Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sangele = criza de futai
Autor : _nathalie_ - 2008-09-03
Citita de 7649 ori - Nota 6.92 (13 voturi)
Sunt in perioada de rut. Fiecare fibra a corpului meu, orice tesut si amarata de celula imi cere sex , sex, sex si iar sex. Nesubventionat. Sunt sexo-dependenta. Sevrajul imi atrofiaza labiile transformandu-le in frunze uscate de conifere.
Neuronii imi functioneaza cu spermatozoizi iar circumvolutiunile sunt in forma de falus. Pe retina am numai madulare erecte iar vaginul pulseaza in ritmul ejacularilor precoce.
Sunt o curva daca ma raportez la psihanaliza unei societati fariseice. Sunt vie daca ma intrebati pe mine. Pizda mea e martorul suficient. Sangele meu traieste chiar daca uneori carnea imi moare pntru ca nu este adulata. Pizda mea este sincera, curata si neprihanita intr-o lume in care inchizitia este reinventata. Pizda mea devoratoare ca o pirania in calduri. Pizda mea ca o ghilotina a revolutiilor neprogramatice. Pizda mea descendenta directa a vulvei universale. Veniti sa luati lumina. Dumnezeu a facut-o. Urmati-o si a voastra va fi Imparatia Cerurilor.
Ma fut din placere, ma fut egoist, ma fut altruist pentru a salva penisurile flasce dintr-un ecosistem impotent. Orgasmul se coboara ca duhul sfant botezand in stanga si dreapta pacatosii evlaviosi.
Destinul meu e sa ma fut cu o precizie chirurgicala. Incercati sa ma opriti si veti arde in focul iadului. Dumnezeu m-a judecat atunci cand si-a pogorat asupra mea binecuvantarea.

Am ajuns la club foarte tarziu. Mariana e o curva mult mai chinologica decat mine. Mi-am dat seama de asta relativ rapid. Prietenul ei, n-am retinut cum il cheama se tot harjonea. Mariana in loc sa-i sara in textile isi elaborase un fel de joc pudic. Chipurile ii era rusine sa se linga cu mine de fata. Andrei, parca asa il cheama e amicul prietenului, amicei mele, veriga dintr-un lant matrimonial pus la cale de Mariana ce avea sa ma futa cel putin apriori.
Genul acela de mascul ofensat. Vesnic preocupat de imaginea lui. Cu gura mare si ascultator de manele. Mi-am aruncat privirea pe fundul lui. Nu arata rau.
Am dansat. Ma tot freacam de el sa-i intuiesc marimea penisului. Sper sa ma insel dar cred ca nu-mi ajunge pana la amigdale. Cu toate ca uneori te poti insela. Sper ca Andrei macar sa o aibe naturala. Nu de alta, dar nu imi plac mezelurile martea.
Am si baut. O fac rar. Am baut bere si m-am dus sa ma pis. Mariana era la toaleta facand o scena de bulimie. Ea zicea ca e de la alcool. La dracu de tarfa inchipuita. Ma intorc la masa si Andrei mangaie pe cur o picolita. Are un gest de ,, prins cu mata in sac ‘’ ,, Poti s-o mangai si pe ma-ta si sa-i faci felatie tatalui tau daca astazi ma regulezi cum trebuie ‘’. M-am asezat in bratele lui si am inceput sa-mi misc fundul prinzandu-i penisul intre fese. Il sarut si constat ca are limba extrem de mica. Ghinionul meu, imi zic urand-o pe mama ca nu m-a facut intr-un bordel de afro-americani. Mariana este oripilata de dansul meu oriental. Ince...



    Login