Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea II Vecinul
Autor : Ramo13 - 2016-08-29
Citita de 16663 ori - Nota 6.02 (121 voturi)
Trecusera deja cateva saptamani de cand fusesem prima data la toaleta cu gloryhole si ma simteam alt om. Devenisem mult mai relaxata, nemaisimtind atata tesniune sexuala, iar partidele cu sotul ma excitau mult mai tare, datorita gandului ca eram o nevasta necinstita.
in ultima saptamana ajunsesem sa merg zhiar zilnic la respectiva toaleta, intrand practic in rutina mea zilnica, abia asetptand sa termin munca pentru a da repede fuga sa imi iau portia de sperma de la un necunoscut, ajungand ca angajatele de la bar sa ma cunoasca, cu una din ele chiar imprietenindu-ma.
Janice, avea in jur de 26 de ani si lucra de mai bine doi ani la acel local pentru as putea permite studiile, stiind bine ce se petrecea acolo, recunoscand ca si ea mai intra din cand in cand in cabina. Am aflat ca veneau multe femei cu un statut social inalt , care nu isi permiteau sa se afiseze in alte locuri, curioase care veneau doar odata, si cateva pustoaice tot curioase sau mai uratele.
Ca de obicei am ajuns nu tarziu de pranz, parcand masina in lateralul localului, in care am intrat mergand direct la bar, de unde Janice ma intampina cu un zambet si ma intreaba daca vreau sa beau ceva. O refuz, promitandu-i ca vom bea o cafea cand ies, iau chieia si ma indrept spre toaleta. Intru in cabina cu pricina si incep sa ma dezbrac punandu-mi hainele pe bazinul toaletei si pe singurul cui cu agatatoare de pe usa si astept cumintica ca cineva sa intre. Imi era putin frig, afara fiind in jur de 14 grade, insa asteptarea nu a fost lunga si cineva a intrat in cabina de langa, penisul facandu-si repede aparitia. Am inceput sa il sug frenetic vreme de cateva minute, descarcand in mine coloane de extaz ce imi dadeau senzatia ca plutesc, ascultand gemetele ce se auzeau de langa, pana ce rauri de sperma imi invadara gura si fata. Am inghitit tot ce aveam in gura privind cum penisul dipare, ramanand singura in toaleta. Ma jucam cu stropii de sperma ce imi curgeau de pe obraz, ghidandu-i cu degetele spre gura, nedorind sa pierd nimic, apoi am iesit din toaleta reintrand in local. La bar Janice ma astepta cu o cafea gata facuta, intrebandu-ma cum a fost? Desi si ea mai intra in cabina imi marturisea ca o excita enorm sa ma vada pe mine facand asta fiindca ea vede si cine intra si cine iasa, lucru care pe mine ma facea sa tremur de excitare. Eu nu stiam nimic, veadeam doar un penis pe care il sugeam pana se termina in gura mea, ar fi putut fi al oricui, insa ea stia. Nu imi pusesem niciodata problema insa impinsa de un reflex spontan am intrebat-o. "In general o faci cu soferii din spate, dar se intampla sa mai intre si oameni din bar. Cei din parcare te vad cand intrii, iar cei de aici intreaba daca este cineva si noi le confirmam." Deci avusesem dreptate, o supsesem de la soferii de camioane ce stateau parcati, insa doream sa stiu mai mult si am intrebat-o excitata daca vazuse acum cu cine o facusem, indicandu-mi sa ma uit la o masa din local. Pret de cateva secunde am ramas blocata, fiind captivata de spusele ei. Priveam spre o masa unde un barbat se juca cu mancarea pacalindu-i pe cei doi copii sa manance. Era un barbat in jur de 37 de ani blondut, insa cel mai interesant lucru era faptul ca langa el era probabil sotia, o femeie mai tanara decat el ce respecta tipicul nemtesc. Asta m-a facut sa explodez in sinea mea, gandidu-ma cum sotul isi lasase la masa sotiia si copii pretextand ca merge la toaleta unde eu ii facusem un sex oral. iar apoi revenise la masa cu familia sa fiind un sot si un tata iubitor. Janice ma intrerupse din gandurile mele, spunandu-mi ca se intampla fregvent si ca este ceva normal mai ales ca nu afecteaza cu nimic cuplurile, ba din contra.
Am terminat cafeaua si am plecat spre casa, gandindu-ma la acel barbat si la toti celor carora le-o supsesem, facandu-ma ca in tot restul acelei zile sa nu fiu buna de nimic. Imi maginam cu soferii discutau in parcare pe seama mea, la fel cum mi-o imaginam pe tanara Janes imbracata in chelnerita cum intra si ea in cabina toaletei. A urmat un weekend monoton alaturi de sot terminat cu o partida de sex familial de duinica seara. Partidele de sex cu sotul mi se pareau acum mult mai interesante, lucru pe care l-a remarcat si el, insa nu a ridicat niciodata vreo problema in acest sens. Ma simteam oarecum datoare lui intr-un fel pe care la inceput nu il intelegeam, mi se parea ca vine din adancul sufletului meu, apoi usor am inceput sa inteleg, odata ce mi-am recunoscut adevaratul statut. Da eram sotia lui, eram mama ficei lui, insa in era si o femeie usoara ce isi potolea setea carnala sugand diverse medulare in toaleta unui local. Ma excitam enorm cand el ma saruta, neimaginandu-si ca acele buze ale mele si acea gura servise cu putin timp in urma unui alt barbat, primind lichidul vietii sale.
Cu toate ca era luni, aveam liber, defapt daca imi aduc bine aminte am avut liber toata saptamana, insa retin exact ziua de luni cand am decis sa nu merg la local neavand oricum drum prin zona, asa ca dupa ce am terminat rutina casei, m-am intins in leaving uitandu-ma la cateva segvnte dintr-un film pentru adulti, cand aud deodata soneria sunand. Surprinsa si nedandu-mi seama am iesit sa deschid asa cum statusem imbracata in casa, intr-o pereche de colanti pe sub care nu se gasea nici urma de chilot si o bluza subtire si semitransparenta ce lasa sa se vada foarte putin desuul.
Era Berend vecinul nostru cu care imparteam curtea din spate, intrebandu-ma daca nu cumva din intamplare avem o bormasina, a lui nemaifunctionand. Am mers sa caut in debara bormasina sotului meu, insa negasind-o imediat, din dorinta de a nu parea neospitaliera l-am invitat la o cafea. Nu ne cunosteam aproape de loc, stiam doar ca locuieste singur si in general sta mai mult plecat.
S-a asezatin leaving, dandu-mi seama de gafa facuta abia cand m-am intors cu cestile de cafea... Berend mai mult ca sigur aruncase o privire spre ecranul laptopului. Am simtit cum inima mi-o ia razna insa am decis sa ma comport ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, asezandu-ma langa pe canapea. Am discutat banalitati afland despre el ca lucreaza ca inginer petrolifer la o companie din afara tarii, insa printre gurile de cafea, am observat cum Berend ma priveste din ce in ce mai insistent spre sanii mei, facandu-ma sa rosesc usor. Atunci am simtit cum corpul meu incepe sa tremure usor la gandindu-ma la ce as fi putut sa fac. Berend venise acasa pentru o luna apoi urma sa plece din nou in Libia, arata destul de bine la cei 45 de ani ai sai, avand un corp bine proportionat. Atunci fiind cuprinsa de valul de excitare mi-am cerut scuze pentru ca lasasem laptopul pornit, facand-ul sa tresara auzindu-ma.
Cuprinsa de extaz am inceput sa ma pipai in fata lui pe sani lucru ce i-a provocat o usoara excitare si lui. Nedumerit si usor ezitant, Berend s-a lasat pana la urma in capcana mea, abia cand m-am asezat in fata sa in genunchi, eliberandu-i penisul semierect. L-am masat usor apoi fiind usor moale l-am cuprins pe tot in gura, mangaindul cu limba. Nu era un penis foarte mare insa imi placea sa il simt cum creste usor usor, incepand sa il sug. Beren...



    Login