Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Serial de liceu -ep 3
Autor : guantanamo - 2017-02-07
Citita de 8710 ori - Nota 4.81 (42 voturi)
Eram cu Ana de cateva zile dar vroiam si marfa noua. Ma consideram prea tanar pt a rata ocazia de a avea cat mai multe femei. Prea urat nu eram, dotat eram chiar ft bine iar vrajala minteam de as fi cucerit si cel mai bland ingeras. Un asemenea ingeras era Alina , colega mea de clasa si cea mai buna prietena a Anei. Era inocenta pura, vorbea cu tine doar cat trebuia, stia sa iti impuna limite im discutii si te facea sa vorbesti respectuos in fata ei. Avea o magie rar intalnita. Parca ne hipnotiza pe toti. Niciun baiat desi au incercat multi nu a reusit sa o cucereasca. Dupa o luna de scoala deja devenise o obsesie pt mine. Dar nu ca o placeam sau doamne fereste sa ma indragostesc de ea ci era mai mult o contra a orgoliului meu de mascul permanent in calduri.
15 octombrie 2005 dupa multe ce aveau la baza gelozia tampita a Anei ( nu suport gelozia) , am ales de comun acord sa ne despartim. Din acea zi mi-am jurat sa fut tot ce prind iar deviza mea a devenit cea care o am si acum : ,, cucereste-ma si voi fi doar al tau, altfel vei avea parte doar de partide bume de sex". Imi facusem chiar si tricouri personalizate cu acest mesaj.Pt multe fete care se considerau irezistibile era un mesaj dur.
Acum preocuparea mea devenise Alina , imi propusesem sa o cuceresc. Toti baietii din gasca imi spuneau ca e imposibil. Aflasem ca avusese un iubit in generala care a murit inecat .
Discutam ft mult cu Alina insa ft rar ajungeam la subiecte mai intime insa treptat ajunsesem si la subiecte confidentiale. Cum studiam ft multe carti de psihologie si sexologie invatasem cum sa discut si cum sa,conduc discutia spre subiectul dorit de mine.
Ei ii placea moda si vroia sa devina designer vestimentar.
Pe 20 octombrie Alinuta imi face o propunere care m-a surprins total.
- Kame ( sau Xobry , asa imi puneau toti amicii) , pot sa te rog ceva? Dar te rog sa nu interpretezi gresit. Sa nu consideri ca vreau sa ma folosesc de tine. Tu stii ca matusa mea e creatoare de moda. Pe 23 are o prezentare in Cipru si vrea sa prezinte si cateva din creatiile mele si oarecum sa ma si lanseze in trend. Evenimentul in sine e pt cupluri si am nevoie de un partener. Vrei sa ma insotesti daca nu iti cer prea mult?
-Poate dar am o singura conditie,nu dormim im camere separate.
Zambeste pervers crezand ca glumeam.
- Am vorbit serios! Si nunte fa ca nu vrei. Ti-am citit de mult in privire ca ma placi, stii simtu ca ochii sunt oglinda sufletului, daca stii sa citesti in ei poti citi sufletul oricarui om. Tu ma crezi atat de prost sa nu imi dau seama ca ma placi? De ce din toti baietii care se dau la tine m-ai ales tocmai pe mine? Sunt vai de mama mea, tu esti fata de bani gata eu si chilotii im cur ii am rupti .
- Kameee.....ma jignesti.
- Ba tu iti bati joc de mine. Stii ca nu imi permit sa merg pana acolo plus ca nu am haine potrivite pt un asemenea eveniment, defapt imi e si rusine sa merg cu tine pe strada , parca am fi printesa si cersetorul.
- Prostule( zicand asta ma bate cu pumnii in piept) te iubesc dar imi e frica de tine. Esti prea escroc. Dar decat sa te pierd prefer sa te fac sa te schimbi pt mine. Voi incerca sa te cuceresc si sa fii doar al meu.
- Hai lasa-ma cu jocuri dastea. Nu merg cu tine si lasa dracu santajele astea sentimentale. Esti mai rece ca un airsberg cand e vorba de iubire.
Imi bate cu pumnii in piept si ma saruta.
- Si asta tot rece e? Esti prea golan ! Ai futut jumate de clasa in doar o luna, pana la sfarsitu anului scolar futi toate fetele din liceu.
- Mai putin pe tine, irascibilo! Da si daca te prind te pedepsesc in numele tuturor care te vor.
- Faci ce faci si aduci vorba la sex, parca ai trai doar pt sex.
- In mare parte da. Una din activitatile zilnice e sexul deci e la fel de important ca mancatul si bautul.
- Iubirea nu inseamna sex Kame, invata sa iubesti si vei fi fericit nu doar implinit pe moment.
- Cine imi da mie lectii de viata, printesa de gheata din castelul soarelui. Tu te gasisi sa vorbesti de iubire cand de un an nu ai sarutat pe nimeni. Viata merge inainte, nu e vina ta ca Bogdan s-a inecat. Trebuie sa iubesti in continuare.
- Nu am gasit pe nimeni pana la tine. Sufletul tau e pur dar te expui total aiurea. Sper ca intr-o zi sa cunosti iubirea si sa te schimbi.
- Aly, imi doresc sa iubesc dar eu daca iubesc iubesc total. Nu vreau sa sufar din iubire asa ca mai bine iminbag pula si imi vad in continuare de viata.
- Nebunule, te voi cuceri , caracterul tau ma face sa te iubesc in fiecare clipa mai mult.
- Iubeste-ma dar ma vei imparti cu altele, nu pot fi doar al tau.Esti o fata minunata dar nu pot fi doar al tau.
- Gata, termina! Cum de sunt asa proasta sa ma indragostesc de un golan de doi bani?
- Fa-ma golanul tau! Te vei mandri ca golanul tau iti fute toate prietenele dar iubitii lor nu te pot avea. Si daca vei reusi sa ma cuceresti voi fi doar al tau. Vrei sa fii iubita mea si sa incerci sa ma faci doar al tau?
- Da , da , da.
Imi sare in brate , ma pupa peste tot , era atat de bucuroasa .
- De cand astept asta! Iti cer doar un lucru: orice ar fi sa nu ma minti niciodata si sa nu imi ascunzi nimic.
- Bine frumoasa mea! Si mergem in Cipru daca tu asta vrei, o sa-i cer lu Rares un costum doar avem aceleasi marimi.
- Prostutule pt ce ma ai pe mine? Vreau doar iubire de la tine, restul avem.
O iau in brate si intram in clasa imbratisati. Toata clasa ne aplauda desi multora nu le venea sa creada ca inima printesei de gheata se topise.
Ziua de 23 venise. Plecam la Bucuresti . La aeeoport mi se fac niste nervi pe cei de la aeroport. Atata au verificat actele necesare ca mi-au scos toti dracii din mine, ba chiar le-am tras catev injuraturi zdravene.
Insotiti de matusa ei ajungem in cele din urma in Nicosia. Frumusel orasul. Hotelul unde ne-am cazat era chiar superb. Asa cum cerusem, eu si Alinuta mea scumpa aveam aceasi camera.
Intram in camera, despachetam si nu mai astept, o iau pe Alinuta in brate o sarut , o ating pe sanii ei destul de marisori.
- Acum ori niciodata , te vreau a mea.
- Kame, sunt virgina prostule.
- Asta stiu, zi ceva ce nu stiu. Nu ai incredere ca ma pot schimba pt tine daia ti-e frica sa mi te daruiesti?
- Escrocule! Bine , fie cum vrei tu. Poate o sa regret, dar as regreta mai mult daca nu as incerca sa iti arat cum e iubirea.
Se arunca in bratele mele si ma saruta. Ii dau jos bluzi...



    Login