Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Serial de liceu - ep 5
Autor : guantanamo - 2017-02-09
Citita de 6124 ori - Nota 2.85 (34 voturi)
Pe 25 octombrie , ma intorc cu iubitica mea Alinuta din Cipru. Ea era tare bucuroasa ca avusese prima ei prezentare de moda. Trei zile a fost agitatie mare , pe 29 era ziua mea si xicea ea ca trebuie sa fie cea mai frumoasa din viata mea. A cam reusit asta dar si datorita invitatelor.
In gine, petrecerea este gata, invitati erau destui. Aveam pizda pe ales. Fiind ziua mea si bautura era la greu , eram convins ca nu m-ar fi refuzat nicio fata.
Petrecerea a inveput la ora 21 dar dupa vreo doua ore toata lumea era manga, pusesem alcool chiar si in sticlele de suc astfel ma asiguram ca orice pizda de la petrecere este beata.
La miezul noptii cateva colege pe care toata lumea le stia mai indraznete imi pregatesc o surpriza la care nu m-as fi asteptat niciodata. Nu stiu nici acum cum de a acceptat Alinuta mea asa ceva.
Toate luminile se sting, sunt legat la ochi si asezat pe un scaun apoi legat la maini. Un fundulet micut mi se aseaza in poala si incepe a face onduleuri.
- Acesta este un concurs , daca ghicesti cine este va face ce vrei tu dar daca nu va face ce vrea cu tine. Ai grija va suntem 15 ( una pt fiecare an) . Datesem de dracu!
Dupa onduleuri si forma funduletului, micut dar al dracului de jucaus si excitant mi-am dat seama ca era Alexandra sau Licurici cum ii ziceam eu si dupa mine cam toti.
- Prima ghicita , prima muita ! Esti Licurici futu-ti pizda ta, treci si suge-o.
Licurici era o fata superba, pitica, blonduta, ochi verzi, 1.55 maxim si vreo 45 kg, sanii de marime medie si corp de viespe, nu mai zic ca-i placea sa sara in pula ca nebuna. Nu vroia sa aibe iubit, zicea ca e mai bine sa se futa ea cand vrea si cu cine vrea.
O ghicisem iar acum trebuia sa mi-o suga de fata cu toti. Provocarea e provocare asa ca nu are incotro. Pula mi se facuse par din cauza ondularilor ei. Imi desface cureaua , imi fa blugii jos, imi maseaja pula putin si o baga in gurita ei micuta. O suge intai usor lingand-o cu limba. Ce as fi luat-o de par sa o infig mai adanc dar aveam mainile legate. Insa se descurca destul de bine. 15 minute cat era partea fiecareia m-a supt de m-a rupt.
A doua fata vine si ma ia usor pe la spate, ma mangaie pe piept siin doua miscari imi rupe tricoul cu mesajul meu personalizat ,, azi ma sugi , e ziua mea!" .Trecusera doua minute si nu imi dadeam seama cine e. Avea maini mari , unghii mari si parea mai matura decat colegele mele de clasa. Mi-a dat prin gand ca ar putea fi una din profesoare , dar care? Nu fusesem cu niciuna din ele dar mi le doream pe cateva in special pe cea de franceza. Insa nu parea a fi ea. Mai aveam un minut din cele trei permise pt a ghici cine este. Pe finalul celor trei minute ea face o greseala fatala, o fi fost voita , nu stiu dar asa am reusit sa o ghicesc. Imi da un pupic pe frunte si dupa buzele-i carnoase imi dau seama ca este profa de biologie. Cum de intrase in acest joc? Nu mai conteaza important e ca o puteam avea la mana mea.
- Domnisoara Danciu ia continua matalica ce a inceput colega! De cand iti doresc eu buzele carnoase pe pula mea.
Ezita pe moment dar se supune jocului si isi baga buzele carnoase la supt.
Profa era o femeie de 35 ani, blonfa , creata, cam 1.80 inaltime si 55 kg, destul de slabuta, cu sani micuti ca de copila.
Cele 15 minute acordate se termina. Sunt in continuare legat si cu pula par. Mai ghicesc inca trei colege . Elena mi-o suge, Cerasela o pun sa imi dea sanii sa ma joc cu ei iar pe Miruna o pun sa se masturbeze in fata tuturor.
Cum numarul 6 e unul ghinionist pt mine asa s-a dovedit a fi si acum. Nu am ghicit cine era si am fost nevoit sa-i ling picioarele. Mai tarziu am aflat ca era Mariana , una din secretarele scolii. O femeie uratica , cam de 45 ani, 1,50 si peste 65-70 kg , nasparlie femeia,mi sa facut scarba cand am auzit cui ii linsesem picioarele. Bine dracu ca nu i-am lins pizda.
La numarul 7 a fost iubitica mea Alina careia i-am cerut doar saruturi , nu vroiam sa-i expun partile intime in public si ea stia asta. Mai tarziu mi-a multumit pt asta.
Numarul 8 a fost Alexandra , o buna amica pe care v-am prezentato in ep 1 . Am ales sa o fut in cur, face si acum niste balansuri criminale . O am cu mine in Cehia, e cu barbatuso dar ne mai ardem si noi ca doi buni colegi.
Numarul 9 desi probabil se gandea ca sigur nu o voi ghici a fost colega de clasa Emilia( nu i voi folosi prenumele cu care este consacrata pt ca acum este o vedeta in lumea manelelor asa ca i-am dat aici al doilea prenume) .Am pus-o sa cante pompand puternic in pizda ei . O mai futusem si stiam ca are o pizda superba , fusese doar cu mine si inca un baiat asa ca nu era experimentata ca multe dintre celelalte colege.
Numerele 10 si 11 au venit amandoua odata. Erau surorile gemene Alina si Andreea , le-am pus sa se linga reciproc in pizda. Baietii aplaudau ca nebunii , le-a placut pedeapsa.
Numarul 12 nu stiu nic...



    Login