Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPOVESTEA CECILIEI Ep.5
Autor : unqnick - 2013-07-20
Citita de 26935 ori - Nota 7.83 (59 voturi)
5
Nu a revenit decat mai tarziu cand Andi se pregatea sa incepem al treilea numar. Inceputul fusese teribil, isi plimbase capul penisului acela imens pe la buzele pasaricii mele despartindu-le putin si facandu-le sa plescaie. Eram cumplit de uda si excitata am intimns mana sa o ating din nou si m-am temut pentru o clipa ca o sa ma rupa.
- Lasa-ma pe mine, crezi ca nu pot s-o bag singur ?,
- Sa fi delicat te rog, i-am cerut lasandu-ma la loc pe spate.
Simtem cum penisul se turteste la intrarea in pasarica mea dar nu reuseam sa ma relaxez si in clipa urmatoare s-a impins brutal in mine si am simtit ca m-a despicat. Am apucat sa tip dar mi-a pus mana la gura si mi-a inabusit urletele. Durerea nu era asa cum ma asteptasem ci sperietura fusese cumplita. Simtisem cum pasarica mea fusese largita la maxim asa cum nu fusese niciodata. Imi inchipuiam doar cum arata intinsa si mulata pe grosimea lui.
- Nu fi proasta, ca nu patesti nimic. Uite ca a intrat. In curand o sa vrei sa nu o mai scot.
Ma speriasem degeaba, nu patisem nimic, nu simteam inca placere doar o jena pe care mi-am impus sa o ignor. A inceput sa se miste retragandu-se din mine si impingandu-se la loc. Acceptam impacata miscarile madularului care se insinua tot mai adanc in mine. Gemeam puternic la fiecare impingere dar o faceam mai mult de teama. In curand am simtit si placerea, era ceva nou. O simteam adanc in mine si fiecare particica din tunelul de muschi al pasaricii se mulase pe penisul lui.
Cand se retragea din mine parca ma intorcea pe dos iar cand intra, si intra acum aproape toata ma atingea in fundul vaginului. Gemeam aproape incontinu, era un festival al simturilor, imi ciupea sanii in timp ce ma lasa si pe mine sa ma imping in el. Vibram de placere, intradevar si marimrea conteaza si in curand o primisem pe toata in mine, simtindu-i testicolele cum se izbesc de bucile mele.
- Aaaahhhh.....daaaa....ce bine eeeeeeee.....aaahhhh......au, au.....daaaa......
Din cand in cand ma atingea prea tare dar placerea nu disparea. Baiguiam inebunita.
- Asa .....daaaa....fute-ma.....fute-ma.....aaaaahhhhh ce pula ai........daaaaaaaa.......
Cred ca gemetele si strigatele mele aveau un efect puternic asupra lui pentru ca nu ma mai menaja si eram fututa cu putere. Fara sa iasa din mine ma lasa sa ma rasucesc simtindu-i pula cum ajunge in toate colturile pantecului meu cum nu o mai facuse inca nimeni.
Fusese incredibil, neasteptat de bine, ma descurcasem nesperat de bine cu grosimea lui, ma obisnuisem repede si incepuse sa-mi placa felul brutal in care ma patrundea. Preferasem sa o faca pe la spate, il primeam mai bine in mine si il simteam adanc si gros pana la fund. Ma speriasem cand ma plesnise peste fese, dar in curand avea sa imi placa.
- Sa nu termini.......aaahhhhh....fute-ma mult......au...daaaaaa.....daaaaaa.....
Ii ceream inebunita sa nu se opreasca sa ma penetreze asa la nesfarsit. Dupa o eternitate, intr-un sfirsit in care biiguiam inebunita de al nu stiu al catelea orgasm am simtit caldura spermei lui care imi stropea fundul vaginului........ Venise dupa mine in baie si acolo, dupa ce ma spalase, nu m-am putut abtine sa nu i-o sug, I se sculase de cand ma spala, se facuse iar mare si dura trezind in mine senzatiile de mai devreme cand eram penetrata de acel drug de carne. Alunecam si ma izbeam de faianta asa ca ii cerusem sa ne intoarcem in dormitor.
Mi-am dat seama ca e mai rezistent ca Sergiu si a doua oara cred ca a durat o ora scimband tot felul de pozitii. Insistase mult sa i-o iau la sfarsit in gura, sa ejaculeze acolo dar m-am ferit si am primit alte portii de sperma doar in pantec. Ma bucuram de cat de norocoasa puteam sa fiu sa am parte de un astfel de mascul. Ii ignorasem la inceput vulgaritatile si am inceput sa-i raspund la fel. Eram ridicola daca faceam pe doamna, acceptasem ma futa nu sa cantam la pian.
Venisem iar de la baie si ma jucam cu penisul moale, impresionant chiar asa semierect si il intaratam sa avem o continuare. La inceput fusesem iritata ca Sergiu ma parasise, ca ma daduse altui barbat. Dupa nici un sfert de ora eram in extaz si pentru asta trebuia sa-i multumesc. Stateam in patru labe intre picioarele lui Andi si ma jucam cu madularul lui cand a intrat in dormitor si Sergiu.
- Unde ai fost atata timp batrane ?
- Am dat niste telefoane si am fost cu masina la spalatorie. Cum e Cici te-ai descurcat cu King Kong ?
Am ras cu totii si am dat din fund cand m-a mangaiat la pasarica.
- Poti sa i-o tragi pe la spate si eu ii dau ei muie l-a indemnat Andi.
- Mai bine haideti in living sa nu stricam patul.
- Da. Mai bine, vreau sa iau muie de la amandoi, am spus amintindu-mi de prestatia lui Lili de acum cateva ore.
In prezenta lui Andi incepusem sa vorbesc ca o tarfa, ma excita chiar si asta, vazusem ca ii place sa vorbesc asa. Sergiu m-a privit putin mirat dar n-a spus nimic, doar a zambit si i-a facut complice cu ochiul lui Andi. Era o zi plina asa cun nu sperasem si ma pregateam de o felatie cum nu mai facusem pana acum. Am lins si am supt madularele care s-au intarit rapid si asteptam ca sa preia ei initiativa.
- Pe bune, spui ca nici de la tine nu inghite sperma ?
- E incapatanata dar o s-o dau eu pe brazda, a spus moale Sergiu ghidandu-ma cu mana lasata pe capul meu.
- Nu inghit sperma si nici nu ma fut in cur, am spus hotarata scotand-o din gura.
- Uite la ea ce tafnoasa este. Hai papuse sa trecem la nivelul doi !
M-au asezat in genunchi la capatul canapelei si Andi a venit in dreptul meu asteptand sa i-o iau in gura. L-am asteptat pe Sergiu sa se aseze in spatele meu si sa isi potriveasca madularul. A reusit sa patrunda cu greu in pasarica mea care chiar daca era plina de zeama, era inca prea stransa, eram emotionata pentru prima mea dubla ce va urma. Am desfacut mai larg picioarele si dupa cateva miscari pasarica s-a mai relaxat si asa am inceput prima mea partida cu doi barbati. Din cand in cand ma opream din supt masturbandu-l doar pe Andi si ma prosteam vorbind porcos indemnandu-i pe amandoi.
- Fute-ma mai tare Sergiu, vreau sa-ti simt pula pana in gat. Arata-mi ce poate pula ta.
- Ai prin glas, erai mai pudica a replicat Sergiu incepand sa ma izbeasca mai tare.
- Asa...daaaa.....fute-ma asa.....aaahhhh ce bine eeeeee.....
- Mai taci odata si suge pula, m-a dojenit Andi
Era nervos ca nu i-o mai sugeam si m-a luat de cap impingandu-si capul pulii printre buzele mele. M-am inecat simtind capul pulii ca a ajuns in fundul gatului si am reusit sa scap. Am tusit recapatandu-mi suflul
- Nebunule, era sa ma sufoci, nu-mi place asa. Ai pula prea groasa. Ma dor falcile.
- Respira pe nas, cine te-a invatat sa sugi pula nu ti-a spus ce sa faci ? E cam papagal barbatul tau nu crezi ?
- Nu te lua de el, te rog am spus ca sa-l imbunez.
Am vazut ca e mult mai bine daca respir pe nas, puteam sa o iau mai mult in gura. O inghiteam cat puteam de mult apoi imi retrageam capul cu buzele stranse sugand-o puternic pana cand scapa afara cu un plescait.
- Ma credeai vre-o proasta, ca nu stiu sa sug o pula ? am reusit sa spun printre gafaiturile provocate de penetrarile lui Sergiu.
Ma simteam grozav, era ceea ce nu mai facusem pana atunci si cautam sa ma bucur de fiecare centimetru de pula care imi intra in pizda si in gura. Ma simteam bine vorbind vulgar dar incepusem sa si gandesc la fel. Imi dadea o stare de libertate, de siguranta. Ma simteam ca o curva dar asta nu ma deranja deloc si acum ii dadeam dreptate lui Amalia care spunea ca o femeie cand se fute trebuie sa fie cat mai curva, asa isi stimuleaza mai bine partenerul si o face si pentru placerea ei. Gemeam cu gura plina dar nu am scos pula afara atunci cand m-a ravasit un orgasm puternic. Sergiu se oprise si el infipt pana la capat asteptand sa nu mai tremur.
- Ia zi Sergiule schimbam ? Panarama asta e pusa serios pe futut, lasa-ma sa i-o trag si eu ca mi-a supt-o destul.
Au trecut inca cateva ore in care Sergiu dupa ce a ejaculat in sfarsit, ca o gazda buna l-a lasat mai mult pe Andi sa ma futa. Am crezut ca se suparase pentru ca refuzasem cu incapatanare sa-mi termine in gura. Simtisem gustul spermei sotului meu, i-o supsesem odata dupa ce ejaculase si crezand ca o spalase bine i-am supt-o vazand-o inca sculata. Am scuipat scarbita dar am facut asta din reflex. Nu era ceva care sa-mi faca greata, poate doar consistenta era ceva neobisbuit, ca un albus crud de ou dar gustul nu-mi spusese nimic. Consecventa il refuzasem de multe ori iar acum ma tineam tare pe pozitie in fata celor doi.
Andi era intradevar un taur. Ma dusese din nou in dormitor si de data asta ma futuse crunt. Ma facuse pachet si ii simtisem pula adanc izbindu-ma in pantec. Ma jenase un pic dar ma obisnuisem apoi, nu crezusem ca il pot primi in mine fara sa ma doara. Cand a terminat, venise deasupra mea sa-i ling sperma de pe capul pulii dar m-am opus din nou. I-am frecat-o putin ca sa i-o curat de sperma, ii simteam mirosul incitant si cred ca daca insista atuci reusea sa-si faca damblaua.
Eram inca facuta pachet tinuta larg desfacuta de mainile lui si am simtit cum iese din mine sperma, scurgandu-se spre anus. Am dus mana acolo si am tipat speriata, pizda nu mi se inchisese complet, ramasese cumva cascata, oricum nu asa de mult ca si grosimea pulii dar oricum asta m-a speriat.
- Stai, da-mi voie sa merg sa ma spal.
- Nu e nevoie, mai vreau sa te fut, mi-a spus el.
In momentul acela Andi s-a lasat mai jos si-a plimbat capul pulii prin sperma ce se scurgea din pizda si a plonjat din nou in mine. Nu credeam ca va putea sa ma futa, fara pauza. Ma inselam, era la fel de tare si a inceput sa ma pistoneze facandu-ma sa tip de placere. Plescaiala pulii era asa de incitanta incat nu a durat mult si am juisat la randul meu. M-a intors in patru labe pentru ca deja era o balta sub mine si a continuat sa ma futa.
Pierdusem deja sirul dar numai la asta nu-mi statea gandul. Cred totusi ca batusem recordul personal de sex aproape non stop. Dupa ce reveneam de la baie ma punea sa i-o sug pana se intarea din nou si asta insemna sa o luam de la capat. Mai incercase inca odata sa mi-o bage in gura dupa ce se descarcase in mine dar l-am averizat.
- Daca mai faci asta odata, ma imbrac si plec.
- Ei ce sa-ti spun, parca te-as otravi. Nu fi proasta, toate femeile fac asta.
- Ei uite ca eu nu vreau. Ai unde sa te descarci.
- Bravo ! Umblam la popou putin ?
- S-o crezi tu. Ti-am spus ca nu ma fut in cur.
Imi venise iar cheful sa o fac cu amandoi. De fapt tot timpul cat ma futusem cu Andi nu-mi zbura gandul decat la asta, dar Sergiu nu mai venise in dormitor. Probabil ca i-am transmis asta telepatic, pentru ca a aparut langa noi.
- Nu mi-ai povestit niciodata despre futacioasa asta, il aborda Andi.
- Pai cand sa-ti fi povestit ? Cand eram la Paris eram cu Lili iar tu nu te mai saturai de Amalia.
- Eu daca eram in locul tau numai de ea vorbeam. Nu te superi, am futut la ea de am crezut ca ma roaga sa ma opresc dar uite-te la ea cum zbarnaie.
Trecand peste felul lui bolovanos de exprimare, am luat-o ca pe o lauda. L-am privit atent pe Sergiu sa vad pe fata lui vre-un semn despre ce gandeste despre mine dar in afara de un zambet larg nu vedeam altceva. M-am ridicat dintre picioarele lui Andi si l-am tras pe Sergiu langa mine. S-a aplecat si m-a sarutat si asta m-a umplut de bucurie, nu era suparat pe mine. Nu vad ce ce ar fi fost, doar el era cel care ma daduse taurului de Andi.
- Cu mine nu vrei sa stai deloc ? i-am spus la ureche sarutandu-i un lob. Mai vreau sa o facem in trei, mi-a placut asa de mult.
- Hai simergem dincolo, mi-a propus imediat.
- Lasa mai ca nu-ti rupem patul, asta tine si sase persoane, s-a opus Andi. Ia treci tu pizdoaso si suge pula sa se faca tare iar tu Sergiule poti sa i-o tragi cum ii place ei pe la spate .
M-am aplecat sa iau in gura lui Andi pula fierbinte si rosie de atata futut. L-am simtit pe Sergiu in spatele meu cum imi desface bucile apoi respiratia lui mangaindu-mi pasarica. Nu speram ca va face asta dupa ce ma futusem cu celalalt o dupaamiaza intreaga si am mormait recunoscatoare cand a trecut cu limba peste despicatura mea. Ma spalasem bine de fiecare data de sperma cleioasa cu care ma umplea Andi si pentru o clipa m-am temut sa nu fi ramas ceva dar ce mai conta acum. Pozitia lui Sergiu nu era dintre cele mai bune asa ca m-am asezat astfel ca sa-mi ridic cat mai sus fundul si a aprobat asta sarutandu-mi bucile.
Ii placea la fel de mult ca si mie sa-mi dea limbi si nu il deranja faptul ca ceva mai devreme acolo fusese o pula straina. Asta ii producea intotdeauna o reactie rapida si am stiut ca e gata sa ma penetreze. A facut-o cu usurinta, pizda mea era obisnuita deja cu grosimea anormala a lui Andi si l-am primit adanc in mine. Miscarile mele rapide de cap dealungul madularului ce-l aveam in gura ii provocau multa placere lui Andi care rasufla greu si tragand cu ochiul am vazut cum imi priveste prestatia.
Eram din nou inebunita de placere, si nu a trebuit sa le spun ca vreau sa faca schimb sa ii simt in mine cand pe unul cand pe altul si m-au pasat de la unul la altul de cateva ori. Obiceiul lui Sergiu de a-mi dezmierda anusul si de a ma penetra usor cu degetul facuse sa mi se relaxeze sflincterul si asta l-a intaratat pe Andi. A trecut cu capul pulii peste gaurica intredeschisa apasand usor
- Nu, nu acolo, am tipat eu speriata.
Era asa de intaratat si stiam ca nu voi putea sa ma apar in pozitia in care eram. A renuntat si m-a patruns printre labiile umflate si am rasuflat usurata.Gemeam incantata de placerea oferita de penetrarile lui puternice si de senzatia deosebita a pulii trepidanda a lui Sergiu pe care reuseam acum sa o inghit cu mult mai mult. Peste cateva clipe l-am simtit ca iese si se freaca din nou printre bucile mele si apasa iar capul pulii de anus. M-am lasat intr-o parte scapand de amenintare dar tremuram inca excitata, ma intrerupsesem brutal chiar cand orgasmul era gata sa se declanseze.
- Nu te potolesti deloc, i-am reprosat. O sa ma fut in cur atunci cand o sa cred ca sunt pregatita dar in nici un caz cu o maciuca ca a ta. Puteai sa o faci cu degetul, asa imi place si mie.
Am inceput sa i-o sug si m-a apucat de cap impingandu-se ad-nc in gura mea. Ma dureau falcile si respiram pe nas sa nu ma inec. I-a trecut repede furia si am continuat sa ii fac felatie. M-am gandit pentru o clipa ca va incerca sa ejaculeze in gura dar asta era mai usor de prevenit. Mi-era necaz ca se inversunase atat. Totul fusese minunat pana atunci, de ce trebuia sa stricam totul. Penetrarile lui Sergiu facusera sa-mi revina starea placuta de excitare. Salivase pe gaura anusului si acum degetul lui ma penetra placut. Am incercat sa ma concentrez pe madularul lui Andi pe care-l simteam gata sa explodeze si nu i-am dat importanta lui sergiu care na apasa usor cu capul pulii in orificiul intredeschis de excitare.
- Sergiu te rog, sa nu incerci.
- Stai cuminte, nu-ti fac nimic
Continuand sa ii tin capul pulii intre buze, il lasam pe Andi sa si-o frece cand am simtit ca anusul imi este invadat de capul pulii ce ma tachinase pana atunci.
- Nu...NUUUU, am strigat speriata dar pula acestuia a mai inaintat cativa centimetri
Ma crispasem, ma durea si incercam sa scap de madularul invadator cand am simtit cum pe fata, in gura aterizeaza stropii fierbinti de sperma din pula luii Andi. M-am zbatut si am scapat de amandoi si am fugit impiedicandu-ma la baie. Imaginea din oglinda m-a facut sa plang in hohote. Eram plina de sperma si am incercat cu scarba sa ma spal. Sub dus, incercam cu degetul sa vad urmarile penetrarii mele anale. Senzatia de corp strain persista dar cel mai mult eram afectata psihic.
Fusesem unilita. Stiam ca asta faceau atatea femei, dar trecusera peste vointa mea si ma simteam batjocorita. Gandul mi-a fugit la sotul meu, la ce va urma dupa ce va afla prin ce trecusem si m-am cutremurat. Alecu nu va trebui sa afle asta niciodata. Deabia acum mi-am dat seama ca exagerasem ca o proasta si cat de inflamate erau buzele pizdei. Am iesit din baie sa-mi caut hainele si m-am oprit nehotarata gasindu-i in sufragerie.
- Ce s-a intamplat papuse ? te-ai speriat ca o proasta, m-a intampinat Andi.
- Draga mea, sa nu-mi spui ca te-ai suparat, mi-a spus Sergiu venind spre mine.
- Te rog, sa nu ma atingi, nu vreau sa te mai vad niciodata, am crezut alceva despre tine. Sa nu ma mai cauti si sa uiti de mine.
Cu lacrimile curgandu-mi pe obraji, mi-am recuperat rochia tragand-o pe mine fara sa-mi mai pun chilotii si mi-am cautat pantofii. Sergiu arata cu adevarat dezolat si mi-a intins poseta care cazuse dupa un fotoliu apoi a venit dupa mine spre use. M-am intors brusc aproape izbindu-ma de el.
- Daca ai putina onoare, am sa te rog sa te abtii, sa nu afle sotul meu ce s-a intamplat si nici ce a fost intre noi. Vreau sa-mi pastrez casnicia.
- Cum vrei Cici, a spus el conciliant. Cred ca te pripesti, n-am vrut sa-ti fac rau, mai bine ai ramane sa te linistesti si o sa vezi ca ai interpretat gresit totul.
- Acelasi lucru e valabil si pentru Amalia si ar trebui sa o convingi, am spus fara sa iau in seama ce spune. Oricum am sa o sun cand ajung acasa. Pacat de tot ce a fost frumos intre noi, ai stricat totul.
Am zmucit usa si am luat-o la goana pe scari in jos. Odata ajunsa acasa m-am simtit si mai groaznic. Nu puteam...



    Login