Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSemnul (IV)
Autor : suntbi77 - 2016-11-15
Citita de 5044 ori - Nota 8.25 (16 voturi)
(ultima parte)

Am iesi afara. Orasul nu mai era unde fusese cu cateva ore in urma. Locul ii fusese luat de o balta, de un ocean, de un ud miscator. Poate ca era un desert, nu un ud. Cat de asemanatoare sunt cele doua: lipsa totala a udului arata fix ca udul, hahaha, ma clatinam, nu ma lasa sa ma innec! Ana, de ce ne punem picioarele unul in fata celuilalt in loc sa ni le incolacim in jurul gatului primului venit? Asa ar trebui sa mearga femeile. Ma clatinam rau de tot, Ana devenise si ea o balta, o gaura de canal, lasa-l in pace pe Celan; nu!, tre’ sa mai zic ceva: "negru lapte al zorilor seara il bem / la amiaza il bem dimineata il bem noaptea / il bem si il bem"... Vreau sa te beau, Ana!, ca de altceva nu esti buna! Esti laptele meu cel negru, negativul spermei, de unde si pana unde te intinzi? Te termini si incepi cu soldurile, cu coapsele, esti toata numai o carne, hai sa ne futem pe strada, in mijlocul lumii, tuturoara, rororororrrrrr.... Uuuuuh.... Acolo esti cel mai singur!

Eram muta de beata, monologam vaginal, Ana nu auzea nimic, ea era camila care conducea caravana, da-ti jos pantalonii sa-ti vad camel-toe-ul, mama natura saraca, ne-a facut pe toate niste camile, cu buci in loc de cocoase si tate in loc de ugere. Am desertul meu privat: Laur. De ce deschizi usa aia, te-ai saturat de desert?!

+++

Ajunsesem la Pizza Hut, m-am lasat pe un scaun, iar ea s-a dus sa comande:

- Ce preferi?, m-a intrebat uitandu-se fix la mine.

- Orice, numai carne sa aiba...., a raspuns camila din mine.

A plecat. Si ea. Ca toti ceilalti. Pizza Hut-ul ala era plin de plecati.

+++

In timp ce asteptam, m-a strafulgerat un gand, ca un junghi, ca o piatra de caldaram ratacita in desert: cat de insemnata eram eu? Daca Laur ar fi plecat maine, ce as fi facut, cum as fi supravietuit? Eram impreuna de atatia ani. Stiam sa dau sfaturi... Ana se lepadase de Satana: imi spusese ca il iubeste. O mare parte din semnul dependentei de el se stersese. Dar eu? Eu unde eram?

S-a intors si, in timp ce asteptam comanda, ma framantam cum sa intreb.

Cand ieseam pe usa cucucucu cutiile, hah!, in mana, am intrebat-o:

- Ana...?

- Hmmm?

- Daca Laur ma lasa, o sa fii mama mea omida...?

S-a uitat ciudat la mine, si nu mi-a raspuns. Nici macar n-a ras. Eram singura in desert, asa cum fusesem dintotdeauna. Am avut my hopes up pentru un moment, un moment prea lung, un gest necugetat, care raneste intotdeauna, lasa urme, lasa semne. "I’m over it"-uri. Ce dracu era cu mine...

- Hai sa luam si vreo doi burgeri...

"Hai". Mancatul, bautul si jucariile erau omizile mele, ma ascultau, se jertfeau pentru mine, la propriu, la figurat, si la orice mai era pe acolo. Nu mai vorbeam cu Ana, aveam din nou gustul ala de metal in gura, ca atunci cand nu se uita la mine. Incepeam sa o urasc. Nu-i de mirare ca nu pot sta mult cu o femeie.

+++

Dupa ce-am trecut si pe la McDonalds, am inceput sa vaslim prin nisip, spre casa. Alcoolul imi dadea niste mood swings -uri nasoale, cand eram beata treceam prin toate culorile si nuantele posibile intr-o secunda. Starea de nervi si ura mocnita de adineauri se tranformase intr-un lust greu, dulceag, vascos ca un gem ce se scurgea afara din borcan. Am intrat in casa scarii, cred ca era trecut bine de miezul noptii, nu m-am mai putut abine. Am inchis usa de la scara in urma, am luat-o de mana si am lipit-o de perete. Pana sa spuna ceva am inceput sa o sarut de parca mai era un pic pana la sfarsitul lumii. Eu aveam punga cu burgeri, ea cutiile cu pizza, mai sa le scape, a scancit ceva, nu a spus nimic, o apasam cu capul de perete, mai adanc, mai in gura, mai cascat.

Cu mana libera mi-am ridicat fusta si am inceput sa-mi dau joc chilotii. Nu gandul ca ne-ar putea surprinde cineva ma scotea din minti, trecusem de mult de perioada aia, ci faptul ca nu ma mai puteam tine. Intorsul acasa imi adusese in carne toate amintirile de dimineata, nu ma mai puteam controla. Am reusit sa-mi dau chilotii jos, si i-am sasait printre saruturi: "freaca-ma, ca innebunesc!!"

I-am simtit mana cum imi coboara pe spate spre fund, imi intra sub fusta si incepe sa-mi frece coapsa. "....te implor!... freaca-ma la pizda...! zi-mi ca-s o labagie...zi-mi..." Nu se dadea dusa de pe coapsa, "asta esti, Oana... asta esti..." "zi-mi ce-s!", incercam sa o conving. "esti o labagie...", a gafait intr-un tarziu. Am gemut infundat. mi-am departat picioarele, s-a aplecat un pic si am simtit-o cum ma atinge pe interiorul coapselor, labii si urca incet spre clit. Cel mai lung drum al calvarului, il adoram, Laur nu-l stia, Ana da, G. l-a stiut si ea, V. la fel. Degetele alea pareau lipsite de liber arbitru, se miscau doar pe acolo pe unde trebuia, continuam sa ne sarutam, sa ne lingem una pe alta pe fata "vrei laba, huuuh?", intreba ea incomplet, eu nu reuseam sa raspund, creierul aburit de vin imi adormise in sfarsit, eram toata numai trup, numai carne, numai foame, numai sete.

Imi venea sa-mi arunc totul de pe mine acolo, sa ma intind pe mozaicul ala rece, dar nu. "Hai sus, sa-ti dau de baut...", a spus, "si mancare", a adaugat, "ia-ti chilotii de jos", suni ca mama omida, ma insel eu?! Ana...

+++

Am urcat, nu am zbierat, scarile nu fusesera infinite, ar fi putut fi, dar usa deja se inalta in fata noastra, am deschis, lumina din bucatarie era stinsa, hai, incet, bajbim, ne lovim, radem ca proastele, ajung in bucatarie, fiat lux!, o vad, ii iau cutiile din mana, le arunc pe masa impreuna cu punga, ii cuprind capul in maini si incep sa o sarut si mai salbatec. S-a smuls, s-a dus la frigider, a scos o sticla de vin alb inceputa, i-a scos dopul si mi-a pus-o in dreptul gurii:

- Deschide larg...

Am deschis, mi-am dat capul pe spate si a inceput sa toarne. Nu reuseam sa inghit tot, asa ca a inceput sa curga pe mine. Mi-am scos tricoul si sutienul, ea a incetat sa toarne, a pus sticla pe masa, si a inceput sa-mi linga vinul scurs pe barbie, cobora pe gat, "dezbraca-te...", i-am urlat carnos si mut, m-am indreptat spre masa, ea coborase deja pe sani, mmmmmggghhhhh, sanii sunt al doilea gat la femeie, a doua pereche de urechi. Am luat sticla si am reinceput sa dau pe gat, si-a lipit urechea de pantecul meu sa auda cum cade vinu-n mine, imi placea, imi placea la nebunie si mi-era frica sa nu incep sa zbier...

+++

A inceput sa se dezbrace, simt cum tot trupul ii devine miros, abur, rasuflare grea, pucioasa, iti deslusesc conturirile prin fum, ne vindem divinitatilor pamantului si a placerii. A deschis o cutie ca pe una a Pandorei, toate pacatele urmau sa iasa de acolo si sa intre in noi, Apocalipsa nu mai avea o curva, ci doua, hai sa rescriem Biblia in noaptea asta. Am inceput sa ma frec inconstienta la pizda, mirosul de carne calda si de muiere in calduri ma faceau sa delirez.

- Nu, nu cu mana... Adu-ti jucariile, da-ti-o la laba cu alea. Vreau sa te vad..., a rostit gatuit.

Am luat-o de mana si am intrat in sufragerie, Hitachi-ul era inca acolo, am scos si celelalte doua vibratoare, plus dildo-ul si lubrifiantul. S-a asezat jos, a pus cutia cu pizza langa ea si a inceput sa rupa aluatul aburind in bucati:

- Hai, daca-mi place ce vad, primesti...

M-am lasat grea in fotoliul in care zacuse ea cu o seara inainte, ea statea unde statusem eu, am dat drumul la bagheta, am tresarit puternic cand am auzit-o, era prima data in doua zile, si am inceput sa mi-o plimb pe umeri, pe antebrate, trecandu-o dintr-o mana in alta, in timp ce cu cea libera imi turnam lub pe mine, in buric, mai jos, ma uitam cum se scurge.... mggghhhhh,,,

"asaaa....", soptea Ana tenebros.

O vedeam, dar mai mult o simteam, o adulmecam, o inhalam, o trageam pe nari, in mine, in stomacul plin de vin, ma futea pe dinauntru, nici un barbat nu putea face asta. S-a sculat cu o bucata de pizza, a venit in spatele meu, am dechis mecanic gura si am primit-o. S-a lasat peste mine si a inceput sa ma mangaie pe sani, sa ma stranga de sfarcuri pana am inceput sa schelalai impreuna cu Celan:

"...sapam o groapa-n vazduh / acolo patul nu-i stramt..."

Mi-a lua bagheta din maini si a inceput sa mi-o plimbe ea pe coapse, pe pantec, pe sani, a mai adus pizza si a inceput sa mi-o indese in gura, prima cutie s-a evaporat, trecem la a doua, esti din ce in ce mai in mine, atat de mult incat nu mai stiu unde sunt eu, Ana, tu stii unde esti...?

+++

Ne miscam una in alta, prin alta, rotunde, fara colturi, fara muschi, moi, carnoase, coapse, buze si sus si jos, pantece, sani, grasime, zeite lenese ce nu stiu decat sa geama somnoros, libidinos, zemos, cleios. A doua pizza era mai mult de jumatate gata, eu eram plina la refuz, cu ditamai burtoiul erect, "continua sa bei...", a rostit ea plescait, "e loc in tine pentru mai mult..." Am tras inca cateva gaturi din sticla, si am inceput sa-i fac, impleticit, marturisiri de pacate inca nefacute:

- ...vreau sa te ling...

M-am intins jos, ea s-a pus cu fundul pe fata mea, intoarsa cu fata spre picioare, aveam soldurile alea peste mine, coapsele tot peste mine, am inceput sa-i framant aluatul carnii cu mainile, facand cercuri interminabile cu limba peste, printre, intre, in, mirosul de pizda se amesteca cu cel de vin, glisai peste gura si nasul meu, te aplecai inainte si imi masai pantecul umflat, imi desfaceai genunchii si incepeai sa faci valuri cu trupul tau peste al meu, simteam cum iti curge din pizda la mine in gura, cum ti se desface din ce in ce mai larga, vroiai sa nasti la mine in gura, hai, fa-o! Mi-era greu sa respir, la fel si tie, te auzeam gemand sacadat, eram amandoua sub apa. Iti apesi toata palma peste pizda mea, cat poti de tare, dupa care incepi sa freci incet, eu grohai si ma smuncesc puternic, din reflex, ca o catea de-a lui Pavlov. Incerci sa te ridici de pe mine, te dezechilibrezi si cazi inapoi peste fata mea, ma turtesti bine, eu mai ca tip, nu-ti ceri iertare, imi plesnesti si una peste burta, hai, inca una, ...



    Login