Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Razbunarea - partea a 2a
Autor : CalinC2018 - 2020-03-17
Citita de 4682 ori - Nota 7.13 (16 voturi)
Cu doua zile inainte de termenul stabilit, m-am trezit cu Oana sosita in tara; tinea să discute cu mine, in mod expres si in lipsa fostei sotii.
Am intrat in incaperea unde se afla impreuna cu asistenta ei personala si mi-a ordonat sa astept, in picioare, exact acolo unde mă aflam: la intrare! A terminat de dictat asistentei ordinea de zi, iar cand a terminat, i-a cerut sa ramana acolo, să asiste la discutie. A urmat un monolog dur referitor la parerea ei despre mine, la faptul ca a orchestrat toata acea mascarada referitoare la nevoia de a ma folosi pentru protectie, scopul fiind acela de a ma desfiinta si a-mi da lovitura de gratie. Pe scurt, nu aveam nici o sansa sa imi recuperez fosta sotie, ci devenisem un proiect personal al ei de distrugere si recreare a unui individ; urma sa devin sclavul ei si, cum deja muscasem momeala, razboiul fusese castigat de ea.
Va amintiti de faptul ca inclusese in asa-zisa intelegere facuta cu mine un tratament hormonal? Ei bine, nu era vorba despre un cocteil medicamentos menit să ma castreze chimic, ci, aşa cum aveam sa descopar mult mai tarziu, un real tratament hormonal, menit sa produc schimbari destul de dramatice si greu reversibile.
Cand am crezut ca scapasem de monologul ei scarbos, m-am trezit ca imi cere pe un ton imperios sa ma dezbrac la pielea goala; cum nu reactionam din cauza surprizei, bineinteles ca a inceput cu o adresare jignitoare, menita sa imi explice cum de ajunsesem in pozitia sa dispuna de mine si a repetat cererea, spunandu-mi ca nu este o gluma, iar proxima neexecutare a ordinelor ei se va lasa cu anularea intelegerii. Nervos, m-am executat, deranjat si de faptul ca la toata nemernicia asista si asistenta ei. Cu un semn, a trimis-o pe aceasta in camera alaturata, de unde mi-a adus o cutie, in care am avut surpriza sa gasesc un combinezon din latex cu care m-am echipat nu fara efort; pe langa faptul ca nu mi se parea deloc confortabil, doar ochii si gura nu erau acoperite de acesta. Mi-a ordonat sa ma pun in maini si genunchi in fata ei peste un fel de bancuta prevăzuta cu catuse, cu care mi-a imobilizat mainile si picioarele. M-am trezit apoi cu un calus in gura, iar asistenta a desfacut fermoarul din zona fundului si a inceput sa imi pregateasca anusul, cu gel, introducandu-mi un deget, apoi doua, pana ce era gata sa primeasca straponul cu care se echipase intre timp, chiar in fata mea. M-a patruns cu forta, salbatic, apoi s-a aplecat la nivelul urechii spunandu-mi ca ii apartin, la fel ca fosta mea sotie, iar rezistenta este inutila. Dupa ce a terminat, a pus-o pe asistenta ei sa continue, apoi a urmat surpriza: maseurul african cu care avusesem parte de noaptea memorabila, impreuna cu fostul ei sot si amant al meu, in lipsa ei. Dupa ce acesta s-a terminat in mine, au iesit toti, lasandu-ma asa timp de cateva ore.
Doua zile mai tarziu a sosit si fosta mea sotie. Inainte de a pleca catre aeroport, Oana m-a chemat si mi-a spus ca, din acel moment intra in scena Olivia, drept pentru care a trebuit sa ma echipez cu o pereche de pantaloni mulati din piele, botine cu toc gros (mi-a cerut sa ii multumesc cum se cuvine pentru aceasta ingaduinta!), peruca...iar cu ajutorul asistentei devenisem din nou Olivia, care urma sa lucreze pentru ele ca sofer si garda de corp.
Umilinta a fost totala cand m-a prezentat fostei sotii, care m-a privit admirativ, a fluierat lung si a inceput sa rada, acompaniata de Oana. Umilinta a continuat odata ajunsi la locuinta, unde am avut parte, din nou, de acelasi tratament ca la prima intalnire, la care a asistat insa si fosta mea sotiei, actuala sotie a Oanei. Seara, a trebuit să asist, imbracat in latex, cu calus, imobilizat intr-o cusca, la partida de sex salbatic cauzata de revederea dintre ele doua; pasamite suferisera cumplit de dor pentru cele doua zile in care nu se vazusera!
Timp de cateva luni situatia s-a pastrat la acest nivel, iar fosta mea sotie nici macar nu ma baga in seama: totul mi se transmitea prin intermediul asistentei Oanei, chiar daca era de fata.
Ceea ce nu luase in seama Oana, insa, a fost faptul ca am capatat franturi de informatii, care, puse cap la cap, mi-a permis sa imi conturez o imagine a afacerilor si problemelor cu care se confruntau de pe urma acestora, astfel incat mi-am facut un plan de bataie.
Datorit faptului ca ma astepta la ceva urat din partea Oanei, avusesem prevederea sa dosesc un telefon, abonamentul fiind platit dintr-un cont de care nu avea habar. Astfel, in timpul noptii, cand Oana, sotia, asistenta si africanul dormeau, luam legatura cu un amic foarte descurcaret, care se ocupa de afacerile mele in toata acea perioada. Prin intermediul sau am reusit sa aflu ce se intamplase in Olanda si cine cauta sa le pedepseasca. Iar amicul acesta al meu mai avea o mare calitate si anume: era pasionat de domeniul IT, iar ca atare reusise sa urmareasca activitatea virtuala a asistentei Oanei, cu ajutorul meu, dezvaluind astfel mare parte din activitatea cuplului.Dar tot nu aveam acces la rezultatele analizelor pe care Oana mi le facea periodic. Oricum, eram deja sigur de faptul ca ceva nu este in regula, caci dupa aproape 8 luni, vocea mi se subtiase, parul se lungise, pilozitatea corpului se redusese, textura pielii se schimbase, aveam schimbari bruste de dispozitie, stari de vertij si alte cateva inconveniente, care m-au ajutat sa concluzionez faptul ca era vorba nu despre castrare chimica, ci despre tratament hormonal pentru schimbare de sex; iar analizele periodice avea rostul de a adapta tratamentul.
Pe altcineva poate ca l-ar fi alarmat si ar fi renuntat la tot, dar pentru mine se profila doar razbunarea impotriva Oanei pentru toata mascarada si toate suferintele prin care treceam din cauza ei. Nu mai era vorba nici macar sa imi recuperez sotia, caci era clar ca o pierdusem si fusese folosita ca momeala; ceea ce nu stiam era daca sotia mea era partasa sau devenise momeala fara voia sa.
Gratie abilitatilor IT ale amicului sus pomenit, am aflat faptul ca asistenta avea ca sarcina gasirea unui instructor personal pentru sotia Oanei. Astfel ca am facut prima mutare ofensiva, bagand la inaintare o cunostinta de a mea, o tipa traznet, foarte desteapta si scolita, cu facultate si master in psihologie, pregatire de programare neuro lingvistica, si licenta in managementul afacerilor, dar care prefera, datorita veniturilor mari si timpului de lucru flexibil, sa lucreze ca instructor personal pentru bogatasi, starlete, vip-uri. Cum tipa imi datora o favoare, a acceptat sa isi trimita CV-ul asistentei, mai ales ca avea si de castigat din toata aceasta afacere. Imi pusese doua conditii, pe care le acceptasem pe loc! Cu putin ajutor si din partea amicului, care a mai facut disparute doua-trei CV-uri care ar fi putut concura cu ceva sanse contra cunostintei mele, aceasta a fost invitata la interviu si angajata pe loc.
Antrenoarea personala mai avea niste calitati de nelepadat: era bisexuala si o cuceritoare! Si a inceput direct cu sotia Oanei! Peste ceva timp am avut surpriza sa aflu telefonic faptul ca deja avusese parte de cateva partide bune de sex cu ea si si-o apropiase destul de mult incat sa ii faca confidente cu privire la faptul ca, de ceva timp, era nemultumita de Oana din mai multe puncte de vedere: comportamentul, nenorocirea cu afacerea si faptul ca ma inclusese pe mine in viata lor.
Reusita tipei i-a adus o invitatie de petrecerea aniversara a Liviei, sotia Oanei. V-aţi prins acum de unde a aparut Olivia?! Ramasa peste noapte, a petrecut ceva mai mult timp si in camera asistentei, a carei incredere o castigase intre timp, dar mai ales dorinta acesteia de a se culca cu ea. Influentata probabil si de alcool, asistenta i-a mentionat de Olivia si a intrebat-o daca nu ar vrea sa o cunoasca. Asa ca m-am trezit iar in latex, pus la dat limbi si penetrat cu straponul de catre amandoua, apoi cunostinta mea a decis ca este destul de excitata pentru a termina cu un act normal, drept care m-a încălecat si m-a futut de ma dureau coaiele. Dupa ce a obtinut un orgasm multiplu, observand ca am inca penisul erect, a poftit-o si pe asistenta personala a Oanei sa ma calareasca pana la epuizare, dupa care au adormit amandoua şi asa am scapat de oroare.
Va intrebati de ce am considerat respectiva aventura drept o ororare: pentru ca erectia nu provenea din excitatie, ci din medicamentatie; pentru ca nu este o fericire sa fii calarit, in asemenea conditie, de o femeie pana la a ei epuizare, daramite doua; nu este nici o placere ca, una-doua, cineva sa te tot penetreze cu straponul, practic un viol repetat, basca si vestimentat intr-un combinezon de latex! Dar fiecare avea rolul sau de jucat; oricum, cu tipa mea aveam sa ma lamuresc ceva mai tarziu, cand m-a lamurit in privinta faptului ca si ea avea inclinatii BDSM, iar intamplarea o excitase mult, plus ca avusese ocazia sa isi satisfaca o dorinta mai veche de a-mi dovedi cine este seful, deci inca o datorie achitata!
Dup vreo jumatate de an de la intrarea in scena a antrenoarei personale, Livia, asistenta si africanul erau pe deplin increzatori in ea, iar Livia mi-a facut cea mai mare surpriza posibila, si anume: a inceput sa ma salute dimineata, dar avand grija ce Oana sa nu fie prin preajma. Si a inceput sa asiste la sedintele de sex, in care aveam rolul principal, dar fara sa se implice...pana intr-o seara, cand, si-a facut intrarea intr-un body din latex, cu gaura in dreptul sanilor, si astfel am constatat ca recursese la un implant mamar traznet, ceva de care nici nu vroia sa auda in trecut. I-a cerut Oanei sa ma pozitioneze astfel incat sa pot vedea bine locul in care ea si africanul aveau sa se implice intr-o salbatica partida de sex total, spre uimirea si disperarea mea. Am inceput sa ma intreb daca nu era plata faptul ca o inselasem cu un barbat, iar Oana ii spusese o poveste croita dupa interesul ei in ceea ce priveste modul prin care fusese atrasa la bisexualitate, apoi se culcase co Oana si amantul meu! Poate se razbuna si pentru faptul ca plecasem si o lasasem singura sa faca fata la urgia ce se dezlantuise si mai apoi i s-a parut ca am cedat prea usor la cererea de divort...Dar asta insemna ca inca ii mai pasa si ca mai am o sansa! Insa fata Oanei radia de placerea produsa de modul cum se desfasurau lucrurile, fiind convinsa ca a mai facut un pas mare in directia zdrobirii mele.
La urmatoarea sedinta sexuala s-a prezentat cu parul strans intr-o caoda de cal inalta, cu o coronita pe cap, un harnasament din cureluse din piele si ochiuri metalice, ce ii scoateau demential in evidenta sanii splendizi, cu sfarcurile cu piercing-uri, pe care nu le remarcasem data trecuta, trupul superb, cu un tatuaj discret in zona intima si inca un piercing acolo, iar picioarele invesmantate in cizme din latex lungi pana la jumatatea coapsei, tinand in mana o biciusca si o curelusa de care era prinsa o zgarda de la gatul asistentei personale; disperarea de pe fata acesteia a constituit a doua mare surpriza! Livia era total schimbata fata de persoana care imi fusese sotie!
Cumva aventura asistentei cu antrenoarea personala, in care ma implicase s...



    Login