Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex cu vecina partea 1
Autor : zoltan01 - 2013-03-09
Citita de 15595 ori - Nota 8.00 (75 voturi)
Inca de cand m-am mutat Anca a devenit o aparitie in viata mea care imi inflacara imaginatia.Sanii ei mari si fundul indraznet imi creau de fiecare data cand o intalneam pe scari un sentiment de excitare.Insa cel mai mult imi placea sa o privesc atunci cand iesea in balcon ca sa intinda rufele.Ca un facut , nu purta sutien si de fiecare data mana mea cobora in pantaloni,intr-o incercare inutila de a domoli penisul inflamat de placere la vederea nurilor care parca se zbateau sa rupa camasile pe care le purta.Insa corpul ei era ca un fruct interzis mie. Caci aerul de maturitate cu care se inconjura reprezenta o bariera imposibil de depasit din punctul de vedere al unui adolescent de 19 ani ca mine.Asta pana intr-o zi torida de vara . Ma intorceam de la scoala si la intrarea in scara ma intalnesc cu Anca. Dupa salutul de rigoare ma pregateam sa ma duc iarasi la baie ca sa calmez erectia pe care orice intalnire cu ea mi-o cauza, cand din spate o aud strigandu-ma :
-Tu esti Claudiu ...de la 4,nu ?
-Da !
-Nu te supara,nu poti sa ma ajuti si pe mine sa mut niste mobila,ca fac si eu curat in casa si am nevoie de mai mult spatiu !
-Da bineinteles,de ce nu ? ii raspund cand trece pe langa mine in drum spre scari.
Si de-abia cand incep sa urc scarile in urma ei realizez greseala pe care am facut-o.Insa e prea tarziu.Acum am de urcat 4 etaje si 2 fese reale care se fataie in fata mea,cautand parca sa ma atate pana cand ajung la paroxism."Am noroc daca ajung sus cu pantalonii nepatati..." este primul gand care imi trece prin cap cand urc scarile catre etajul 1.Insa pe masura ce inaintam constiinta mea nu imi mai poate stavili imaginatia si simt cum tensiunea se acumuleaza in membrul meu pe masura ce imagini cu noi doi facand sex imi trec prin fata ochilor.Instinctiv imi reped mana si-mi apuc sexul frematand,intr-o incercare disperata de a-mi domoli erectia crescanda.
-Stii,ma duceam acuma la bar ca sa vad daca gasesc pe cineva acolo dispus sa castige ceva bani ! Bine ca ne-am intalnit,ca cine stie ce treaba buna de nimic faceam cu vreun betiv ! Dar cu un baiat cuminte ca tine cred ca pot sa termin de mutat mobila intr-o ora,nu ?
-Mda...aproape ca gem,incercand prin orice mijloc sa-mi mut privirea de pe fesele care parca incearca sa ma hipnotizeze prin miscarea lor.Inca imi tin sexul cu mana dar toti muschii din corp imi sunt incordati,ceea ce face ca urcatul fiecarei trepte sa devina o tortura.
Cand in sfarsit ajungem in dreptul usii imi dau seama cu uimire ca am reusit sa-mi controlez erectia si un zambet isi face loc pe fata mea cand Anca deshide usa apartamentului si ma pofteste inauntru.
-Ai grija pe unde calci,ca vezi ca peste tot este var. N-as vrea ca mama ta sa-mi reproseze ca te-am trimis acasa cu hainele murdare...spune ea cand se apleaca ca sa se descheie la sireturi. Daca pana in acel moment simtisem ca imi puteam controla erectia,penisul meu a decis sa imi arate ca gresesc,caci usor usorr acesta se intareste in pantalonii mei si se ridica. Fata mi se inroseste cand vad ca prin pantalonii scurti poate fi definit conturul buzelor pasaricii ei. Intreg corpul mi se cutremura,insa singura modalitate prin care o pot ascunde e sa ma aplec sa-mi deschei si eu sireturile,ca ea sa nu observe penisul care se ridica in pantaloni.
Insa sirul gandurilor imi este intrerupt de sonerie,si de cei 2 muncitori care tocmai au sosit.
-Terminati sufrageria,ca noi ar trebui sa treminam de pregatit dormitorul pana cand terminati voi acolo !
-Da doamna !
-Hai sa incepem,ca nu avem prea mult timp,si ii platesc la ora ! imi spune si ma conduce intr-o incapere aproape goala,in care mai sunt doar cateva cusete si un umidificator .
-Hai sa incepem cu asta ! spune ea si imi arata cuseta cu un umidificator deasupra.
Pare usoara,insa cand o ridicam imi dau seama ca spatele meu nu poate sustine asemenea greutate.Chiar cand sa deschid gura,Anca scapa unul din colturi si umidificatorul cade peste ea. Toata apa se revarsa peste ea si ii uda camasa. Dintr-o data,imi dispare durerea de spate si singurul gand care imi trece prin minte este imaginea sanilor ei vazuta prin camasa uda leaorca.Cu sfarcuri roz ca doua bomboane acestia parca vor sa rupa nasturii camasii. Nici nu realizez ca nu-mi mai controlez penisul si ca acesta s-a ridicat in pantaloni. Erectia este atat de puternica incat aproape ca doare.Incerc sa ma acopar cu mainile insa privirea ei deja este fixata asupra slitului pantalonilor.
-Eu...cred ca ar trebui sa plec... soptesc,incercand sa ies din camera.Insa ,din urma ,o mana imi prinde umarul si ma trage inapoi
-De ce sa pleci? Daca tot te-am atatat hai sa terminam ce am inceput. Si...spune-mi si mie cum o sa-i explici mammei tale acasa de ce ai o pula cat un copac ? imi sopteste in ureche pe masura ce mana ei coboara catre erectia mea. Ma cutremur din tot corpul in momentul in care mana ei imi apuca penisul prin pantaloni si il strange. Sanii ei apasa pe spatele meu si excitatia mea creste.
-Acum mai ramane de vazut ce trebuie sa facem ca sa te cal... imi sopteste iar in ureche.Insa nu mai are timp sa termine fraza,caci mana mea o apuca pe a ei,si pe masura ce o duc la gura ca sa o sarutma intorc cu fata catre ea.Si realizez surprinderea ei cand ii sarut mana si incep sa o imping spre perete.
-Nu,nu aici...am muncitori in casa...ar putea sa ne prinda...incearca ea sa se impotriveasca,insa,pe masura ce o imping spre perete ii soptesc :
-Atunci trebuie sa ne miscam repede,nu ?
Un geamat usor ii scapa in momentul in care o intorc cu fata spre perete si smulg camasa de pe ea.Pe masura ce ii dau jos pantalonii realizez ca e uda tot si in momentul in care trec cu un deget peste anusul ei,trupul i se cutremura in asteptare.Imi dau jos tricoul si pantaloniisi pe masura ce ma apropii de ea frica i se citeste pe fata si se apleaca sa-si traga inapoi pantalonii.
-Nu aici,nu acum,nu putem...nu ti-e rusine ? sopteste catre mine .Insa nu mai sunt atent la ea.Ochii mei ii urmaresc sexul din care curge lichid.Si un scancet ii scapa cand o puc de incheietura si o intorc cu fata inspre geamul incaperii.O imping inspre geam pana cand sanii ei perfecti preseaza ferestrele murdare de var.O plesnesc peste fese si iau saliva cu mana din gura ca sa-mi umezesc penisul.
-Nu,o sa ne vad...insa nu poate termina de vorbit caci degetele mele sunt deja in gura ei mica si perfecta.
-Linge-le ! ii ordon in timp ce continui sa o plesnesc. Si miscarea limbii ei peste degetele mele ma excita si mai mult.Acum nimic nu ma mai poate impiedica sa imi satisfac poftele.Incet,scot degetele din gura ei si le cobor spre fundul ei.Un geamat ii scapa de pe buze cand ii introduc 2 degete in anus ca sa umezesc si sa largesc orificiul inaintea penetrarii.Le bag si le scot de cateva ori iar sanii ei apasa impotriva ferestrelor fierbinti.Ma opresc din penetrarea cu degetele si imi pozitionez penisul la intrarea in fundul ei.Ma aplec peste ea si ii prind umerii.O penetrez,la incepput incetul,insa nici nu imi dau seama cand cresc viteza.E cald si transpiratiile noastre se contopesc la fel ca uniunea noastra.O musc de gat si un geamat se aude in camera.Ne-o tragem ca doua animale si pe masura ce cresc viteza penetrez cat mai adanc,ignorand testiculele care ma dor .Nici macar nu imi dau seama cand ii cuprind un san cu o mana si strang. Spasmul care ii cutremura corpul marcheaza inceputul orgasmului si anusul ei incepe sa imi stranga nebuneste sexul imflamat de excitare.Nu mai are control asupra corpului ei insa eu nu ma opresc si continui sa o penetrez pana cand ma termin in ea.
Ma opresc si dupa ce o sarut pe spate, ies din ea.O intorc cu fata spre mine si o mangai pe obraz :
-Ne-am miscat repede,nu ?
Insa ea nu ma mai asculta pentru ca deja a cazut in genunchi si penisul meu este in gura ei inainte ca eu sa-mi dau seama de ce se intampla.Un spasm imi cuprinde corpul cand capul meu ii loveste cerul gurii si un geamat imi scapa din gat.Ma uit in jur sa caut un punct de sprijin insa singurul pe care il gasesc este capul ei,care se misca acum incet inainte si-napoi in timp ce limba ei ma atinge pe cap iar dintii ei ma zgarie usor.Stiu ca nu mai am mult pana la orgasm atunci cand mana ei imi prinde testiculele si incepe sa le maseze.Involuntar,mainile mele apuca singurul punct de srpijin pe care il gasesc : capul ei.
O prind de par si o trag inapoi iar din gura ei cascata curge saliva ca de la un animal bolnav.Ochii ei sunt inchisi,insa cu o mana ea ma trage de testicule inspre ea : imi dau seama ca vrea si ea sa termine inca o data atunci cand vad cum isi framanta clitorisul cu cealalta mana.Si involutar ii trag capul spre mine in timp ce imi imping penisul inainte.
Durere...este sentimentul care ma cuprinde ...



    Login