Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex demonic (1)
Autor : devilsex - 2014-07-12
Citita de 4488 ori - Nota 6.00 (8 voturi)
Nu mai fusesem asa excitata in toata viata mea. Noapte de noapte, imediat ce puneam capul pe perna, ma gandeam doar la sex. In toata pozitiile. Cu oricine. Barbat, femeie, mai multi insi, cunoscuti sau necunoscuti. Atingeri dure, atingeri tandre, atingeri perverse. Peste tot, pana la epuizare. Urmand rutina calduta, degetele mi se duceau, de fiecare data, spre chilotii deja umezi intre picioare, dar se opreau inainte sa treaca de granita apasatoare a panzei. Oftam din rarunchi, noapte de noapte, si-mi aminteam ce i-am promis demonului meu gardian, la dedicare. Ca nu ma voi masturba pana la noaptea ritualului. Cu cata usurinta au facut promisiunea asta! Dar nu-mi imaginam ca va fi asa de greu s-o tin. Dupa o luna de pauza totala, pubisul mi-era chinuit de mancarimi constante, sanii ma dureau ca si cum mi-ar fi prinsi cu clestele, transpiram de cate ori ma uitam la un barbat. Masuram prohaburile cu privirea. Eram, clar, obsedata. Sa port orice haine devenise o tortura, sa stau goala era si mai rau. Somnul fugea de mine sau, cand venea, era populat de vise in care purtam centura de castitate.
Dar a venit, in fine, noaptea cea mare. M-am imbaiat in apa fierbinte, cu sapun de levantica, esenta Lui preferata. M-am sters cu miscari brutale. Daca as fi facut altfel, daca mi-as fi permis macar o singura mangaiere, mi-as fi incalcat promisiunea. Aveam urme vinete pe pulpe si pe brate, care dovedesc ca n-am facut-o. Mi-am pulverizat parfumul dulce-piperat al dorintei pe gat, in scobitura dintre sani si pe pantece. Am gemut usor cand lichidul a curs de la buric spre pubis, a trecut prin parul negru, carliontat, dezmierdandu-l ca o mana de amant nerabdator si, in fine, s-a ostoit serpuind printre labii. Asta a fost acum un ceas, dar parca a trecut o viata de atunci. Luna s-a ridicat pe cerul de taciune. Tot corpul mi-a vibrat, spunandu-mi ca a sosit vremea intalnirii.
Inima imi bate iute si respir adanc, potolind-o doar putin. Sunt a Lui. Ii voi cere ce mi-am dorit dintotdeauna. Mana ce mi-a carmit din umbra viata, m-a pastrat fecioara sfielnica si totusi nesatioasa, e a Lui. Semnul lui arde in mine, oprindu-ma sa am un amant banal, o viata pierduta printre grohotisul pe care altii il considera pietre de hotar, lasandu-mi doar degetele ca sa-mi potoleasca, mereu vremelnic, dorinta.
Excitarea si emotia ma chinuiau si degeaba incercam sa-mi eliberez mintea pen...



    Login