Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrin livada
Autor : pirokatek - 2010-04-12
Citita de 12637 ori - Nota 8.03 (33 voturi)
Candva, mai demult, cand nu eram nici pustan, nici adult, cand gandurile imi hoinareau nestatornice pe toate meleagurile pe care mi le puteam inchipui, cand tumultul vietii cotidiene nu pusese inca stapanire pe mine si nu imi faceam prea multe griji, am avut parte de o experienta cu totul inedita. Sa va povestesc.
Era intr-o zi calduroasa de vara si mersesem cu niste amici la iarba verde intr-o livada unde aveam noi obiceiul sa mergem. Il cunosteam pe proprietar, el insusi ne facuse invitatia sa ii calcam livada si sa ne servim cu cateva fructe (ce e drept a pomenit si de zicala ”frate, frate dar painea e pe bani” – oricum nu eram mari mancai). Asa ca de multe ori veneam cu rucsacul in spate, scoteam patura si o intindeam pe iarba si trageam o tabla sau o septica langa o bere rece si o frptura pe jar. Mmmm... ce vremuri bune. Ba intr-un timp ne insoteau si cateva fete la care prietenii mei s-au dat destul de repede cu rezultate mai mult decat ... satisfacatoare.
Din pacate eu ramasesem de caruta, pentru ca ma certasem cu Rodica mea. Asa ca eram singur. Baietii mai aveau bunul obicei sa si-o puna prin livada omului, mai ales ca era pe coasta unui deal si din loc in loc proprietarul plantase niste tufisuri pe post de garduri vii sa tina terenul pe loc – asta demult cand de abia plantase copacii. Acum aveau mai mult rol decorativ si erau perfecte pentru o tavaleala pe iarba in doi la umbra lor.
Intr-o zi cand faceam o tabla, ne-am trezit apostrofati destul de sever de catre nevasta proprietarului, care nestiind ca barbatul ei ne lasa sa stam cat vrem noi, a crezut ca veneam la praduit.
Au fost cateva clipe de tacere jenanta apoi cateva balbaieli si scuze, dar dupa ce s-a lamurit ce si cum a devenit dintr-o mai maleabila. Atunci unul dintre noi a avut traznita indrazneala sa o invite si pe ea la o friptura, sau ce mai aveam noi pe acolo, pentru a ne dovedi bunele intentii. Spre mirarea si usurarea noastra a acceptat. A doua zi am trecut noi pe la usa ei si am invitat-o din nou. Se parea ca ii place compania noastra pentru ca uneori venea singura, statea la taclale cu noi si cu fetele de parca eram vechi amici, mai facea si o tabla si avea o mana frate...
-„Ptiu, sase-sase! Piei drace!” era vorba ei cand scuipa in pumn si dadea cu zarul.
Ba intr-un timp ne aducea clatite, gogosi, cate o tuiculita, ca deh, pruni erau destui in livada. Devenise mamoasa:
-Voi, dragilor, profitati acum de viata ca nu aveti griji! Distrat-va, iubiti-va (facea ea cu ochiul catre un cuplu care era mai „nebunatic” si mai galagios in timpul partidelor... nu de table se intelege!) stati la soare! Ca dup-aia vin si grijile nu aveti teama. Uitati-va coalea ce va spun eu!
Daca te uitai la tanti Sofia, cum ii ziceam noi nu ai fi zis ca ar fi avut prea multe griji. Apelativul tanti era pur de politete, caci era o femeie bine, la vreo 45 de ani, destul de supla, dar cu fundul si tatele mai mari, cum ii sta bine unei femei de la o anumita varsta. Avea o fata facuta in adolescenta care era la facultate si de care era foarte mandra. Ii facea reclama destul de des...
-O sa vin intr-o zi sa v-o prezint pe Anda mea, sa vedeti voi, baieti, ce mandrete de fata am... si ne facea cu ochiul, ca o sa le lasati pe zanele voastre si o sa umblati dupa ea (si le facea cu ochiul fetelor). In curand o sa fie numa’ buna de maritat uite asa e de bine facuta. Si mima ca isi ia tatele in palma si le cantareste.
Noi ne tavaleam de ras (deh, cum rad adolescentii din orice!), si unii dintre noi tare ar fi vrut sa o ispiteasca pe tanti Sofia la o partida de sex, dar femeia era destul de serioasa in ciuda unor mici aluzii nevinovate si ale unor ochiade din partea noastra. Vorbea cu noi asa cum vorbeste o mama sau matusa cu copilul sau nepotul, putintel mai neinhibat, dar atat. Si printre noi erau cativa baieti, o mandrete, dupa care multor fete li se scurgeau ochii si isi pieredeau ... nu numai capul.
Si asa toata vara am mers in livada lui nea Gicu si ne-am distrat de minune singuri sau in compania lu’ tanti Sofia. Uneori venea si nea Gicu si se incingea o petrecere in toata regula.
Sper ca nu sunteti deja plictisiti de introducerea prea lunga, asa ca voi relua povestea.
Eram in livada la umbra unuia dintre gardurile vii, tolanit in iarba, cu playerul la ureche si cu cateva pere la indemana. Patura noastra era putin mai incolo dupa un alt gard viu si Dan cu Loredana o foloseau intens si la un volum sonor peste medie. Le cedasem locul pentru ca avusese loc un mic accident cu o zi inainte in care era vorba de niste urzici si de o tavaleala in doi. Acum erau in convalescenta, dar cum nu vroiau sa isi piarda antrenamentul foloseau patura grupului, ca sa isi menajeze partile ascunse de eventuale alte plante... usturatiare. Ceilalti, Alex si Cornelia se pierdusera prin livada asa cum faceau de obicei. Eram fara griji, tanti Sofia era plecata cu nea Gicu nu stiu unde sa cumpere nu stiu ce, poarta era incuiata, sa tot ii dai inainte.
La un moment dat bateriile playerului isi dau duhul si eu raman cu urechile ciulite la icnetele Loredanei de pe patura. Era cum nu se poate mai nasol, eu singur, ei perechi nu imi ramanea decat vechiul proverb latin „Futere non putere, laba necesarum est!”. Cand ma pregateam sa trec la „giocco di mano”, numai bine isi schimba ei pozitia si icnetele inceteaza. Stop.
Amarat, iau o para ma pregatesc sa musc cu pofta din ea, sa ma razbun, cand aud un fasait imediat dincolo de gardul viu. Era cineva. Dar cine, ca nu auzisem nimc? Curios ma las pe burta si ma tarasc incet pana pe sub gard, printr-o spartura.
Si raman blocat. Tanti Sofia se pusese pe vine, cu spatele la gardul sub care eram eu, cu fata catre patura ce se ghicea dupa un alt tufis, cu fusta ridicata, cu chilotii la glezne si uda de zor gazonul. Cand se intorsese si de ce o facuse mai repede, habar nu aveam. Aveam habar ca stateam la nici juma’ de metru de fundul ei roz si bombat, dintre bucile caruia se profilau doua labii mari carnoase si alte doua mai mici, lungi si desfacute. Si era o clipoceala intre ele...
Brusc, sortul meu care de abia se ralaxase a fost solicitat puternic pe la cusaturi. Printre picioarele ei sa intrezarea miscarea saltata a Loredanei care era „on top”. Sa faci infarct nu alta! Clipoceala inceteaza, tanti scoate un servetel intim si se sterge cu delicatete. Eu ma panichez si dau sa ma retrag – eram in pozitie vulnerabila si puteam fi vazut imediat. Habar nu aveam cu ar fi reactionat, ceva imi zicea ca nu prea bine. Deci, retragere, dar taras inapoi e mai grau si mai zgomotos decat tras inainte. Grija mare!
Busc, falca mea, care era deja destul de jos la toata scena asta, ia brusc contact cu solul: tanti Sofia isi freca clitorisul cu ochii la cuplul de pe patura. Era ceva ca in unele filme pentru adulti, chipurile, in care actorii fac sex dar camera se oprste cu cadrul la cativa milimetri de zona fierbinte si e al dracului de incitant. Asa era si imaginea celor doi amici ai mei care abia se vedeau facand amor. Femeia gandea si ea la fel caci isi freca clitorisul si labiile de zor, bombandu-si spre mine bucile intre care trona necrutatoare rozeta ... anusului.
Dupa cateva minute de holbat, ba la cuplu, ba la sexul lu’ tanti – am uitat sa va zic ca era epilata destul de recent, doar cateva fire mai lungi stricau peiajul, nu mai rezist. Apuc para pe care o uitasem in mana si, delicat, i-o bag cu partea subtire inainte drept in pasarica bine lubrefiata. Geamatul ei a fost foarte discret, nu stiu daca de excitare sau de surpriza sau de amandoua, dar a fost auzit de pe patura.
-Ba, ce faci acolo? Ori te uiti la noi si te freci ca prostu’? a stigat Dan.
Eu iau repede o decizie. Scot para, o bag iar mai adanc si inca o data si strig:
-Ai zis ceva, ma?
-Nu nimic, stai cu castile pe urechi si da muzica aia mai tare, ca s-o traiesti mai intens!
Mersese!
De una scapasem! Alta la rand! Tanti...
Dar tanti isi schimba centrul de greutate si se lasa in genunchi, tot cu spatele la mine, isi scoate chiotii de pe glezne (nu avea budigai din aia gen vele de vapor, ci erau chiar un pic tanga!), apoi se pune iar pe vine. Baga maana si imi ia para, o musca usor la varf si o baga iar la loc lasandu-ma sa ma joc cu ea. Eu ma intorc pe spate, cu para – vibrator intr-o mana si cu cealalta prind sa ii maingai bucile, in timp ce clitorisul cadea in seama ei.
Era uda bine cand a apucat para a scos-o si a muscat-o inca o data. De data asta prea mult, nu mai intra. Dezamagire. Dar ca o femeie orientata tanti a facut doi pasi in spate cu mersul piticului si s-a plasat drept deasupre gurii mele. Inteleapta miscare.
Am inceput sa o explorez, la inceput cam cu teama, ma gandeam sa nu miroasa sau ca este dupa pipi, dar, surpriza, avea gust de para si de femeie, ceva delicios ce recomand la toata lumea.
Cu mainile agatate de fundul carnos stateam cu gatul in aer dand limbi, cand, ca o mama grijulie mi-a soptit:
-Opreste, puiule, ca stai cu gatul incordat. Uite, se intoarce tanti si poti sa lingi mult mai bine acadeaua. Si reciproc. Si imi facu cu ochiul.
M-am trezit cu ea deasupra me intr-un 69 in care imi era greu sa respir pentru ca nasul se afundase drept acolo unde mirosea a para si a femeie dornica iar limba juca pe un clitoris putin supradimensionat si delicios de carnos si tare. Dar am indurat hipoxia cu stoicism, chiar daca as fi avut nevoie de resuscitare nu as fi iesit de acolo.
Dar sa ma intorc la tanti Sofia. Se aplecase in fata si ii simteam sanii tari si grei pe burta, in timp ce mainile imi netezeau cutele sortului evidentiind umflatura ca un castravete din el. Manevrand cu abilitate tanti scoase la iveala pe sub elastic numai o bucatica mica de piele din cei 16 cm (masurati si remasurati!) cu care incepu sa se joace.
Si ce mai joc! O apuca cu dintii usor si delicat, cum isi duce cainele puii in gura. Si toata pielea care prisoseste ajunse in gura ei, mai precis intre buze care o sugeau vartos. Deja ma gandeam ca e experta si ca o sa-mi pierd ritmul si rasuflarea. Apoi buzele ei si-au strans si mai tare pielea si limba si-a facut astfel loc ca prin baierele unei pungi, drept pe varf, acolo unde e mai sensibil. Am simtit ca iau foc. Eram tare ca piatra. In momentul ala era sa bufnesc in ras pentru ca mi-am amintit un banc cu doi clowni la circ al caror numar era sa sparga nuci cu instrumentul. La batranete spargeu insa nuci... de cocos caci ii lasase vederea si nimereau pe alaturi de nucile obisnuite. Asa ma simteam eu atunci.
Dupa ce varful a fost bine intretinut, a venit randul sortului sa fie indepartat si averea sa imi fie masurata pe toata lungimea ei de niste maini de femeie matura si de o limba dibace.
Adanc, afara, adanc si iar afara modula tanti sofia cantecul la instrument. Dar ea avea ce avea cu varful. Dupa ce a dat toata pielea inapoi a inceput sa linga bine de jur imprejur tot santul de la baza varfului, facandu-ma sa vreau sa ma razbun direct pe clitorisul ei caruia i-am aplicat acelasi tratament. Dupa cateva minute intense in are nu stiu cum o insfacasem cu o mana de o tata, am simtit ca termin si am instiitat-o batand-o usor pe buca si provocandu-mi singur contractii.
-Gata, dragu-mamii sloboade-te!
Nu stiti ce inseamna sa iti dai drumul in timp ce limba efectiv iti sapa un sant in jurul madularului si in timp ce dai tu insuti limbi zemoase!
Mi-am infundat nasul si gura intre bucile ei ca sa nu gem tare. Cand am terminat, s-a intors spre mine zambind cu un firisor mic de sperma in coltul gurii pe care l-a lins imediat.
Mi-a facut cu ochiul si mi-a soptit:
-Te mai tin curelele inca o repriza? si imi trase o limba avida de parca ar fi avut o acadea.
Am incuviintat cu nasul adanc infipt intre labiile ei provocandu-i o grimasa de placere.
-Pai atunci trebiue sa revii in forma, ca ti s-a blegit un pic.
A luat-o de tot in gura si a inceput sa o muste pe masura ce o scotea, apoi, la loc in fundul gatului impingand-o cu limba afara si muscand cate putin, de parca ar fi muscat dintr-un carnat. In acelasi timp cu o mana mi-a luat bilutele la masat si cu cealalta a apucat zdravan la radacina masand in sus si in jos cativa centimetri in timp ce limba ii era piston. Dup un asemenea tratament amicul meu nu s-a lasta asteptat si a revenit imediat la forma initiala.
-Hai in spatele tufisului, tanti Sofia, sa nu ne auzim, i-am propus eu
-Ba lasa sa ne auzim, ca nu vad eu prea des d-astea proaspete ca a ta. Oricum o sa se auda. Poate vin si ei, facu ea cu ochiul.
Nu imi displacea in totalitate, dar parca aveam o retinere.
-Bine ramanem aici. Haide, tanti Sofia, alege cum vrei sa stai.
Drept raspuns s-a rostogolit cu fata in sus, si-a pus picioarele de-a umeri cu o neasteptata mobilitate si a zis:
-Asa iti place?
-Ihi, am icnit eu cu ochii la corpul ei. Avea o piele fina mai ales pe burata in jurul buricului, am cuprins-o de talie si am strans-o. Picutul de burtica i-a facut carnea sa tremure intr-un mod cu totul ispititor, apoi i-am dat jos bretelele bluzei asteptand sa gasesc niste tate cam lasate, dar surpriza,sanii ii erau tari si ridicati in sus, de parca aveau silicoane.
-Iti place ce vezi?
-Mai incape vorba.
-Si noua ne place ce vedem... se auzi din spate vocea Loredanei. M-am intors. In fata mea stateau Dan si cu amica lui, el gol pusca ea numai cu un maieuas pe ea si ala ridicat in sus peste sanii lasati la vedere. Dan inghitea in sec cu ochii la corpul pe care il maingaiam eu. Cotul lui Lori izbi din plin plexul lui.
-Bai nu o mai sorbi asa din ochi... mai bine adu patura aici langa ei sa continuam si noi.
-Sa stii ca nu facem schimb de parteneri, ba, ca nu te las sa i-o pui lu’ Lori, s-a zbarlit Dan spre mine.
-De ce as vrea ...



    Login