Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrietenul familiei
Autor : unqnick - 2016-04-17
Citita de 19406 ori - Nota 7.78 (83 voturi)
Tocmai cunoscusem o fata intr-un club intr-o vineri seara. Am crezut ca e studenta dar mi-a spus ca era stagiara pe undeva. Mi se paruse o gasculita si acceptase imediat sa vina la mine. Am ramas surprins de priceperea cu care sugea pula si cat de experimentata era in ale sexului. A doua zi urma sa merg la o petrecere si partenera mea din acea vreme nu se intorsese din strainatate.
I-am propus sa mearga cu mine si a acceptat din prima. Am dus-o pana acasa sa se schimbe dar nu am urcat. A revenit dupa ce se aranjase putin, cu aceeasi tinuta sexy, probabil ca nu mai avea una de schimb si mi-am spus ca isi schimbase probabil doar chilotii.
La petrecere, ca la petrecere, fusesem pus pe lista invitatilor de o cunostinta comuna. Cunosteam doar pe cativa si m-am simtit bine. Gazdele, Puiu si Doina erau foarte de gasca. Am dansat de mai multe ori cu ea si nu a comentat ca o pipaisem si parea ca ma incurajeaza chiar.
La un moment dat invitatii au inceput sa plece. Nu ma grabeam, fata cu care venisem urma sa mai petreaca o noapte cu mine asa ca ramasesem pana la urma doar noi si gazdele. Puiu era un constructor prosper dupa cum aflasem dar nici el nici sotia lui nu faceau caz de bogatia lor, fiindu-mi foarte simpatici.
La un moment dat Puiu m-a abordat intrebandu-ma daca sunt dispus sa ne schimbam partenerele, mai ales ca incepuse sa se dea la cea cu care venisem. M-a asigurat ca sotia lui agreeaza astfel de jocuri . Nu stiam cum va reactiona fata dar dupa cum intrase de repede in patul meu credeam ca va accepta. Doina pusese un film porno in video pentru atmosfera. Am intrebat-o pe tipa daca e de acord cu ce propusese Puiu si a sarit ca arsa.
Mi-a facut o scena si mi-a cerut sa plecam imediat. Asta m-a enervat, asa ca i-am dat niste bani de taxi ca sa scap de ea. Am ramas cu cei doi care m-au consolat. Am ajuns imediat sa facem sex si trebuie sa spun ca Doina a fost la inaltime. Ne-a facut fata la amandoi, obisnuita se vede cu astfel de prestatii. Am plecat abia dupa pranz a doua zi, dupa ce am futut-o in acea noapte de mai multe ori pe Doina si de fiecare data mi se parea din ce in ce mai buna.
Apucasem sa dorm vre-o doua ore si cand am iesit de la baie am intalnit-o pe Doina. Am privit-o mai bine cum arata de dimineata, nemachiata si putin ciufulita. Era o tipa de vre-o 40 de ani cum aveam sa aflu mai tarziu dar arata de 30 inaltuta si un pic plinuta dar asta o facea si mai sexy. Punctul ei forte erau sanii. Erau tari si fermi cu o forma perfecta iar sfarcurile ei delicioase ieseau imediat in evidenta erecte cand le atingeai.
- Am crezut pentru o clipa ca ai plecat fara sa-ti iei ramas bun.
- Cum puteam sa plec fara sa-ti multumesc pentru ospitalitate ?.
- Cu placere, oricand. Poti sa o faci chiar acum mai ales ca nu te-ai imbracat de plecare.
Sotul ei ne-a gasit in timp ce ne futeam in living si ni s-a alaturat. Eram putin jenat pentru initiativa mea dar Puiu n-a asigurat ca Doina are intreaga libertate de a cunoaste orice barbat care-i place pentru ca stie ca il iubeste la fel de mult cum o iubeste el. Observasem si mai devreme, felul tandru in care se purtau unul cu altul si eram intrigat de obiceiul lor de a face sex in trei sau swing dupa cum imi propusese.
Dintr-una in alta le-am spus cate ceva despre mine iar ei mi-au satisfacut pana la urma curiozitatea. Si Doina a insistat spunandu-i ca ii place sa mai auda de fiecare data cum s-au petrecut lucrurile cu ani de zile in urma. A venit langa mine iar Puiu a inceput sa povesteasca privind-o din cand in cand plin de dragoste.
………………..
Sa vad de unde sa incep. Eram foarte tineri, eu lucram atunci pentru un patron, castigam bine si reusisem sa ne facem o casuta dupa gustul nostru. Mai tarziu am daramat-o ca sa fac alta pe locul ei. Nu am pastrat decat jacuzzi-ul la fel ca cel pe care l-ai vazut mai devreme in gradina.
De mai multi ani avem un prieten de familie de care eram foarte atasati Dinu. Locuia in orasul vecin cam la 2 ore distanta, mergeam pe la el dar de cele mai multe ori venea el destul de des in vizita si uneori ramanea sa petrecem week-end-ul impreuna. Nu a existat niciodata nimic sexual intre noi si el dormea in camera de oaspeti atunci cand venea la noi.
Ei bine lucrurile insa s-au schimbat intr-un week-end. S-au schimbat in bine, a adaugat zambindu-i sotiei. Dinu a avut o mica lucrare in orasul nostru si ne-a spus ca intentiona sa vina mai tarziu pe la noi seara. Ma gandeam ca vom urmari un film dar am pregatit si jacuzzi. Dinu a aparut pe la 5 si i-am deschis. Ne-am strans bucurosi mainile ca de fiecare data cand ne reveneam. Doina a venit si ea si i-a dat un sarut mai lung ca de obicei.
Dinu s-a uitat un pic surprins dar cu siguranta nu a rezistat si a imbratisat-o bucuros de revedere. Am mers apoi in camera de zi. Am pregatit ceva de baut si am inceput sa vorbim si sa urmarim din cand in cand ce era pe ecranul televizorului. Dinu statea pe un fotoliu ca de obicei iar eu cu Doina pe canapea.
Doina a fost exuberanta, flirtand un pic mai mult decat de obicei. Era ca de fiecare data foarte sexy purtand doar un tricou mulat si niste pantaloni foarte scurti aproape ca un slip. Era pusa pe glume, radea si facea remarci deocheate spre amuzamentul nostru. Nu era o bautoare asa ca am avut grija ca bautura ei sa fie mai slaba asa cum ii placea dar noi baietii am luat-o mai tare.
Cred ca si compania prietenului nostru a facut-o pe Doina sa se relaxeze si s-a cuibarit langa mine. Aveam o mana peste umarul ei si ma jucam mangaindu-i un san fara sa ma formalizez. Avea chef de harjoneala nevestica mea si ii dadu un pupic de departe.
Se inserase. Nu-mi mai amintesc cine a adus in discutie ca jacuzzi-ul era pregatit. Cred ca toti am gandit asta si am iesit in spatele casei. O mai facusem de multe ori asa ca ne-am dezbracat imediat de haine si am intrat inauntru goi. Am savurat cu totii un timp apa calda, linistea deplina si cerul plin de stele si cu o luna plina. Dinu statea vizavi de noi iar Doina se cuibarise in bratele mele in dreapta mea asa cum sta acum cu tine.
Era ceva deosebit in seara aceea. Obosisem de atata ras si tachinari. De fapt, pentru prima data in seara aceea, vocile noastre nu au mai rasunat de glume si bancuri ca alta data. Ne bucuram de apa si de bulele care ne mangaiau trupurile.
Nu sunt sigur cat timp a trecut, ii mangaiam umerii lu Doina. Ea a luat asta imediat ca fiind unul dintre jocurile ei preferate. Pentru a se pune intr-o mai buna pozitie, s-a mutat in fata mea intre picioare sprijinita de mine. Si-a intins picioarele si l-a intrebat pe Dinu.
- Ai ceva impotriva sa mi le tii.
- Ce sa am ? faci ce vrei, esti la tine acasa.
Dinu era si el relaxat si ne privise cu ingaduinta. Mi-am pus mainile pe umerii si gatul ei masand usor sa ii relaxez incordarea de dupa o saptamana agitata. Am observat ca si Dinu a decis sa o ajute masandu-i talpile si gleznele. Facuse asta nu odata si chiar se pricepea. Pot sa jur ca Doina torcea simtindu-se in Rai.
Dinu si cu mine am continuat sa-i facem masaj lui Doina, eu in partea de sus a corpului iar el la picioare. Dinu era un gentleman si nu a urcat mai sus de mijlocul coapselor. Chiar si asa doar lan lumina lunii ii putea vedea pubisul cu perisori negri, dar nu s-a aventurat mai aproape ca sa nu o supere. Eu, pe de alta parte mangaiam si strangeam in palme sanii si sfarcurile ei tari. Doina nu a fost total nevinovata, a vazut picioarele ei jucandu-se cu picioare lui Dinu si evident, a gasit ceea ce cautau.
- Ok, toate lucrurile bune trebuie sa ajunga la un final si am considerat ca ne relaxasem destul in apa. Am tras-o spre mine pe Doina si am sarutat-o prelung.
- Te iubesc draga mea.
- Si eu scumpule. Mi s-a facut somn dar e asa de bine.
- Esti gata sa mergi la culcare ? Spune-i atunci si lui Dinu noapte buna.
S-a miscat asezandu-se in genunchi peste picioarele lui, si-a pus bratele in jurul gatului.
- Iti multumesc pentru masaj, m-am simtit foarte bine, i-a spus ea.
M-am asezat pe marginea jacuzzi-ului asteptand-o, uitandu-ma cum Doina si cel mai bun prieten al meu, goi, se bucurau de un sarut lung care parea sa nu se mai termine. In cele din urma s-au desprins si sotia mea s-a uitat la mine si a spus:
- Draga, trebuie sa ma duci la culcare, acum ?
Intrasem in erectie, nu aveam de gand sa ma cert asa ca am iesit afara, ne-am sters si am plecat spre dormitor. Odata ajunsi acolo Doina m-a tras in pat.
- Vreau sa fiu fututa, chiar acum.
Nu o mai vazusem asa grabita alta data dar am fost foarte excitat de graba ei. N-am mai avut timp de preludiu, atunci cand i-am atins pizda aproape ca s-a aruncat pe mine. Eram tare ca piatra si am intrat in ea rapid si profund. In timp ce o penetram, ne sarutam si ea a avut un prim orgasm. Au mai urmat inca doua si in curand am explodat descarcandu-ma in ea. Ne-am potolit cu greu ramanand strans lipiti tragandu-ne sufletul. Stateam lungiti in pat si am intrebat-o.
- Ti-a placut seara ?
- Cred ca a fost evident !! a ras ea.
Am simtit ca e timpul pentru acel punct de cotitura in viata noastra si am decis ca era momentul potrivit pentru a vedea daca intuiam corect.
- Te-am vazut jucandu-te cu pula lui Dinu in apa. Probabil ca si acum o mai are sculata.
- Ai vazut si tu ? a ras Doina excitata.
- Am plecat cam repede si l-am lasat acolo, nu vrei sa vezi daca are tot ce trebuie pentru noapte la el in dormitor.
Doina s-a uitat la mine si a chicotit.
- Ai dreptate am plecat cam repede.
Ea pregatise deja camera cand am aflat ca vine dar i-am spus ca parea nepoliticos din partea noastra sa disparem asa spunandu-i doar noapte buna acolo la jacuzzi.
- Hai du-te si vezi daca totul e in regula acolo la Dinu.
- Ea s-a ridicat, si-a pus halatul ei transparent, a iesit din camera ducandu-se spre celalalt dormitor. Bautura ma ajunsese si pe mine asa ca mi-am zis sa motai putin pana se va intoarce.
M-am trezit in dimineata urmatoare. Era o zi la fel de minunata si insorita. Am privit-o pe Doina mea cea frumoasa dormind langa mine si m-am simtit grozav. I-am dat un sarut de buna dimineata, sa trezit si mi-a zambit.
- Scuza-ma ca am adormit si nu te-am asteptat, i-am spus.
- Nu-i nimic scumpule, m-a oprit ea. Nu de mult m-am intors si eu in pat.
- Da ? am spus neincrezator.
- Atunci cand m-am dus in camera lui Dinu sa-i spun noapte buna, Dinu era deja in pat. Ma intrebam daca era bine sa fi venit, dar am observat imediat ca cearceaful avea un cort destul de evident intre picioarele lui. Era evident ca era inca excitat de cele petrecute in jacuzzi.
- Banuiam ca se masturba, i-am spus parandu-mi rau pentru prietenul meu.
- Cand m-am aplecat cu intentia de ai da doar un pupic de noapte buna, a spus Doina, mi s-a deschis halatul si aproape l-am atins cu sanii. M-a tras in pat langa el si mi-a mangaiat sanii. N-am vrut sa-l opresc, imi placea cum o face si l-am sarutat ca lumea. In cele din urma m-am desprins si i-am spus ca n-as putea merge mai departe. Nu am vrut sa fac sex si sa stric prietenia noastra.
- Imi inchipui cat de dezamagit a fost Dinu am spus ca sa o incurajez sa continue si Doina a ras din nou.
- Da. Avea o fata de copil bosumflat. I-am sugerat ca as putea sa-l ajut sa se elibereze si ar putea sa adoarma. M-am lipit de el si l-am lasat sa ma sarute. Ii simteam pula tare cum ma apasa pe pantec. Cand am simtit ca vrea sa ma penetreze m-am lungit peste el astfel ca sa nu mai ajunga cu pula unde dorea si m-am frecat de el simtindu-i caldura si taria pana cand m-a strans mai tare in brate si si-a dat drumul intre pantecele noastre. Nu spunea nimic sa nu ma supere. Am simtit cum se potoleste si am stat langa el adormind si eu.
- Deci asta insemna cand spusese ca de-abia ce venise in pat, m-am lamurit eu.
- Am dormit si m-am trezit cand am vazut ca se lumineaza de ziua, mi-am pus halatul si am venit sa ma culc langa tine.
- M-am rasucit spre ea sa o sarut si am vazut ca avea pantecul acoperit cu ramasitele lui lipicioase si uscate.
- Te iubesc mult Doina si sa sti ca i-ai facut cel mai minunat cadou prietenului nostru.
- Asa am crezut si eu, iubitule. Ce mult te iubesc ca am gandit acelasi lucru mi-a spus ea si am stiut ca lucrurile se indreapta spre unde doream eu. Ei bine asa a inceput o alta etapa a vietii noastre

Pana atunci il lasasem sa povesteasca si il ascultasem impresionat placut de darul lui de a povesti. Doina se lipise de mine si ma mangaia pe picior ascultandu-l atenta si in curand mi-a atins si pula care se sculase destul de serios. Observase si Puiu si a venit langa noi. In curand Doina imi sugea pula iar sotul ei o penetra pe la spate. Am mai futut-o inca odata schimbandu-ne cand el cand eu sa i-a tragem iar celalalt sa i-o dea in gura. Nu-am mai avut ocazia sa aflu sfarsitul povestii.
Peste cateva zile m-a sunat Doina si mi-a facut o vizita. Era o femeie care stia ce dorea iar pe de alta parte nu s-a codit sa-mi indeplineasca toate fanteziile. Trecusera cam trei saptamani si ma vizitase de cel putin 5 ori. Eram cu ea in pat cand am primit un telefon de la sotul ei.
- Ce zici de sambata asta ai vre-un program ? Ne-ar placea sa ne vedem la noi. Facem un gratar, pregatesc si jacuzzi-ul. Ce zici ?
- Am acceptat, intrebandu-ma daca stie ca in acele clipe sotia lui este goala langa mine in pat. I-am spus lui Doina cine m-a sunat.
- Da draga, am uitat. Stiam ca trebuie sa te sune. Eu i-am sugerat sa te cheme. Am facut bine ?
- Sambata pe la pranz m-am infiintat la ei cu cateva sticle de vin bun si am stat cu el in curte ca sa preparam gratarul. Ramasesem in slipuri iar Doina ne aducea din cand in cand cate un pahar de vin si ciocnea cu noi. Era tot in slip dar fara sutien. Nu aveau de ce sa se fereasca pentru ca aveau un gard destul de inalt iar vecinii nu aveau casele asa aproape. Mai tarziu cand am mers sa intram in jacuzzi, Doina m-a oprit razand.
- Fara textile draga in jacuzzi. A scapat de chilotii ei si mi i-a tras in jos pe ai mei. O urmarisem tot timpul si eram asa intr-o semi erectie. Cu cateva zile inainte mi se daruise cu incrancenare dar acum se purtase firesc exceptand faptul ca era goala. Vazand-o fara chiloti m-am incalzit mai tare iar Puiu a ras.
- Se vede treaba ca esti hotarat sa ramai cu noi peste noapte.
- Am discutat o vreme una-alta fara sa aducem in discutie sexul. Cred ca ei considerau normal ca acesta va urma firesc dupa ce vom iesi din cada dar mie imi era mintea numai la asta. Il priveam pe barbatul care acceptase cu atata dezinvoltura sa isi vada sotia fututa de mine si ma intrebam daca stie ca venise la mine.
- Cand am fost ultima data ai povestit cum erati cu prietenul vostru in jacuzzi. E acelasi ? am adus eu vorba.
- A nu. Acela a ramas acolo. Am vandut casa cand ne-am mutat in Bucuresti.
- Mi-a placut povestirea, mi-ar fi placut sa aud continuarea.
- Cred ca Doina ar fi mai in masura sa-ti povesteasca.
- Vrei sa auzi continuarea ? m-a intrebat zambindu-mi gales. Stai sa ma adun putin.
……..
Ei bine sti ce s-a intamplat atunci. Cam la doua saptamani de la acea intamplare, Dinu ne-a trimis un e-mail prin care ne-a spus ca isi zugraveste apartamentul si daca am putea veni sa-l ajutam.
Bine inteles ca am acceptat si Puiu l-a asigurat ca v-om veni in week-end. Ma bucuram ca vom iesi din monotonia orasului nostru pentru a calatori putin. In ultima clipa insa Puiu a spus ca ii va fi imposibil. Seful lui il rugase special sa supravegheze sambata si duminica finalizarea unei lucrari si nu putem pleca cum am stabilit dar ca daca nu am nimic special planificat as putea sa merg eu sa-l ajut. Ce mai, I-a dat un e-mail lui Dinu spunandu-i ca voi sosi sambata.
Vineri seara Puiu m-a invitat sa luam cina in oras. M-am imbracat destul de sexy (cel putin pentru mine), intr-o fusta mini cu un top. Purtam din nou un set Victoria Secret. A fost o seara placuta, ne-am simtit bine. Cand am ajuns acasa, Puiu a mai preparat ceva de baut am stat pe canapea si a privit un film. Ne uitam la film dar cred ca amandoi ne gandeam la altceva nu la actiunea filmului.
Am reactionat imediat cand m-a luat in brate. Poate ai observat ca cea mai erogena zona a mea sunt sanii si atunci cand sunt atinsa acolo imi pierd controlul. Mangaierile lui au devenit mai ferme si si am inceput sa ne sarutam.
Cand a ajuns cu mangaierile la pasarica m-am lasat pe spate si imediat am simtit limba lui cum flutura pe labiile mele. L-am strans intre pulpe si l-am apasat de cap sa intre cu limba mai adanc acolo. Era asa de bine cum o facea si am avut de doua ori orgasm. mai repetat odata asta in acea noapte facand sex de cateva ori. Recunoscatoare, l-am tras ca sa ajung cu gura la penisul lui intarit si mi-am strans buzele pe grosimea lui incepand sa-i fac o felatie patimasa. La scurt timp, l-am simtit cum se incordeaza si am stiut ca era aproape. Eu am insistat punand si mai multa presiune pe penisul lui cu buzele si l-am ajutat si cu mana ca sa termine. Am terminat si eu inca odata. Stateam asa imbratisati si il mangaiam pe piept. Urma sa plec a doua zi si simteam nevoia sa-l intreb.
- Ai fost minunat, a fost un motiv anume ?
- Nu draga mea, ne-am bucurat de o seara reusita si pentru ca stiam ca o sa pleci am vrut sa o terminam in cel mai placut mod posibil.
A inceput sa-mi suga un sfarc si am simtit ca iau foc dar am reusit sa-l indepartez.
- Daca o tinem asa nu mai dormim deloc. Nu iti pare rau ca am sa te las singur ducandu-ma la Dinu ?
- Il cunosc pe Dinu de multa vreme si nu vad nici o problema. Te iubesc foarte mult si stiu ca si tu ma iubesti la fel de mult.
Atunci, a doua zi cand i-am povestit ce s-a intamplat in acea noapte mi-a spus ca a fost extrem de excitat si bucuros ca am gasit o cale sa il ajut pe Puiu fara a avea probleme. N-am mai discutat despre asta dar acum mi-a spus.
- In ceea ce ma priveste, daca doresti ca prietenia noastra sa se extinda la nivelul urmator, depinde de tine. Din partea mea este OK.
M-am intins spre el si l-am sarutat. Nu credeam ca va spune asa ceva si m-am gandit mult la asta pana am adormit stand in bratele lui. M-am trezit sambata dimineata devreme si am pus cateva lucruri intr-o geanta. Nu l-am mai trezit pe sotul meu lasandu-l sa doarma pentru ca urma sa aiba o zi grea si la plecare cand l-am sarutat s-a trezit urandu-mi drum bun.
- Zugravitul e foarte excitant, mi-a spus el razand.
- Da, sunt convinsa, am spus chicotind.
Distanta nu era mare si am parcurs drumul mai repede ca de obicei. Am ajuns pe la 9 oprindu-ma pe drum sa-mi beau cafeaua si sa mananc o briose. Am batut la usa lui Dinu si am auzit un radio in fundal si pe Dinu care canta in gura mare. A venit sa-mi deschida si incepuse evident fara mine.
Era imbracat cu o pereche de jeansi scurti, tenisi si un coif de hartie pe cap dar deja avea mai multe pete de lavabila pe brate si pe piept. Am intrat si l-am sarutat de bun venit. Ne-am asezat si s-a bucurat de cafeaua si briosele pe care le-am adus. Cand a terminat, l-am intrebat daca imi poate imprumuta ceva ca sa ma schimb sa-l pot ajuta.
Am intrat in baie sa ma schimb. Imi daduse o camasa de-a lui. Era mare si imi venea ca o rochie mini. Pantalonii erau caraghiosi pe mine asa ca am decis sa fiu un pic rautacioasa si am luat doar camasa s...



    Login