Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data cu o pula mare
Autor : limbuta - 2017-11-26
Citita de 28966 ori - Nota 4.08 (53 voturi)
Eu cu soția mea am vorbit despre oameni pe care i-a plăcut și cu care ar vrea să se futa pentru un preludiu. Kate a ales mereu băieți atragatori actori din filmele pe care le-am urmărit. Într-o seară, când eram la un pahar cu prietenii și Kate era puțin cam amețită, am ajuns acasă și ne-am îndreptat spre culcare, unde ne-am sărutat și ne-am atins și ne-am încins.
In timp ce sarutam sfarcurile lui Kate si se relaxa cu 2 degete in pizda ei deja umeda, am intrebat-o despre ce iar placea sa simta cu un baiat necunoscut. Raspunsul ei a fost că a vazut filme porno si că baietii o au foarte mare si ca ar vrea să se simtă umplută de o pulă mare și o mulțime de pule mari să fie in jurul ei.
Ei bine, asta mi-a făcut pula par, în plus cele câteva sticle de bere din mine, am început să o întreb tot mai mult: "Deci, Kate ți-ar plăcea o pulă mare acum să o sugi în timp ce eu mă uit la tine?"
"Mmmm sigur că imi doresc o pulă mare să am ce suge? Dar ai vrea?" a fost răspunsul ei.
- Bineînțeles că da.
"Mmmm, ai vrea să mă vezi plină și futută de o pulă mare mare?" A intrebat ea.
- Ți-ar plăcea Kate, să fi o curvă excitată, nu-i așa?
- Da, spuse ea. "Acum futemă tare în timp ce mă gândesc la pulă mare care mă umple pe mine."
Kate a fost umedă după această discuție și am alunecat pula mea adanc în pasarica ei suculentă, a intrat cu ușurință. După ce ne-am futut ne-am culcat, iar în dimineața următoare, în timp ce eram încă în pat, am întrebat-o: "Vă amintiți conversația noastră de noaptea trecută?" Kate a răspuns: "Bineînțeles că da, dar ce putem face în privința asta?" Wow pula mea s-a zguduit din nou.
"O să vă găsesc un băiat care să vă fută bine și să îți facă pizda ca o găleată", am spus. Ochii ei s-au lărgit, "Într-adevăr", a întrebat ea? "Când și unde și cum vom face asta?"
- Nu-ți face griji, i-am spus eu. - Voi rezolva eu totul, dacă vrei să faci asta?
- Da, mi-ar plăcea, zise ea cu un zâmbet obraznic.
Două săptămâni mai târziu, am vorbit cu un tip care locuia cam la 30 de km de noi, i-am arătat poze cu Kate și i-am explicat situația, fiind primul ei penis mare și pentru prima dată în 3. Viorel a fost un tip bonzat și a foarte relaxat în legătură cu totul, am văzut poze de el și el a primit poze cu Kate, am stabilit să ne întâlnim.
Sâmbăta când a sosit acasă, Kate a coborât la parter să se relaxeze pe canapea și să se liniștească. După relaxarea din living la un pahar de vin a urcat să facă un dus, cînd a ieșit de la duș goală er rasă peste tot și foarte frumoasă, emana un parfum discret, pula mea s-a întărit din nou uitându-mă la ea. Mai era o oră până venea Viorel și nu mai aveam răbdare. Kate stătea sus pe pat în timp ce am răspuns la ușă.
Dar timpul a trecut repede și Viorel a sunat la ușă, era un tip minunat, care arăta foarte bine și era foarte relaxat și destul de îndrăzneț. Viorel știa că Kate urma să fie legată de ochi și aștepta în pat, iar cuvântul de siguranță era roșu, dacă spunea acest cuvânt, trebuia să ne oprim și Viorel a acceptat să plece fără nici o ezitare. Viorel sa îndreptat în sus urmărit îndeaproape de mine.
Kate era uimitoare pe pat, goală și cu ochelari. Viorel s-a mutat pe marginea patului, am văzut-o pe Kate că respira adânc, în timp ce el și-a început jocul cu mâinile peste corpul ei, sărutând-o pe buze, și pe sâni, coborând pe stomac ea se înfiora de plăcere. Viorel o săruta pe tot corpul pe Kate. Mâinile lui Kate începură să se mângâie, mâinile lui îi erau pe picioarele ei iar ea se atingea pe sâni. Văzând asta Viorel a urcat cu mângâierile până a ajuns la țâțele lui Kate, tachinând sfârcurile, strângându-le, sugându-le. Fața lui Kate era roșie și transfigurată de plăcere.
La un moment dat ea a simțit pula lui Viorel, a zâmbit și a tras de boxeri lui. Viorel se așeză și-și scoase boxerii și îi îndreptă mâna ei spre pula lui mare. Mmmm Kate a mârâit de plăcere, ea fiind încântată de senzația pe care o simțea jucându-se cu penisul lui mare.
Eu m-am mutat la picioarele patului si am văzut că păsărica ei era deschisă și umedă.
Viorel a reușit să se poziționeze cu fața între picioarele ei, astfel încât păsărica lui Kate era în fața ochilor lui și pula lui se odihnească în gura ei. Kate a luat în gura pula lui, a supt-o, a lins-o și nu mai lăsa pula din gură. Era uimitor să o văd că suge altă pulă cu așa o poftă. Viorel era foarte fericit folosind limba pe păsărica ei foarte umedă, ambii se bucurau de plăceri sublime. Urmărind-o pe Kate cum încerca să înghită cât mai mult din arborele lui Viorel, atât cât putea să înghită, a fost uimitor, penisul meu a fost atât de tare că simtțeam că mă doare.
Viorel avea o limbă uimitoare și o adusese pe Kate în cele din urmă până la punctul culminant, ea se cutremură și o cuprinse spasmele unui orgasm lung, pe măsură ce sucurile îi curgeau din păsărică și îi acopereau gura lui Viorel.
Viorel sa uitat la mine și mi-a cerut un prezervativ, i-am dat prezervativul, inima mi-a bătut mai repede decât înainte, pula mea era tare iar el a desfăcut ambalajul și a început să ruleze prezervativul peste pula sa imensă.
"Roșu" a rostit Kate.
Eu și Viorel ne-am oprit și ne-am privit unul pe celălalt - Ce se întâmplase? Viorel se îndepărtă de pe pat. - Esti ok Kate am spus?
- Da, spuse ea.
Am spus "roșu "pentru că am vrut să se oprească.
"Bine" a spus el.
- Nu mai puneți prezervativul a spus ea. "Vreau să-l simt înăuntrul meu dacă e ok?"
Cocoselul meu s-a făcut tare din nou, mi-ai revenit repede, la fel și Viorel.
"Da." a spus el în timp ce rupea prezervativul. Părea că acum era mai tare decât când Kate a cerut să-l înlăture. Părea masiv. Kate își așezase acolo picioarele deschise, păsărică strălucind umedă. Viorel a ghidat pula sa masivă în interiorul Kate, s-a mutat și a încercat să iși găsească o poziție confortabilă pe măsură ce își conducea pula imensă în interiorul ei. Kate gemea cu voce tare ca ea a început să intre în ritm cu Viorel, pula lui aluneca cu ușurință în Kate.
Ei au schimbat pozițiile și Kate îl călărea, în timp ce el îi sugea și mușca sfarcurile ...



    Login