Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSa suga p*la cei care inseala
Autor : pdtesticul - 2015-04-06
Citita de 5176 ori - Nota 8.21 (29 voturi)
Povesti din Testicul va prezinta povestea: Sa suga p*la cei care inseala


Booooooon! Sa vedem. Titlul e bun. E cu autodedicatie ca sa stiti!

Inainte sa am o viata sexuala cat de cat activa, eram cu ciocul in dreapta si in stanga, ca nu sunt de acord cu cei care inseala, ca merita o bata in bot, bla bla bla. Acum insa va intrebati daca mi-am schimbat point-ul de view. Raspunsul e DU! Sau NA! Cum vreti voi. Am sa va explic dupa povestioara din testicul ce urmeaza, de ce parerea mea nu s-a dus in extremitatea opusa dar s-a oprit la mijloc.

Subiectul I : ea
Varsta: mai mare cu doi ani decat subiectul II
Relatie intainte/dupa scena “preacurviei” : prietenie
Nume subiect I : P*la! Nu vi-l zic! Lana del Rey daca vreti!
Locul I al preacurviei: in baia mea
Locul II al preacurviei: in apartament la o prietena comuna
Ultimul loc al preacurviei: my California king bed!
Soundtrack-ul din scena f*taiului: Lana Del Rey – Big Eyes

Ne intelegeam foarte bine. Ne vedeam foarte des si discutam ore in sir despre diferite probleme existentiale dintre care una cel mai des pusa in discutie era relatia cu prietenul ei care dura deja de patru ani. El nascut in aceeasi data cu subiectul II. Buni prieteni eram. Bine mai arata dracul! Frumos ca Fat Frumosul modern. Ce i-as mai fi sarutat pieptul, gatul,fesele, spatele si buzele ahhhh. Bagami-as! Dar dupa cum accesul la dumnealui era total interzis pentru mine, trebuia sa ma “setez” pe Lana.

Intr-o seara, la o bauta nemernica cu ea si cu prietena noastra comuna la mine in aprtamet, m-am decis sa le dezvalui secretul vietii mele: – Girls, I’m bisexual! Discutia a decurs foarte cool. Si dupa inca cateva pahare de alcool etilic si in incercarea lor de a ma sustine, profit si o rog pe Rey sa-mi descrie cum arata corpul iubitului ei. Ma interesa tot din el, ass, chest, dick, back, everything. Spre surprinderea mea mi l-a descris prea frumos ca penisul meu sa mai poata dormi. Wake up buddy! Prietena noastra pleaca la ea acasa si Lana ramane la mine sa doarma. Eu locuiam cu varmea, dar asta nu era o problema pentru ceea ce avea sa urmeze. Prietena pleaca, noi ramanem la bucatarie sa terminam ultima sticla de happiness. Trecem la somnisor. Ce? Credeti ca mai puteam adormi? Never ever!

Ea dormea cu spatele la mine! ( de obicei la mine totul incepe cu Misionary) Incep sa-i respir in ceafa, rar si caldut! Se foieste. Bun, momeala aruncata. Ma intorc pe partea cealalta asteptand un “raspuns”. Dupa vreo doua minute se intoarce si ea ca sa nu dea de banuit. Ma cuprinde. Hopa, ca vine amanta!

(Descrierea subiectului II: Lana e o femeie foarte desteapta, descurcareata cu problemele vietii. Principiala, stie ce vrea de la viata ei, stie in ce directie trebuie s-o apuce ca sa-i fie mai bine. Aparitia mea in viata ei ii deregleaza busola)

Ma saruta pe gat. Inspir adanc de doua ori. Inima incepe sa-mi bata usor. Nu mai astept alte indicii (ca de obicei), ma intorc catre ea si incepem sa ne sarutam usor, dar sunetul ala lipicios ne stresa pentru ca ne era frica sa nu o trezim pe verisoara mea care dormea in aceeasi camera. Ma ridic din pat si o trag de mana. Mergem in baie. O izbesc puternic de perete, ma apropii de ea, imi pun bratele in jurul ei, pe perete, in pozitia puscariasului perchizitionat inainte de baie, si cu buza de jos ii ridic buza de sus pana se lipeste de a mea. Ma musca! F*ck! Ma indepartez si ma uit la ea suparat. Ea, aceeasi privire. Intr-o fractiune de secunda, nu stiu de unde venita, un dos de palma stanga aterizeaza pe obrazul meu drept. Grav frate, grav! Ca in filme eram. Numai ca atunci mi se dusese mie busola. Ma uit mai nedumerit ca niciodata la ea.

– Ai stiut ca o sa se ajunga aici!
– Tocmai mi-ai dat o palma ca sa constatezi asta?
– Dati jos chilotii!
– Lana!!!
– Jur ca daca mai scoti vreun cuvant iti mai dau o palma.
– Lana, e varmea in casa nu putem face gala…
F*t o palma..
– Bai tu esti nebuna?
Se pune in genunchi si imi trage chilotii jos, lasandu-mi niste urme adanci pe solduri de la unghiile ei ascutite. Se uita in sus la mine cu o privire “f*t*te-as in gura”, de parca am gresit cu ceva.
– Tu ma indrebi cum arata penisul lui X si credeai ca pe mine nu ma intereseaza al tau?
– Lana ridicate! Dar nici nu o apuc de mana sau ceva, stau ca un copil care tocmai urmeaza sa ia bataita la fund, cu bratele pe langa corp si astept.
Se uita la mine de jos si-mi da din cap “off ce ma fac eu cu tine”
Isi pune mainile pe genunchii mei, si le taraie sus spre bazin.
Eu stiu unde duc ele. Destinatia Eiffel!
Criza! Ma blochez. Mi se electrizeaza corpul. Incep sa ma doara muschii de pe fese. Rey ajunge cu mainile la Jack. Ce crezi, il ia in gura direct. Very slow. Il baga in gura, dar nu-l lasa sa se atinga de pereti sau limba. Si simteam caldura din gura ei cum mi-l incalzea. Cand ajunge pe la jumate il cuprinde cu buzele. OO MY GOSH! Ochii peste cap. Nu mai aveam putere in picioare. Dau sa ma sprijin in maini de perete si imi fuge mana dreapta. Nici in brate nu mai am putere. Incepe sa mi-l frece mai des, apoi ii da drumul si ramane doar in gura. Cu ochii inchisi, savuram clipa, savuram felatia. Ma apuca de fese, le strange in palme, tragandu-ma in ea. Viiin, viiin! Simteam ca ajunsese in gat si nu-l mai puteam baga. Totodata simt ca daca mi-l mai suge, o sa ejaculez. Ma trag inapoi, il scot din gura.

– Iti faci de dap. N...



    Login