapata cu labii moi si rosii, intre peretii coitali materni, pana cand bilele poposeau pe bucile bombate. Cu palmele framanta si maltrata rotunjimile magnifice ale tzatzelor, areolele uimitoare de culoare crem, rula sfarcurile roz tari intre degete, senzatii minunate care ii invartosau si mai tare madularul.

- Asa, am sa te strapung profund, sa te rup. M-ai facut sa o iau razna!
Diana se uita la fatza lui determinata si stia ca avea sa fie fututa cu o patima neostoita, o pula de 19 cm avea sa o foreze continuu pana in strafundurile maruntaielor timp de 19 de minute.
Dar Diana cea perfida chiar acest comportament isi dorise sa provoace la masculul excitat, nu-i asa?

Diana gemea ca in transa si ii murmura numele baiatului, incurajandu-l.
- Costi, ce bine ma perforezi, ohh, e minunat, armasarule! Da-i-o adanc mamei tale!
Baiatul isi aluneca sulita pana la radacina in vaginul primitor, apoi o scotea, cu periodicitatea miscarilor unui motor cu piston, generand un sunet uimitor de excitant. Femeia ii iesea in intampinare dand contre si ridicandu-si sholdurile ca maciuca lui Costi sa ii razuiasca punctul G.

Costi a coborat cu palmele de la bustul maica-sii pana la poarta pizdei, s-a concentrat in jurul clitului erect, cu degetul gros a mangaiat circular bobul clitorisului. Nu a mai durat mult si spasmele au cutremurat corpul femeii. Diana a gemut tare, tremurand naucita de intensitatea orgasmului:
- Gata, imi vine...
Parca litri de sucuri vaginale au rabufnit din pizda ei deschisa, ca un parau rosiatic care se scurge pe pulpe si buci ... Cu ochii inchisi, Diana tremura ca in transa. Costi a lasat-o sa cada pe o parte, cu genunchii la piept pe masa, ca sa asimileze placerea culminanta.
Baiatul si-a admirat pula plina de sange si pubisul inrosit de mascul invadator care a primit ofranda feminitatii.
Dupa ce maica-sa a trecut de perioada de recuperare dupa orgasm, Costi si-a reluat asaltul in pizda ei.
- Da, mama, am intrat in pantecele tale si mi-ai produs o imensa placere.
Ce fericit sunt ca asa, pe langa bujorul insangerat imi oferi inca una dintre orhideele tale, cea incretita, sfincterul maron.

Costi a reinceput intromisiunea pulii in vagauna pesterii vaginale, cu o mana masand sanul Dianei iar cu degetul de la cealalta exersa elasticitatea anusului si investiga profunzimile rectului.
Diana stia acum ca urmeaza sa fie penetrata si in gaoaza, dar era pregatita pt. invazie.
Si intr-adevar , dupa cateva minute, varful penisului lui Costi a fortat intrarea prin sfincterul ei anal. A intrat intai cam jumatate din membrul masculului si baiatul a oprit avansarea ca sa permita muschiului anal sa se obisnuiasca pe diametrul pulei lui apoi a intrat complet pana la boase.
- Doamne, ce stramtoare! Ai un fund uimitor, parca dezvirginez o fecioara! Sunt in cer!
Costi a inceput sa o futa lent in cur pe Diana, apoi, dupa ce gaura ei anala s-a mai relaxat, a accelerat ritmul copularii.
Brusc Costi si-a scos pula din rectul maica-sii, si-a dat jos blugii, a stins lumina in camera , a tras perdelele si a chemat-o pe Diana sa vina in aceeasi pozitie in care mirific s-au futut anal acum doi ani, cu privirea spre lacul Leman si cu mainile pe spatarul scaunului. Diana l-a urmarit cu un sentiment de satisfactie pe barbatul care alerga gol ca un apucat prin penumbra camerei, cu pula sculata patata de sange, ca si toata zona din jurul sexului, de la scurgerile ei vaginale. „ Sunt asa de fertila...!”
- Draga mea , jetul de apa ( „Jet d’eau”) ejectat la inaltimi de arteziana fabuloasa din mijlocul lacului Leman , in forma de corn, are o puternica conotatie sexuala si vreau sa il privesti cand te forez in cur.
Costi, dupa ce i-a aruncat sutienul, rochia si bluza Dianei, i-a desfacut bucile curului si si-a introdus incet pula in intestinul secret al maica-sii, pe la spatele ei. I-a dat o palma peste buci, femeia strigand de durere. Sanii ei elastici se leganau cand pubisul baiatului ii lovea fundul, pana cand Costi i-a prins in palme, ca sa ii mameleasca si sa stoarca senzatii uimitoare din tesutul lor gelatinos.
Costi a continuat neobosit sa pompeze curul Dianei timp de 20 de minute si sa o plesneasca peste buci pe maica-sa care urla de durere; femeia si-a coborat o mana intre picioare si a inceput sa isi stimuleze clitul si labiile minore, atat de sensibile.
- Ahh, mama, ce forme mistice are fundul tau, cat de mult imi place sa te cuprind de solduri si sa te trag in teapa.
Costi a simtit ca Diana accelereaza ritmul respiratiei si si-a scos pula din curul ei , a apucat-o in mana si ii baga numai capul umflat ca o ciuperca in sfincter, la intrarea in anus, acolo unde sunt mai dense terminatiile nervoase care genereaza placere.
- Vai Costi, e mi-nu-nat, trebuie sa mi-o servesti asa in fiecare zi!
Pe Diana a izbit-o si al doilea climax in acelasi timp in care Costi a scos niste sunete guturale si i-a arucat litri de sperma pe spatele transpirat al femelei atat de greu copulate. Costi a privit cum micile picaturi de sperma s-au unit miraculos intr-un singur lac de acumulare ca picaturile de mercur lichid, cand Diana si-a schimbat pozitia spre verticala. A strans toata productia de sperma in pumn si a inceput sa ii maseze cu aceasta potiune tzatzele femeii, asa cum vazuse ca procedase Diana la alte impreunari.
Diana s-a asezat in fund pe covor, cu genunchii stransi si cu ochii spre nicaieri. Si-a indepartat picaturile de transpiratie de pe frunte:
- M-ai zdrobit, sunt sleita, stoarsa ca o lamaie. Dar simt atata bucurie si satisfactie ... „de femela acuplata dur de un mascul”.
Costi ramasese in picioare si se uita uimit prin camera care arata ca un camp de batalie, de la usa pana la fereastra: pantofi si haine aruncate, lenjerie intima, bucati din dres, sutienul, absorbantul ... Macel!
- Stii ce indica astea mami? Pasiune , patima pura! Toate generate de tine, numai de tine, fiinta adorata! Ti-a placut?
- Ei bine, a fost absolut bestial, fiule. Esti un monstru sexual!

Cand au dat drumul la dush, apa care curgea de pe corpurile lor era colorata in rosu ca in filmele cu ucigasii care se spala pe maini dupa o crima. Si-au frecat reciproc sexul cu gel de dush si s-au uitat cu trufie unul la altul, ca doi parteneri complici care au facut impreuna o realizare notabila, pana cand apa calda le-a calmat nervii si au inceput sa rada ca nebunii.
- Smintitule, nu stiu ce parte a corpului nu ma doare: sanii, bucile, pasarica , curul! Ha, ha, ha. Doamne, mi-au dat lacrimile de ras.

-Asa..., sa vedem ce avem prin minibar, ca data trecuta l-am vandalizat. Acum prepar rapid un cocktail cu sampanie, gin si suc de lamaie. Poti sa bei si tu alcool de data asta, ca te-ai mai maturizat, ai varsta legala.
Costi, care nu avea experienta bautului de alcool, a luat o inghititura, a tzocait cu limba si a gasit ca bautura are gust foarte bun.
- Abia de la al doilea cocktail pot sa imi dau seama cu adevarat de gust.
Si Costi a mai sorbit inca un pahar de cocktail care i-a creat sentimentul de barbat macho!
- In sanatatea licornei tale!
- Sa traiasca pestera minunata dar si speologul ei unic, adica „moi”, exclama Costi, evident euforic.

Diana s-a asezat pe scaun in fata oglinzii ca sa se pieptene si sa se machieze iar Costi, rosu la fatza de la alcool o urmarea pasionat din pragul usii, frecandu-si lent pula semitrezita. Sangele ii curgea mai repede prin vene, parca simtea ceva agitatie in testicule.
- Sa alegem un restaurant sa luam cina, pt. ca mi-e cam fomica, perora Diana.
Surprinzand-o complet, Costi s-a apropiat brusc de ea, i-a intors scaunul spre el si i-a spus:
- Mai intai ai sa primesti aperitivul, smantana si frisca, cum imi sopteai la mall ca iti doresti.
Inainte ca Diana sa ii dea replica, Costi i-a si bagat pula in gura.
„- Al naibii copil, la jocul meu erotic mi-a raspuns cu o surpriza. Hmm, surpriza la surpriza.”
Costi i-a apucat capul maica-sii si i-a bagat pula intre buze, iar femeia a inceput sa ii linga glandul si sa absoarba tija semierecta pana in fundul gatului.
Ohh, atat de placut stia Diana sa suga pula, ea nu „presta felatie”, nu „lua muie”, ci facea amor si saruta frantuzeste falusul baiatului. Limba ei a inceput sa se rostogoleasca peste glandul ciupercat, apoi a coborat lent pana la baza penisului, pana cand scrotul i-a poposit pe barbie. In timp ce sugea bulbul capului pulii, cu mana masa axul organului, prin miscari de translatie si de rotatie. Diana i-a apucat testiculele in mana si le-a frecat si stimulat ca pe niste bile chinezesti.
„Cat de senzual este sa iti futi in gura mama, sa vezi cum membrul tau intarit aluneca printre buzele ei rosii.”
Diana scotea un geamat moale cand cartilajul tare ii tachina celulele gustative din gura.
- Ce gust dulce si proaspat are pula ta, Costi. Imi place atat de mult sa fac o felatie pulii tale.
Diana a scos madularul din gura, a sarutat-o bland, a apucat-o in mana si a lins-o cu limba de la baza pana la gland, a aplicat limba pe ata pulii apoi a aplicat o depresiune pe cap, a supt ca sa faca vid. Controland ritmul si intensitatea sugerii ii genera baiatului senzatii de placere indescriptibile.
Costi i-a apucat in palme tzatzele rotunde si i-a roluit sfarcurile intarite la verticala, in timp ce pula lui calatorea in gura calda a mamei lui si era mangaiata de limba ei moale, un sentiment atat de placut, atat de linistitor.
Diana a coborat cu buzele la scrot, i-a lins cu limba pielea incredibil de fina de pe sac si a sorbit pe rand in gura coaiele baiatului, in timp ce cu mana ii freca tija.
Pula baiatului s-a umflat la extrem, coaiele i s-au strans in scrot si spasmul ejacularii s-a produs:
- Pregateste-te mama sa iti primesti aperitivul cu smantana, a spus Costi in timp ce si-a descarcat o cantitatea uriasa de sperma in gura materna. A impros**t jeturi dupa jeturi de sperma fierbinte in gura Dianei, care gemea de placere. Femeia a deschis gura ca sa ii arate lui Costi sperma si a inghitit intreaga cantitate de samanta ejaculata de mascul. A continuat la infinit sa ii suga capul puli lui Costi, mult dupa ce si ultima picatura de samanta a fost ingurgitata in gatul ei, in timp ce degetele ei dezmierdau pielea fina a sacului testicular.
Costi a ramas incremenit in timpul pulsatiilor orgasmice, absorbind placerea suprema.
- A fost o placere ...infinita, mama.
- Exersez terapia prin sperma impotriva depresiei, dragul meu.
Costi a ridicat-o la pieptul sau si a sarutat-o lung pe buze, ca sa simta gustul propriei sperme.
- Ce gusturi rafinate are mamina mea. O sa ma ingrijesc sa degusti zilnic in gurita sampania mea alba.

Potpuriul lui Costi

Pt. cina Costi a rezervat o masa la un restaurant cu orchestra clasica si au dansat intai, corect, mama-fiu, asa cum au convenit sa se afiseze in public.
Dupa mai multe reprize de dans si pahare de cocktailuri ingurgitate, Costi i-a facut o surpriza u-ri-a-sa maica-sii, comandand discret orchestrei „Love me tender” a lui Elvis Presley.
A facut o plecaciune protocolara si a invitat-o la dans pe ring pe mama lui. Au dansat romantic, femeia lasandu-si capul pe umarul lui , lipindu-se strans de corpul lui.
- M-a infiorat melodia, esti asa de sensibil, fiule.
- Te iubesc, superba si fascinanta mea Mym.
Costi i-a soptit la ureche numai adjective la superlativ, despre corpul ei, despre buzele ei , despre ochii ei, despre fese si sani. Diana simtea prin rochie cum maciuca semi intarita a baiatului ii impungea pulpele si se umezea intre pulpe numai la gandul satisfactiilor pe care le va primi.
Orchestra a mai oferit fara nicio comanda un potpuriu de hituri cu muzica lenta de acum 20-30 de ani, parca aleasa de Laurentiu insusi.
- Ce poate fi mai placut decat sa te imbratisez dupa umeri , tu sa ma strangi de talie, sa ne uitam unul in ochii celuilalt si orchestra sa ne cante melodiile lirice placute?
- Iar eu deabia astept sa cantam muzica zeilor la instrumentul tau sublim, sugera Costi, insinuand si mai tare madularul semitrezit prin rochia maica-sii , intre pulpele ei.
- Stii, trebuie sa scuzi lipsa de maniere a unicornului meu, care se invartoseaza la semnalele secrete ale scoicii tale.

Inca din taxi , Costi i-a promis exuberant Dianei ca vor canta o muzica celesta, la un instrument desavarsit: cutia de rezonanta a instrumentului va fi Diana cu formele ei de violina, pe care Costi va naste sunetele cu arcusul lui de 19 cm.

Diana a fost dezbracata cu mare grija de Costi si cu ea in brate baiatul s-a asezat pe fotoliu pt. a vizualiza panorama superba a artezienei lacului Leman, „Jet d’eau”.
- Muzica buna cu dedicatii, cocktailuri, peisaj unic ... Vrei cumva sa iti seduci batrana ta mama, fiule?
- Cat de infinit de fericit pot sa fiu... sa tin o asa comoara in bratele mele. Da-mi gurita scumpa sa ti-o sarut.
Preludiul lui Costi a constat in saruturi diafane pe buzele, pe obrazul, pe nasul si pe lobul urechii zeitei lui. Iar cu palma ii dezmierda sanii , fesele si interiorul pulpelor. Diana i-a raspuns cu o inflacarare ... frantuzeasca, mangaind cu limba ei buzele baiatului, impletind-o intim cu limba lui Costi si tatonandu-i bolta palatina a acestuia.
- Cat de mandra sunt sa iti simt barbatia stimulata de sarutarile mele, iubitule!
Cu pula deja sculata, Costi ii descria la ureche, ca pe un mare secret, structura potpuriului compus de el si care va fi interpretat de ei amandoi in duet. Potpuriul lui Costi va avea trei parti: vaginala, anala si orala, fiecare „cantata” la alta cavitate a Dianei si avea sa fie o combinatie intima de romantism, poezie si senzualitate.

Costi a intins-o incet pe pat pe superba lui mama pt. a fi explorata de „arcusul” lui pe itinerarul vaginal: labiile minore –vagin – uter.

Diana s-a abandonat pe pat, ca rastignita, cracita la maxim, cu ochii inchisi; Costi , asezat deasupra ei, intre pulpele ei, ii mamelea voluptuoasele, turgidele ei tzatze si ii soptea la ureche versurile nemuritoare ale melodiei lui Elvis, care spera in secret sa fie o predestinare:

„...iubeste-ma gingas, iubeste-ma duios,
iubeste-ma curat, iubeste-ma indelung,
iubeste-ma deplin.
Spune-mi ca esti a mea,
Voi fi al tau in toti anii ce vin
Pana cand timpul se va sfarsi.”

In acelasi timp cu susurul versurilor romantice, Diana era strapunsa la greu in piersica de pula lui Costi , care, fortificata de alcool avea sa o penetreze viguros pe maica-sa mai bine de o jumatate de ora. Diana acompania versurile lui Costi cu gemete continue de placere intensa generata de arcusul viril fermecat, transformand „Love me tender” in sexoasa melodie „Je t’aime, moi non plus” a lui Serge Gainsbourg si Jane Birkin.
Dupa obiceiul lui, Costi o caracteriza pe mama lui cu un potop de adjective superlative, stranii, unele incompatibile: incitanta, activa, admirabila, launtrica (?), adorabila, afrodisiaca, angelica, amorfa(?), energica, enorma (?) , etc.
Ei bine, dintre aceste calificative exotice lipsea „orgasmica”, care tocmai s-a manifestat violent, cu tremurul picioarelor si cu infigerea unghiilor in spatele masculului si a dintilor in umarul lui.
Falusul lui Costi a continuat sa pistoneze imperturbabil in pestera maica-sii, umpland-o la refuz cu grosimea lui enorma, razuindu-i punctul G, generandu-i un orgasm dupa altul.
A doua piesa a potpuriului, cea anala, a fost interpretata cu Diana intoarsa cu fatza la cearceaf , cu mainile si picioarele intinse la maxim si arcusul lui Costi priponind-o anal in periplul: anus - sfincter –rect.

Costi i-a despartit bucile si a despicat-o in cur pe femeie, s-a culcat pe spatele ei, soptindu-i la ureche imnuri marii lui iubiri: rafinata, emancipata, radicala, incantatoare, elocventa, erotica, organica (?), patrunzatoare, fantastica, fabuloasa, nutrita (?), inteligenta, cinematica (?), misterioasa, grava, cardinala, ...

Dupa minute lungi de sfredelire in cavitatea posterioara, Diana a numarat ca a fost penetrata in gaoaza de 150 de ori de barosul lui Costi, climaxul nr. 4 a erupt. Diana a mus**t din perna pt. ca urletul ei sa nu alerteze tot hotelul si a incremenit orgasmic cu tija tare in cur.

A treia piesa din potpuriu, cea orala, a inceput dupa ce falusul lui Costi a fost sters cu grija de Diana de lichidele vaginale si menstruale si de potiunile anale ale femeii; femeia a mai lasat pubisul si coaiele lui Costi impregnate de cocktailul de feromoni masculini si de concentrat de pizda, ca sa ii excite receptorii olfactivi.
Costi a incalecat-o pe Diana cu genunchii in jurul gatului si i-a servit pula in gura, pe traseul oral: buze- limba – cerul gurii - gat.
I-a sprijinit gatul Dianei in maini ca sa faciliteze intrarea pulii, al carui cap umflat si-a facut loc cu dificultate printre buzele carnoase ale femeii.
Extenuata de coitul prelungit care dura deja de mai mult de o jumatate de ora, Diana a facut apel la toata arta ei ca sa accelereze climaxul baiatului: suptul capului pulii sub vid inaintat, cu frecarea concomitenta cu degetele a axului, framantarea feselor, comprimarea sfarcurilor, explorarea sfincterului anal, gemete si scancete ...
Diana a scos membrul teapan din gura ca sa il incurajeze pe flacau:
- Hai puiule, hai, slobozeste-te, fa-ma recipientul spermei tale.
Diana i-a strans mameloanele lui Costi pana la tortura , cazna inclestarii detonand tremorul orgasmului in trupul svelt; jeturile de lichid spermatic au lovit cu mare viteza obrazul, fruntea, barbia si buzele femelei.

Costi a cazut rapus langa Diana, agonizand cu respiratia in sincope, cu obrajii aprinsi si privirea tulbure.
- Ahh, Costi, a fost un maraton al desfatarii, o simfonie a simturilor si a trupurilor, nu un simplu potpuriu, il mangaia maica-sa pe cap.
- Mym, esti o zana... care face vraja placerii absolute a sexului. A fost ceva primordial , fundamental.

Sprijinit in cot, baiatul se uita cu ochii arzatori la mama lui si ii colecta sperma de pe fata, de pe obraji si de pe barbie cu degetul pe buze.
- N-am putut sa vorbesc pt. ca am avut gura plina cu organul tau otelit si cu sperma. Ai fost unic, ti-ai etalat virilitatea incomparabila. M-ai distrus, m-ai descompus pur si simplu. Cred ca am atins in sange concentratia de supradoza de hormoni si endorfine.
- Ah, mama, sunt plin de iubire, plin de incantare, plin de bucurie. Ce viata plina vom avea daca vei fi langa mine.
Costi privea masca de sperma de pe fatza Dianei si buzele pline cu samanta lui. Era mandru ca el a revarsat peste femeia iubita o abundenta de lichid spermatic propriu.
- In fiecare zi iti voi darui placere in piersica ta, iti voi oferi durere si placere in rozeta anala ca roza vanturilor si iti voi umple gura cu esenta masculinitatii mele. Toate numai pt. tine sunt, daca le doresti! Tu trebuie doar sa accepti sa fii ingerul meu, mama mea, iubita mea si amanta mea focoasa!

- Ohh, Costi, si eu te ador, tu esti afectiunea mea secreta, eretica. Comoara mea!
Cand a simtit ca Diana a inceput sa il mangaie pe penis si pe scrot, i-a marturisit:
- Abia astept ca tu sa inchei perioada de stop, ca sa te asez cu picioarele desfacute pe bratele fotoliului si sa iti mananc fofoloanca, sa te sarut, sa te ling si sa iti sug scoica ore in sir!
- Ma ingrozesti: daca mi-o atrofiezi sau mi-o dizolvi in gura? se ingrozi in gluma Diana.

Au fost de ajuns cateva mangaieri pe coaie ca sulita lui Costi sa se rigidizeze ca otelul si Diana a fost obligata sa isi ridice piciorul ca sa fie patrunsa mai facil de maciuca barbatului, din lateral, in „lingurita”.
- Oh, iubito, esti ... cavernoasa, senzuala, senzationala, sonora, sofisticata, voluptuoasa, vibranta, volatila, zeloasa, zemoasa, cardinala, nodala.
Cuvintele de dragoste ale lui Costi erau asociate cu izbituri dure in adancul pizdei Dianei si de icnetele de raspuns ale acesteia.
...

Diana ar fi vrut sa nu se mai sfarseasca dragostea lor trupeasca, dar dupa ce Costi a mai futut-o de inca doua ori in noaptea aceea, a adormit cu el in brate, „rupta”, epuizata, naclaita de sperma in pizda si in cur, din care paraiase albe se deversasera si se uscasera pe pulpele ei musculoase.
„- E topit dupa mine, ma iubeste cu disperare („esti unica, ravasitoare, neasemuita, mistica”) iar eu..., ei bine, mie imi vine sa il mananc... Cum sa nu iubesti sufletul lui curat, devotat, ascuns ca un tezaur...



    Login