Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Profesoara de limba romana
Autor : frunza99 - 2010-03-19
Citita de 21654 ori - Nota 7.19 (26 voturi)
Iarna tarziu,spre sfarsitul liceului,ultimele doua ore aveam limba si literatura romana.Era data de 14 decembrie,ziua cand profesoara noastra implinea varsta de 32 de ani.
Majoritatea colegilor mei,ramaneau la ambele ore deoarece doamna profesoara facea pregatire pentru bac cu noi.
Am indragit aceasta profesoara inca din clasa a-X-a cand a intrat prima data pe usa. O femeie echilibrata,de inaltime medie ( 1,70m),cu trasaturi foarte bine dezvoltate,avand sani tari,proeminenti, ca doi bulgari de cristal, in care adesea se pierdeau ochii mei neputinciosi.
Posteriorul,bine ondulat completa perfect linia corpului fina,delicata,sensibila ; o fata angelica cu par blond ondulat in linii medii, si o voce superba. De multe ori mi-am zis in sine,cat de norocos este partenerul ei.
Fiecare ora,era o noua provocare de enduranta ; eram un elev bun la limba romana,dar nu incercam sa ies in evidenta,pentru a nu-mi fi reperate privirile deznadajduite care se pierdeau in sanii provocatori,si in posteriorul bine ascuns de o vestimentatie, initial banala.
A doua ora de romana,majoritatea elevilor au cerut invoire sa plece,intrucat era ultima ora din semestru; Doamna profesoara,m-a rugat sa raman,pentru a termina o lectie inceputa despre simbolism,stiind ca sunt fan al acestui curent literar
Era mai mult decat un simplu vis, era o reverie,ochii imi fugeau necontrolat,bezmeticii alergand catre decolteul ademenitor. Incercam si incercam,si ma rugam sa treaca timpul..
Doamna profesoara,imi observa starea de neliniste si ma intreaba ce se intampla cu mine; ii raspund monosilabic ca nu am nimic.; ceasul tarziu,intunericul pusese stapanire pe ziua rece de iarna,in liceu mai erau doar femeile de serviciu de la parter. Un eveniment total neasteptat se produce subit. Curentul pica,si se sting becurile.Doamna profesoara isi intrerupe lucrul si ma intreaba:
- Ce facem,e tarziu,hai mai bine sa mergem acasa ? cred ca e suficient pe ziua de astazi
- Cum doriti dvs,spun eu usor eliberat de presiune...
Doamna profesoara se ridica incet se intoarce catre tabla sa isi ia marker-ul si reusesc sa patrund prin bezna cu privirea catre fusta lejera,prin care se distingeau forme noi,calde..
A fost prea mult,m-am pierdut total, era ceva gen...acum ori niciodata? ...sau a fi sau a nu fi ? ma gandeam in sinea mea, ce fac aici ? sunt nebun la cap ? dar nu am mai asteptat sa vina raspunsul... profitand de aceasta indecizie de moment,m am ridicat incet din banca,cu inima cat un purice,m am apropiat usor ,si in momentul in care profesoara s-a asezat pe scaunul de la catedra pentru a-si strange lucrurile,am pornit...razboiul.
Am cazut in genunchi la picioarele ei,nemaistiind ce sa fac,si pierzandu-mi cumpatul,am tras puternic de manseta fustei,reusind sa ajung la chilotii stramti ai profesoarei. Aceasta, s-a uitat cu o privire nebuna la mine,dorind sa tipe,ceea ce a si facut,repetandu-mi energic '' .. lasa-ma in pace,esti nebun la cap ? te rog frumos potoleste-te ,ce te-a apucat? '' Mersesm prea departe? ..un lucru era cert, nu ma mai puteam intoarce,un pas inapoi ar fi insemnat ,un declick..astfel ca,ignorand aceste mesaje sonore si vizuale,am continuat cu aceeiasi febra existentiala,sa incerc sa ajung,acolo unde...zburau toate privirile mele..
Am tras si de chilotii pana am reusit sa ii rup putin,desi doamna profesoara incepuse nu numai sa ma ameninte ci sa si dea in mine,insa numai simteam nimic;
Clitorisul fraged,roz si matur cu un miros imbatator se deschidea triumfator in fata mea; am inceput sa ling incet,cu un ritm exact,pana cand,doamna profesoara biruita de lupta cu sine,se lasa mai usor pe scaunul transpirat,si din ce ma tragea cu forta de par,acum isi lasa mana moale pe crestetul capului meu.
Ma simteam ,plecat de pe pamant,in lumea ei,exploaram toate partile,cu aviditate si insatietate,ca si atunci cand ti-e sete,si cu cat bei,cu atat vrei sa bei si mai mult; si iata, tipetele de amenintare se transforma curand in expresii ale placerii... vocea desi mai condamna printr-un ter...



    Login