Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex in casa noua
Autor : fortalove - 2019-03-27
Citita de 10928 ori - Nota 7.47 (17 voturi)
Seara si-au adus bagajele de la hotel si s-au instalat in noua lor resedinta, iar pt. ca au facut astfel „ceva economii cu chiria” si-au amanat plecarea in tara ca a doua zi sa mearga impreuna la shopping.
Costi a ridicat-o in brate pe maica-sa si a sarutat-o.
- Mama, ai fost adevarata vedeta a serii. Cum ai putut sa tii in tine asa realizari remarcabile: le-ai salvat proiectul elvetienilor, ar trebui sa te platesca in greutatea ta in aur! Astfel de evenimente neasteptate care atesta ca oamenii te apreciaza trebuie sa iti creasca exponential increderea in fortele proprii. E clar ca le-ai insuflat un mare respect si te-ai impus prin tinuta austera si formele sculpturale ale trupului. Si, gandeste-te ca ei nu pot decat sa banuiasca comorile pe care tu le ai pe sub hainele sobre. Si sper ca si libidoul sa iti creasca urmare a aprecierii publice.

Cu bauturile alcoolice si sucurile de fructe gasite in frigider Diana si Costi au incropit un bol de punch fierbinte si s-au intins pe paturile de pe terasa, inveliti in sacii de dormit imblaniti, cu pahare de cocktail in maini. Culcati, urmareau superbele jocuri de lumini proiectate de uriase reflectoare pe panza de apa formata de „Jet d’eau”.
- Cum ti se pare situatia acum, Costi?
- Pt. mine este indiferent, casa mea este unde esti tu, dragostea mea.
- Mare hotoman abil mai esti! Am vazut ca ai purtat discutii mai lungi cu niste ... persoane.
- Ah, da, era sefa biroului de urbanism din primaria Geneva, care este arhitecta. Am discutat evident despre Le Corbusier. I-am expus o idee de-a mea despre completarea parametrilor antropometrici umani ai arhitectului din „Le Modulor” care sunt proportiile medii ale unui corp uman numai pe verticala, in baza carora a desenat mobilierul ergonomic. Ma gandesc ca ar trebui investigate si rapoartele de marime pe lateral, pe grosime, ale unui corp uman si am sa le masor experimental pe un anume corp femeiesc.
- Stii prea bine ca eu nu ma incadrez in dimensiunile medii femeiesti, pt. ca am unele parti ale corpului cam exagerate. Stii ceva, dupa al 2-lea pahar de alcool ... mi s-a cam congestionat clitul.
- Imediat eroina zilei, merg si pregatesc apa calda si spuma in baia aia uriasa. Au si lumanari! Costi pleca vesel fluierand sa faca pregatirile.
Costi si-a luat sarcina de a o dezbraca cu atentie pe maica-sa si au intrat mai intai in cabina de dush unde Costi a clabucit-o bine pe Diana si i-a spalat cam exagerat de indelungat vaginul insangerat, cu un deget plin de spuma. Ca un adevarat politist a asezat-o pe Diana cu mainile pe peretii cabinei si i-a spalat bucile si i-a explorat inclusiv gaura anala.
- Da, ai dreptate, nu te incadrezi in nicio proportie umana. Totul este exagerat la tine, sanii, bucile, inclusiv orificiile ...

Costi a aprins lumanarile in baie si a sprijinit-o pe Diana sa intre in cada cu apa fierbinte, plina cu spuma.
- Noroc mult, Costi! a ridicat Diana paharul. Ce buna e bautura! Acum poti sa te angajezi serios in studiile profesionale.
- Totusi, gandeste-te ca iti accept conditiile numai ca solutie de avarie! Mi-am facut socoteala si nu pot sa ma bucur de tine mai mult de 14 ori pe saptamana.
- Am sa iti dau un numar luni dimineata, inainte de plecarea la Bucuresti cu avionul...
- Crezi ca ai sa te trezesti tu la ora 6 dimineata, cand trebuie sa plec eu?
- Ba bine ca nu, cand e vorba de pasarica ta dulce. Deci un „toc de pula”, luni. Tu te vei intoarce vineri pe seara, deci mai trecem inca trei numere, ca vei spune ca esti obosita, etc. Mai ramane sambata si duminica, in care trebuie sa recuperez zilele de seceta sexuala de luni pana joi si sa iti trag cate cinci numere. Total 14 numere, deci revin in medie 2 pe fiecare zi din saptamana, fatza de 6 pe zi cat imi propusesem eu.
- Doamne, Costi! 6 numere pe zi, te crezi Hercule?
- Cand ai langa tine o fiinta atat de sexuala ca Diana, e obligatoriu „sa prestezi” la cel mai inalt nivel.
....
- Stii mami, eu de azi inainte nu iti mai zic Diana.
- Ce? Lasa-mi numele in pace, ca mie imi place. Daca mai bei un pahar, cine stie ce porecla imi gasesti.
- Iti voi zice Artemis, care in mitologia greaca a fost antecesoarea zeitei romane Diana. Pe scurt, iti voi zice Misa.
- Bine, asa mai merge. Si tu cam ce nume iti vei aloca?
- Aladin!
- ??? Ce naiba mai reprezinta asta?
- Stii legenda din „O mie si una de nopti”? Aladin a gasit o lampa fermecata cu un duh care ii satisfacea toate dorintele, iar eu am gasit „pestera fermecata” care imi va satisface capriciile.
- Esti un nebunatic scump, a strigat Diana, dar a intrat in joc. Numai daca meriti vei primi accesul in pestera minunata.
Si au inceput un joc nebun aruncandu-si spuma unul in celalalt ca doi adolescenti.
- Nu imi dai tu pasarica, o sa mi-o iau singur.
Costi nu a mai suportat excitatia si erectia care il macinau de vreo ora si a ridicat-o pe maica-sa din cada, a asezat-o asa plina de spuma cu curul pe blatul de marmura al chiuvetei, i-a ridicat picioarele pe umerii lui si i-a bagat pula adanc in pizda, dintr-o singura miscare. Plina de spuma, pula a intrat „ca unsa” in pizda fierbinte a Dianei si Costi a inceput sa o pompeze intens.
Costi, in aceasta prima etapa a recontructiei relatiei exclusive cu mama lui, a adoptat un limbaj exagerat de vulgar , de sotz necioplit, cum ii povestise Diana ca sunt cam toti barbatii casatoriti.
- O iei bine mama, pana in strafunduri? O sa iti dau zilnic doza de pula, pana in uter!
- Ohh, da, ma umpli atat de perfect! Rupe-ma...
- Ce masinarie minunata ai, exclama Costi care urmarea uluit intrarea ritmica a madularului in pizda desfacuta a maica-sii si ciocnirile dure dintre pubisuri.
Costi i-a coborat picioarele de pe umeri pe antebratele lui si le-a cracit ca sa poata sa aiba acces la buzele ei zemoase.
- Tu imi masacrezi buzele de jos, eu iti mananc buzele gurii.
Diana i-a mus**t si supt buzele pana la durere si i-a asaltat gura cu limba ei nerabdatoare. Femeia tinea ochii inchisi si icnea greu la fiecare lovitura a soldurilor, cand maciuca erecta se ingropa in ea; i-a mus**t lobul si gatul si i-a bagat adanc limba in ureche.
- Da puiule, e minunat! Doamne, o simt pana in stomac, narvalule! Te rog sa continui! Nu te opri!
- Ce figura senzuala ai cand primesti pula intre buci! exclama Costi, crescand ritmul penetrarii, smucind tare din solduri... Ce imagine excitanta cand te oferi deplin cu pulpele desfacute si cu pizda deschisa pt. a primi asaltul pulii ...
Gurile lor s-au sudat intr-un sarut interminabil, in timp ce trupurile se zvarcoleau. Diana se vaita si gemea, frustrata de posibilitatea limitata de miscare de care dispunea; de pe blatul de marmura pe care l-a asezat pe Costi, a coborat in genunchi pe podea peste halat, si a inceput sa ii suga pula baiatului intre buzele ei umede.
- Costi, da-mi-o sa o gust! Ce splendoare ai! Stii cat de mult imi place sa iau cocoshul tau in gura.
Diana i-a aplicat un program oral extins baiatului, o felatie. Costi a gemut cand Diana a apucat in mana baza penisului si limba ei a alunecat pe varful organului, mangaind bland pielea fina, apoi a deschis larg gura si l-a absorbit; a alunecat buzele ei moi pe axul intarit pana la conexiunea coaielor, pe care le-a mangaiat pe rand cu limba, starnind tanguirea baiatului.
Costi a apucat-o de ceafa si i-a impins capul ca sa ia in gura maxim din pula, pana in gat, fara a se sufoca, cand bilele lui aproape se loveau de barbia femeii. Diana a apasat limba si a infasurat strans buzele in jurul cilindrului care intra si iesea continuu din gura ei, scotand un sunet, un plescait extrem de excitant. A scos cilindrul tare din gura si a luat una cate una bilele in gura ei ca sa le suga si sa le linga cu limba, scancind de placere.
- Ohh, mami, e asa de excitant sa te vad cu pula mea in gura, dar nu pot sa mai suport pozitia asta pasiva, vreau sa ti-o trag adanc!
Costi a coborat de pe blatul chiuvetei , a culcat-o pe maica-sa pe podea peste halat, i-a ridicat un picior pe umar, si-a fixat puloiul in pizda fierbinte si a inceput sa o penetreze tare de tot.
- Asa , incaleca-ma , horse, apuca-ma si intra in carnea mea moale.
Costi se tinea cu o mana de piciorul Dianei ca de o coloana, iar cu degetele de la cealalta ii frictiona intens vulva, labiile si clitorisul. Ostentativ, cu ochii la Diana, Costi isi sugea degetele ca de un sos extrem de gustos.
- Asa, chiar acolo! scancea maica-sa; oh, un pic mai tare, dulceata, oh, te rog!
Diana a gemut cand penisul a fost înghițit de pasarica ei tremuranda si barbatul a inceput sa o ciocaneasca tare. Si-a apucat ca o apucata sfarcurile si a strigat:
-Oh, Doamne! Oh, Costi fute-ma cat de tare poti!
Baiatul si-a intensificat atacul in adancurile pesterii inrosite, inregistrand pe fatza chinuita a maica-sii dezmatul orgasmului naprasnic.
Diana , cu fatza congestionata si cu respiratia intrerupta, a gemut si a strigat din rarunchi , picioarele ii tremurau in frisonul climaxului, sucurile i-au invadat vaginul: Diana experimenta Nirvana.
Costi absorbea mandru imaginea vibranta a femelei care a primit beneficiul rutului si dupa spasmul, cutremurarea orgasmului, s-a destins minunat la absorbirea endorfinelor.
- Ahh, Costi , ai fost admirabil! Ma simt in al 9-lea cer! Iti multumesc si te astept intre pepenii mei!
Costi si-a scos pula din vaginul maica-sii si, incalecand-o pe Diana peste piept a apucat strans conurile mamelelelor uriase , a inceput sa penetreze prin tunelul format intre cele doua tzatze. Diana a ajutat la slefuirea penisului, inclinandu-si alternativ sanii ca sa formeze acest canal spongios minunat...
Diana nu isi putu reprima un gand:
„- Acum, ca nu mai am sanii aia uriasi de lactatie de acum 4 ani, noroc cu madularul urias al lui Costi, ca ma mai poate fute intre tzatze.”
Diana vedea capul pulii cum venea la cativa centimetri de fatza ei, ca o vietate extraterestra ciclopica care o examina curioasa prin gaura meatului urinar si apoi parca era trasa inapoi in barlog de atza, de frenumul, preputului, ca apoi sa revina, iarasi si iarasi.
- E a-b-s-o-l-u-t miraculoasa atingerea sanilor tai buretosi. Ohh, mama, e sublim. De-aici de deasupra ta se vede superb geometria sanilor semisferici, marcati cu circumferinta rozalie a areolelor si cu aceste proeminentze incantatoare care sunt sfarcurile. Sunt construite cu o arta inegalabila astfel ca atat bebelusul Costi cat si barbatul de 20 de ani Costi sa le suga cu veneratie.
- Dar si madularul tau este construit superb din material poros acoperit cu cea mai fina piele.
Costi a simtit cum coaiele se strang in sac si orgasmul iminent l-a făcut să-și piardă controlul. A gemut cand penisul a zvâcnit si a trimis un flux lung de sampanie alba spre fața mamei lui.
Ca intr-un film documentar cu incetinitorul Diana a vazut cum capul chel al pulii parca deschide gura din care expulzeaza cu presiune jeturi de lichid cremos care ii ajunge de la gat pana intre sani, formand vestita „cravata de notar”.
- Pielea cea mai fina a matarangii mele sa fie mangaiata cu pielea cea mai matasoasa si catifelata a buzelor tale, a spus Costi. A avansat cu genunchii peste umerii femeii si i-a bagat pula in gura ca sa soarba ultimile picaturile de lichid vital ramase pe canal.
Capul pulii a asaltat cercurile buzelor ei si prin gura deschisa la maxim a patruns biruitor pana in cerul gurii. Diana a gemut greu de placere, buzele ei moi au alunecat pe axul tare pe care l-a inghitit in gura umeda si fierbinte.
Dupa ce Costi s-a recuperat dupa ejaculare, cei doi amanti isi aruncau priviri complice in oglinda baii.
- Cu parul ud , cu urmele de spuma de baie ramasa pe trupuri , plini de sperma, parca suntem oamenii grotelor.
Costi a cules sperma de pe „cravata” de la gatul maica-sii si a inceput sa ii faca masaj cu ea pe sani, ca elixirul sa se impregneze in piele.
- Sala asta uriasa de baie , cu doua lavoare si blat lat de marmura intre ele este o inventie grozava. Aici pasarica ta o sa primeasca infuzii abundente si reconfortante de „hormonus constantinus”.
- Dar stiu ca nu prea te da modestia afara din casa!
Au reintrat amandoi in cada ca sa se limpezeasca si sa se curete de lichidele corporale.
Costi a sters-o de apa pe Diana acordand o mare atentie vulvei, in timp ce femeia isi usca parul cu foenul.
- Esti stralucitoare mama, uite ce fatza tanara ai si cum musteste de sanatate pizdulicea. Ahh, trebuie sa iti mananc clitul acum cat este proaspt spalat si curat.
Baiatul a ridicat-o cu fundul pe blat , i-a desfacut pulpele si s-a asezat in genunchi pe prosop ca sa ii „manance” lindicul maica-sii. I-a sarutat lent pielea pe toata lungimea pulpei, minunandu-se cât de moale și netedă este. Când s-a apropiat cu buzele pe coapsele ei interioare femeia si-a ridicat soldurile anticipand atingerea pasaricii.
Costi s-a oprit brusc si Diana a protestat:
- Ahh, Costi, nu ma mai chinui. Bobitza mea magica are mare nevoie de guritza ta. Te rooog...
Costi s-a repezit ca infometat si i-a supt in gura butonasul pe care a inceput sa il morfoleasca si sa il mangaie cu limba. Arta baiatului consta in a suge numai perla clitului, fara a se macula cu produsele de menstruatie din vagin. Diana a simtit cum degetul mijlociu al baiatului se strecoara printre labii in canalul dragostei, periind terminatiile nervoase si in special punctul G.
- Ahh, ce bine faci, Costi. Ma futi si cu gura si cu degetul. Doamne, cat de bine stii sa ma ghidezi spre noi culmi de senzații.
- Ar fi pacat de fermecatoarea perla roza a orhideei , mai moale ca orice petala a unei flori, sa nu fie dezmierdata si oral. Te fascineaza, pur si simplu...
Cele 8.000 de terminatii nervoase din clit s-au descarcat simultan si Diana a fost curentata de climax si a ramas rigida, strangandu-i capul baiatului intre pulpele ei si tipand tare, in timp ce un firicel de nectar vaginal i-a izbit barbia baiatului.
- Esti un adevarat as, Costi, nici nu puteam spera ca, fiind pe rosu, voi primi binecuvantarea unui orgasm clitoridian.
- Sunt Superman la dat limbi in pizdulicea Dianei-Artemis.
Diana a coborat de pe soclul de marmura si l-a sarutat lung pe fiul ei care ii produsese atat de mestesugit un orgasm imens, imbatata de mirosul inefabil al propriului nectar vaginal de pe barbia baiatului.
- Si tu ai primit o recompensa ...lichida, mai Costi.

Diana se usca la par cand baiatul a imbratisat-o din spate si a sarutat-o pe umar.
- Si unicornul are nevoie sa fie alintat de piersicuta ta.
Costi i-a desfacut pulpele maica-sii si i-a postat ciuperca capului pulii la intrarea in vulva. Incet, incet madularul masculului si-a facut loc in pestera vrajita ai carui pereti umezi ca de molusca s-au strans in jurul axului otelit al maciucii.
- Proiectia din spate a corpului tau este de vis, clepsidra maiastra formata din umeri, stransa la mijloc si apoi izbucnirea bucilor uriase, semisfere superbe. Iar sanii chinuiti de gravitatie trebuie sustinuti ferm.
Degetele lui Costi se plimbau nervoase pe bucile femeii apoi alunecau pe spate pana la umeri si cadeau pe abdomen, sprijinind sanii impresionanti.
- Ce material de constructie unic, spongios, acoperit cu matase si catifea.
Costi a inceput sa stoarca bland sanii si sa preseze, sa ruleze, mameloanele obraznice, carora le datora atat de mult din dezvoltarea lui de sugar.

In perioada de stop Diana era hiperexcitata , dar chiar nu se astepta sa mai primeasca inca o penetrare posterioara intr-un timp asa de scurt. Il admira in oglinda pe tanarul mascul, atletic si potent, care, ancorat bine de soldurile ei, o futea cu o tehnica desavarsita: trei ciocane in labii, la intrarea in vaginul puternic inervat, apoi o penetrare adanca pana in cervix; si ciclul de pompare cu lovituri lungi si lente se relua.
Lui Costi îi tremurau picioarele de pofta, contempland crupa statuara, pietroasa a femeii care era cand mangaiata cand lovita brutal, caz in care femeia icnea de durere.
- Te iubesc, mama, sopti el. Imi place atat de mult sa imi bag pula în pizda ta umeda!
Costi a accelerat ritmul penetrarii, a facut-o mai repede și mai tare, pe masura ce entuziasmul sau crestea.
- Ce fund superb ai mama! spuse el, mangaindu-i fesele. Iti place cum te patrund?
- Oh, Costi... abia ingaima cuvinte Diana cand primi o palma tare peste buci... Femeia icnea, cu respiratia gafaind accelerat.
Genunchii au cedat, facand corpul sa cada pe blat, presand sanii. Ramase cu fundul ridicat in sus, gemand ritmic in timp ce baiatul o pompa violent, dur, in canalul ei intim.
Costi a gemut:
- Doamne, ce pizda stramta ai, mama, se vaita baiatul cand lovea adanc in uterul maica-sii si isi zdrobea pelvisul de fundul ei.
A cuprins-o cu mainile de umeri, tragand-o in teapa ca si cum ar fi dorit ca falusul sa intre mai adanc si mai adanc ... in pasarica ei minunata.

Respiratia grea a Dianei ii arata lui Costi ca femeia incepea sa acumuleze excitatie sexuala si ii mai biciui simturile cu palme trase tare peste buci.
- Ce mult imi place cum te despic intre fese, mama, sa imi ingrop falusul in pestera ta!
- Ohh, puiule, e asa o delectare cu maciuca ta adanc infiletata in mine ... zise Diana cu ochii incetosati si cu glasul ragusit.
Diana scancea, cu capul cazut pe marmura blatului iar Costi s-a aplecat pestea ea futand-o indesat in pizda incinsa, ca un disperat, in timp ce cu mainile o mamelea furibund si ii smulgea sfarcurile intarite.
Baiatul se opintea neindurator in molusca onctuoasa a femeii care icnea. Clipocitul impreunarii oraganelor si bufniturile lovirii coaielor de crupa tare crestea deliciul impreunarii; brusc, fu cuprins de flacarile voluptatii. Se infipse cu totul in ea, iar ritmul penetrarilor deveni nebunesc; in sfarsit, a ejaculat, urland in timp ce se varsa pe spatele ei.
Descarcarea orgasmica deliranta a fost simultana si insotita de tipetele de intensa depravare sexuala a ambilor parteneri. Diana fu impros**ta pe spate de jeturile fierbinti de sperma si numai ancorarea in pula rigida, intre picioarele lui Costi, a impiedicat-o sa se prabuseasca din picioare. O alta „cravata alba” de sperma aparu pe spatele femeii de la solduri pana la coccis.
Un spasm ii cutremura trupul, bratele ii cazura fara vlaga pe blat. Cateva minute mai tarziu, Costi a deschis ochii: statea pe spatele mamei sale, cu pula inca infipta in pizda ei, cu coaiele golite, sprijinit de blatul de marmura.
- Wow, magnific! Ti-a fost bine mama?
Diana a scos doar un sunet moale, a incercat sa isi ridice incet capul si pieptul de pe blatul lavoarului, dar a cazut inapoi cu fatza pe blat, neputincioasa.
Costi a intors-o pe Diana cu fatza la el , a saltat-o in brate cu fundul pe blatul lavoarului ca sa poata sa o sarute lung pe buze, ca desert.
- Iti multumesc mamino, pentru cea mai dulce pasarica. A fost o desfranare incantatoare, sa vad cum imi gliseaza maciuca lin in clivajul pizdei tale fierbinti. Ce bine m-ai supt cu muschii vaginului...
Diana il mangaia pe obraji si il saruta pe frunte:
- E remarcabil cum poti sa produci atat de multa sperma, intr-un timp asa de scurt de la prima ejaculare. Esti asa potent ... ca un armasar.
- Tu promite-mi ca nu te mai lasi doborata de ganduri negre , ca vei straluci pentru mine si eu iti promit ca iti voi darui elixirul zeilor din unicorn daca si tu imi vei darui elixirul zeilor din pasarica imbujorata.
- Hai in cada sa iti spele mamica „steagul rosu”, spuse cu umor Diana, vazand pula insangerata a lui Costi cum ii pendula intre picioare.

Diana l-a evacuat pe Costi din baie sub pretextul ca vrea sa absoarba singura endorfinele orgasmului dar imediat ce a iesit baiatul si-a facut o clisma, ca sa isi goleasca complet intestinul pt. o eventuala actiune posterioara.

In apa fierbinte deja Diana resimtea impulsuri de dorinta in jurul vulvei si al clitorisului. Doamne, a primit un futai monumental de ore in sir cu o pula groasa ca pe mana, care i-a oferit trei climaxuri, cu cel oral, si acum ... ar mai vrea!
Diana facea parte dintre acele femei care devin extrem de sexuale in perioada de ciclu menstrual si găsesc că sexul este cea mai bună eliberare a tensiunii fizice si psihice. In aceasta perioada Diana , in mod normal foarte orgasmica si cu un libido urias, devenea foarte sensibila la atingere, iar senzatiile fizice pe care traia în timpul menstruației sunt mult mai accentuate. Da, se situa printre femeile care considera sexul menstrual ca cel mai bun sex primit vreodata. In plus, simtea incantatoare umezeala vaginului , care ii ofera opțiunea de a renunța la preludiu!

Timp de sase luni a incercat sa isi inabuseasca firea naturala foarta excitabila sexual, ajungand sa se biciuiasca pe spate cu franghii elastice ca in perioada medievala ca sa indeparteze dorinta. Dar Costi a reusit sa elimine reprimarea libidoului pe care ea si-o impusese si sexualitatea ei a iesit exploziv la lumina.
Diana simtea ca trebuie sa isi urmeze impulsurile naturale de impreunare chiar si cu fiul sau, chiar daca trebuie protejate discret de ochii societatii. Un barbat atletic, superb, proaspat, cu cea mai lunga si mai groasa pula pe care a primit-o Diana intre buci, cu o tehnica sexuala perfecta, antrenata special chiar de ea timp de patru ani, inepuizabil in pat si care produce o cisterna de sperma pe care o descarca in pizda, in curul , gura sau pe trupul Dianei, infrigurand-o.
Numai gandul la baiat, care o divinizeaza, cum o craceste si o penetreaza din greu cu pula lui uriasa, i-a umezit pizda Dianei!

Dupa primul numar de sex, cu descarcarea violenta de pasiune, Diana agrea deosebit futaiul numarul doi, care era mai rafinat, plin de mangaieri si de cuvinte de iubire. Se gandea la corpul svelt al fiului ei, la buzele lui carnoase, la pulpele si fesele musculoase si fragede, la madularul si sacul lui acoperite de pielea cea mai fina. Le va saruta, le va suge, le va absorbi in gura ei pacatoasa. Iar cand va primi sulita tare intre pulpele ei, anticipa un climax mai putin intens, dar mai prelung, mai potrivit cu feminitatea ei.
Se apoi..., ei bine, poate ca doar inca o partida de sex nu ar fi suficienta pt. fierbinteala pe care o simtea.
A decis: o sa il futa pe Costi in noapte asta sa ii mearga fulgii!
S-a spalat pe dinti ca sa-i dispara gustul de sperma si a pregatit metodic trusoul de noapte, asa cum face o femeie care se asteapta de a fi luata in pula de barbatul iubit: prosopul mare ca sa protejeze cearceaful de scurgerile vaginale de ciclu, unguent pt. „prilejul” anal, bomboane mentolate pt. o respiratie racoritoare.

Nici Costi nu a stat cu mainile in san si cand Diana a intrat in dormitor a fost surprinsa de scena romantica: camera era in intuneric si pe covor erau aprinse lumanari in forma de inima cu un „D” in interior. „Regizorul” Costi , care pandea in intuneric s-a ridicat de pe canapea, a ridicat-o in brate pe maica-sa, a imbratisat-o si i-a declarat dragostea lui:
- Mym, te iubesc la nebunie! Tu esti dragostea mea divina si unica!
Diana avea lacrimi in ochi si nu isi gasea cuvintele:
- Ohh, si eu te ador, te ador, te ador, scumpul meu.
Costi i-a desfacut halatul Dianei , a prins-o de talie si a presat-o de trupul lui, corpurile lor goale au fuzionat si el a sarutat-o indelung.
- Nu ma pot satura de buzele tale dulci ca mierea.
- Cat am tanjit dupa tine, adorata mea, am jinduit saptamani lungi dupa trupul tau frumos, dupa ochii infocati, gura parguita, sanii care frizeaza gravitatia, fundul bombat, pulpele musculoase si pasarica ca o orhidee inflorita pe care clitul pare un fluture mirific care suge nectarul. Pasarica ta nu poate sa fie definita decat ca maiastra, matasoasa, catifelata.
Diana s-a ridicat fara un cuvant , a adus lamanari si in inima iluminata de pe podea a scris cu ele si litera „C”.
- D si C , in care bate o singura inima.
- Ohh, adorato, de asta esti nepereche, a spus Costi, impresionat de gestul de dragoste al Dianei.
S-au sarutat din nou, strans imbratisati, sorbindu-si privirile si respiratia.
- Mama, cand imi spui ca ma iubesti , ma simt binecuvantat. Tot ce vreau mai mult in viata mea este sa am o relatie de iubire romantica si senzuala, pasionala cu tine! Sunt dependent de tine, sunt plin de iubire! De chipul tau frumos, care exprima vibrant pasiunea, placerea si extazul, de curbele tale genial proporționate. De gura ta carnoasa, sanii ca niste pepeni zemosi, pasarica glorioasa atat de dulce si de fructata, fesele ca semisfere elastice si rozeta misterioasa , unicitatea feminitatii tale, care mi-au daruit numai bucurie.
Ma inspiri atat de mult! Vreau sa te aduc la implinire totala: voi acorda atentie la tot ceea ce imi spui cu respiratia, trupul si vorbele tale. Misiunea mea este de a-ti produce desfatare, orgasm, extaz suprem.

- Uite, nu avem sampanie in frigider, dar am preparat un fresh de portocale si inghetata de vanilie asortata cu niste fructe confiate.
Costi a inceput sa o hraneasca pe Diana asezata in bratele lui ca pe un bebe:
- Inca o gurita, asa...
- Hmm, ce inghetata buna fac elvetienii astia. Dar o lingurita are sute de calorii, dragule.
- Hai inca o lingurita, ca oricum trebuie sa mai pui pe tine cateva kilograme, sa refaci stratul ala atat de placut de grasime de sub piele si de pe pubis.
A dezgolit-o pe Diana si a sarutat-o pe umeri.
- Ce piele fina si intinsa ai, mamina. Trebuie explorata in integralitate.
A dezbracat-o de halat, a ridicat-o in brate pe Diana si a depus-o goala pe pat.
- Hai arata-mi figura ta de abandonare sexuala, care ma incita la maxim!
Diana s-a intins pe spate, cu ochii inchisi, gura intredeschisa si obrazul in perna, cu mainile pe langa cap, cu picioarele cracite si usor flectate.
- E invitatia sexuala suprema de penetrare, iubita mea, pe care am sa o onorez imediat.
- Costi, te rog sa ma lasi pe mine sa te masez, sa te sarut ! Sunt ahtiata dupa fatza, gura si ochii tai... Relaxeaza-te, abandoneaza-te in mainile mele.
Diana a inceput cu masajul extremitatilor, nasul si urechile baiatului, ca sa accelereze circulatia sangelui si senzatia de bine.
- Se vede ca esti proprietara de scoala de masaj, gemea Costi.
Cu degetele mari i-a masat bland, continuu, pleoapele ochilor, masaj care induce o superba senzatie de deconectare. A continuat cu regiunea dintre sprancene , vertical pe frunte pana pe scalp, apoi pe orizontala de-a lungul liniilor fruntii, pana la urechi.
Relaxarea suprema a maxilarului a fost obtinuta prin masarea in cercuri medii, cu degetul mijlociu, deplasandu-se lent de la coltul maxilarului spre partea inferioara a lobului urechii. Diversitatea senzatiilor se obtine prin variatia marimii cercurilor si a presiunii exercitate pe piele. Diana si-a fixat degetele mijlociu si indexul pe tamplele lui Costi , folosind cercuri lent și presiune medie, repetand masajul cu presiune din ce în ce mai mare, apoi a tras ușor spre scalp, apoi a repetat, operatie denumita de chinezi „lauda tamplelor”.
Cu degetul gros si cu indexul, Diana a inceput sa maseze marginile urechilor pe lobul pe care femeile atarna cerceii, cu miscari circulare ca cele prin care se numara bancnotele, insotite de tragerea in sus si in jos de urechi.
A venit si randul scalpului sa fie framantat energic cu buricul degetelor, formand cercuri mici, cercuri mari sau miscari inainte si inapoi, cu presiune cand slaba cand puternica, de care „partenerul” Costi parea ca se bucura nespus:
- E minunat ... mai bun ca sexul...
Diana a acordat o atentie deosebită spatelui craniului si i-a zgariat pielea de pe cap cu degetele, ca sa accelereze circulatia sangelui.
L-a intors pe Costi cu fatza pe perna, l-a incalecat pe spate si a inceput explorarea gatului si a partii posterioare a capului. Folosind degetul mare și degetul aratator a prins partea din spate a gatului si l-a masat in cercuri mici de-a lungul liniei craniului, apoi cu cercuri de dimensiuni diferite, precum si o tehnica de „rupere” a incordarii muschilor de la gat.

Costi se tanguia, dar de placere; s-a intors cu fatza in sus si a tras-o pe Diana peste el ca sa o sarute.
- Stii ce faci tu? Raspandesti iubirea ta divina in fiecare fibra a corpului meu. Si era sa sufar un accident , pentru ca madularul erect era sa se rupa sub greutatea trupului meu. Cred ca poti sa ma masezi si cu sabia mea inserata in teaca ei naturala.

Costi i-a inserat capul pulii intre labiile Dianei, care l-a ajutat si a impins-o cu mana in vaginul fierbinte.
- Mai, ce baiat excitat! Eu nu apuc niciodata sa te sarut pe saturate ca tu imediat sari cu scula in mine!
Costi a experimentat un fel de sex tantric : cu pula infipta fixata in pizda Dianei, dar fara a executa miscari de copulare, a demarat „absorbtia, osmoza totala” (mangaieri, sarut, lins, supt) a trupului femeii in corpul lui, cu palmele, buzele si limba pe toata suprafata pielii.
Privata de posibilitatea de a efectua miscari de acuplare sexuala sub amenintarea celor mai drastice pedepse, Diana a fost supusa in urmatoarele 40 de minute unui aflux de senzatii de intensitate terifianta, pe toate terminatiile nervoase de la varful capului, la gat pe sani, pana la varful fiecarul deget de la picioare, a gemut si s-a tanguit continuu:
- Ahh, nu ma mai chinui, tortionarule. Opreste-te si ia-ma, ia-ma tare! Inchizitorule! Torquemada!
Costi s-a ocupat minute bune de obsesia lui, framantarea tzatzelor, mangaierea areolelor si suptul sfarcurilor durificate.
- Ahh, ce minunatie! Ce material sublim, burete in matase si catifea! As sta saptamani in sir sa sug aceste bibelouri nestemate.
Culmea este ca Dianei nu i s-a detonat primul orgasm din manevrarea experta a sanilor , zona erotica sensibila, ci atunci cand a cedat la operatiile de lingere a subtiorilor, care i-a mangaiat narile baiatului cu mirosul feromonilor ei feminini.
- Nu, nu mai suport! Ahh, e prea mult! Ajunge... Gata, mi-am dat drumul!
Ca sa aiba acces la partile corporale inferioare ale trupului Dianei, pe fese, pulpe, gambe, Costi s-a asezat ca in pozitia 69, i-a dat pula in gura femeii, in timp ce el cutreiera temeinic cu degetele si cu buzele pe fiecare portiune a pielii, de la perineu la glezne.
- Ce mi-ar place sa am 10 brate cu ventuze, ca si caracatita, ca sa te mangai si sa te pipai, sa absorb toate senzatiile infailibile generate de corpul tau.
Cand Costi a intors-o pe maica-sa cu fatza la cearceaf, Diana se „terminase” de doua ori, imbiband prosopul cu efluvii rozalee. Fatza ei era chinuita si plina de transpiratie si murmura cuvinte fara sens, cerand iertare, abia tragandu-si sufletul.
Dar Costi a continuat asaltul pe corpul Dianei. S-a urcat peste ea, i-a fixat pula printre buci in vagin si a inceput sa o „manance” de gat, de umar, de muschii mainilor, de spate. Cu regret, ca sa aiba acces la atat de apetisantele buci, flacaul si-a scos madularul din pasarica Dianei si a inceput sa o linga si sa o muste de fese si pe interiorul coapselor. Cand Costi a revenit in interiorul ei , i-a varat falusul in cur si a inceput sa o plesneasca peste buci, Diana, leoarca de transpiratie, a gemut cu o voce ragusita:
- Imi vinee...
Spasmele si tremorul muschilor membrelor pareau ca sunt efectul electrocutarii, firicele de saliva se scurgeau din coltul gurii , fatza ei era rosie congestionata, muschii vaginali si ai uterului s-au contractat violent si constientza ei era suspendata.
Costi, cu fatza si corpul leoarca de transpiratie, cu respiratia intrerupta, avand pula in continuare infipta in curul Dianei, a exclamat:
- Iubito, asa expeditie peste corpul tau minunat, este un dar celest!
Costi si-a scos scula din fundul femeii si a asezat-o in canionul dintre bucile Dianei, ca sa poata sa o imbratiseze cu drag si sa o mangaie pe iubirea lui.

Dupa mult timp, Diana a revenit de pe Olimpul orgasmului. L-a mangaiat bland pe fatza si s-a uitat cu drag in ochii baiatului ei.
- A fost divin, abia mai pot sa respir. Eu iti sunt indatorata tie, nu tu mie, adoratul meu. Ti-ai depasit orice record al tau, sa stai cu penisul sculat 40 de minute este absolut remarcabil. Doamne, ce inventie geniala, mi-ai daruit trei climaxuri , doar cu penetrare sexuala fixa, fara miscari de frictiune. Da-mi barbatia ta admirabila in gura sa o sarut.
Diana i-a apucat membrul lui Costi , l-a sters cu atentie cu prosopul , l-a sarutat suav pe gland si apoi l-a sorbit in gura. Cand i-a cuprins bilele grele in mana, si-a dat seama ca are coaiele contractate in sac si nu mai poate rezista mult pana la colaps.
Fara a da drumul din mana la coaiele pline ale baiatului, pe care le manevra ca pe bilele chinezilor destinate pt. acupresura palmelor, Diana a lasat deoparte fineturile, a supt tare, a facut vid pe ciuperca maciucii si in cateva zeci de secunde testiculele amantului excitat au erupt in spasme, magma alba fiind pulverizata pe fatza, fruntea, parul si obrazul femeii.
Dupa 10 jeturi violente, Diana a luat in gura pula si a continuat sa-i suga capul pana ce aceasta s-a inmuiat si i-a cazut pe barbie.
In timpul ejacularii si a orgasmului intens, Costi ramasese neclintit, rigid, cu ochii pierduti.
- Mym, cred ca aveam o presiune de 10 atmosfere in testicule, puteam sa fac explozie!
- Oh, da, dragul meu, cred ca ai „slabit” cel putin 100 de grame, il elogia maica-sa pe Costi, aratand straturile groase de sperma de pe fatza ei.
- Tu esti sufletul meu si eu iti voi darui kilograme de lichide spermatice pretioase in fiecare zi, supralicita Costi.
Diana s-a lasat pe spate pe pat cu picioarele desfacute ca sa se i se racoreasca pasarica, in timp ce Costi s-a oferit sa pregateasca apa fierbinte in cada.
Diana si-a intins masca cu proteine pe fatza si s-a masat ca pielea obrazului sa absoarba aminoacizii nepretuiti din sperma.
„- Nu cred ca poate sa existe ceva mai profund, mai intens decat un orgasm generat din excitatia tuturor filamentelor nervoase ale pielii! Fiecare particica minuscula din trup a fost inviorata de degetele sau buzele flacaului. Nici o femeie dintr-un milion nu primeste asa tratament orgasmic de la iubitul ei. Am citit ca femeile intre 25-35 de ani au in medie 5 acte sexuale pe saptamana, iar subsemnata am primit in ultima perioada 5 acte sexuale pe zi. E o mica mare diferenta, nu-i asa? se elogia singura Diana. Si noaptea deabia a inceput! Baiatul nu a variat decat o singura data, chiar daca „m-a prelucrat” aproape o ora. Urmatorul numar de futai va consta in ciocane servite violent in piersica mea, de o maciuca lunga de 19 cm si groasa de 5 cm, timp de 19 minute. Ahh, Doamne, ce bine imi va fi! Diana s-a atins pe vulva inflamata, prevazand senzatiile violente pe care le va primi.”

Dupa o jumatate de ora, Diana a intrat in sala de baie ca sa se demachieze de masca de sperma si cand s-a uitat in oglinda a ramas stupefiata: parca ii explodase o butelie cu lichid spermatic pe toata fatza, pe obraji , pe frunte, chiar si in par. Asa se intampla cand primesti in obraz un jet voluminos de sperma cu viteza de 50 km/h!
- Bravo, domnule Costi, rase Diana, stiu ca ai bilute productive, nu gluma!
Diana a intrat in cada cu apa calda, invitata de Costi sa se aseze de aceeasi parte a cazii, cu spatele in bratele si intre picioarele lui, si s-a spalat de sperma us**ta de pe fatza. Si intr-adevar, efectul spermei era miraculos: pielea de pe fatza era intinsa si proaspata ca de adolescenta.
- Iti multumesc scumpule ca ma ajuti sa dau ceasul biologic inapoi.
- Cu modestie iti spun ca vei mai primi in noaptea asta fluxuri vitale, se lauda Costi. Mi-e teama ca o sa regresezi facial pana la a redeveni minora ... ha, ha!
- Simti deja ceva impulsuri in strafunduri?
- Numai ce te vad si simt cum imi da ghies impulsul sexual, pt. ca esti nefiresc de atragatoare, zeita mea. Mi se scoala maciuca cu viteza Mach1, adica viteza sunetului. Singura solutie este ... sa dormi departe de ochii mei, sigilata pana la gat in sacul de dormit! Ha, ha.
Costi a strans-o intre picioare , a imbratisat-o discret pe mama lui pe sub sani si Diana si-a lasat capul relaxata pe umarul lui, pt. a asculta infiorata de placere declaratiile inflacarate soptite de baiat la ureche.
- Te iubesc, te iubesc, te iubesc, la infinit. Dar parca iubire este un cuvant prea searbad fatza de ce simt eu pentru tine. Ai prefera, „te ador”?
- Ma multumesc cu „te iubesc”.
- Nu, nu: ce-ai zice de „a idolatriza”? Sau „a adula, a diviniza, a venera”?
- Verbele astea suna prea pompos, prea ...definitiv.
- Ai cele mai frumoase tzatze de pe mapamond, a declarat Costi. Ba mai mult de mapamond, din univers! o lauda bombastic Costi. Stii, mami, daca am aplica strict rapoartele intre dimensiunile corporale medii ale unei fiinte umane stabilite de Le Corbusier prin celebrul „Le Modulor” , tu nu te-ai incadra complet, avand unele dimensiuni ... extranormale.
- Adica sunt un fel de monstru uman?
- Stai mamino, nu te grabi!... dimensiunile sanilor si fundului tau sunt „extrasize”, din fericire pt. mine. Si mai cred ca si pulpele astea indesate si musculoase nu fac parte din tiparul mediu.
- Off, saracul Le Corbusier, cat de imperfect a fost. Va fi completat de urmasul sau genial, Constantin LeGrand Penisier, care va stabili si rapoartele grosimilor si adancimilor corporale, ha, ha.
- Razi, tu razi, Harap Alb, dar chiar vreau sa proiectez un soft care sa calculeze si grosimile medii ale corpului si organelor exterioare acestuia, suprafata si greutatea acestora.
- Ar fi grozav, abia astept sa imi comanzi ics grame de pasarica sau igrec metri patrati de buci sau zet centimetri cubi de tzatze, s-a amuzat Diana. Iti mai atrag atentia ca nici falusul tau urias de 19 cm nu respecta dimensiunea medie a „populatiei” , care la masculii romani este de doar 12 centrimetri si ceva.
Mandria se citea pe fatza lui Costi.
- Vezi, madam, noi suntem „agabaritici” optimali, chiar acolo unde e mai mare nevoie. Nici vaginul tau nu intra in valorile medii: vaginul tau este atat de stramt incat corespunde unei fete de 18-20 de ani, nu unei femei care a nascut doi copii. Cand intru in pasarica ta, muschii vaginului ma prind , ma strang, ma mangaie pana ma mulg de ultima picatura.
Plus ca bietul Le Corbusier nu cunostea nici culorile elizieene ale florii pasaricii tale si nici parfumul sublim emanat de aceasta. Iar gustul piersicutii tale este, cum sa spun, de mar copt, fie-mi scuzata contradictia fructifera.
-Doamne, Mym, esti perfect zidita pt. a oferi satisfactie sexuala. Ma intreb, ce s-ar fi intampla daca in loc de ochii astia focosi ai avea ochi tulburi de soparla, in loc de buze carnoase ai avea doar doua deschizaturi ca niste lame de cutit, daca sanii tai ar fi plati , cazuti si nu ar infrunta mandri gravitatia ca in realitate, fundul ar fi plat , pasarica ar fi ca o taietura? Iar vaginul ar fi ca o pestera imensa, cu ecou?
- Esti un apologet scump. Si tu ai beneficiat , genetic vorbind, de darurile mele. Ai iesit un exemplar superb de mascul. Chiar daca tu nu ai fi un model pt. sculptorii greci antici, care aveau ca etalon de frumusete barbati aproape efeminati, cu „dotarea” minora. De-asta cred ca a si decazut in timp civilizatia greaca, nu-i asa? Da-mi o gurita scumpa.
Diana s-a intors spre baiat , l-a apucat de amandoi obrajii si i-a zdrobit buzele pline.
- Mmm, ce gust ceresc! Nu ma mai satur de buzele tale!
In apa fierbinte, cu iubita lui mama in brate, Costi s-a simtit inspirat si a perorat grandilocvent despre maretele lui planuri sentimentalo-profesionale, bazate pe dragostea imensa fatza de Diana, concluzionand : 1) Diana va fi supra-numita „Lady in red” in fiecare perioada anatomica „rosie” de 7 zile pe luna; 2) orice arhitect avand nevoie de o patroana spirituala, muza lui se va numi „Misa”, derivand, v-ati prins, de la zeita Artemis(a), care este in mitologia greaca antecesoarea zeitei Diana.
Transpus, a emanat judecati profunde ca un adevarat intelept antic chinez: „sunt obsedat de pasarica ta ca un reflex ancestral la pestera din care am fost expulzat la nastere, asa cum somonii sunt determinati sa vina anual sa isi depuna icrele in acelasi loc in care s-au nascut. Se spune ca si obsesia masculilor adulti de a suge sanii iubitelor lor este determinata de reflexul conditionat primar al sugarilor fatza de sursa de hrana, laptele matern.”
- Profund, gandesti profund dle Constantin, prin urmare este un reflex inconstient fundamental al fiecarui fiu sa isi reguleze mama, nu-i asa? Freud ar urla de invidie!

.......
Ca deobicei , Costi s-a achitat cu brio de operatiunea de stergere minutioasa a apei de pe trupul Dianei. Cu ochii stralucitori de pasiune, a imbratisat-o din spate pe maica-sa si a sarutat-o pe par.
- Nepretuito, tu esti „my religion” ( credinta mea), cum ar spune cei de la R.E.M. Tu esti zeita de legenda: sanii tai sunt mari, globulari, grei si plini. Movilele carnoase mari sunt suspendate liber, areolele roz perfect proportionale , sfarcurile durificate, umflate de tensiune. Musculatura abdomenului este fara urma de grasime iar fundul este urias, cu obrajii umflati ca niste pepeni. Sanii voluminosi si bucile bombate se asociaza magnific cu un abdomen plat, de sportiva. Dar vreau sa imi faci hatarul si sa mai pui un milimetru de grasime pe tine, da?
- Cum a mai evoluat moda, inclusiv la corpul uman. Grecii antici preferau barbatii atletici cu penisul modest, acum moda este a barbatilor dotati cu scule uriase; in tineretea mea se preferau tinerele liniare filiforme ( „femeia tun, fara tzatze fara cur”) , acum se prefera femeile cu sani impresionanti si fund bombat bum-bum. Ohh, tempora!
- Asta e gustul occidental, dar doar in orient, arabii si indienii stiu sa aprecieze formele unei femei, inecate in grasime, ca simbol al fecunditatii, asa cum se pare ca erau cadanele din seraiurile sultanului. Mama, cat mi-as dori sa ma inec in faldurile tale de grasime peste cativa ani, cand sper ca vei cantari cam 120 de kg.
- Ohh, mai taci, scarbosule obsedat! Doamne, 120 de chile...
.....
-Despuiati, ne reflectam in oglinda ca John Lennon si Yoko Ono pe coperta discului „Unfinished Music No.1: Two Virgins”, doar ca tu ai niste tate fabuloase!
- Dragul meu, Yoko e japoneza si la natia aia femeile nu sunt prea pieptoase! Si nici englezul John nu se poate compara cu dotarea ta imensa. Parafrazandu-l pe Lennon ( „Give peace a chance”), eu zic sa ne retragem in „A Bed-In for Peace” ca „sa dam o sansa ... sexului”.
„ Off ce inocent e, dragul de el! Nu stie ca trebuie sa fim pregatiti sa traim (ca iubiti) intr-o lume nebuna si periculoasa, vorba lui Lennon: „Life with The Lions” ( viata printre lei).
Diana a constatat uimita ca, desi a accesat informatii muzicale stocate in memorie in discutiile prelungi cu Laurentiu, amintirea sotului ei disparut nu a mai ingrozit-o , semn ca este in curs de vindecare de angoasa tragediei. Doamne ajuta!
„ Ce naiba, voi beneficia acum de dragostea pasionata a unui barbat extrapotent, cu 17 ani mai tanar, ca o compensatie fatza de menajul conjugal catastrofal sexual cu un barbat cu 9 ani mai batran decat ea, diferenta de varsta pe care o persoana cu libido puternic ca Diana o resimtea puternic. Este si o compensatie a faptului ca in primii ani de casnicie Diana a fost o mama obsedata de fiul ei, pe care a tinut sa il nasca la 17 ani si sa infrunte o societate ostila si acuzatoare la gestul ei neconform rigorilor morale din epoca de a ramane gravida si a se ambitiona sa isi nasca feciorul. Pe scurt, nu a beneficiat de dulcile si intensele partide de amor pe care cuplurile le gusta in primii ani de casatorie. Acum, soarta pare ca va echilibra suferintele produse fizicului si psihicului Dianei de deficitul peren de hormoni masculini generat de prestatia neputinciosului de Laurentiu.

A fost randul Dianei sa il serveasca pe Costi la pat cu jus proaspat de portocale si cu niste „langues de chats” (limbi de pisica) de ciocolata, bucati de ciocolata inguste si subtiri ca organul pisicesc de la care i se trage numele.

- Trebuie sa mananci intensiv ciocolata elvetiana, pt. ca in noaptea asta o sa ai nevoie de energie, nu gluma, mon cher. Hai, gura mare!

Diana a promovat un joc erotic din prima ei tinerete: baiatul si fata, imbratisati intr-un dans lent, in semiobscuritate, luau in gura o grisina, fiecare de alta parte, si mancau cate putin din grisina pana cand buzele lor ajungeau sa se lipeasca si tinerii sa se sarute.
Diana a luat o „langue de chat” si i-a introdus-o pe jumatate in gura lui Costi si cealalta parte a ciocolatei a apucat-o intre buzele ei. Ciocolata s-a topit incet in gurile indragostitilor care si-au contopit in cele din urma buzele indulcite, fara a interveni limbile. Exista tone de terminatii nervoase pe buze care stimuleaza dorinta, sarutul fiind o experienta foarte intima, desi uneori este considerat doar „un mijloc pentru un scop”.
Diana i-a trasat conturul buzelor cu varful limbii, i-a mus**t buza de jos si a supt-o in gura, apoi i-a mus**t buza superioara. Costi dorea cu ardoare sa ii soarba limba frantuzeste, dar femeia evita cu pricepere, il tachina, si l-a facut sa sufere plin de dorinta, pana la punctul de fierbere. Cand amandoi partenerii s-au inflacarat, si-au infruntat privirea si limbile lor s-au infasurat cu frenezie intr-un sarut pasionat care le-a crescut tensiunea arteriala. Diana i-a luat limba lui in gura si a supt-o usor, apoi s-a concentrat pe penetrarea limbii ei in gura lui, imitand copularea soldurilor, alternand intensitatea si adancimea patrunderii. Isi debloca buzele periodic si isi rotea limba în jurul lor intr-o miscare circulara, ca și cum ar linge un con de inghetata. Costi era topit ca femeia detinea controlul sunteți în control si in esenta, lua in posesie intreaga lui cavitate bucala. Diana isi rula limba inainte si inapoi de-a lungul boltei palatine , un loc care rareori primește o atentie. Dar cu cat este mai rarisima senzatia, cu atat mai interesanta este pentru barbat si ii
crestea si mai mult entuziasmul.
Cand Diana a inceput sa il sarute jucaus pe lobul urechii, sa ii urmeze cu limba conturul urechii sale, Costi a explodat:
- Mi s-a facut parul maciuca si pielea de gaina, ma omori!
Diana i-a luat degetele unul cate unul si le-a bagat in gura, sugandu-le in acelasi fel in care i-ar suge pula lui Costi , pe toata lungimea, cu miscari lente si cu privirea in ochii lui.
Diana i-a masat bland pectoralii frumos formati ai baiatului si a coborat cu buzele peste sanii lui, care desi sunt neglijati adesea de femei, sunt la fel de sensibili ca sanii femeilor. L-a lins în jurul areolelor, a suflat usor aer cald din gura si i-a supt sfarcurile , frisoanele generate innebunindu-l pe Costi:
- Gata, tortionara fara inima. Nu-mai-suport!!! Astea nu au ce sa caute in ochii mei!
Costi a scos halatul de pe Diana si a aruncat cearceafurile pe un scaun.
- Am reglat temperatura la aerul conditionat la 26 de grade Celsius. Asa ca vom sta goi in pat. Si adanc...conectati!

Diana , care era calare peste Costi , l-a incurajat pe el sa faca miscarile de futai, in timp ce ea statea peste el pe genunchi cu fundul nemis**t.
- A naibii femeie smechera ce esti, se vaita Costi care de sub maica-sa dadea energic din cur ca sa o patrunda in ghioc.

Diana, culcata peste mascul, se delecta plimbandu-si limba peste buzele lui Costi, ii sugea buzele pe rand, apoi cu varful limbii a luat cu asalt gura superba a baiatului. Impletirea frantuzeasca a limbilor a ridicat nivelul de implinire, de bucurie, al indragostitilor.
Gura in gura cu barbatul, femeia isi urma poftele corpului si i-a daruit fervoarei ei pasionala , absolut salbatica... pregatind un orgasm mai puternic și mai intens. I-a supt usor gatul, presiunea buzelor pe piele amplifica acumularea de senzatii din interior si va crea o nevoie si mai puternica pentru eliberarea celesta.

- Ahh, cat de flamanda sunt de tine!
Diana l-a mus**t usor de umeri, lasand stampile vinete minunate, i-a prins pielea intre dinti si a tras, imitand o fiara salbatica. Apoi a rulat limba peste zona atacata si a sarutat-o, drept compensatie.
Ca sa curme suferinta baiatului, care nadusea sub ea, „dandu-i la buci” , Diana a inceput sa participe si ea la copulare. S-a asezat in sha „a la califourchon” peste baiat si a inceput sa culiseze cu vaginul peste tija falusului, i-a apucat cu degetele sfarcurile pe care le rula intre degete, regland tensiunea functie de grimasele de pe fatza baiatului si de gemetele scoase.
Diana s-a intors cu 180 de grade, pastrand pula infipta adanc in pizda, lasandu-se cu spatele peste abdomenul baiatului ca sa ii permita sa o mameleasca pe pepenii zemosi ai sanilor, in timp ce ea se freca energic pe lindic.
- Hai Costi, e minunat! Parca imi vine sa zbor. Imi dau drumul, tipa Diana, supraincarcata senzorial, cuprinsa de voluptatea extrema a orgasmului, un act atat de carnal , la care participa simturile gustului, mirosului si cel tactil, convergente simultan.

Din pizda stramta i se prelingea un lichid de o culoare rosiatica incerta, care era alipit de labiile femeii dar se revarsa si pe pula si pe testiculele lucioase ale baiatului si mai departe pe pat, patand iremediabil prosop...



    Login