Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Razbunarea - partea a 3a
Autor : CalinC2018 - 2020-04-24
Citita de 5944 ori - Nota 7.00 (6 voturi)
Nico se dovedea a fi o maestra in a cuceri nu doar barbati, ci si femei: petrecea din ce in ce mai mult timp in dormitoarele Liviei si Lenei. Incet incet incepuse sa solicite prezenta mea din ce în ce mai mult in timpul partidelor de sex, mai ales cu Livia. De cateva ori reusise sa le aduca impreuna pe Livia si Lena, care terminau epuizate joaca în trei.
Lena incepuse sa fie foarte cooperanta cu Nico, care a aflat astfel enorm de mult despre afacerile Oanei, iar Livia incepuse sa ma vada si sa se poarte chiar afectuos cu mine. Un bun psiholog, Nico le inoculase idei ce dadeau roade incredibile, chiar as putea spune ca le indoctrinase. Avand in vedere insa ce era in joc, sigur ca dadea tot ce avea mai bun pentru ca jocul sa iasa in favoarea noastra.
Fara a sti, Oana incepuse sa piarda foarte mult teren, tot mai mult...dar si eu aveam sa aflu mai tarziu ca afectiunea Liviei fata de mine era doar aparenta, pentru a o rani pe Oana. Am avut nefericita pornire de a-i declara Liviei ca o ador si ca voi accepta tot si orice imi cere, doar sa ne mai dea o sansa ca si cuplu. Am observat o licarire ce a trecut fulgerator prin ochii ei, urmata aproape imediat de o umbra ce a trecut pe chipul ei. Intr-un final mi-a spus ca se va mai gandi la cererea mea, dar ca trebuie sa inteleg faptul ca s-a schimbat si nu mai este femeia care imi fusese sotie.
La sfarsitul saptamanii, Livia m-a chemat in dormitorul ei. M-a vrajit infatisarea ei: purta cizme negre de la pana deasupra genunchilor, dresuri cu banda, un minuscul tanga din dantela de culoare visinie si un capot de satin lung, cambrat pe trunchi, care se desfacea in zona bazinului, catre spate, pe deasupra coapselor, lasand vederii, spre a fi admirate, triunghiul spectaculos creat de solduri si zona intima, picioarele splendide, perfecte, subliniate de catre banda adeziva a ciorapilor visinii; pe masura ce privirea urca, se ivea orivelistea splendidului bust susţinut de un corset ce lasa libere sfarcurile intarite. Ochii albastri in care ma pierdeam si parul rosu ca focul, desavarseau imaginea de zeita. M-am asezat in genunchi si am inceput sa ii mangai cizmele urcand pana la capa, continuand apoi sa dezmierd coapsele, apoi zona interioara, ajungand intr-un final in zona ei intima. Am masat-o pana cand am simtit ca se incordeaza; atunci am indepartat chilotelul si am inceput sa o ling si sa o masez in continuare cu degetul, ajuns mai apoi in interiorul ei, alaturandu-i-se si alte degete care, in timpul dute-vino-ului care deja o facea sa se cutremure, intrau in ambele gauri. Dupa spasmele date de orgasm, m-a indepartat bland si mi-a cerut sa ma dezbrac, dupa care, renuntand la capot, mi-a pus un dildo anal bine lubrifiat si s-a intors cu spatele la mine. Am aplecat-o si am penetrat-o usor, prinzand-o bine de sani si sfarcuri. Am inceput o miscare usoara pana ce Livia s-a acomodat cu dildoul anal, apoi chiar ea a marit frecventa si profunzimea penetrarii, in momentul cand se departa strangand cu toata puterea atat penisul, cat si dildoul. Cand am ajuns amandoi la extaz, a ramas lipita de mine, tinandu-mi mainile lipite de sanii ei. Cand ne-am mai revenit, s-a retras si s-a intors cu fata la mine incepand sa ma sarute pasional, conducandu-ma catre pat. M-a impins cu elan pe pat, apoi s-a urcat deasupra mea si a inceput sa ma sarute pe piept, sa imi suga sfarcurile si sa imi frece penisul, pe care l-a luat apoi cu totul in gura si m-a terminat oral. Vazand ca sunt tot in erectie, s-a infipt in penisul meu pentru un orgasm vaginal, apoi unul anal – desi acestea doua mi-a produs disconfort, ba chiar si durere la un moment dat, nu am indraznit sa zic nimic, caci nu imi venea sa cred ceea ce se intampla intre Livia si mine. Istovita in cele din urma, s-a lasat pe mine, contactul sanilor ei cu pieptul meu producand o mare placere. Dupa ceva timp s-a lasat pe spate, langa mine, si am stat asa ceva timp. Tot ea a fost cea care a rupt tacerea.
Sa stii ca inca te mai iubesc! Chair si pe mine ma surprinde aceasta revelatie, avand in vedere tot ceea ce s-a intamplat si faptul ca m-ai tradat!
Livia, nu am vrut sa se intample nimic din toate acestea, nici nu m-am gandit ca s-ar putea ajunge la sa ceva, la acest cosmar! Iarta-ma, te implor! Fac tot ce vrei! Orice!
Înca te iubesc, dar asta nu inseamna ca te-am iertat! Sunt la fel de furioasa pe tine ca la inceput! Am vrut sa ma razbun, sa te fac sa suferi crunt pentru tot ceea ce am avut iar tu ai stricat!
Livia, iubito, credema ca nu am facut nimic intentionat!
Taci! Ti-ai pierdut dreptul sa mi te adresezi cu "Livia"! Nu ti-ai recastigat nici increderea si nici dreptul sa imi spui "iubito"! Am realizat ca nu are rost sa imi iroseasc viata si energia pe razbunare, dar ca inca nu poate fi vorba de ma iertare si, cu atat mai mult, de iubire.
Înţeleg, Stapana mea! Iti voi fi sclav devotat pana in clipa in care iti voi recastiga increderea!
Tu, dragul meu, trebuie sa intelegi ca nu stiu daca voi mai putea sa formez din nou un cuplu cu tine. Desi o iubesc pe Oana, nu o mai recunosc si mi-a primejduit viaţa, am ajuns sa ma uit mereu peste umar si sa umblu cu Africanul pe post de garda de corp. Sunt speriata de jocul periculos in care am fost atrasa, am obosit sa se profite de mine, asa ca am decis sa ma despart de ea, dar astept momentul potrivit sa o anunt; cel mai probabil dupa ce situatia se clarifica intrucatva. Ma astept sa ma slujesti cu devotament si credinta, ca sa te rascumperi macar in parte fata de mine pentru toata suferinta si umilinta pe care am indurat-o din pricina faptelor tale.
Am inteles, Stapana mea! Iti sunt loial cu toata fiinta mea si ti-o voi dovedi!
Nu te entuziasma, caci te voi face sa suferi si te voi umili! Ramane de vazut cat vei rezista si cat de loial ne vei fi mie si...Nicoletei!
Ni..coletei?!
Da, Nicoletei! M-am indragostit, in schimb, de Nico, cu care am descoperit ca extraordinar de multe lucruri in comun si cu care am o relatie pe care o voi continua dupa ce o vom scoate pe Oana din peisaj.
Am simtit un pumnal rece intrand in plin plex solar, deplasandu-se catre inima, trecand prin ea, apoi strabatandu-mi toracele, sfasiindu-ma - lucrurile luasera cea mai urata turnura posibila: o pierdusem din nou pe Livia, cine stie pentru cat timp, poate pentru totdeauna, iar acum o pierdusem si pe prietena mea Nico si irosisem atat de mult timp si suportasem atata injosire degeaba?! Eram terminat, totul se naruise in jurul meu si nu mai intelegeam nimic din ce spunea Livia in continuare. Cu greu, m-am ridicat deasupra ei, am sarutat-o apasat pe buzele formidabile, am coborat din pat, i-am sarutat mana, apoi i-am lipit-o de fruntea mea, dupa care i-am lasat-o pe pat si am iesit din camera tacut, gol, fara a ma mai uita inapoi. La aceste ultime scene au asistat atat Lena, ascunsa bine privirii, cat si Nico, prin intermediul camerelor cu circuit inchis si retelei de microfoane instalate de catre amicul meu.
Nu a trecut mult de cand intrasem in camera mea si Nico a ajuns la mine, cu o expresie nu prea fericita.
Nico este adevarat ceea ce m-a instiintat Livia? Ai si schimbat intelegerea noastra?
Dragul meu, crede-ma ca regret punctul in care s-a ajuns; nu asta am intentionat si, in mod cert, nu dorea sa se piarda prietenia noastra!
Dar nu vad cum am mai putea ramane prieteni din moment ce m-ai tradat, rapindu-mi sansa sa imi recuperez sotia din ghearele Oanei, concurand direct cu mine si dezvoltand o agenda personala, care risca sa ma transforme in victima colaterala si mare pagubit alaturi de Oana?!
Taci! Eşti un prost si un orb! Nu ai priceput nimic din tot ceea ce s-a intamplat in jurul tau si cu tine! Vă doresc pe amandoi: pe Livia si pe tine; sper la un menage a trois! Ma lupt pentru asta!
Nu imi venea sa cred ce imi spunea...A inceput sa imi povesteasca faptul ca i-a placut de mine din prima clipa in care m-a cunoscut, dar ca prietenia cu Livia o impiedicase sa ma cucereasca, chiar daca, la cererea Liviei, incercase sa ma ispiteasca de cateva ori, de proba. Apoi s-a hotarat la ceva mai drastic, dar mai usor de realizat si cu mai multe beneficii, si anume: sa o seduca pe Livia, apoi sa o convinga la un menage a trois. Asa am aflat ca Nico si Livia deja se cunoscusera la sala ce o detine si unde era instructor, dar nu socializasera pana cand au aflat ca ma au drept cunostinta comuna. Asa ca i-a fost relativ usor sa o seduca pe Livia si sa devina amante, ceea ce a explicat si relativa usurinta cu care Oana a sedus-o mai apoi pe Livia, care, fara stirea mea, prinsese gustul bisexualitatii. Insa planurile si eforturile Nicoletei se naruisera in momenul in care si eu mi-am descoperit bisexualitatea, apoi a intrat in scena Oana. Acum imi explicam si intelegerea si rapiditatea cu care Nico s-a bagat in ajutorul meu...Nico avea gusturi mai excentrice si mi-a facut cateva marturisiri.
Nici nu stii ca imi tot imaginam cum te-as putea convinge sa te lasi supus mie, sa te posed cu un strap on, apoi sa ma ai la randul tau; sa facem tot felul de nebunii impreuna...Dar nu m-ai vazut mai mult decat ca pe cea mai buna prietena a ta! Ai ales-o pe Livia, o tipa stearsa, gospodina tipica, crezand ca o sa ce?
Nico, sa nu indraznesti sa o invinovatesti pe Livia pentru alegerile mele! Eu am ales sa cedez curiozitatii, care, o data satisfacute, m-a facut sa imi asum bisexualitatea!
Sa incetam, nu de asta am venit la tine! Am acum sansa sa obtin tot ceea ce mi-am dorit si vreau sa impart cu tine, pentru ca te iubesc, prostule! Renunta la orgoliu, vezi dincolo de incapatanarea ta pe cale sa iti aduca si mai multe necazuri!
Deodata am simtit ca sunt pe cale sa explodez; nu bagasem de seama ca Nico, in timp ce imi povestea, mi-o freca, caci eram prea bulversat. Si-a scos pantofii, si-a ridicat fusta scurta mulata din piele si s-a asezat cu pasarica pe gura mea, iar penisul l-a luat la lins si supt. S-a ridicat, stand cu pasarica pe fata mea, frecandu-se de gura mea, cat timp si-a scos camasa, apoi s-a intors si s-a infipt cu fundul in penisul meu, frecandu-se frenetic la pasarica, in timp ce eu ii framantam sanii formidabili. Nico face parte din categoria femeilor care ejaculeaza cand ajunge la orgasm, asa ca m-a umplut de lichid. Nu a trecut mult timp de la orgasm si deja era infipta in penis. M-a epuizat, iar ea inca era plina de energie. A scos din noptiera un tub de lubrifiant si un strap on si, cu un zambet larg, mi-a spus:
Iubire, credeai ca s-a terminat si pe gratis? E randul tau acum!
Dupa ce m-a excitat din nou, ocupandu-se de sfarcurile mele, m-a penetrat si nu s-a oprit decat atunci cand vibratorul de pe strap on a dus-o la orgasm. S-a aranjat, m-a sarutat pasional si s-a intors sa plece, dar am oprit-o si am intrebat-o ce facem mai departe.
M-ai crezi in mine?
Am de ales?
Nu, dar nu asta vroiam sa aud de la tine!
Iarta-ma, te rog! Livia m-a bulversat, nu mai stiu de mine! Da, cred in tine, ma las la mana ta, Nico!
Deci, esti dispus sa o imparti pe Livia cu mine, chiar daca asta inseamna ca eu sa fiu vioara intai? S
Da, Nico! Accept!
Stii ca asta inseamna ca voi fi si atapana ta, nu-i asa?
Da, Nico! Am presupus asta! Va voi fi loial tie si Liviei!
Prea bine, supusul meu drag! De acum inainte mi te vei adresa cu Mistress Nico, ai inteles?
Am inteles, Mistress Nico!
Minunat! Ce baiat ascultator esti tu! Oana va dispare cat de curand din peisaj, dar mai intai trebuie sa ne ocupam de asistenta ei Lena si de African. De Lena ma voi ocupa eu, in timp ce tu trebuie sa te ocupi de African. Trebuie sa vaezi partea buna a lucrurilor: penisul lui mare, gros si negru iti va aduce multe satisfactii. Îţi cer insa un favor in schimbul impartirii Liviei...
Orice, Mistress Nico!
Clatinand din cap m-a intrebat duios:
Eşti sigur ca orice?
Da, orice!
Ţine minte, tu ai spus-o!
Ce poate fi?
Tu şi eu, in patru.
Si care este problema?
Pentru mine absolut niciuna, dar pentru tine...am de foarte mult timp o fantezie cu trei bărbaţi, in care eu, Stapana, ma bucur de satisfacerea sclavului meu de catre doi barbati dotati. Apropos, te vreau epilat complet si bronzat la solar, iubitule! Iar acum ma duc sa ma ocup de Livia si Lena.
...Si a plecat razand, lasandu-ma sa inghit un nod mare, in timp ce ma injuram in gand pentru naivitatea de care inca dadeam dovada in relatia cu Nico. Am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare; toata aceasta afacere ar fi urmat sa se rezume, in ceea ce ma priveste, la razbunare fata de Oana in cel mai fericit caz, caci nu puteam concura cu maestra Nico, care deja trasese toata spuza pe turta ei! Singurele personaje, din tot acest circ macabru, pe care le-aş mai fi putut aduce de partea mea ramaneau Africanul, care avea o mare slabiciune pentru mine si ma tot curta, si Lena, care vroia sa se emancipeze si sa se razbune deopotriva pe Livia si Oana, posibil chiar si pe mine.
Oana si Livia erau plecate cu Lena pentru o saptamana, iar Africanul fusese lasat, in mod ciudat acasa; aveam sa aflu faptul ca fusese mana Nicoletei, care o incitase pe Lena sa plece cu Oana, astfel incat sa ii urmareasca Oanei toate miscarile. Dar Africanul mai primise o sarcina, de la Livia de aceasta data, si ma privea exclusiv pe mine...
Am stat si m-am gandit ce si cum sa fac, apoi m-am decis, nu cu mare entuziasm, dar trebuia sa imi fac partea din joc. Asa ca, spre seara, am pregatit felul preferat de mancare al Africanului, am pus o sampanie la rece, apoi am urcat in camera. Am intrat in dus si m-am epilat total cu ajutorul Oanei, care m-a motivat cu o partida buna de sex, apoi m-a ajutat sa fac clisma. Am trecut la travesti apoi: o peruca blonda platinata, o rochie scurta, mulata, neagra, din latex, dresuri lucioase in culoarea pielii, cime de lac peste genunchi si, bineinteles, machiajul. Nico s-a declarat foarte multumita de cum ma prezentam, spunandu-mi ca ii vine sa ma futa, mi-a facut cateva poze si mi-a spus ca pentru fantezia ei tot asa vroia sa ma vada. Am terminat exact la timp pentru masa de pranz. Am coborat in living, unde am asezat masa, am aprins lumanarile si m-am p...



    Login