Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Schimbarea 4
Autor : nickyman - 2019-02-15
Citita de 8801 ori - Nota 5.49 (184 voturi)
In timp ce Nikolai isi anunta plecarea, cerand nota de plata, Mara isi aranja putin hainele, inca sub influenta orgasmului avut mai devreme. O vazu pe prietena ei ridicandu-se si venind spre ea.
- Ei, cum e sa simti si alte degetele jucandu-se cu pizda ta? o intreba ea soptind.
- Minunat! veni raspunsul. Mi-a spus...mi-a spus ca vrea sa merg cu el in alta parte....Ce sa fac? Intreba ea speriata
- Stai linistita! Nikolai e un barbat pe cinste si un adevarat domn. Crede-ma ca stiu ce spun! M-a futut intr-un asa fel ca era cat pe ce sa ma indragostesc de el. Dar stai linistita ca nu e cazul! Adauga ea repede vazand ochii mari ai Marei. Si oricum, nu o sa fiu departe! Tipul caruia tocmai i-am supt pula e fratele lui Nikolai si de plecat nu plecam decat impreuna. Sunt mai incinsa decat o pisica in calduri. Serghei mi-a promis ca o sa imi rupa pizda in seara asta si nu am de gand sa ratez asa bunaciune.

Intr-adevar, plecara impreuna din club. Se urcara intr-o masina neagra si lunga, asa cum Mara nu mai vazuse decat in filme. Banchetele din spatele soferului erau dispuse fata in fata si fiecare cuplu ocupa cate una dintre ele. Nici nu urcara bine ca Marina incaleca pe partenerul ei, frecandu-si pizda lasata libera de fusta ridicata de slitul barbatului.
Nikolai ii privi razand si ii spuse Marei:
- Intotdeauna Marina a stiut ce a vrut de la viata! Este ca un vulcan in eruptie! Dar chiar si asa , este o fata tare simpatica. In schimb tu....pari exact opusul ei! Cum se pot imprieteni doua fete atat de diferite?
- Nu stiu...Suntem prietene doar de azi de dimineata! Sopti ea timida.
Nikolai rase, dandu-si capul pe spate.
- Cunoscand-o pe Marina, a fost o zi chiar plina, nu-i asa?
- Da...cu adevarat plina!
Nikolai o saruta usor pe buze, in timp ce ii strecura o mana pe sub bluzita usoara care ii acoperea bustul. Dadu sutienul la o parte cu o miscare si ii prinse sfarcul care deja incepuse sa se intareasca intre doua degete rotindu-l usor. Buzele lui coborara spre gat dupa ce ii mangaiara lobul urechii. Mara gemu usor si isi trecu degetele prin parul des al lui Nikolai. Deschise ochii la timp sa o vada pe prietena ei, scotand din pantalonii lui Serghei o pula groasa si destul de lunga. Fara sa vrea, admira imaginea cuplului din fata ei si aproape ca simti pe pielea ei momentul cand Marina se lasa usor in pula lui Serghei pana cand ajunse sa o cuprinda pe toata. Din unghiul in care statea, vedea fundul prietenei ei ridicandu-se si coborand, cu labiile mari mangaind acel drug de carne umezit de sucurile ei.
Intre timp Nikolai inlocui degetele cu buzele in timp ce limba lui dansa draceste pe sfracurile ei, dandu-i impulsuri electrice catre vagin si scurcircuitandu-i creierul. Dupa ce ii gusta sanii plini, gura lui cobori mai jos spre abdomen. Adora felul in care o iubea Nikolai. Era ferm si hotarat insa de o tandrete pe care nu si-o putuse imagina de la un barbat. Iubea gura aceea care ii dadea senzatii minunate, lingand, muscand si sarutand fiecare centimetru de piele. Aproape ca nu percepu atunci cand mainile lui Nikolai ii cuprinsera fesele, tragandu-i in jos chilotii. Auzea vag gemetele Marinei si o vazu pe aceasta miscandu-se necontrolat, strabatuta de un orgasm devastator. Asta nu facu decat sa ii sporeasca excitatia si dorinta.
Inchise ochii si se abandona senzatiilor date de miscarile limbii lui Nikolai. Aproape ca isi pierdu mintile de placere cand buzele lui ii atinsera clitorisul si ii simti respiratia fierbinte risipindu-se peste pasarica ei. Nikolai stia atat de bine sa o faca sa simta placerea incat i se parea ca nu este decat unul dintre visele ei umede. SI totusi, nici macar nu incercase sa viseze la asemnea placeri obtinute in bratele unui barbat pe care abia il cunoscuse. Striga fara sa se poata controla cand limba lui Nikolai ii despica labiile, patrunzand adanc in ea. Degetul lui executa miscari circulare presandu-i clitorisul umed si tare in timp ce limba ii dezmierda interiorul facand-o sa se simta in pragul nebuniei. Se auzea gemand si strigand numele lui Nikolai insa parca nu putea crede ca este vocea ei. Deodata totul se sparse intr-o explozie de lumina. Se simtea precum intr-o racheta ce urca cu viteza imensa catre cer si la un moment dat avu senzatia ca se afla in stare de imponderabilitate. Orgasmul veni puternic, ravasitor si simti cum improsca din ea un lichid pe care il vazu imprastiindu-se pe fata si pieptul lui Nikolai. In mod ciudat, acesta continua sa o linga si sa o sarute, culegand cu buzele acel nectar izvorat din adancul ei.
Ii veni sa moara de rusine si de necaz si incepu sa isi ceara scuze, incercand sa curete pieptul si camasa barbatului care o facuse sa simta acele senzatii minunate. Acesta insa zambi si ii acoperi buzele cu un sarut tandru. Gustul lui era diferit fata de pana acum si realiza intr-un tarziu ca de fapt, acela era dat de sucurile izvorate din placerea pe care partenerul ei i-o daruise.
- Nu ai de ce se te scuzi draga mea. Mi-ai oferit un dar la care nici nu speram. Este premiul suprem atunci cand un barbat reuseste sa obtina asta de la partenera lui. Iti multumesc!
- Chiar asa....cine si-ar fi imaginat micutza tocilara care a intrat de dimineata in salonul meu oferindu-mi placerea unui squirt de toata frumusetea? o auzi pe Marina spunand.
O privi pe aceasta intinsa cu capul in poala lui Serghei, culegand de pe pielea fina a glandului acestuia ultimele picaturi de sperma. Plescai apoi din buze exprimandu-si placerea, lucru care ii facura pe toti sa izbucneasca in ras.

******************

Vila in fata careia se oprisera era cu adevarat un palat. Pareau ca toate luminile sunt aprinse in interior si cateva masini de lux erau parcate in apropierea intrarii somptuoase. Dinauntru se auzeau acorduri de muzica, rasete si franturi de discutii.
- Ei, se pare ca iubita mea sotie tine iarasi una dintre...perecerile ei de pomina. Cu atat mai interesanta o sa fie aceasta noapte! spuse Nikolai zambind cu subinteles
Marei i se paru ca ii fuge pamantul de sub picioare. Barbatul care tocmai ii provocase acele placeri si pe care il dorea din tot sufletul, nu numai ca era casatorit dar ea, cea care era responsabila de pata umeda de pe camasa lui Nikolai, urma sa dea ochii cu sotia acestuia. Privi catre Marina si aceasta ii zambi incurajator.
Urcara treptele si fura intampinati de un majordom care le deschise usa.
- Domnule Filipov, sotia dumneavoastra va fi foarte incantata ca ati sosit atat de repede. Cu permisiunea dumneavoastra, o voi anunta imediat.
- Sigur John! O voi astepta in birou! spuse Nikolai deschizand o usa masiva din lemn. Pe aici, dragele mele, spuse el curtenitor. Pana discut cateva aspecte cu sotia mea, va invit sa va reimprospatati putin. Gasiti o baie cu tot ce aveti nevoie in capatul culoarului. Ne asteapta pe toti o noapte deosebit de interesanta!

Nikolai le urmari cu privirea pe cele doua invitate pana la usa baii dupa care deschise usa biroului si intra. Merse pana la barul amenajat in spatele unui tablou si isi turna un pahar de scotch vechi de 18 ani. Zambi gandidu-se ca trecuse cam tot atat de cand nu mai fusese atat de entuziasmat de faptul ca urmeaza sa se culce cu o femeie. Pe atunci era un student timid, cu venituri modeste, intr-o tara straina, departe de tot ce cunoscuse vreodata. Se tranti intr-un fotoliu alb din piele, lasa capul pe spate, si inchise ochii.
Lucrurile se schimbasera de atunci. Inteligenta, perseverenta si poate si ceva noroc, il facusera pe Nikolai sa devina foarte bogat. Implicat in afaceri de toate felurile, mai mult sau mai putin legale, Nikolai nu putea spune ca a avut o viata urata. Ii placea sa fie mereu inconjurat de prieteni si mai ales de femei frumoase. Sotia lui, fosta miss Ucraina in urma cu ceva timp, era o nimfomana desavarsita. Ea fusese cea care ii sugerase ca relatia lor sa fie deschisa, sa poata avea diferiti parteneri de sex, oricand, oricum. Dealtfel, Nikolai nu isi mai aducea aminte cate femei fusesera aduse in patul conjugal de catre Olga care adora sa faca sex deopotriva cu femei si barbati. Olga era celebra pentru petrecerile ei extravagante care se incheiau de fiecare data intr-un dezmat total, cu o partida de sex in grup demna de vechile orgii romane.
Gandul i se intoarse la Mara, pustoaica roscata pe care tocmai o cunoscuse. Ceva era ciudat in ceea ce o privea. Nu mai simtise la nimeni acea pasiune mistuitoare. Era minunat felul in care se abandona in bratele lui si adora felul in care aceasta isi traia orgasmele. Era total nerabdator sa o patrunda si sa vada daca pizda ei era atat de stramta precum parea. Isi simtea penisul zvacnind si testicolele ii explodau de dorinta.
- Vai, moya lyubov (dragostea mea) ce bucuroasa sunt sa te vad ! exclama Olga dand buzna in birou. Dar…se pare ca si tu te bucuri sa ma vezi! spuse ea asezandu-se pe bratul fotoliului si mangaindu-i prin pantaloni penisul vizibil intarit, in timp ce il saruta lasciv pe buze.
- Nikolai isi privi cu interes sotia. Olga arata ravasitor de frumoasa. Era blonda, inalta, cu o fata de inger si corp de sirena. Cine ar fi crezut ca sub acel chip angelic se afla un demon al sexului gata sa experimenteze orice idée in materie de sex. Prima oara cand se culcase cu ea, Nikolai fusese putin speriat de duritatea partidei. Olga adora fie sa domine, fie sa fie dominata. Il legase de pat si il calarise ore in sir, aproape fara incetare. Isi traia orgasmele foarte intens, indiferent de a locul unde se afla atunci cand ajungea la climax. Olga se futea mult si des, avand insa grija ca Nikolai sa nu se simta niciodata neglijat. Isi iubea sotul si ar fi fost gata ca pentru el sa renunte la orice, daca el i-ar fi cerut asta. De aceea avea grija ca Nikolai sa aiba tot timpul alte tentatii in pat, fie o negresa exotica, fie o asiatica experta in arta sexului, fie o contorsionista sau orice altceva isi putea imagina. De cele mai multe ori, dupa ce ii lasa ragazul sotului ei sa se bucure de cadoul primit, li se alatura incercand tot timpul sa isi depaseasca rivala, facand din partidele de sex, adevarate opera de arta. Niciodata nu te puteai plictisi avand o femeie ca Olga in pat. In schimb erau foarte rare ocaziile cand Olga se lasa fututa de un alt barbat atunci cand sotul ei era de fata. Cele cateva exceptii fusesera reprezentate de cateva orgii la care participasera impreuna.
- John mi-a spus ca vrei sa imi vorbesti, dragul meu.
- Scumpa mea sotie! Te distrezi bine la petrecere? Intreba el zambind si dezvelindu-i fara efort un san din decolteul larg al rochiei superbe pe care Olga o purta fara lenjerie
- Doar o petrecere de bun venit cu cativa prieteni apropiati, il asigura ea lasand privirea in pamant. Daca vrei, pot sa contramandez totul.
- Nu am nici o problema ca ei sa ramana. Sper doar sa va simtiti bine cu totii.
- Asta inseamna ca nu vei veni alaturi de noi? se bosumfla ea
- Poate mai tarziu!. Asta nu inseamna ca nu iti poti face de cap, daca doresti sa faci asta! Sunt sigur ca se gasesc destui doritori gata sa fie adusi in extaz de catre regina petrecerii. Intrebarea, vor putea sa reziste?
- Sa zicem ca sunt destul de tineri si antrenati. Daca nu te superi, voi incerca sa vad cat de mult rezista. Zambi ea pervers. John mi-a spus ca ai adus cu tine doua frumuseti rare pe care abia astept sa le cunosc mai bine. Va asteptam impreuna la petrecere ceva mai tarziu. spuse ea zambind. Isi strecura mana prin slitul pe care il deschisese in prealabil si extrase de acolo un penis lung si viguros pe care il inghiti aproape complet. Nikolai se incorda in fata acestui asalt brusc si isi mangaie sotia pe crestet. Olga avea o tehnica speciala cu miscari cand line cand iuti careia putini barbati reuseau sa ii reziste mai mult de cateva minute. Nikolai ejacula prelung , adanc in gatul sotiei sale, in timp ce aceasta inghiti cu nesat samanta lui. Curata cu atentie orice urma de sperma, introduse penisul inapoi in pantaloni, dupa care se ridica si isi aranja hainele zambind satisfacuta.
- Intotdeauna e bine ca teava pustii sa fie bine curatata inainte de vanatoare, spuse ea. Sa nu uiti ca te iubesc nespus, moya lyubov, spuse ea inainte sa iasa pe usa. Nikolai se ridica indreptandu-se spre baia aferenta biroului pentru a se pregati de ce avea sa urmeze.
***

Fetele intrara intr-o baie imensa asa cum nu vazusera decat in filme.
- Baga-mi-as....baia asta e cat apartamentul meu cu doua camere! facu Marina impresionata...Uite-te fata in ce fel arata totul.
Mara era ametita complet. Nu stia la ce sa se astepte de la restul serii. Isi dorea nespus sa fie in bratele lui Nikolai si sa faca dragoste cu el. Nu isi imaginase niciodata ca un barbat poate fi atat de tandru si atent dar ferm si impunator. Nu ar fi putut sa ii refuze nimic din ceea ce el i-ar fi cerut cu glasul acela bland. Dar...era acasa la el, unde se afla sotia lui. Ce va spune aceasta? Cum va putea da ochii cu ea in conditiile in care sotul ei tocmai o sarutase in cel mai intim mod cu putinta. Doamne si cum o facuse! Senzatiile sarutarilor lui in zona ei intima inca nu disparuse. Buzele care ba muscau, ba sugeau, ba sarutau ba muscau iarasi si limba, o Doamne, limba aceea magica care o mangaia in felul ala...Isi dorea din tot sufletul sa ii ofere macar jumatate din placerea pe care o simtise ea . Ofta cu gandul la faptul ca sotia lui Nikolai se afla prin preajma si ii trecu prin minte sa fuga de acolo cat mai repede. .. Isi dadu seama ca nici macar nu stia unde se afla. Fu intrerupta de oftatul de placere a prietenei sale care tocmai isi descarca vezica intr-o toaleta aflata dupa un micut paravan ticsit cu flori naturale.
- Frate, ce bine e! spuse Marina vizibil usurata. Parca si pisatul e altfel intr-o casa ca asta! Alo, tu ce stai acolo ca tuta cu privirea in gol? Spuse ea dand cu ochii de Mara. Ai vazut cum te priveste Nikolai? Iti jur ca nu am vazut pe nimeni privindu-ma asa vreodata. Parca te dezbraca si te imbraca in acelasi timp din priviri. Nu stiu cum dracu ai facut dar i-ai sucit mintille! Si asta fara macar sa ii atingi pula! exclama ea butonand la o consola aflata langa toaleta...Ahh....du-te, ma! Frate, are si spalare si uscare.... E belea maxima veceul asta! spuse ea lasandu-si fustita si chilotii sa cada pe gresia incalzita si plecand „echipata” doar in dresurile cu banda sa inspecteze restul baii..
- Poate doar ti se pare , doar! raspunse Mara fiind totusi incantata
- Mi se pare un drac! Mai bine pune mana si pregateste-te ca urmeaza sa fii fututa ca in filmele americane! Mmmm, jacuzzi! spuse ea mangaind cada imensa aflata in mijlocul baii
- Cred ca nu ai auzit ca sotia lui este acasa. Sa vezi ce scandal, acum! Tu ai idee unde suntem si cu ce ajungem acasa? Incepu ea sa turuie speriata
- Hooo draga mea! Nu plecam nicaieri! E ceva ce am auzit referitor la doamna Olga Filipov si am de gand sa verific in seara asta! Se spune ca doamna Filipov e cea mai mare amfitrioana de petreceri ....interzise! Si se mai spune ca este capabila sa ofere niste placeri demne de o regina. Asa ca mai bine nu iti face griji! Spala-ti pasarica, pudreaz-o si aranjeaz-o pentru ca in seara asta nu scapa de aici nefututa!
- Eu...nu stiu daca pot in felul asta!
- Ba o sa poti, si inca cum! Uita de tot si gandeste-te doar ca traiesti ca sa te simti bine si sa iti faci partenerul sa se simta la fel. Atat conteaza! Si pun pariu ca daca ii sugi cocoselul lui Nikolai asa cum sugeai banana aia mai devreme...restul o sa vina de la sine. Ii spuse Marina incepand sa o dezbrace usor
- Marina, si totusi...esti sigura ca e ceea ce trebuie?
- Absolut draga mea!
- Ce o sa fac eu cand raman cu el? Tu macar stii mereu ce trebuie facut si nu ai problemele astea! Eu sunt o proasta si nici macar nu stiu ce ii place lui. Nici macar nu stiu ce ii place unui barbat. Trebuia sa stau la locul meu! Izbucni Mara plangand.
Marina veni in fata ei si ii cuprinse obrajii in maini, incercand sa ii ridice privirea din pamant. Lacrimile continuau sa curga in valuri pe obrajii Marei si Marina se pomeni culegandu-le pe rand cu buzele. Se departa putin si remarca ochii de un verde intens privind-o speriati. Nu se putu abtine si saruta usor buzele acelea carnoase si dulci, dupa care, pe rand ochii ei minunati. Lacrimile incetara sa curga si Marina fu foarte multumita de asta. Se intoarse iarasi catre buzele prietenei sale si le sa...



    Login