Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPOVESTEA CECILIEI Ep.6
Autor : unqnick - 2013-07-22
Citita de 10967 ori - Nota 7.83 (66 voturi)
Cap 6.

Credeam ca lucrurile o sa ramana asa multa vreme dar ceva tot trebuie sa se strice cand lucrurile merg bine. Plecasem pentru trei zile la Constanta la un curs de perfectionare dar bucuria unui mic concediu la mare s-a topit imediat. Vremea se stricase brusc, nici nu se punea problema de plaje sau sa intram in mare. Ne-am strans cativa in camera unei colege la barfa si ceva de baut.
Ma plictiseam si nu prea am dat atentie avansurilor unui tip din Brasov ce venise la acelasi curs. A inteles gresit ca as fi disponibila si a intrat peste mine in camera, a fost brutal, m-a aruncat pe pat si aproape ca reusise sa ma dezbrace dar a intrat colega mea de camera vazandu-ma cum ma lupt cu el. Asta a pus capac la toate si a doua zi eram in tren spre Bucuresti.
Eram nervoasa pentru ca imi uitasem in camera trusa de machiaj, telefonul si alte maruntisuri si uitasem sa-l sun pe Alecu. Speram sa mi le aduca colega la servici. Cand am ajuns aproape de blocul nostru am avut impresia ca o vad pe Amalia si am fost tentata sa o strig dar am renuntat. Intrand in casa am avut o surpriza neplacuta. Alecu era in baie si il auzeam cum fluiera foarte vesel sub dus.
In casa insa... pe langa deranjul pe care numai o intalnire amoroasa il produce, doua pahare de bautura, servetele mototolite, perne deranjate sau aruncate pe jos, persista mirosul inconfundabil al unor pardide de sex consumate mai devreme. Am intrat in dormitor si nu mai era nici un dubiu. Patul ravasit si mai ales cele cateva pete mici de pe cearceaf care nu mi-au scapat mi-au spus totul despre ce se intamplase acolo. Nervoasa, am zmuls si aruncat pe jos cearceaful pe care se tavalise o alta femeie si m-am intors in sufragerie.
Tocmai ce constatasem ca bunul si iubitorul meu sot ma inselase. Fierbeam de draci asteptand sa vad ce explicatie imi poate oferi. Chiar atunci cand ma mai intalneam cu Sergiu, nu se intamplase niciodata sa ii dau vre-un motiv ca nu vreau sa fac sex, sa motivez ca nu am chef. Aveam grije de casa si de el, il iubeam si pana in clipa aceea credeam ca si el ma iubeste la fel de mult. Nu meritam un astfel de tratament.
Imi era ciuda ca refuzasem sa fac pasul de atatea ori si sa accept schimbul cu Amalia. Acum primisem rasplata si trebuia sa aflu ca cine stie ce fata de la el de la servici ii sucise capul sau poate ca era vre-o relatie mai veche pe care eu nici macar n-o banuiam. Cand a iesit din baie m-a privit uimit si a deschis gura sa zica ceva dar se blocase.
- Am ajuns prea tarziu ? l-am intrebat intepata stapanindu-ma cu greu.
- Da,...adica nu.......Cici nu stiam ca o sa vi mai devreme, de ce n-ai fi telefonat ?
- Ca sa o pui pe dama sa faca curat mai intai ?
- Cici, iubita mea, as putea sa-ti explic.
- Nu trebuie sa-mi explici nimic. Ai fost aici cu o femeie, nu-i asa ? Asta e tot ce conteaza. Tu iti dai seama cum ma simt ?
A incercat sa ma ia in brate, dar l-am respins si nestiind cum sa procedez am inceput sa strang prin casa urmele amorului consumat. Facand asta, m-am mai linistit cumva, trebuia sa fiu sincera macar cu mine. Ma simteam chiar prost facand caz de un lucru pe care eu in relatia mea cu Sergiu il faceam de atata timp. Imi parea rau si de noi amandoi, de casnicia noastra care mersese asa de bine. Facusem pentru Alecu ce nu facusem pentru nici un barbat. Ii inghitisem sperma, il lasasem sa ma penetreze in fund, nu ma mai vazusem cu Sergiu si uite care era rasplata.
Inca odata ma straduiam sa gasesc un alt motiv ca sa fac pe ofensata dar nu aveam ce sa-i reprosez. Eram gata sa-i marturisesc totul despre mine si Sergiu. Mi-era cam frica sa nu reactioneze violent cu toate ca nu-l stiam asa. Stateam pe fotoliu ezitand cand m-am trezit cu el ca vine langa mine asezandu-se la picioarele mele cautandu-mi privirea.
- Cici sa sti ca te-am inselat.
- Ma crezi tampita ? Cred ca mi-am dat seama si singura ce ai facut, am spus dupa o scurta ezitare.
- E ceva ce trebuia sa am curajul sa iti spun mai de mult........este vorba de Amalia.
- CE !????? Amalia ?
- Da, ea a fost aici mai devreme.
Am revazut in minte silueta care se departa cand am ajuns acasa. Deci nu mi se paruse, fusese chiar ea Amalia, care ii facuse o vizita sotului meu. Pana la urma nu se lasase, toate gesturile lor care mi se parusera doar cochetarii si tachinari aveau alta semnificatie. Petrecerile noastre in pielea goala cand imi vene sa ma urc pe pereti aveau o finalitate pentru ei.
- De cand ?
- O sa-ti spun totul, dar te rog sa ramai calma ca acum. Totul a inceput cand am mers cu ei prima oara la Predeal.
- La Predeal ?
- Da. Am iesit atunci sa ne plimbam si din una in alta ne-am sarutat si a vrut sa ne futem acolo in padure.
Am respirat adanc ca sa ma stapanesc. Imi aminteam perfect acea zi. Atunci nici nu asteptasem sa dispara in padure ca eu deja ii sugeam penisul lui Sergiu. Eram prea zapacita atunci de dorinta carnala ca sa mai banuiesc ca ar putea si ei sa faca acelasi lucru. Acum intelesesem de ce insistase sa ne dezbracam, perversa vroia sa il simta gol langa ea poate ca sa-mi faca in necaz.
- Ati facut-o in padure ?
- Nu. Nu eram in largul meu, mi se parea ca mai trece cineva. A ras de mine si m-a tras dupa niste braduti si mi-a supt-o. Chiar vrei sa vorbesc despre asta ?
- Daca te simti in stare, da.
- N-am putut sa ma stapanesc, mi-a supt-o si a inghitit tot. Asta m-a dat gata,..... tu ai refuzat mereu.......
- Si ce-ati facut, ati continuat la Bucuresti ?
- Da. Amalia avea o garsoniera unde mergeam.
Cat de perspicace ma stiam eu, uite ca ma pacalisera. Nu-mi daduse nici un motiv sa il banui. Credeam ca imi fusese fidel intotdeauna. Ma simteam ca o proasta, si nu vroaiam sa accept asta.
- Ai continuat sa te vezi cu ea si dupa ce s-au racit relatiile dintre noi ? De fapt intreb degeaba doar a fost aici mai devreme. De ce ai adus-o acasa la noi ? Ca sa ma umilesti de tot. Daca va prindeam ?
- A fost pentru prima data, te rog sa ma crezi. Aseara a insistat sa ramana si peste noapte stiind ca esti mai multe zile la cursuri.
Am facut legatura imediat cu plecarile ei misterioase cand ma lasa singura cu Sergiu sau delegatiile cam dese ale lui Alecu. Nu puteam sa-i reprosez nimic, nu aflase despre mine si Sergiu iar Amalia isi tinuse cu adevarat promisiunea, nu suflase o vorba despre noi. Lucrul asta ma avantaja si trebuia sa fac totul ca sa nu afle. Ma gandeam daca ar fi un lucru inteligent sa aduc discutia spre ceea ce evitasem ca o proasta pana atunci sa facem pe bune schimb de parteneri. Era o situatie ca naiba ferindu-ne unii de altii.
- Daca iti promit ca nu ma mai vad cu ea, o sa ma ierti ?
- Alecule, nu mai sunt o pustoaica, o sa te vezi iar cu ea, daca nu acum, dupa o vreme tot o sa o faci. Lasa-ma sa ma gandesc ce va urma. Oricum nu-mi va trece asa usor. As vrea sa stiu daca as fi facut-o si eu cu Sergiu atunci ce ai fi spus sau daca as face-o acum ce ai spune ? dar sa fi cinstit.
- Cici tocmai pentru ca te iubesc am sa fiu cinstit. Daca as fi aflat atunci, m-ar fi deranjat si nu stiu cum as fi reactionat, probabil divortam sau acceptam situatia, nu stiu. Acum nu stiu ce sa spun, cred ca ai avea dreptul sa ma pedepsesti dar nu e genul tau. Cred ca as suporta cu greu asta si totul depinde de tine.
- Am sa mai gandesc la asta.
Am profitat de faptul ca a plecat sa cumpere niste prajituri care imi placeau mie si am sunat-o pe Amalia. I-am spus tot ce stiam de la el. Nu mai eram nervoasa. Eram ingrijorata doar ca secretul meu va iesi la iveala dar mi-a promis ca nici ea nici Sergiu nu vor sufla o vorba asa cum facusera pana acum. I-am mai spus ca mai mult ca sigur Alecu o va suna si va trebui sa ma lase pe mine sa rezolv cumva situatia.
In noaptea aceea am dormit separat chiar daca s-a tot foit pe langa mine, jurandu-se, promitandu-mi libertate deplina si alte vorbe spuse la ananghie. Era clar ca nu vroia sa ma piarda si nici eu nu doream asta dar aveam putina rautate ca sa-l mai fierb putin. A doua zi era sambata si m-am imbracat de oras apoi am plecat fara sa-i spun nimic lasandu-l buimac. Inca din lift l-am sunat pe Sergiu.
- Cici, draga mea, imi pare bine sa te aud. Mi-a fost dor de tine papuse, sincer ti-am simtit lipsa te rog sa ma creezi.
- Ti-a spus Amalia ? i-am taiat-o eu chiar daca inima incepuse sa-mi bata auzindu-i vocea pentru ca si mie imi lipsise.
- Da. Mi-a spus ca ai vorbit cu ea. A sunat-o si Alecu. Era foarte speriat saracu sa nu cumva sa aflu si eu toata istoria.
- Vrei sa spui ca el credea ca tu nu stiai de ei doi ? am intrebat neincrezatoare.
- Habar n-avea. Asta a fost o hachita de-a Amaliei, o amuza chestia asta sa ramana secreta si nu m-am impotrivit.
Deabia acum am realizat eu in ce incurcatura fusesem ca intr-o telenovela proasta.
- Sergiu, vrei sa spui ca tu stiai de ei doi ?.
- Da scumpa mea. Sti ceva, nu vrei sa vii incoace, sa nu mai vorbim la telefon ?
- Ultima data ai cerut prea mult de la mine, nu stiu daca ar trebui.
Am spus asta dar deja ma urcasem in autobuzul care ma ducea la ei. Aveam de gand sa-l las acum sa-mi faca ce vrea. Am sunat la use si mi-a deschis el. Era in doar in boxerii cu care dormea si i-am sarit de gat. Ne-am sarutat lung si si-a plimbat mainile pe tot corpul meu inebunindu-ma.
- Iti pare bine ca am venit ? l-am intrebat si i-am mangaiat sexul.
- O sa vezi in curand.
Aparuse si Amalia care a intins bratele spre mine si dupa o scurta ezitare ne-am sarutat ca niste vechi prietene. Nu-i purtam pica, ii placuse un barbat si se culcase cu el. Era o curvistina, o stiam prea bine. Apreciam insa discretia ei care imi salva casnicia. Nu m-am putut abtine sa nu o intep vazandu-i zambetul larg cu care ma intampinase.
- Daca te prindeam cu el, nu stiu ce as fi facut.
- Nu fi ridicola, am fi continuat in trei, sa sti ca m-am gandit la asta de multe ori.
- Fetelor cu ce sa va servesc l-am auzit pe Sergiu care disparuse dupa baruletul pe care il montasera intr-un colt al livingului.
- Mie ceva tare, spuse Amalia. Tu la fel ? ma intreba amabila.
- Da, ceva tare....o pula daca se poate, am spus.
Au izbucnit amandoi in ras facandu-ma si pe mine sa rad.
- Draga mea, nu te mai recunosc, sti ce sfioasa erai cand te-am cunoscut ? Acum te-ai dat pe brazda scumpo.
- Sti al cui e meritul ? o intreba Sergiu venind cu paharele pe o tava. Andi a fost profesorul ei. Nu stiu cum a reusit, dupa ce a stat cu ea 3-4 ore vorbea ca tine.
- Andi ? Chiar Cici, n-am inteles de ce ai plecat atunci ?, ma chestiona Amalia.
- Nu mai vreau sa discut despre asta. Ce a fost a fost. M-am speriat ca o proasta.
Am vrut sa depasesc momentul si am ciocnit paharul cu Amalia apoi am asteptat sa ciocneasca si Sergiu cu mine. Imi zambea asa de cald si nu m-am mai putut stapani, m-am lipit de el si l-am imbratisat apoi ne-am sarutat cu patima. Amalia ne-a luat paharele ca sa nu le varsam.
Mainile lui se plimbau pe corpul meu cautand forme cunoscute, pipaindu-mi pielea si strangandu-ma langa el. Imi ridicase rochia strangandu-mi fesele tari de care eram asa de mandra. Am simtit si mainile ei cum trag usor de rochia mea si m-am desprins pentru o clipa de Sergiu ajutandu-o sa-mi scoata rochia peste cap. Sanii mei goi s-au strivit din nou de pieptul lui Sergiu si am dus mana spre boxeri sai si am suspinat excitata.
Amalia a continuat sa ma dezechipeze tragandu-mi jos chiloteii care erau deja umeziti. Amalia ajunsese pe vine in spatele meu. cuprinzandu-ma cu bratele tragand de boxeri lui Sergiu si am simtit madularul lui cum ma atinge semierect pe pantec dar am tresarit speriata cand am simtit buzele ei cum ma saruta pe fiecare buca.
- Nu te speria draga mea, dar arati superb, nu m-am putut abtine. Ii inteleg pe barbatii care nu se gandesc decat cum sa ti-o traga. Haideti in dormitor porumbeilor ca aveti treaba. Cred ca e mai bine sa va las singuri, sa va simtiti bine.
Nu am spus nimic, Sergiu ma ridicase in brate si plecase deja cu mine spre dormitorul pe care-l parasisem cu cateva luni in urma atat de agitata. Am privit peste umarul lui si am vazut-o facandu-mi semnul acela obscen mimand penetrarea si trimitandu-mi un pupic din varful buzelor. Am ras facandu-i acelasi semn si Sergiu m-a privit nedumerit.
- Amalia ne-a urat spor la futut, l-am lamurit eu.
S-a intins langa mine dupa ce s-a asezat pe pat si ma mangaia admirandu-mi corpul. Am inceput sa ne sarutam din nou, imi lipsisera preludiile cu el. Nu spun ca Alecu nu era la fel de grijuliu cu asta dar Sergiu avea ceva al lui special. Am scancit cand mi-a strans mai tare un san. Sfarcurile mi se intarisera si imi trimeteau fiori prin trup ca niste descarcari electrice. Cand mana lui a coborat intre picioare, totul s-a concentrat in sexul meu.
Dupa cum cobora cu sarutarile pe sani, pe pantec, desfacandu-mi picioarele, stiam ce urmeaza dar doream sa i-o iau eu mai intai in gura. Tot drumul pana la ei numai la asta ma gandisem si la surpriza pe care aveam sa i-o fac lasandu-l sa termine in gura mea. Cred ca pe fata mea se citea ceva pentru ca doi tipi nu ma scapasera din ochi si incercasera sa ma agate dar scapasem repede de ei. Limba lui Sergiu lasase o dara umeda de la buric la pubis si declansase in mine o furtuna de excitare.
- Asteapta, te rog....vreau eu mai intai.....te rooog, i-am spus cand a ajuns cu sarutarile pe pubisul meu. Ii simteam rasuflarea fierbinte si imi inchipuiam cum narile lui imi aspira aroma.
Era prea dornic sa ma guste, la fel ca mine si s-a hotarat imediat. S-a lungit pe spate cu pula erecta ajutandu-ma sa-l incalec invers. I-am apucat pula cu amandoua mainile si am sarutat-o in varf apoi am scos vrful limbii si i-am lins capul care devenise cleios deja. Facusem asta de atatea ori dar acum vroiam sa-i arat ca ma perfectionasem. M-a tras mai in spate si am scos un strigat mis cand oi-am simtit limba cum trece apasat peste despicatura mea de la bubisul cu carlionti moi pana la anus. Ma spalasem si pregatisem indelung acasa dar cele cateva clipe in care pusese mana pe mine si ne sarutasem ma umezisera din belsug si asta nu l-a deranjat deloc.
- Ooooohhhhh.....daaaaa......daaaaa....gemeam excitata de limba lui care imi provocase atatea orgasme in trecut.
Am continuat sa i-o ling de jos in sus pana cand deschizand larg gura i-am inghitit-o cum nu mai o facusem inca niciodata. Cele cateva luni ce trecusera, facand practica cu sotul meu isi aratau acum efectele. M-a strans puternic de buci, semn ca apreciaza asta, cand a ajuns cu capul pulii in fundul gatului apoi m-am retras incet sugand si scotind-o printre buzele stranse ca un inel catifelat mulat pe grosimea pulii. Reveneam acum coborand buzele pe tija lui inghitind-o.
De obicei ajungeam intr-un 69 dupa mai multe numere dar acum incepusem cu sfarsitul si senzatia pulii lui vibrande din gura mea ma facea sa anticipez placerea pe care mi-o va provoca cand va ajunge sa ma penetreze si sa ma zvarcolesc ca sa maresc placerea. Ne potrivisem intotdeauna facand sex si acum il simteam sub degetele si buzele mele cum ii creste starea de excitare si spre deosebire de alte dati nu se mai controla. Simteam asta dupa felul cum incepuse sa-mi suga labiile, lindicul si sa-si ingroape fata intre bucile mele apasandu-ma de gura lui.
Ma bucuram ca reuseam sa-l aduc asa de repede spre finis. Am inceput sa il frec mai repede cu degetele tinand buzele tuguiate in juruil capului pulii asteptand momentul eruptiei. S-a oprit din lins si supt si l-am auzit rasufland zgomotos si eliberandu-ma ca sa pot sa descalec de pe el, apoi mi-a spus.
- Cici, sciump-o nu ma mai pot abtine, am sa termin, aaahhh opreste-te.
- Nu,....... vreau sa termini asa, am spus scotand-o o clipa din gura.
Sub degete simteam deja cum vibreaza si am simtit coaiele cum se strang si sperma a izbucnit intr-un jet gros laptos si lipicios. Nu m-am grabit sa inghit, asteptasem sa il compar cu Alecu si am fost incantata. Mi s-a parut un pic mai aromata fata de sperma sotului meu care era parca mai dulceaga. Strangandu-l de radacina pulii i-am plimbat sperma prin gura apoi am inghitit si am dat drumul altei portii frecand pula si storcand-o de restul de sperma.
Am continuat sa i-o sug si Sergiu a reluat si mai patimas linsul aducvandu-ma in curand la extaz. Cand am explodat m-am apasat puternic de fata lui cutremurandu-ma si strangandu-l cu picioarele. Am ramas asa putin linistindu-ma apoi m-am rasucit si tarat cu greutate sa ajung langa el sa-l sarut. A facut-o fara sa ezite si mi-am simtit sucurile pe buzele si fata lui. Nu stiu daca si-a simtit la randul lui sperma care imi rampasese in gura dar intrasem din nou in frenezia unui nou inceput.
- M-ai dat gata, Cici ai fost formidabila, Cici scumpa mea, frumoasa mea, esti perfecta, esti minunata.
Imi spunea astea printre sarutari si imi dadeam seama ce mult aprecia ce facusem.
- Deabia asteptam sa-ti arat ce stiu sa fac, m-am frecat eu de el. Am fost o proasta, aveam un fix aiurea, nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult. Atunci am fost luata pe nepregatite.
Am ajuns deasupra lui si m-a adus cu pizda care il dorise atata in dreptul pulii ce nu avea de gand sa se culce. Am ajutat-o cu mana si m-a penetrat imediat. Strangeam din muschi ca sa para si mai stramta dar aluneca foarte usor inauntru si mi-am dat frau liber. Nu putusem sa uit partidele mele cu el si de multe ori fututa de sotul meu ma dezlantuiam inchipuindu-mi ca e Sergiu si strangeam din dinti ca sa nu-i rostesc numele. Alecu era incantat de fiecare data fara sa stie care e de fapt cauza freneziei mele sexuale.
Acum ma des...



    Login