Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prejudecata, prejudecati
Autor : Melisa - 2009-02-25
Citita de 4074 ori - Nota 6.22 (9 voturi)
Aveti idee ce inseamna sa intrati in randul pisicutelor fara prejudecati?

Daca nu stiti voi incerca sa va explic eu.

Voi incerca, dar mai intai sa vedem ce scrie in dictionarul explicativ despre prejudecati.


“PREJUDECÁTĂ, prejudecăţi, s.f. Părere, idee preconcepută (şi adesea eronată) pe care şi-o face cineva asupra unui lucru, adoptată, de obicei, fără cunoaşterea directă a faptelor”

Acum ca am vazut ce ne spune DEX-ul.Sa intram in amanunte. Mai exact sa vedem care era situatia mea in ziua in care am facut marele pas.

Da, lucram deja de vreo doua luni la doamna despre care am sa va vorbesc. De fapt, este vorba despre o femeie cat se poate de distinsa, care mi-a dat toata casa pe mana, la modul ca ori de cate ori trebuia sa o ajut la cate ceva, se intampla sa raman si singura pe acolo. Si asta, pentru ca ea era foarte ocupata si intre noi se stabilise acea relatie de incredere reciproca, acea relatie sau, mai bine zis, aceasta relatie care a favorizat desfasurarea evenimentelor.

Lucram...Si, in ziua aceea, intalnirea dintre noi a fost una obisnuita. Am ajuns la ea, am servit cate o cafea si, intre timp, ea mi-a zis ce sa fac si pana la ce ora. Si intr-un mod miraculos, faptul ca a trebuit sa ma ocup de toaleta ei, a avut darul de a ma pune intr-o situatie foarte ciudata. A fost practic pentru prima oara cand am calcat rochia unei alte persoane a sexului frumos. Si tot pentru prima oara cand, datorita imprejurarilor, am luta contact cu lucruri intime care nu erau ale mele (de exemplu: cu rochia aceea superba, cu ciorapii aceia elegansti si sexy, cu sertarele in care au fost puse).

Ca atare, pe scurt, cu asta m-am ocupat, cand...deodata asa...am fost cuprinsa de niste senzatii imprevizibile. Si...de niste dorinte...De niste dorinte pe care abia atunci le-am descoperit. Ca cine?...Cine sa se fi gandit, sa fi anticipat...ca o data ce mi-am pus medalionul ei la gat...Hop,
ca prin magie asa, sa si vreau sa le testez! Pai nimeni alta decat partea curioasa a propriei personalitati, care stia cel mai bine ce imi doream de la viata si cunostea, daca este vorba sa fiu sincera pana la capat, ce isi dorea si fata sexy din mine, fata care facea legatura intre viata de zi si cea intima, mult prea intima pentru a o descoperi acum intr-u-totul!

Am fost cuprinsa de senzatiile acestea si cum am ramas singurica in casa, am acceptat pe loc provocarea hiper tentanta, care a picat si intr-un moment mai deosebit, daca ma intelegeti. Intr-un moment despre care cred ca vorbeste mai bine dialogul pe care l-am purtat cu mine insumi, cand, acolo-n baie, mi-am pus, asa cum v-am spus mai inainte, colierul.

-Este un medalion super-misto, fato! Se potriveste cu decolteul rochiei. Asa ca ai acum posibilitatea sa te convingi de asta. Daca ai putin tupeu, desigur!

-Serios? Asa sa fie?

-Te asigur ca vei ajunge la aceiasi concluzie. Dar hai, pune-l! Ca altfel, nu are rost sa discutam!

Cuvintele astea incurajoare si mobilizatoare au avut darul sa-mi accelereze pulsul. M-am imaginat dintr-o data in fel de fel de ipostaze, cu mine in prim-plan, desigur. Si asta, deoarece sunt o tipa cu o imaginatie bogata si capabila de actiune, la o adica. Si era faina perspectiva, mai ales ca aveam in fata ochilor si puteam sa probez nu numai rochia...ci, si ciorapii aceia negri si sexy. Faina, da!...Atat de faina, incat n-am putut rezista tentatiei, fie ea si neobisnuita...Dar interesanta, cu mult...cu mult mai interesanta decat ati putea crede la prima vedere. Caci, intre noi fie vorba, niste ciorapei ca aceia aveau puterea lor de seductie. Cu efecte duble asupra realiatii interioare si exterioare...

La experienta pe care am capatat-o in timpul propriilor fantezii intime, stiam si puteam spune ca noul excita si ca, de ce sa nu recunosc, placerea depinde de neprevazut si este declansata de surpriza. Iar aventura de care ma simteam atrasa, cat se poate tentanta, imi amplifica senzatia, ca voi trai momente superbe, momente pe care le-am anticipat cu sufletul la gura.

In timpul acela scurt, vreau sa zic, pana mi-am scos bluza, blugii si mi-am pus ciorapii negri si sexy, am reusit sa-mi imaginez secvente in care eram mangaiata si rasfatata. A fost posibil? A fost bine sa ma gandesc la asa ceva? M-am intrebat pe mine insumi si partea curioasa din mine, mi-a raspuns asa:

-A fost posibil si este bine, scumpa mea. Si eu am vrut sa-ti sugerez asta.

Cand am auzit asta, m-a luat pur si simplu valul. Tot ce a contat pentru mine a fost sa ajung in patul distinsei doamne si sa ma apuc sa ma joc cu mine. Si sincer, nu m-am simtit niciodata ca atunci. Eram incantata de atingerile mele erotice si dornica de a le dezvolta cat mai repede.

Si...

Si trebuie sa spun ca am fost din start vrajita. Iar cu timpul, m-am aruncat cu nonsalanta in bratele placerii si am incepu sa ma ating cu infrigurare peste sani. Cum banuiti, am ajuns relativ repede la chilotel si mi-am mangaiat zona tabu cu pofta. Am facut-o asa cum procedeaza mai toate fetele, fara sa mai tin cont unde ma aflu.

-Iti place ce simti? m-a intrebat eul meu curios.

-Foarte mult.

-Si vrei sa-ti bagi mainile in chilotel?

-Da.

-Da?! Abia astept!

Am ajuns in cel de-al noulea cer fara sa-mi dau seama cum. Fosnetul acela delicat si intim m-a atras intr-un mod seducator si mi-a provocat niste fiori teribili. Nu, nu am mai avut cum sa ma controlez, va rog sa ma credeti. Si, da!...Am fost dispusa sa risc! Asa ca am inchis ochii si am inceput sa-mi frec picioarele unul de altul.

Zona tabu mi s-a strans treptat si mi s-a incalzit in ritmul in care mi-am miscat genunchii si in dupa felul in care mi-am miscat funduletul. Am simtit o placere grozava si niste valuri uluitor de excitante Ei bine, atunci mi-am dat seama, ca nu am mai vrut sa m...



    Login