Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRazbunarea sau Cum mi-am pierdut sotia si amantul!
Autor : CalinC2018 - 2020-03-15
Citita de 7177 ori - Nota 8.14 (14 voturi)
Toate se intamplau cu vreo cativa ani in urma. Intre timp, lucrurile s-au precipitat: o inregistrare video indecenta, in care apaream eu si el facand sex sub supravegherea Oanei ajunsese in casuta postala a cui nu trebuia, iar de acolo la patronii firmei la care aceasta lucra şi la firma la care lucram noi, in contul de office. Inutil sa mai spun ce scandal s-a iscat, noi fiind nevoiti sa demisionam, iar Oana fiind concediata datorita faptului ca ar fi prejudiciat firma daca acea postare ajungea publica, din pricina functiei detinute. Nu a durat mult si situatia s-a deteriorat dramatic: prietenul si amantul meu a divortat de sotia sa Oana, cea care o initiase pe sotia mea in tainele lesbianismului si o transformase intr-o fana devotata a sexului in trei. Sub atenta si pasionata indrumare a Oanei, sotia mea se transformase intr-o nimfomana BDSM, fapt ce a dus la o tensionare a relatiei noastre. Acum, Oana ma socotea principalul vinovat si ma banuia pe mine drept autor al nenorocirii sale, fiind convinsa ca il doream pe sotul ei pentru mine si sotia mea.
Oana si-a deschis o firma cu sediul in strainatate, beneficiind de dubla ei cetatenie si de relatiile cultivate de-a lungul timpului, si a angajat-o pe sotia mea la filiala ei nou deschisa in Romania, mai intai pe o pozitie inferioara, de debutanta, dar foarte bine remunerata, apoi ca asistent manager, ulterior ca adjunctă a sa şi responsabila a filialei romane, pentru ca, in final, să o accepte ca partenera in firma deschisa impreuna. Oana a plusat si a inceput sa o curteze intens, sa ii faca cadouri, sa o scoata in lume si sa ii dea ca sarcini contracte importante. Iar cum eu fusesem silit sa demisionez si sa plec sa lucrez in strainatate, ma aflam intr-un dezavantaj pe care nu prea aveam cum sa il reduc.
Incepusera sa petreaca foarte mult timp impreuna, sa mearga in concedii, ceea ce ma deranja, dar nu pentru ca isi vedea implinite noile nevoi sexuale descoperite din cauza mea, ci pentru ca Oana devenise prima prioritate a sotiei mele era prima sa prioritate, apoi firma, iar eu ajunsesem în planul trei. A venit si momentul in care mi-a spus ca ar trebui sa facem o pauza, inevitabil ajungand la un divort finalizat la notar, ce m-a cam daramat. Sotia mea era o femeie deja frumoasa si eleganta inainte de a o cunoaste pe Oana, dar acum devenise de-a dreptul irezistibila, dezinvolta şi supersexy. Am lasat-o mai moale, incercand sa pastrez o relatie amicala cu ea, sperand la o noua sansa in viitor. O saptamana mai tarziu m-a anuntat ca ea si Oana formeaza un cuplu, se iubesc si s-au mutat impreuna. Jumatate de an mai tarziu am aflat ca se va casatori cu Oana, care avea dubla cetatenie, in Olanda, chiar daca actul nu era recunoscut in Romania, si eram invitat la eveniment. M-am dus disperat, crezand ca pot interveni. Era splendida si m-a durut enorm sa o vad fericita alaturi de Oana, sărutandu-se pasional cu aceasta, imediat dupa oficierea casatoriei.
Eu am avut relatii cu femei, dar mai ales cu barbati, caci femeile imi reaminteau mereu de sotia mea. Nu pot spune ca ma efeminasem, dar deja ma purtam tot timpul epilat, imi facusem piercing in sfarcuri, cateva tatuaje si, cunoscand un travestit, incepusem sa ma travestesc si eu cu ajutorul lui, la inceput din curiozitate, apoi din amuzament si placere, provocandu-ne unul pe celalalt.
A mai trecut un an si am primit un e-mail surpriza de la fosta mea sotie, in care imi scria ca trebuie sa discute ceva important cu mine, astfel incat sa o sun neintarziat, indiferent de ora. Era doua dimineata, in Olanda, atunci cand mi-am luat inima in dinti si am sunat-o. Mi-a spus ca are o propunere foarte importanta pentru mine, o face o singura data si trebuie sa ii dau raspunsul pe loc. Pe scurt, ea si Oana isi facusera niste dusmani redutabili in urma unei afaceri si ajunsesera in punctul in care cazusera de acord sa vanda firma unei terte parti si sa revina in Romania. Ramaneau insa amenintarile la adresa integritatii lor. Oana venise cu ideea sa ma angajeze ca bodyguard si sa locuiesc cu ele. Fostei mele sotii nu ii suradea ideea, dar Oana o convinsese sa accepte cu argumente valide, singurele acceptabile. Am acceptat imediat, dar ea, rezervata, mi-a spus ca nu a terminat de spus totul; condiţia Oanei era urmatoarea: urma sa ma travestesc si sa urmez un tratament hormonal care sa ma ajute in acest scop! Am crezut ca este o gluma proasta - nu, nu era! Am inceput sa banuiesc faptul ca, intr-un mod stiut numai de ea, aflase de stilul meu de viata de peste ocean si i se ivise o noua ocazie sa imi rasuceasca cutitul intr-o noua rana, ca pedeapsa pentru ce era convinsa ca ii facusem, totodata injosindu-ma in fata fostei mele sotii. Cand aceasta mi-a spus ca, daca nu voi accepta, nu mai gaseste niciun motiv sa pastram legatura si ii va cere si Oanei sa o termine definitiv cu mine, gura mea a spus ca accept, fara sa mai gandesc. Nu mi-a venit sa cred cand m-am auzit acceptand! Oana gasise o noua ocazie perfecta ca sa ma faca sa platesc considerandu-ma principalul vinovat pentru destramarea casniciei sale si faptul ca trebuise sa renunte la tot ceea ce cladise. Ceva m-a lovit in plin: fosta mea sotie nu avea habar de toate acestea si de motivul pentru care Oana distrusese totul, recladind dupa bunul plac, iar Oana nu o iubea cu adevarat, fiind manata strict de ura si dorinta de razbunare! Deci mai aveam o sansa sa imi recastig sotia, daca imi jucam bine cartea! M-au trecut fiori reci intelegand ca as fi fost terminat daca nu as fi acceptat pe negandite! Am rugat-o sa imi acorde cat timp este posibil pentru a-mi incheia conturile acolo unde ma afla spre a putea reveni in tara fara probleme. Am convenit sa ajung inaintea lor in tara si sa ma ocup de sosirea lor, asta in timp ce ele au plecat intr-un concediu in Caraibe.
In cursul dimineatii, Oana mi-a trimis un e-mail cu o intelegere scrisa, cu reguli clare, pe care am semnat-o, şi o solicitare legata de efectuarea unor analize medicale. Cateva zile mai tarziu i-am trimis rezultatele analizelor cerute si...in cateva ore am si primit un colet-surpriza prin intermediul unui curier: incepea tratamentul meu hormonal!
Am inceput sa am din ce in ce mai mult siguranta ca Oana ma urmarea cumva şi i-am trimis un mesaj in care ii solicitam lamuriri. A sosit un nou curier, de aceasta data cu un plic cu un stick plin de fotografii si filmari, prima fiind chiar inregistrarea de la care pornise totul denumita cu un titlu care m-a lasat knock out: "nu accept respingerea!"Am crezut ca se naruieste totul de jur imprejurul meu, simteam o stare de rau si o senzatie permanenta de voma! Toata aceasta nebunie de ce? Pentru razbunare?!
La vreun an dupa ce Oana descoperise aventurile sexuale dintre mine si sotul ei, crease un...



    Login