Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPOVESTEA CECILIEI Ep.7
Autor : unqnick - 2013-07-24
Citita de 14792 ori - Nota 7.90 (48 voturi)
Cap 7.

Am adormit tarziu dupa miezul noptii, in bratele lui, ascultandu-i rasuflarea linistita
si am cazut si eu intr-un somn adanc. Am dormit doar cateva ore in care am visat ca eram undeva pe marginea unei piscine si ca ma fut cu Alecu si Sergiu. Iar mai multi barbati ne urmareau. Apoi s-au retras si au lasat locul altora. Imi placea si eram curioasa sa-i simt pasandu-ma de la unul la altul. Alecu imi facuse cateva poze, ma privea dar nu spunea nimc. La un moment dat a plecat cu Sergiu si mi-a spus sa ma distrez in continuare si sa vin acasa dupa ce ma satur de futut.
M-am trezit brusc, speriata, nestiind unde sunt. Am intins mana dar nu am dat de Sergiu. Am auzit usa de la baie si m-am linistit. Afara deabia se luminase si as mai fi dormit. Sergiu a venit si s-a intins pe pat fara sa ma mai deranjeze crezandu-ma adormita Imi venea sa fac pipi asa ca m-am dus si eu la baie.
Cand m-am intors m-am cuibarit langa el si i-am luat pula in mana. Era calduta, catifelata si moale. Imi trecuse somnul si imi parea rau ca nu era treaz pentru ca aveam chef de joaca. Cu Alecu imi placea sa ma fut de dimineata, inainte sa mergem la servici. Intotdeauna puneam ceasul sa sune ca sa avem suficient timp, sa nu intarzie. Imi placea acel numar de dimineata, imi placea sa sug pula viguroasa, odihnita si apoi sa ma simt patrunsa de ea.
Mai demult, cand fusese Alecu plecat in provincie, dormisem de cateva ori la Sergiu si imi pastrasem obiceiul. Acum placerea urma sa fie si mai mare pentru amandoi pentru ca vroiam sa inghit prima sperma de dimineata. M-am asezat altfel si am inceput sa ii ling pula culcata pe pantec, trecand cu limba de la radacina spre cap. Incredibil de repede a inceput sa prinda tarie si am luat-o in gura.
Nu dormea pentru ca m-a tras peste el si l-am incalecat frecandu-mi pizda de buzele lui. Imi placea felul asta de a incepe ziua. Simteam cum oboseala zilei de ieri se topeste, inlocuita de fiorii de placere de imi porneau dintre picioare si se opreau in creier insotite de senzatia minunata a pulii rigide ce aluneca printre buzele mele. Am incercat sa prelungesc starea de bine dupa ce am avut primul orgasm dar l-am simtit cum se incordeaza si foarte repede a ejaculat. Avea gust placut doar ca era foarte consistenta.
Am inghitit primele jeturi apoi am slabit stransoarea degetelor frecandu-i pula in continuare si am privit cum bule de sperma ies din capul pulii ca dintr-un tub de pasta de dinti. Am continuat sa i-o frec si sa culeg cu limba sperma, apoi am inceput sa o sug. Nu-mi faceam probleme ca o sa i se culce, stiam ca daca e excitat poate sa continue. M-a lasat sa ma mai joc putin cu limba apoi m-a rasturnat si a inceput sa ma futa.
Isi lingea buzele inca umezite de sucurile mele si m-am strans cu picioarele la piept sa privesc spectacolul pulii ce intra si ielsea din mine. Imi placea aproape la fel de mult sa privesc ca penetrarea in sine si asta poate din cauza filmelor porno care ne placeau asa de mult.
Facusem sex de doua ori in acea dimineata. Zaceam epuizata pe spate linga el cu capul pe bratul lui. Se juca alene cu mana pe unul din sfarcuri repetandu-mi pentru a mia oara cat de mult ii place sa faca sex cu mine si nu ma saturam sa aud asta. Eu eram o nebuna, dar el de unde avusese atatea rezerve, atata potenta si mai ales atata rabdare sa-mi satisfaca toate fanteziile ?. Eram incapabila sa ma scol din pat sa ma spal de sperma ce ma stropise inauntru.
Telefonul lui a sunat si a intins mana sa raspunda. A ascultat putin si nu a spus decat "Da" si "OK" apoi a inchis. Ramasesem toata noaptea la el si era pentru prima data cand nu mi-am facut nici o problema in ce-l privea pe Alecu. Telefonul meu nu sunase. Va trebui sa se obisnuiasca cu noua situatie, nu va mai trebui sa ma feresc. Nu discutasem inca despre asta cu Sergiu, dar aveam de gand sa-l rog sa aiba el o discutie cu sotul meu. Era mai bine, ma scutea de o situatie neplacuta si de reactia lui Alecu. Motaiam satisfacuta tinand o mana protectoare peste madularul lui moale, fierbinte si rosu de cat il muncisera mainile, gura si pasarica mea. Am auzit usa de la intrare si am cascat.
- S-a intors Amalia ?
- Da.
- Tu stii unde a fost ?
- Unde nu stiu, dar a fost la futut, mi-a raspuns el alene. E o dulce, ne-a lasat sa ne simtim bine si cred ca si ea si-a facut plinul. Ai venit deja Amalia ? o striga apoi pe nevasta-sa.
- Copii, sunteti treji ? Merg sa fac cafea ne striga ea de undeva din casa..
- Mie-mi pui mai mult zahar, am strigat eu cu voce cam ragusita incercand sa par stapana pe mine.
In clipa urmatoare am ramas pironita cu privirea pe silueta din cadrul usii. Era Alecu care privea fascinat pasarica mea rasa. In nebunia de azi noapte acceptasem sa ma rada si Sergiu facuse o treaba grozava. Ramasesem cu picioarele putin desfacute dar nu m-am ferit. Nu eram pregatita sa am o discutie mai dura cu sotul meu, nu stiam cum va primi vestea ca m-am futut cu Sergiu si eram bulversata de aparitia lui. Venise impreuna cu Amalia, si mi-a cazut fisa. Fusese sigur cu ea !?!. Eram inca intr-un avantaj fragil.
- Eu merg la baie, a spus Sergiu ridicandu-se din pat si disparand pe cealalta usa.
Nu stiam ce sa spun, nu ma asteptam la momentul asta, Tot soiul de intrebari mi se zbateau in cap "A venit adus de Amalia, deci stia deja de mine si de Sergiu....Era normal, fusese cu ea toata noaptea... "
- Ati fost la noi ? am intrebat.
Alecu a dat din cap si s-a apropiat de pat. A venit pasind in patru labe si si-a aplecat capul intre picioarele mele. Nu ma spalasem si initial am vrut sa ma feresc, sa-l opresc dar in perversitatea mea am desfacut larg picioarele si l-am lasat sa faca ce ii placea atat de mult. M-am crispat putin cand am simtit cei cativa stropi de sperma cum isi fac loc printre labii dar sotul meu nu s-a oprit din lins.
Isi trecea incantat limba peste pubisul meu ras, neted ca de fetita si se juca cu clitorisul ce se intarise fericit. L-am apasat de cap si m-am frecat inebunita de el grabindu-mi orgasmul. A asteptat linistit sa ma potolesc si cand l-am eliberat din stransoarea pulpelor a ridicat capul admirandu-mi inca odata pasarica.
- Ce mişto e aşa.
Trebuia sa fac ceva si pentru el. Acceptase asa de linistit faptul ca ma gasise in pat cu Sergiu. Oare Amalia ii povestise de cand ma fut cu barbatul ei ?. Se parea ca imi faceam probleme degeaba, facusem schimb de parteneri si asta era tot ce conta. Era inca imbracat asa ca am tras de cureaua pantalonilor apoi i-am eliberat penisul. N-am avut timp sa-l cercetez mai atenta dar l-am simtit fierbinte si era evident ca fusese folosit intens pana de curand. I-am luat penisul in gura si l-am simtit cum tremura de placere.
Ajunsesem sa fac treaba asta ca o experta si de fiecare data incercam sa ma autodepasesc. Si el si Sergiu isi luasera obiceiul sa ma tina de cap si sa ma futa in gura atunci cand doreau sa-si sporeasca placerea. Stiam ca le place asta dar cand am simtit ca se apropie de final am preluat initiativa. Ii frecam rapid penisul asteptand cu capul belit pe limba sa isi descarce sperma. Cand a aparut primul jet am strans buzele peste capul inflamat lasandu-l sa ejaculeze. Nu prea era multa, probabil ca Amalia il storsese ca lumea. Am deschis gura ca sa-i arat rezultatul si putina sperma mi s-a scurs pe sani. Am inghitit ce aveam in gura apoi am cules si ce ajunsese pe sani sugandu-mi degetele.
- Sa sti ca e mai buna ca a lui Sergiu, a lui e un pic mai picanta.
- Stiu, mi-a spus si Amalia, a zambit el foarte incantat.
Am spus asta ca sa-i faca placere dar asta era adevarul. Imi placea si sperma lui Sergiu dar a sotului meu era mai placuta la gust. Oricum dadusem de gustul spermei si ma gandeam ce proasta fusesem ca refuzasem atata vreme sa o fac, aveam insa tot timpul inainte sa recuperez ce am pierdut. L-am sarutat si l-am ajutat sa scape si de restul hainelor apoi l-am luat de mana mergand la baie.
Eram inca mirata de reactia lui. Se purtase asa de firesc de parca nu m-ar fi gasit in pat cu Sergiu. El a fost cel care a deschis discutia. Mi-am dat seama ca nu stia nimic. Amalia fusese cea care il indemnase sa accepte situatia si ca era normal sa o fac cu un alt barbat. Regretasera amandoi ca nu insistasera sa dea totul pe fata mai de mult si sa ma faca sa accept sa facem schimb de parteneri. Cel care amanase asta fusese Alecu care se asteptase sa refuz.
Pentru ca tot venise vremea spovedaniei, Alecu mi-a marturisit ca nu fusese numai Amalia cea cu care ma inselase ci mai fusesera si altele. Curios dar nu ma afectau de loc spusele lui. Stiam ca totul depinde doar de mine daca casnicia noastra se va destrama sau nu. Personal nici nu ma gandeam sa divortez mai ales acum cand Alecu avea alta optica in ceea ce ne privea. Il cunosteam destul de bine si am descoperit ca se gandea la acelasi lucru ca si mine, anume ca mariajul nostru se va intari, viata noastra sexuala va fi mai picanta si interesanta avand ca exemplu pe Sergiu si Amalia.
- Stiam ca vei lua o decizie inteleapta, ma sarutase el dupa ce acceptasem sa ne continuam casnicia.
- Ma bucur ca am ajuns in punctul asta. Am fost o proasta ca nu am facut pasul mai devreme, m-am pisicit eu.
- Pana la urma a iesit bine. Sergiu te dorea de mult. Aveam scrupule cand eram cu Amalia si m-am mirat ca ai rezista pana azi sa nu-i cedezi.
Dupa discutia asta care durase destul de mult, ma cuprinsese o pace si o stare de bine pe care doream sa o impartasesc si cu gazdele noastre. Am venit in sufragerie unde ceilalti urmareau un film. Porno bineinteles. Ne-au facut loc langa ei si in curand am fost captivata de actiunea filmului. Mai tarziu, ne asezasem la masa si discutam insufletiti asteptand-o pe Amalia care aducea la masa cateva platori comandate la telefon. Isi scoase capotelul scurt si ramase la fel ca noi goala. Luand un pahar de pe masa ceru putina liniste.
- Dragilor, sa ne bucuram asadar de triumful ratiunii asupra prejudecatilor.
Ne-am ridicat in picioare si am ciocnit cu fiecare. M-am sarutat cu Amalia apoi a urmat Sergiu cu o sarutare lunga in timp ce ma mangaia pe fund si in cele din urma Alecu m-a sarutat pe varful buzelor testandu-ma dar imediat am continuat cu un sarut pasional si m-am lipit de el fericita. I-am privit pe ceilalti care stateau unul langa altul zambindu-ne si inchinara in cinstea noastra.
- Alecule te felicit ca ai reusit sa o aduci in pat pe Amalia, e o femeie mofturoasa si exigenta, te considera un premiu.
Am sesizat ironia usoara dar sotul meu s-a umflat in piept mandru apoi Sergiu m-a tras langa el si a continuat.
- Alecule sa-ti traiasca nevasta, e frumoasa, delicata, mi-a spus ca te iubeste, intr-un cuvant e grozava si sa stii ca e nemaipomenita la pat, ii place enorm sa se futa. E si meritul tau cred. Stie cum sa te aduca din nou gata sa o satisfaci. Am reusit sa ne futem de 17 ori la rand.
Nu prea mi-a placut sa aud aceste remarci gandindu-ma ca va strica totul. Sotul meu stia cat de mult imi place sa fac sex dar cu el nu o facusem niciodata de mai mult de 9 ori. Credeam ca va fi gelos dar m-a luat din nou in brate si mi-a soptit la ureche.
- Daca n-ai fi fost asa distanta am fi avut momentele astea grozave mai devreme.
- Ai dreptate, am gresit amandoi de fapt, puteai sa insisti, mai ales ca tu sparsesei gheata cu Amalia.
Nu m-am putut abtine sa nu-l intep din nou. Imi convenea situatia asta in care nu stia ca eu fusesem prima si contam pe discretia celorlalti.
- Chiar te-ai futut de 17 ori la rand ?
- Cu pauze dragul meu, ce crezi ca sunt masina. De fapt de 19 ori daca punem la socoteala si pe cele cand ai venit tu. Ma cam ustura pasarica.
Ma dadeam mare si incercam sa vorbesc iar ca o inocenta dar vorbele imi sunau fals. Ma gandeam sa-i ofer un respiro pizdei mele muncite si ma miscam greu din cauza febrei musculare. A urmat insa o zi linistita, am stat in bratele lui Sergiu alintandu-ma. La un moment dat Alecu si Amalia se incalzisera destul de mult si cuibarita in poala lui Sergiu ii urmaream amandoi cum se regulau. O faceau cu atata pasiune incat mi-a trecut prin cap ca o face special pentru mine ca sa ma intarate. Ei bine a reusit, m-a facut sa uit de oboseala si in curand Sergiu m-a futut acolo langa sotul meu si Amalia.
Ma imboldea gandul si ezitasem de cateva ori sa-i propun sa o fac cu amandoi, deabia l-am oprit pe Sergiu care insista. Nu am vrut sa ma dau de gol, cine stie ce mai spuneam in toiul actiunii si era mai bine ca Alecu sa stie cat mai putin. Daca eu am avut atunci retineri, am avut un soc cand chiar Alecu mi-a propus asta peste cateva zile. Eram in nou in vizita la ei si am fost un pic derutati cand Amalia ne-a anuntat ca-i venise ciclul mai devreme. Venisem porniti amandoi pentru swing, pot spune ca ne pregatisem chiar, renuntand la partida de dimineata.
- Draga mea nu-ti ramane sa tii post ca mine sau sa te futi cu amandoi a spus Amalia cat se poate de firesc.
Sergiu ne pregatea ceva de baut si mi-a facut cu ochiul in spatele lui Alecu dar n-am fost in stare sa dau nici o replica. Sotul meu in schimb zambea cu gura pana la urechi si m-a luat in brate.
- Sa nu-mi spui ca n-ai avut niciodata fantezia asta sa te futi cu doi.
- Nu cred ca vrei asta, am spus simtind ca sunt strabatuta de un fior.
- Hai sa incercam macar odata.
Am facut pe nestiutoarea si Alecu nu s-a putut abtine vazandu-l pe Sergiu cum ma fute pe la spate si nu a trebuit sa i-o sug prea mult ca a erupt in gura mea. Il urmarea cu gura cascata pe Sergiu cum ma penetreaza si cum ma misc in intampinarea lui gemand de placere. L-am simtit ca e gata si el intr-un tarziu si din reflex m-am intors rapid si am asteptat cu gura deschisa sperma.
- Cand ma gandesc ca doar cu ceva timp in urma nici nu se gandea la asta, mai ca nu-mi recunosc sotia ma mangaie sotul meu ca pe un copil cuminte. Ti-a placut asa de mult ? Mai vrei ?
M-am lipit fata de pieptul lui ca sa nu ma vada cat de mult imi placuse asta. Nu atat sexul in sine ci faptul ca inghitisem sperma lui Sergiu in fata sotului meu si asta nu il deranjase ba chiar il excitase. Nu mai facusem asta pana acum, la intalnirea precedenta i-o luasem in gura lui Sergiu dar ma ferisem sa inghit si asteptasem acum putin stresata reactia lui Alecu.
Amalia ne facuse poze dar acum nu ma mai speria lucrul asta. Am venit de la baie si m-am lipit de Alecu care privea in aparat pozele facute de ea.
- Esti foarte fotogenica ma lauda el.
Se excitase din nou si revenea la cate o imagine care ii placea mai mult. Amalia i-a luat aparatul din mana indemnandu-l.
- Vad ca esti iar gata, hai sa va mai fac cateva poze.
Alecu a tabarat pe mine facandu-ma sa tip bucuroasa. Ca un adevarat regizor sau fotograf profesionist ne aranja in cate o pozitie tragand poza dupa poza. Sergiu se incalzise suficient si venise sa i-o sug. Am facut-o o vreme cu ochii inchisi plina de placerea produsa de penetrarile sotului meu si de taria catifelata care se freca de limba si buzele mele.
- Hai sa va aranjez altfel, am auzit-o pe Amalia.
L-a pus pe Alecu pe spate si m-a asezat deasupra lui. I-am cautat inebunita pula si m-am lasat in ea. Nu-mi placea sa ma intrerup cand ma futeam, fusesem aproape gata de orgasm. Imi placea sa schimb firesc pozitiile cu partenerul meu nu la "indicatii regizorale". Sergiu venise in fata mea sa i-o mai sug putin. Era deasupra lui Alecu care putea sa vada de aproape cum i-o sug si l-am simtit cum salta sub mine dandu-mi contre puternice. Am explodat in orgasmul amanat atata si m-am lasat peste pieptul sotului meu sa-mi savurez placerea.
Taria madularului ma facea sa tresar la fiecare miscare. O auzeam pe Amalia cum ii cere lui Sergiu sa stea altfel si am tresarit cand am inteles ce vrea. Venise in spatele meu si imi desfacuse bucile apoi am simtit degetul lui plin de crema cum imi patrunde in anus. "Oare avusese crema la indemana ? " m-am intrebat dar in clipa urmatoare capul pulii deja era intrat pe jumatate. Alecu se oprise iar eu asteptam sa fiu patrunsa. Era prima data cand faceam asa ceva. Amalia imi vorbise de dubla penetrare dar pe vremea aceea nici nu ma gande...



    Login