Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSANDRA
Autor : unqnick - 2012-02-03
Citita de 67550 ori - Nota 8.26 (182 voturi)
Am facut cunostinta cu noii mei vecini Paul si Sandra N. De fapt ne cunoscusem la tenis si asa am aflat ca suntem vecini. Aratau bine ca si cuplu, veseli si dezinhibati, mai ales ea. Stateam de multe ori de vorba pe o terasa dupa cate o partida si din una in alta imi daduse de inteles ca au o casnicie mai ..... deschisa. Ezita si el, ezitam si eu dar stiam ca nu foarte curand vom face pasul spre un threesome. Insa fidel obiceiurilor mele o asteptam si pe sotia mea care era plecata la deja de doua la Paris cu niste prieteni de ai nostri. Imi placeau mai mult partidele de swing, prezenta ei ma stimula. Acum o lasasem sa zburde putin, nu comentam faptul ca facea sex fara mine, doar erau prietenii nostri si nici eu nu statusem degeaba.
Le facusem odata o vizita scurta si ma intrigase faptul ca Sandra sotia lui era nedespartita de cainele lor Pluto, un dog urias. Il intrebasem pe Paul daca nu sunt deranjati de prezenta cainelui intr-un spatiu asa de mic cum este un apartament ca al lor. Mi-a dat o explicatie in doi peri dar mai apoi mi-a spus adevarul. Am fost putin socat dar l-am lasat sa-mi povesteasca.

Dupa zece ani de casatorie, sotia mea Sandra si cu mine am inceput sa avem de ceva timp discutii despre cum am putea sa ne condimentam putin viata noastra sexuala lucru ce ne excita cumplit si depasindu-ne retinerile eram acum hotarati si pregatiti sa incercam tot ce se putea in materie de sex. Ne-am decis pentru inceput sa incercam intr-un week-end un sex in trei sau cu un cuplu, daca vom gasi pe cineva dispus. Am abordat subiectul cu George, un partener de al meu, casatorit, care imi spusese de vre-o doua ori cand ne pilisem ca avusese fantezii cu Sandra, nevasta mea si ca nevasta-sa Tina ma place.
Sandra nu il intalnise niciodata pe George dar era asa nerabdatoare si s-a aratat mai mult decat dispusa sa incerce cu el ce ne pusesem in gand. Asa ca m-am intalnit cu el si am abordat direct problema unei partide de swing cu nevestele noastre. Am aranjat pe loc sa-i facem intr-o sambata o vizita lui George si Tina sa vedem ce va iesi pana la urma. Sandra s-a pregatit serios pentru seara de sambata,
- Ce crezi, ma avantajeaza lenjeria asta ? m-a intrebat fataindu-se prin fata oglinzii.
M-am uitat si am vazut ca isi pusese ciorapi de plasa cu portjartiere si sutienul ce ii lasa sfarcurile libere, cadoul meu de ziua ei.
- Asta cred ca o sa-l inebuneasca pe George. Oricum pe mine ma excita si stii asta.
S-a strecurat intr-o rochie mulata care o facea foarte sexy si intentionat nu si-a pus chiloti. Arata uimitor. Ajungand la ei am fost invitati in living unde ne-am asezat in jurul unei masute de cafea si am baut vin. La inceput a fost un pic greu, dar vinul ne-a dezlegat limbile si s-a spart gheata devenind mai relaxati. Schimbasem locurile intre noi Tina fiind mai indrazneata imi facea avansuri iar Jerii ii spunea la ureche lui Sandra tot soiul de chestii facand-o sa rada excitata.
Pana atunci nu o mai intalnisem pe Tina decat in treacat cand era cu George la un Mall. Era o fata draguta cu sanii mici obraznici si solduri largi. Pentru gustul meu am gasit-o foarte atractiva si deja ma consideram un barbat norocos. Cand a intrat in bucatarie pentru a aduce o alta sticla de vin, a lasat usa intredeschisa si cainele lor, un danez foarte mare, a patruns in camera. George s-a ridicat pentru a scoate cainele din nou afara, dar sotia lui i-a spus sa mai lase putin animalul.
- Vino aici Spike l-a chemat pe caine mangaindu-l pe spinare.
Spike cu toata atentia pe care i-o acorda, era mai interesat de Sandra! El i-a adulmecat genunchii si si-a bagat botul intre ei indepartandu-i si intrand sub rochie. Dupa modul in care a sarit in sus si strigatul de surpiza pe care l-a scos Sandra, cainele o atinsese cu nasul lui umed si rece intre picioare. Tina tras caine departe si si-a cerut scuze. Sandra a ras insa.
- Probabil, ca e vina mea pentru ca port astfel de chiloti
Si-a tras putin rochia si a desfacut picioarele dezvelindu-si smocul de floci negri dintre picioare. Tina zambit uitandu-se lung la ea.
- Sa stii ca Spike nu are nevoie sa fie incurajat prea mult.
Apoi a dus cainele pe hol si a inchis usa dupa el. Odata cainele iesit, am inceput distractia planificata. Tina a venit si s-a asezat langa mine pe canapea.
- Eu zic sa lasam gargara si sa ne vedem de interes. George fi o gazda buna si ocupa-te de Sandra.
Am inceput in curand sa ne dezbracam sa facem mai indeaproape cunostinta. Tina avea un fund superb si o pasarica minunata rasa. Mainile mele erau peste tot, iar ea avea in curand in mana madularul meu asa ca s-a apucat sa-l suga ca sa se intareasca ca lumea.
George a pus-o pe Sandra in genunchi, a dezbracat-o scotandu-i rochia ca pe o piele veche si ii mingiia sanii si pulpele. Dupa felul in care a gemut, am stiut ca i-a gasit clitorisul si ca era foarte expert mangaiata de el. L-a dezbracat la randul ei pe George si i-a masat penisul care nu mai trebuia intarit. Era erect si vibra.
Intre timp, Tina m-a intins pe canapea, si s-a urcat peste mine incalecandu-ma, cu picioarele larg desfacute si s-a lasat cu grije sa alunece in pula. Avea pizda umeda si primitoare si stramta atat cat trebuie. A inceput sa ma calareasca usor, in timp ce ii sugeam si masam sanii mici si tari. Am intrat intr-un ritm constant si ne bucuram fiecare de senzatia unui nou partener. Vroiam sa dureze cat mai mult aceasta placere.
George vroia ceva mai deosebit si a luat-o pe sotia mea si a pus-o cu fata in jos pe masuta lor de cafea cu o perna sub burta ca sa-i ridice putin fundul. I-a indepartat picioarele suficient ca sa i le poata lega de doua dintre picioarele masutei. Excitata, asculta docila indicatiile lui George curioasa si nerabdatoare sa fie fututa.
Sotul Tinei i-a legat apoi incheieturile mainilor de celelalte picioare ase masutei, ramanand astfel cracanata, neajutorata si disponibila. Sandra, cu care am facut de mai multe ori in trecut si partide complicate cu catuse, lanturi si altele, chicotea si se prefacea ca se lupta sa scape. Isi misca fundul expunandu-si pasarica paroasa. Pozitia dar si excitarea care o cuprinsese lasa sa se vada interiorul roz si ademenitor al vaginului. Era expusa privirilor noastre, imobilizata, dornica si gata de futut. George isi mangaiase satisfacut pula admirandu-si partenera.
Tina s-a dat jos de pe mine asezandu-se altfel langa masuta ca sa vedem amandoi prestatia sotului ei care se pregatea sa-mi futa sotia. Priveam peste umarul ei mangaindu-i clitorisul cu degetele in timp ce o penetram usor. George a ajuns intre picioarele ei stand in genunchi si a penetrat-o. A trecut imediat la actiune si a inceput sa o futa tare si in cateva minute Sandra a inceput sa scoata suspine de placere dar el a ejaculat mult prea repede. Imi puteam da seama de reactia sotiei mele care era frustata ca nu ajunsese la orgasm.
- Imi pare rau, dar doream asa de mult sa te fut, nu m-am putut abtine.
Iesise din ea si inceca sa o consoleze sarutanu-i bucile. George rosise stanjenit si clatina din cap, dar nu mai putea face nimic acum cu o pula moale. Tina nu a spus nimic, dar s-a dat jos de pe mine si sa dus la un mic dulapior din coltul camerei de unde a revenit cu o cutie si un spray. Am privit-o curios si ea mi-a facut semn cu degetul la buze sa tac. Mi-a dat mie spray-ul si cutia de crema sa vad despre ce e vorba. Crema "LONG ACTION", era pentru intarzierea ejacularii.
- Ar trebui sa folosesti asta data viitoare, i-a sugerat ea lui George.
Am citit ce scria pe tubul de spray "SPRAY BITCH". Mi-a luat spray-ul si s-a aplecat peste sotia mea si i-a soptit la ureche.
- Este ceea ce folosim ca sa-l facem pe cainele nostru sa se excite. Dar ne place sa-l folosim si noi.
Apoi, i l-a dat lui George si a facut un semn din cap spre pizda lui Sandra. George a inteles imediat si a zambit. A masat-o pe sotia mea peste pubisul paros ca sa-i distraga atentia in timp ce a pulverizat aerosolii din spray. Mirosul spray-ului s-a raspandit in camera. Era un miros puternic care amintea putin de o femeie in calduri si deloc neplacut.
Sandra era inca rascracanata pe masa nerealizand ce ii facuse prietenul meu. Spike, care fusese in hol pana atunci a simtit damful de SPRAY BITCH si a devenit foarte interesat. A zgariat la use insistent sa fie lasat inauntru. George a lasat cainele care a venit spre Sandra ramasa intinsa si legata pe masuta.
George a inceput sa o mangaie la pizda apoi degetele lui au pentrat-o si ii mangaiau clitorisul. Cainele s-a alaturat si imediat a inceput sa o linga. Limba lui umeda facand un lucru minunat pasaricii lui Sandra in acelasi timp cu degetele lui George.
Ochii sotiei mele erau strans inchisi de placere nestiind cine sau ce ii producea atata placere. Gemea in extaz. Am observat apoi ca penisul cainelui incepea sa iasi si sa se arate roz si umed din teaca de piele si am inceput sa inteleg ce aveau de gand prietenii nostri cu sotia mea. Nu m-am putut abtine sa nu zambesc pervers.
Tina s-a intoars catre mine mi-a facut cu ochiul si inca odata un semn sa pastrez complice tacerea. Vedeam fascinat ceea ce se intampla. Dupa cateva minute de lins frenetic, pula cainelui devenise groasa si complet iesita afara. Atarna intre picioarele din spate, lunga, rosie si trepidanta. Era un caine mare si avea o pula pe masura. De unde stateam am apreciat ca are peputin 20 de cm si foarte groasa, apoi era si umflatura aceea, capul sau, care a inceput sa creasca si sa se umfle. Asta a mai adaugat inca 5 cm.
Avea niste coaie mari care se balanganeau odata cu pula care zvacnea. S-a ridicat cu labele pe masuta si era evident ca vrea sa o penetreze pe Sandra. Tina s-a apropiat ca sa-l ajute putin pe Spike sa ajunga la pizda sotiei mele si sa o patrunda dar mai intai a luat crema de la sotul ei si-a pus pe mana destul de mult si a masat usor pula cainelui pe toata lungimea ei.
Dupa cateva minute de asteptare pentru ca sa-si faca efectul crema, a pus niste sosete pe labele din fata ale cainelui pozitionandu-l pe masuta cu labele de o parte si alta a soldurilor goale ale sotiei mele. L-a ghidat astfel incat penisul lui tare ca piatra atarna la acelasi nivel cu pasarica deschisa a Sandrei. In tot acest timp, Sandra si-a dat seama ca ceva neobisnuit se petrece cu ea.
A aruncat o privire inapoi peste umar, si a vazut cainele imens calare peste ea in picioare si a incercat sa se ridice de pe masa , dar era ferm legat si in imposibilitatea de a scapa. Tina a ghidat penisul erect al cainelui, care picura usor cu anticipare, in pasarica sotiei mele, apoi l-a tinut in continuare in timp ce i-a spus Sandrei.
- Tineti bine, Sandra. Veti primi acum un futai sanatos. E bun la asta, si stiu ce spun, o sa inebunesti de placere.
Cu aceasta promisiune, Tina i-a dat drumul cainelui care a inceput sa dea din cur penetrand-o ca un nebun pe Sandra intr-un ritm rapid. Nu a fost un inceput prea bland pentru sotia mea, doar un futai constant si frenetic. Excitata, cum fusese mai devreme de George care o lasase neterminata, penetrata cu degetul si apoi linsa in pasarica, s-a impins tare atat cat a putul spre dulau ca sa-l poata lua cat mai mult in ea.
Noi ceilalti ne-am oprit ca sa urmarim spectacolul. Spike o calarea ca si cand nu s-ar fi futut de luni de zile si in curand Sandra a avut un orgasm si a tipat de placere. .
Caine continua sa se miste cu limba scoasa si sa o penetreze adanc in pasarica ei stramta dar nu putea ejacula din cauza cremei pentru ejaculare precoce cu care Tina il unsese insdelung pula inainte de a intra in Sandra.
O priveam pe sotia mea care se pregatise atent pentru swing cum sta cracanata si imobilizata, cu portjartierul si ciorapii de plasa lasandu-i curul alb si gol la dispozitia cainelui care dadea ritmic din cur si scancea de placere. A futut-o asa mai mult de 15 minute iar Sandra de data asta a avut un orgasm aproape continu plangand si strigand pentru a-l opri un minut, pentru ca apoi sa ceara imediat sa fie fututa, sa nu-l opreasca.
Ma uitam fascinat cum nodul pe penisul lui Spike se marise ajungand la dimensiunea unui grapefruit. Datorita efectului cremei, penetrarile erau mai dificile si isi forta pula si nodul ca sa intre in ea. Impingand, a ajuns sa o bage toata pana aproape de coaie care se balanganeau frenetic intre picioarele ei lovindu-i clitorisul.
Dintr-o data s-a ajuns la punctul culminant. Din fluxul de sperma care se scurgea pe picioarele ei am stiut ca a ejaculat in interiorul ei. Spike statea inca apasand-o cu burta pe Sandra infipt in pizda ei pompand in continuare sperma. Sunt sigur ca avea in ea in momentul ala 25 de cm de pula trepidanta.
- Ce se intampla ?am intrebat-o pe Tina realizand situatia.
- Pai acum ejaculeaza. Pula lui e uriase dar acum o sa ramana in ea pana se potoleste.
- O sa ramana cuplat cu ea asa cum fac cainii cu catelele ?
- Asa face de obicei cu mine, a zambit ea. Cand ejaculeaza, nodul lui se umfla si mai tare si imi umple pasarica. Intotdeauna asta imi provoaca un orgasm imens.
Sandra, cu dare de sperma ce se scurgeau in jos pe picioarele ei, se impingea inca cu fundul spre caine atunci cand nodul a inceput sa se umfle in interiorul ei.
- Oh, Doamne!, a tipat ea tare. Are pula prea mare. Este in continua crestere! E teribil de fierbinte! Ooohh termin din nou....Oh, Doamne ... Asta e prea mult!
Corpul ei intreg se cutremura sub inca un orgasm devastator. Spike, cu coaiele golite, a incercat sa se desprinda, dar nu a putut, erau incarligati. Era intepenit in ea datorita pulii care se umflase inauntrul ei. Noi ceilalti ne-am asezat pe canapea si priveam spectacolul. Am fost fascinat, dar un pic ingrijorat pentru sotia mea dar Tina m-a asigurat.
- Nu-ti face griji, totul este sub control. Face asta in mod regulat cu mine, mi-a soptit. Nu e vorba numai de grosimea lui, dar si din cauza muschilor vaginali care se strang tare pe penis cat timp mai are inca orgasm. Sotiei tale ii place asta si trebuie sa ma crezi pe cuvant, e incantata.
Cainele a scos un scheunat, si a incercat din nou sa se desprinda. S-a intors trecandu-si piciorul peste ea incercand sa scape, dar au ramas lipiti impreuna spate in spate tragand de Tina si am vazut pizda ei dilatata ingrijorator de pula lui groasa. Am fost ce in ce mai ingrijorat de aceasta si am intrebat-o iar pe Tina.
- Cat timp o sa ramana asa. N-o sa pateasca nimic ?
Tina a dat din umeri.
- Depinde de cat de stramta e sotia ta..Prima data cand am facut-o cu el am ramas asa blocati aproape jumatate de ora.
- Dar ea va fi bine? am repetat ingrijorat..
- Dupa cum geme, dupa mine eu zic ca e bine, m-a asigurat din nou aratand cu capul spre masa.
Sandra, excitata cum nu am mai vazut-o inainte, cuntinua sa isi impinga fundul inspre el. Dupa gemetele si tipetele ei era clar ca avusese multiple orgasme. In cele din urma, dupa aproximativ zece minute, pula cainelui s-a prelins afara din ea. A mers intr-un colt, asezat pe covor si si-a lins pula sa se curete. Sandra ramasese intinsa pe masa complet epuizata.
George, foarte excitat din nou de ceea ce tocmai fusesem cu totii martori, a sters pasarica lui Sandra cu un servetel, apoi a futut-o pentru a doua oara. De data aceasta, datorita cremei, a futut-o ceva timp si a facut-o sa termine continuu pana cand aproape ca si-a pierdut cunostinta. Si eu si Tina eram la fel de excitati asa ca am inceput sa ne futem cu multa indarjire si placere. Stiu sa ofer placere unei femei asa ca a avut la randul ei cateva orgasme pana cand am reusit sa terminam simultan amandoi.
Ne-am odihnit putin apoi George a mers cu Sandra in dormitor iar eu am ramas cu Tina in living. Imi placea sa ma fut cu ea si i-am spus ca nu mi-a dezamagit asteptarile. La randul ei m-a laudat spunandu-mi ca sunt mai bun decat sotul ei si ca va trebui sa o conving pe Sandra sa ne intalnim ma...



    Login