Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPOVESTEA CECILIEI Ep.8
Autor : unqnick - 2013-07-25
Citita de 13729 ori - Nota 7.92 (61 voturi)
Cap.8
Trecusera 6 ani de atunci si pot spune ca multe se schimbasera, asa cum nici eu nici Alecu nu ne gandisem. Cand ajunsesem sa facem swing cu Sergiu si Amalia, adica sa nu ne mai ascundem, crezusem ca asta e culmea perversiunii. Futaiurile astea erau cele mai cuminti din cele ce au urmat. Aflasem de la Amalia ca Andi se intorsese cu o zi in urma iar Lili plecase in locul lui la Balcic. I-am facut o vizita asa cum ii promisesem dar fara Sergiu. De fapt asta se intamplase neprevazut.
Tocmai imi trecuse ciclul, nu mai aveam probleme si chiar ma pregateam sa-i spun lui Sergiu ca vreau sa-i facem vizita promisa. Veneam de la epilat si m-am ciocnit de Andi pe strada. Ma uitam in vitrine admirandu-ma si nu l-am observat cand se oprise in fata mea. M-a luat in brate si m-a sarutat pe obraz.
- Bravo papuse, am auzit ca te vezi cu Sergiu. Pe mine ma eviti vad.
- O nu, chiar ma gandeam sa te vizitez, daca iti stiam adresa veneam, dar asteptam sa fie Sergiu mai liber.
- Lasa-l pe Sergiu. Ce faci acum ?. Ai vre-un program ?.
- A nu. Am fost la epilat.
- Facusem o epilare definitiva mai demult dar acest definitiv a mai necesitat cateva ajustari si acum rezolvasem doua fire mai rebele.
- Imi arati si mie cum te-ai epilat ?
- Da, chiar as avea nevoie de o parere obiectiva, am ras eu.
Aratam nemaipomenit si ma bucuram ca eram pusa la punct pentru intalnirea asta neasteptata. Aratam foarte sexy, foarte bronzata si rochia alba, foarte scurta si mulata pe corp imi scotea an evidenta sanii bronzati si bine expusi in decolteul adanc, precum si picioarele lungi cu pulpe pline dupa care intorceau capul toti barbatii.
Am facut cativa pasi pana la masina lui si am pornit spre centru. Pe drum nu s-a abtinut si m-a mangaiat pe picioarele dezgolite pana sus si asta m-a excitat imediat. Am intrat intr-un bloc vechi cu portar care l-a salutat foarte respectos si care m-a masurat de sus pana jos cu impertinenta.
- Pot sa merg putin la baie ?
- Te rog, poti sa faci un dus daca vrei.
A venit imediat dupa mine. Era gol si i-am privit incantata corpul atletic dar mai ales madularul impresionant. A intrat sub jetul dusului luandu-ma in brate si aproape tremurand de nerabdare i-am apucat pula careia nu i-a trebuit mult sa se scoale. A oprit apa si in picoare ma strangea tragandu-ma de buci si n-am mai avut rabdare sa iesim din baie. M-am lasat in fund pe marginea cazii si mi-am trecut palmele peste pula intarita si trepidanta. Remarcasem si data trecuta ca este mai negricioasa decat a lui Alecu sau a lui Sergiu. Ma gandisem de mai multe ori la capul ei mare, bulbucat si vinetiu pe care il avusesem in gura.
- Vrei aici ? m-a intrebat dandu-mi parul ud la o parte de pe frunte.
I-am facut cu ochiul si m-am aplecat sa o sarut. Trebuia sa deschid larg gura ca pot inghiti capul iar el s-a sprijinit cu spatele de faianta impingandu-si doar bazinul spre mine. Ma tinea usor de ceala insotind miscarile capului meu. Fusesem nerabdatoare sa-i arat ce stiam sa fac si il masturbam furibund sugand-o si lingand-o. Simteam cum se incordeaza, ca e gata, dar nu a facut nimic din ce facuse inainte, sa ma apese de ceafa sa nu o scot din gura, ba din contra s-a sprijinit cu mainile de perete las-ndu-ma sa ma descurc.
Sperma a iesit groasa si abundenta umplandu-mi gura. Ca deobicei nu tasnea ci se scurgea groasa si cremoasa ca dintr-un spray de barbierit. N-am mai stat sa o plimb prin gura ca sa-i simt mai bine gustul, asa cum obisnuiam acum, Am inghitit si am asteptat urmatorul val. Am ridicat ochii spre el in timp ce il mulgeam de ultimii stropi si l-am vazut cum zambeste cu gura pana la urechi.
- Nu esti surprins ? am spus putin nedumerita de reactia lui.
- Mi-a spus Sergiu ca acum nu mai esti o curva proasta, faci o muie asa cum trebuie.
- La dracu ! Am vrut sa-ti fac o surpriza.
Ajunsi in dormitor am avut parte de un sex prelungit, dur si in reprize ce durau mai bine de jumatate de ora. Preferam ca sa i-o iau in gura la sfarsit si sa inghit ca sa nu ma mai dau jos din pat. Era surprins si el de impetuozitatea mea. Ma admirase plimbandu-si mana peste trupul meu bronzat iar triunghil micut de piele nebronzat ii atragea privirile. Se jucase cu pasarica mea epilata care isi etala acum buzele rasfrante si usor inflamate de atata futut. Cand ma sarutase pe pantec il apasasem usor de cap sperand ca ma va sarurta si acolo dar s-a ferit.
- S-o crezi tu, n-am de gand sa sarut o femeie in pizda unde-si baga altii pula. Asta e treaba lui barbatul tau.
Eram excitata si imi dorisem sa faca asta. Refuzul lui brutal ma trezise la realitate. M-am uitat la ceas, era aproape 7 seara. La ora asta sotul meu ajunsese acasa. Andi imi spusese mai devreme sa raman la el peste noapte dar nu ma hotarasem ce sa fac. La Sergiu mai ramasesem odata si ii spusesem ca nu vin acasa. Probabil ca se bucurase la randul lui de libertate ca nu a comentat. Am luat telefonul si l-am sunat.
- Ce faci draga mea ? Mai intarzii ?
- Cred ca nu vin acasa in noaptea asta. E vre-o problema ?
- Imi pare rau, pregatisem ceva special.
- ????????
- Ai uitat ? e ziua in care ne-am cunoscut.
- Da ? Nu mai tineam minte. Acum mi-e greu sa ma mai imbrac.
- Vrei sa vin si eu la Sergiu sa sarbatorim ? a insistat el.
- Nu sunt la Sergiu.
A fost randul lui sa ramana surprins.
- Sunt la un prieten al lui Sergiu. Ramai putin la telefon.
Imi venise o idee traznita. Am astupat receptorul si l-am intrebat pe Andi.
- Ce zici daca vine si sotul meu. Am chef sa ma fut cu amandoi.
- N-am nimic impotriva, stiu de la Sergiu ca te-a futut impreuna cu el.
- Credeam ca Sergiu e mai discret, am spus dezamagita. Alo Alecu ? Ce zici daca o sa vii si tu aici unde sunt, am chef sa sarbatoresc in trei. Ce zici ?.
- Grozav. Aduc eu bautura. Da-mi adresa.
I-am dictat-o dupa ce-mi spunea Andi.
- A.....stiu unde este.
Aveam emotii, escaladam cu inca o treapta libertatea pe care mi-o cucerisem, fortasem nota dar mi-am zis "fie ce-o fi". I-am deschis eu avand pe mine un tricou de al lui Andi care era la baie. Cred ca auzise soneria asa ca a venit infasurat peste mijloc cu un prosop. Au facut cunostinta dand mana foarte firesc.
Amandoi se studiau, Andi era surprins crezand ca Alecu e vre-un papa lapte si se felicita ca nu fusese prea caustic vorbind cu mine despre el, iar sotul meu ii admirase corpul atletic. Pusa pe sotii si dorind sa trecem peste momentul de inceput am tras de prosopul lui Andi tocmai cand era cu tava de pahare in mana, lasandu-l in pula goala, dar nu s-a ferit asa ca mi-am tras si eu peste cap maieul ramanand doar in pantofi indemnandu-l si pe sotul meu sa se faca comod.
- Hai draga arunca si tu de pe tine hainele, stii doar pentru ce ai venit.
Asa cum ma asteptasem a fost foarte impresionat de scula uriase cu care era dotata gazda. A fost de acord sa incep mai intai cu Andi dar acesta ne-a propus direct sa o facem in trei. Cred ca spre miezul noptii eram cam pilita, bausem sa-mi fac curaj dar mai apoi n-am mai tinut cont, totul se transformase intr-o orgie din care niciunul dintre noi nu dorea sa se retraga. Stiu doar ca il starnisem pe Andi care privise de fiecare data cum Alecu imi da limbi. Venise aproape sa vada mai bine.
- Hai si tu, il indemnasem plina de dorinta dupa ce avusesem un orgasm.
Refuzase din nou clatinand din cap dar se excitase suficient sa vina langa mine si sa mi-o dea sa i-o sug si sa-l urmareasca in acelasi timp pe Alecu cum ma face sa inebunesc de placere.Cand Andi incepuse sa ma futa intre sani cred ca sotul meu a avut un regret ca nu dispune de centimetrii lui Andi ca sa reuseasca aceeasi performanta dar fara sa vrea l-a facut gelos atunci cand m-a futut in cur. Am fost suficient de inspirata sa tip prefacandi-ma ca ma doare, doar ca sa nu insiste si Andi sa repete figura. In acea noapte aniversara ma bucurasem de cateva partide grozave iar spre dimineata, morti de somn, ne despartisem in cele mai bune relatii.
Atunci, seara, nu m-am prins, venise la fix. Sunase la interfon si parea familiarizat cu terenul. Mult mai tarziu, peste cateva saptamani am aflat secretul. Curva de Amalia il adusese acolo si sotiorul meu le futuse pe amandoua si continuase sa se intalneasca cu ea in timp ce eu care rupsesem relatiile cu Sergiu il credeam fidel.
O vreme am repetat asiduu vizitele (singura bineinteles), veneam aproape cracanata de la el, si Andi era incantat ca acum faceam o muie completa dar am refuzat categoric sa ma fut in cur cu el. De fapt, ma impinsese curiozitatea si l-am lasat sa incerce dar era sa ma rupa asa ca nici n-am vrut sa mai aud de asta. Cand simteam ca incepe sa ma cam doara pizda, gasisem mai comod ca puteam lejer sa ii ling capul pulii asteptand sa se descarce in timp ce ma futea intre sani si asta ne convenea la amandoi.
Fantezia Amaliei era foarte bogata, am experimentat cu ea figuri in trei si in patru care mai apoi mi-au folosit si m-au facut sa capat aprecieri unanime. Una din ele care si mie si lui Alecu ne-a placut enorm a fost facand sex in trei cu Amalia. Venise la noi ca deobicei si Alecu ne futuse pe amandoua pe rand sau trecand de la una la alta. Era una din zilele in care si eu si ea aveam un chef de futut nemaipomenit si ma masturbam usor privind-o cum ii suge pula.
- Hai ca nu-mi plac timpii morti. Facem altfel baietas.
Am crezut ca ma lasa sa i-o sug si eu dar l-a intins pe Alecu pe spate si i-a mai supt-o putin sa nu se culce apoi mi-a spus
- Vrei sa-l futi tu sau o fac eu ? amandoua odata nu putem
- Adica cum ? ce vrei sa spui ?.
- Are o singura pula, a ras ea. I-a incaleca-l ca e numai buna.
A asteptat sa mi-o potrivesc si m-am lasat sa alunec in ea. Am oftat de placere miscandu-ma in cerculete mici infipta pana la capat. Am dat sa ma intind peste el si sa continui dand din fund asa cum faceam deobicei dar Amalia m-a oprit.
- Stai draga nu asa, eu unde mai am loc ?
Am ramas stand drept infipta in pula lui care zvacnea si am privit-o nervoasa. Nu imi placea sa ma intrerupa cineva cand ma fut. Strangeam din pizda stiind cata placere ii fac placere sotului meu micile mele trucuri. Am vazut-o cum il incaleca cu fata la mine asezandu-se cu despicatura bucilor peste fata lui ca pentru pozitia 69.
A asteptat pana ce Alecu a aranjat-o ca sa-i vina mai bine si a oftat bucuroasa. Mi-am dat seama ca nu era prima data cand faceau asta si m-am gandit ca cea de a doua femeie fusese Lili dar asta nu m-a mai deranjat. Era incitanta pozitia asta si dupa cum se incorda si ma izbea ridicandu-si soldurile imi daceam seama ce mult ii place.
- Hai sa schimbam, am rugat-o pe Amalia dupa o vreme.
Stand fata in fata cu Amalia n-am reactionat cand mi-a mangaiat sanii si m-am trezit ca fac la fel. Ne-am mangaiat si pipait trupurile dar nu ne-am sarutat ca in jocurile lesbiene si n-am facut-o nici pana in ziua de azi. Alecu mi-a marturisit ca ii place mai mult decat atunci cand eram fututa de el si un alt barbat. Imi placuse si mie ideea si am folosit-o si in alte ocazii cand in viata noastra au mai intrat si alte femei.
Nu stiu de ce, dar preferasem sa nu ma intalnesc cu Lili, nu m-as fi simtit la fel de bine ca atunci cand ma asista Amalia. Parca avusesem o intuitie si am mai avut parte de o surpriza din partea sotului meu. Nu apucasem inca sa ne vedem toate cele trei familii in acelasi timp. Ocazia a fost cand am mers la o petrecere la clubul de swingeri din Chitila. Cand se "spovedise " imi spusese ca mai fusesera si alte femei dar acolo am avut surpriza sa vad ca Lili, sotia lui Andi era una din ele. Si pentru Andi a fost o surpriza dar nu l-a afectat asa cum m-a afectat pe mine.
Chiar daca era ceva de domeniul trecutului nu-mi iesea din cap ca o futuse in perioada aceea cand eram suparata cu Sergiu si Amalia iar eu avusesem remuscari sincere pentru ratacirea mea. Ma retrasesem cu Andi si cu un alt barbat pe care-l cunoscusem atunci, intr-un separeu ca sa nu-l mai vad cum se fute cu ea, dar in seara aceea oricat de mult m-am futut sau am incercat sa o fac cu mai multi barbati tot nu am scapat de gandul sacaitor ca o vreme imi facusem scrupule ca il insel iar pe de alta parte fusesem singura care habar nu aveam de ispravile sotului meu.
Totusi am trecut peste asta, era trecutul, ma interesa doar viitorul. Daca mai aveam vre-o urma de scrupul, seara aceea de la club a sters totul. Asta dar si noua libertate pe care mi-o castigasem m-au facut sa cunosc multi barbati, chiar foarte, foarte multi. Amalia imi spusese ca relatia mea cu Alecu nu va avea de suferit si spre mirarea mea a avut dreptate. Tocmai intelegerea perfecta care era intre noi a facut sa evolueze lucrurile asa cum sunt astazi. Am spus ca ma futusem cu destui barbati, majoritatea oameni cu situatie buna si aici spiritul intreprinzator al sotului meu a intervenit fericit.
Primisem din cand in cand cadouri sau chiar bani sa-mi cumpar ceva de la barbatii cu care ma culcasem. Imi oferisera asta fara sa ma jigneasca, doar ca sa-mi faca placere. Nu ma ascunsesem de Alecu, ne bucurasem amandoi de bani. Mi-a propus sa incepem o afacere cu dame-escorta. A renuntat la afacerea lui si a investit totul in aceasta noua afacere. Eu am fost prima escorta.
Era ceva ce imi placea sa fac, cunosteam oameni deosebiti, frecventam hoteluri si localuri selecte, ma plimbam prin toata tara si de cateva ori iesisem si afara din tara iar "partea a doua a programului" nescrisa in contract o tratam separat si la sfatul sotului meu practicam un pret destul de mare.
In curand nu mai faceam fata si am inceput sa cautam fete sau doamne tinere, dezvoltand afacerea. Bietele profesoare de limbi straine se inghesuiau la interviuri dar foloseam mai mult studente si Alecu era responsabil de recrutarea l...



    Login