Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sa-l fut de oras - Partea 1
Autor : Charon12 - 2023-10-03
Citita de 6412 ori - Nota 4.30 (50 voturi)


Stiam despre oras ca este unul decadent. Are reputatie …indoielnica. Dar cand ne-am mutat noi credeam ca putem sa nu intram in belele. Cel putin nu in alea de care nu ne doream. Nu suntem sfinti, dar Pervo, metropola asta nebuna, ne-a facut sa ne dam seama chiar din prima zi ca suntem nepregatitil.

Adam a mers la noul job de dimineata. Si chiar inainte sa imi termin cafeaua, am simtit nevoia asta nebuna sa ma termin. Ceva imi da senzatia asta de excitare si nu stiu de unde si de ce. Eram singura si nu aveam pe nimeni in jur care sa ma satisfaca. Parca niciodata nu am simtit atata dorinta pulsand in labii si caldura nenaturala de la pasarica. Mi-am infranat gandul, ca sa il astept pe Adam si sa ”inaunguram” impreuna casa noua.

Am mers la dus incercand sa imi revin. Dar sentimentul de excitare a devenit atat de puternic incat nu m-am putut abtine. Picurii dusului cadeau fierbinti pe pielea mea si parca fiecare ma indemna sa ma ating, ca sa imprastii apa. Mi-am separat labiile si am pus jetul in contact direct cu sexul meu. Ma durea putin, dar ma udam tot mai tare si nu numai cu apa.

Pe geam vedeam vecinii. In Pervo nu exista geamuri opace, totul e la vedere. Iar ceea ce vedeam nu ma ajuta sa ma opresc. Mai mult, clitorisul imi pulsa tot mai puternic. Jetul ma stimula, iar vederea vecinilor de peste drum ma excita si mai tare. Faceau sex fara inhibitii, cu tipa lipita de geam, ce si-o lua pe la spate si gemea fara ca eu sa o aud. Va trebui sa cumparam perdele. Sau intr-o zi va trebui sa ii cunoastem. Oare cum ii cheama?

Imaginea, umezeala dintre labii si uleiul de dus alunecos ma aduceau tot mai aproape de orgasm. Am inceput sa folosesc si degetele, pentru o stimulare mai intensa. O mana ocupata cu dusul, cealalta cu frecatul clitorisului, ma gandeam ce ar spune Adam daca ar stii ce fac eu cat el este la lucru. Parca nu gandul asta ma excita, desi a face ceva interzis e sexy. Dar si mai sexy e tipa de alaturi care geme pe geam, il abureste si rasufla de parca s-a terminat.

Ma grabesc si eu spre eliberare. Arunc din mana dusul si imi frec intre degete un sfarc. Ce bine era daca aveam un vibrator! Limitata la propria mana, las doua degete sa alunece in gaura si imping in sus, sperand ca punctul G o sa faca orgasmul mai puternic. Dar tot afara ma intorc si miscarea de du-te vino pe vagin se accelereaza. Simt cum mi se umfla labiile, simt cum mi se umezeste ga...



    Login