Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatasalvare
Autor : felix1 - 2013-04-10
Citita de 9238 ori - Nota 7.79 (24 voturi)
Trupul tatalui straluceste pe podeaua rece a pesterii. Fusese blocat in inchisoarea naturala a acelei grote asa cum un captiv este tinut prizonier intr-un beci intunecat si mucegait.
Fiica sa, Roxana, il cautase innebunita prin munti si de abia acum il gasise, dupa atata timp. El era aproape fara vlaga, nici nu mai poate vorbi, doar lacrimi de recunostinta ii izvorasc din ochii deprinsi cu intunericul. Femeia se apropie si isi strange cu blandete tatal in brate, asa cum ar fi facut-o cu micul ei copil care o asteapta acasa. Dar barbatul nu mai este cel care fusese odinioara. Cu greu poate femeia sa recunoasca omul puternic pe care il numea "Tata" de atatea ori: el este acum o umbra dureroasa.
Statuse atata timp acolo, aproape fara mancare si asta se vede izbitor.
Carnea aproape s-a topit de pe bratele care erau puternice doar in urma cu doua saptamani. Pielea lui care a fost odata bronzata este acum palida - mai mult alba - si moale.
Tanara isi retine cu greu lacrimile. E tatal ei si e aproape mort de foame. Trebuie sa il salveze dar ..el nu se poate tine pe picioare si arata de parca daca l-ar lasa singur sa mearga dupa ajutoare l-ar pierde de tot. Ce e de facut?
Stie deja ce e de facut. Trebuie sa incerce sa il salveze. Asa ca se aseaza si ea pe pamantul rece, ia capul barbatului si il pune pe coapsa ei. Abia daca ii simte greutatea.
Apoi, cu un gest delicat si totusi ferm, femeia isi descopera unul din sanii carnosi. O picatura de lapte este deja aparuta pe varful mamelonului de culoarea zmeurii. Are copil mic acasa si alapteaza, asa ca sanii ii sunt mereu plini si durerosi. Copilul e micut si se satura repede asa ca sanii o dor si nu poate rezista fara sa se mulga seara singura, sa scape de surplusul de lapte.
Acum insa...laptele ei nu se va mai irosi.
Cand barbatul intelege ceea ce fiica sa este pe cale de a face, expresia din ochii lui obositi se schimba brusc. Pare ca i se face frica, incearca sa vorbeasca. Dar este mult prea slab si nu poate lupta cu determinarea ei puternica si blanda.
Deja areola e adanc indesata in gura lui. Instinctiv, barbatul incepe sa suga sfarcul intarit.
E instinctul supravietuirii, acum nu mai poate fi vorba de rusine sau de sentimentul de vina.
E vorba de viata si de moarte. Asa ca barbatul strange sfarcul intre cerul gurii si limba. Loveste nerabdator sfarcul cu limba, in dorinta instinctiva de a obtine si mai mult lapte. Si dintr-o data, laptele vine. Dintr-o data un lichid cald si dulce ii umple gura, un suvoi aluneca pe limba si apoi in gatul dureros. El poate simti cum se i incalzeste stomacul gol.
Este trist si aproape se imbata cu lichidul secretat de sanul Roxanei, carne si sange din trupul sau.
Femeia descopera cu uimire senzatii noi. Dintii lui. Apasarea lor usoara pe sfarc si pe areola.. Atunci cand laptele incepe sa ii fie supt, are o senzatie de furnicaturi. Simte cum mici rauri albe de lapte se formeaza prin sani, unindu-se in varful sfarcului pe care tatal ei il suge neincetat. Usoara curgere a lichidului o gadil...



    Login