Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea labei
Autor : Nefututul - 2014-12-15
Citita de 5011 ori - Nota 7.86 (28 voturi)
POVESTEA LABEI.
A fost o data……
Povestea noastra se petrece cu mult timp in urma, intr-o tara unde toti oamenii traiau fericiti si unde nimeni nu cunostea supararea sau invidia. Toti oamenii ereau imbracati la fel, aveau toti aceleasi case ba chiar aceleasi femei si aceeasi copii.
Pai cum vine asta, o sa intrebati si pe buna dreptate. In tara asta nimeni nu erea gelos. Oamenii puteau sa intre in orice casa din drumul lor, sa se odihneasca, sa manance bine sa doarma ori sa futa ceva. Si femeile la fel. Barbatii aveau toti pula cat palma, iar femeile ereau multumite cu oricare din barbati. Daca o femeie ramanea grea si se nastea
vreun copil acesta erea lasat spre crestere si educare la casa cea mare din mijlocul orasului. Nimeni nu forta cu ceva pe altul, iar femei si barbati se gaseau de futut peste tot.Toata lumea erea multumita.
Tara asta nu cunostea puterea banului pentru ca nimeni nu avea asa ceva, desi se auzise ca in alte tari ar fi existand, ca ar fi verzi si ca seamana cu frunzele Copacului de Vest. Dar acolo nu ajunsese nimeni. Nici macar Zmeul Zmeilor care traia impreuna cu femeile lui si toti ai casei in Palatul de piatra. Se zvonea totusi ca Vrajitoarea ar fi fost acolo o data in tineretea ei. Dar nimeni nu stia asta cu exactitate, pentru ca nu o vazuse nimeni mai tanara de cum arata acum. Vrajitoarea avea secretul ei. Pe toti barbatii pe care-i prindea in padure, i-i adormea cu prafuri suflate in nas si apoi le sugea barbatia, revigorandu-si trupul cu acea licoare minunata de care numai ea se folosea. Sau nu…?
In oras mai traia si o fata, care semana cu celelalte dar nu in totalitate, pentru ca ei i-i placeau foarte mult ciupercile pe care le culegea din padure. Pe aceasta fata o chema Ileana Cosanzeana, cea cu parul balai si cu ochii albastrii. Dar in secret ea i-si spunea Bianca. De cate ori se intalnea cu un barbat pe cararile padurii acesta nu-i cerea pizda, cum se intampla in oras, unde o dadea si de trei, patru ori pe zi. Acestia mergeau de parca ereau vrajiti si nu vedeau pe nimeni in jurul lor, iar la fata pareau trasi si obositi.
Intr-o zi, odata, ajunse intr-o poiana frumoasa si plina de flori mirositoare.Reusise sa culeaga ciuperci mai mult de jumatate din cosuletul pe care-l purta. Obosita si cu dor de pula se intinse pe iarba. Simtea ca o gadila ceva in pizda dar nu avea nici o pula la indemana. Duse mana la pizda dar nu stia ce sa faca si cum sa scape de acea mancarime. Pizda ei avea cativa floci galbeni si vazu ca se udase toata. Cum statea ea asa si se gandea, din cauza mirosului puternic al florilor si al aerului curat Bianca adormi.
Vrajitoarea cea Potrivit de Batrana, se plimba prin padure in speranta ca va gasi un barbat sa-i suga licoarea fermecata. Era insetata, de cateva zile prin bucata ei de padure nu trecuse nici un barbat. Dar deodata dadu cu ochii de Ileana Cosanzeana, care adormise cu fusta ridicata si cu un deget sprijinit gratios pe lindicul mare si rosu. Vrajitoarea se apropie si se uita la Ileana Cosanzeana.
-Mai da ce frumoasa este putorisca asta si ce lindic mare are, sa stii ca e mai mare decat al meu!
Se apleca, trase fata de o buzica, apoi de cealalta si se uita curioasa. Bianca ofta prin somn. Ca sa fie sigura ca nu se trezeste, Vrajitoarea sufla spre ea praful fermecat si fata cazu intr-un somn adanc. Vrajitoarea deschise pizda fetei, care semana cu o scoica mare de lac. Sus, deasupra se itea ditamai lindicul cu motul rosu. Vrajitoarea trase de el, ba chiar i-l freca putin, iar acesta se si intari ca o pula mai mica. Vrajitoarea se duse cu gura la el si incepu sa linga si se traga de el, cum facea si cu pulile barbatilor adormiti fara voia lor. Trase ia ce mai trase dar lichidul nu venea si pace. Totusi din pizda incepu sa izvorasca ceva. Puse gura grabita si incepu sa linga sucul care iesea incet. Baga limba mai adanc in pizda si o rasuci de cateva ori. Nu erea ceea ce avea ea nevoie, nu era rau la gust dar nu avea nevoie de asa ceva. Scuipa in pizda cu naduf, se ridica si pleca spre casa.
Pe cararea din vest, spre oras, aparu un calator calare pe un cal alb. Cobora de pe cal si merse catre poienita, sa se pise. Pula flacaului se vedea iesita pe cracul scurt al pantalonului bufant, atarnand ceva mai jos de genunchi. Beli strajnicul furtun si incepu sa arunce cu pisat la un stanjen departare. Se uita mandru de jur imprejur, cand dadu cu ochii de fata aflata pe jos in apropiere de el. Scutura mandretea de instrumant si-l lasa afara sa-l mai mangaie vantul. Se apropie de fata care dormea fara griji. Pesemne ca praful vrajitoarei avea efecte puternice asupra fetei. Calatorul se apleca asupra fetei misca de ea si vazu ca nu e moarta. I-i puse pula pe la nas, prin coltul gurii, o strase de pizda, nimic, fata dormea beton. Vazand ca nu reuseste se urca pe bidiviu si porni catre oras.
In centrul orasului se adunase multa lume si toti de intrebau unde este Ileana Cosanzeana, zisa in secret si Bianca, pentru ca a pleca de dimineata dupa ciuperci si nu se intorsese nici la ora asta. Cum stateau ei si se sfatuiau, apare dinspre Poarta de Vest calatorul nostru singuratic. Toti au intors capetele spre el sa admire statura dreapta si frumusetea chipului sau. Acesta avea parul blond, strans la spate ca o coada de cal si ochii albastrii ca marea, desi ei nu stiau asta deoarece nimeni nu vazuse marea. Pula statea mandra si belita batand in sea, iesita pe cracul pantalonului scurt si bufant. Calul sau erea alb, iar copitele ereau aurite. Calul avea si el pula sculata si se batea cu ea pe burta.
-Calatorule spune-ne cine esti de unde vii si incotro mergi?
-Si mai te rugam sa cobori de pe cal sa vedem daca ce ai intre picioare poat...



    Login