Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataProasta...curva...curva...proasta
Autor : totikalos - 2010-10-05
Citita de 11249 ori - Nota 7.73 (26 voturi)
-Baaa pula!!!tipa una descreierata in spatele meu..Ma intorc ,,cred ca nu dupa mine tipa''...
-Baaa nu auzi?!..aceeasi voce.
Nu nu are cine sa urle in halul asta dupa mine...intorc capul si o privesc pe mahalagioaica ce facea semne in directia mea..
-Tu,tu daa!!
-Eu !mirat la culme..intorc privirea si in spatele meu poate stau cumva in mijlocul contactului vizual al ei si al....si al cui ca nu i nimeni in spatele meu!
-Da tu!vino inapoi.
-Nu mai tipa ca te ia mama dracului!deja m a enervam,se uitau toti ciudatii din bloc la mine ca la trenul deraiat..era patroana chioscului de unde chiar iesisem.
-Hai inapoi!
Un nenorocit de chiosc-magazin ,facut intr un apartament se deschise de cateva zile langa scara A a blocului,vanzatoarea-patroana-caserita-contabila-una si aceeasi persoana,o tipa tapana de vreo 30 de ani cu gura mare si la propriu si la figurat.Ma intorc in magazinul mic,mirosul parfumului ei ma dadea k.o...un amestec puternic de migdala si caramel ce pesista in urma ei metri...Stramb din nas dezgustat nu de mirosul in sine dulceag.. de taria lui..
-Ce ai ce nu ti convine!vazandu ma ca stramb din nas...
-Nimic!mai mult somnoros decat concentrat la ea...Zi de ce urlii asa dupa mine de trezesti o scara de bloc...nu ti am platit serviciile?Tace inghite in sec..eu somnoros deabia vedeam bine..nu eram convins inca de faptul ca tocmai ea m a sevise cateva secunde inainte.
-Ai lasat 20 lei si au costat 19 de lei tigarile si cafeaua..
-Si tu mi ai mai dat rest?! O intrebam cat scotoceam in buzunar dupa bani..scot bacnote..,,hmm ce fain plec cu 20 lei cumpar tigari, cafea si ajung acasa cu 80 si de lei si cu tigari si cu cafea...da prosta i asta!''
-Da ti am dat prea mult am crezut ca mi ai dat 100 de lei...acum da mi banii..si incerca sa mi smulga bacotele din mana..
-Stai tu.. tu pizdo..nu intelegeam ce vrea sa faca,vorbea prea repede pentru urechile mele,cu ochii tinta la mainile ei ce trageau de bani, apoi ridic privirea la fata ei..Atunci observasem cat de machiata este..si ochii ..ochii ei imi trimiteau sageti otravite..,,da ce i cu privirea asta?'' ..ehhh o facuse m pizda!..
Ea tace..vedeam cum se schimba la fata ca un cameleon galben-rosu-negru!Apoi cum trage aer in piept..trebuia sa ma eschivez cumva precum Mike Tyson de urmatoarele ei cuvinte dulciiii, pline de stimaaaa si respeccccct..
-Nu am vrut sa te fac pizda!ii zic eu inainte de a incepe ea...bravo tarane..acum se inegrea la fata mai tare..tocmai turnasem benzina pe foc in loc de apa...
-Uite ia ti banii..i mi iau restul astia 1 leu ...si sub privirea ei ca a unui killer eu parca ma scurgeam ca o alifie. Incercam sa mi cer scuze...da stai un pic-,,ea tipa in gura mare dupa mine-baaa pula !ia mai da o n..''
-...iau restul astia 1 leu..Sa ai o zi buna..futute n gura!!!si imi fac usurel drum spre usa larg deschisa a magazinului..,,ha ha ce i am zis o..tace acum!''mandru de mine gandeam.
-Ce ai zis?...,,off incepe"..ba nesimtitule,necioplit,ne..ne..ne...,printre multi de ,,ne'' auzi si un ,,nefutut''si cu asta chiar o nimerise, oricum un amalagam de expresii induiosatoare, expresii ce mi ridica moralul...unde fugi!? o tot auzeam..vino sa discutam..pasea in urma mea ..,,aha daca asta era discutie la ea sa m a fereasca dracu de cearta!''..
-Tu du te n ..ia ti si leu asta ..asa pomana...si ma intorc sa i fac vant bacnotei de 1 leu..dar cand arununc bacnota fara sa vreau o lovesc si peste unu din sani..maricei sani de altfel.
-hiiiii...cu ochii mari, gura cascata,cu o mana se tinea de san-era uimita...apoi ochii aia mari se facu lunguieti,gura se stranse bosumflata..urma razbunarea..o palma direct intre picioarele mele..Noroc ca ma ferisem intre timp da tot imi prinse jumatate din pula..
-Ce faci tu pizdo?!acum eram eu ala uimit?..si fara sa aiba vre o reactie imi infing mana intre picioarele ei...Acelasi chip reveni inapoi- ochii mari,gura cascata..Am ramas asa doua secunde cat ne priveam ochi in ochi..mana ei acum urma sa se razbune...imi impinse o palma peste testicule, peste pula..ramanand cu degetele stranse pe pula mea..si strangea..strang si eu printre blugi labiile ei..strange si ea mai tare..eu nu mai strang ca ma urcam pe varfuri de durere..ea strange mai tare..deja simteam ca nu mai am pula...ma uit la ea-zambea draconic..,,cum sa scap acum ?..daa.. asta e ..asa o sa mi elibereze bijuteriile''calculasem deja strategia..Cu cealalta mana libera ii apuc bluza si o trag in jos..o mandrie de sani iesise afara..eu salivam la sfarcurile ei mari,intariti..
Nu anticipase miscarea asta,dar ,,pizda'' tot nu mi dadea drumul la pula..,,o futu ti mama dracului..''Ii prind unul din sani si o strang de sfarc...tare..mai tare..o vad cum se inconvoiaie..mana ei incepuse sa frece..nu mai strangea..ii las si eu sfarcul in pace si ma apropii cu buzele de el,il luam intre buze, il lingeam..se intarea mai tare.Ea imi freca pula prin pantaloni, care incepea sa se ridice precum un drapel de lupta. Incepea sa mi placa..si ei incepea sa i placa.In mijlocul magazinului cu usa deschisa ma trezesc fara pantalonii scurti ,fara boxeri pe mine..o fi dimineata dar totusi babele circula si atat imi trebuia sa intre cumva vre unu sa ma vada in curu gol..da ce mai conta.Patroana era in genunchi si cu limba se juca peste capul pulii.
Ma trage intr un colt al magazinului langa usa,colt care practic era balconul apartamentului.Eu imping usa magazinului case se inchise...''De afara ma vad doar eu de la jumatate in sus prin geamul balconului..in jos''priveam buzele cum se mulau pe maciuca mea urca si cobora..imi infing degete in parul ei negricios si pulsez felatia oferita..eram turbat..cu ochii in tavan extaziat gemeam...nu stiu cum dar arunc privirea prin geamul balconului.Madam Viorica,sotia sefului de asociatie,o babuta carcotasa ma privea insistent..ii zambesc..incerc sa nu mai dau din cur,sa nu mai pendulez in gura infometata a patroanei..
-Ionut..tipa Madam Viorica..sa aduci citirea la apa ca suntem in 5 si pe 1 trebuia..
-Da..da...,,luate ar dracu cu citirea ta cu tot,,..o aduc...respectos eu!o zi buna!
-Da asta ce e magazinul cel nou deschis..curioasa baba,
-Da..da..AUU patroana ma musca de capul pulii i...



    Login