Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPOVESTEA CECILIEI Ep.3
Autor : unqnick - 2013-07-18
Citita de 11832 ori - Nota 7.92 (63 voturi)
Cap 3
Luni dimineata muream de nerabdare sa ajung la Sergiu dar am asteptat pana marti cand i-am expediat pe oameni cu materialele si am tinut-o glont spre locuinta lor dar, a urmat o dezamagire crunta. Am sunat la interfon, apoi am intrat cand iesea cineva si am sunat o multime la usa lor. Telefoanele lor ma anuntau cu robotul ca nu pot fi apelati. Imi venea sa plang de necaz, si deabia miercuri pe dupaamiaza am tipat de bucurie cand am vazut cine suna.
- Unde ai fost ? De ce n-ai raspuns. Am sunat o multime.
- Am vazut, am vazut, l-am auzit cum rade. Suntem la Balcic, am adormit tarziu si n-am mai luat telefoanele cu noi, erau si descarcate.
- Balcic ?
- In Bulgaria dulceta mica. Am uita sa va spunem. Tragem din cand in cand o fuga aici.
- Da ? am ingaimat dezamagita.
- O sa-l sun pe Alecu, o sa dau miste telefoane sa aranjez sa mergem la pescuit pe balta unui cunoscut, sambata sau duminica viitoare depinde cand venim.
- Dar tu nu pescuiesti.
- Pescuieste el, iar noi facem plaje, gratar si ne futem daca avem unde. Iti place sa te futi pe iarba ?
- Oh nebunule, mi-e dor de tine, nu poti veni mai devreme ?
Asteptasem nerabdatoare week-end-ul dar daca e ceva care sa mearga prost atunci va merge cu siguranta. Duminica eram pe un domeniu privat, nu pe o balta. Nu era nimeni care sa ne deranjeze. Alecu isi aranjase lansetele si dupa prima trasatura nu l-am mai putut zmulge de acolo. Amalia se dezbracase de sutien dar imediat a scapat si de chiloti urmata de Sergiu. Doar eu ma framantam si muream de ciuda. Cu o zi in urma imi venise ciclul si stateam fara sutien dar cu bermudele pe mine privindu-i pe ceilalti facand plaje langa un palc de boscheti. Sergiu ne-a rugat sa-l dam cu crema si nu m-am putuit abtine sa nu-l ung si masez numai pe penisul care i se sculase falos si dur.
- Gata draga, e prea multa crema, o sa-ti fie greata cand o sa-i sugi pula, a ras Amalia.
Nu stiam ce sa fac, eram tentata sa ma aplec si sa o iau in gura dar Alecu putea in orice clipa sa urce malul sa ne vada. Eram un pachet de nervi si Amalia ma zgandarea.
- Ce sa-ti fac draga daca tocmai acum ti-a venit ciclul, puteai sa spui si amanam pe alta data. Hai ca te las aici si ma duc la Alecu sa vad ce face si sa-l dau si pe el cu crema. Tu-l cunosti mai bine. Crezi ca ma lasa sa-l masez si la coaie ?
Radea pervers facand gestul acela obscen si n-am mai suportat. Am sarit in picioare si m-am dus spre malul apei. Am intors capul si l-am vazut pe nemernicul de Sergiu ca nu pierduse timpul si o asezase pe Amalia deasupra lui. Am ramas sa vad cum madularul pe care il dorisem toata saptamana in mine, intra si iesea din ea dupa cum o ghida cu palmele asezate pe bucile ei. Am mers spre sotul meu care era captivat de lansetele lui.
- Ce fac ceilalti ? Nu vor sa pescuiasca si ei ?, am si niste undite.
- Pe dracu, s-au apucat de futut, am rabufnit eu.
- Pe bune ? s-a inviorat Alecu.
S-a ridicat pe taluz si a ramas cu ochii la cei doi. Un zambet pervers ii aparuse pe fata si involuntar isi duse mana la pantaloni.
- Bai astia chiar ca n-au treaba, daca nu erai pe stop o puneam si noi, nu ?
N-am mai rabdat si i-am tras in jos pantalonii pescaresti apoi slipul si am inceput sa ii frec sexul.
- Oooo doamne.....daaaaa....ia-o si in gura te rog ma indemna el sprijinimndu-se de malul lutos privind in toate partile. Imi placea cum aluneca pula lui printre buzele mele mult mai experimentate acum. Salivam abundent si lasam sa-mi curga pe palma si capul penisului usurand alunecarea degeteler peste bucata de carne erecta.
- Cici, te rog mult....aaaaahhhh.....incearca macar odata.....aaaaaahhhhhhhh....
M-am ferit la timp scotand-o din gura dar am continuat sa i-o frec privind sperma cum tasneste pe langa mine stropind pamantul. Efortul dar si starea de excitare au facut sa-mi intensifice starea de disconfort. Simteam ca sunt fleasca si m-am dus mai departe pe mal sa-mi schimb tamponul. M-am spalat pe maini in apa si mi-a venit sa rad. Alecu cu pantalonii in glezne, nu mai apucase sa si-i traga si mulina disperat. Dupa ce a adus la mal un peste amarat pentru pretentiile lui mi-a zambit si m-a chemat langa el.
- Ai vazut daca ai pus mana pe dumneaei, cum a venit pestele ?
Toata ziua n-am facut alceva decat sa pendulez intre prietenii nostri si sotul meu care cu greu s-a rupt de sculele lui de pescuit pentru ca incepuse sa prinda exemplare frumoase. Ca sa-i fac hatarul, una doua trebuia sa i-o sug putin sau macar sa i-o mangai pentru noroc. Sergiu se imbracase ca sa faca gratarul, dar imaginea lui calarit de Amalia nu-mi iesea din cap. In sfarsit Alecu a lasat pescuitul facandu-i-se foame si imediat a inceput sa le spuna in gura mare care e secretul lui la pescuit din ziua aceea.
- Sa va zic ceva, cum a pus gurita pe ea cum s-a scimbat situatia.
- Inceteza te rog, l-am repezit.
- Pai asta m-ar face si pe mine sa ma apuc de pescuit, ii tinu isonul Sergiu si n-am mai avut putere sa-i potolesc.
Cand am ramas iar singuri cu ei, speriata ca discutia era cat pe aci sa ma dea de gol, i-am implorat inca odata sa-i fac sa-mi promita discretia lor.
- Draga mea, linisteste-te, nu merita sa plangi pentru asta.
- M-ati speriat mai devreme. Va implor, nu vreau ca Alecu sa afle vreodata ce s-a intamplat intre mine si Sergiu.
- Din partea mea nici o problema, ma asigura Amalia. Vrei sa spui ca nu se va mai intampla asta niciodata ? mustaci ea.
- Nu pot sa-ti promit, am zis si am izbucnit toti in ras.
Cateva luni au trecut repede. Sergiu si Amalia dispareau cate o saptamana in cate un voiaj. Sergiu ma suna cand apareau si ma prezentam promt. Avea grije sa fie doar el acasa. Nu il vedeam suficient de des cum as fi vrut. Ne mai faceam vizite sau aveau musafiri pe care nu puteam sa-i sufar dar deabia asteptam zilele in care puteam fi doar cu el.
Sexul cu Alecu nu avusese cu nimic de suferit, din contra poate ca sa-i ofer o compensare pentru infidelitatea mea, insistam sa ne facem toate fanteziile dar ma incapatanam sa nu inghit sperma sau sa o facem anal. O data sau de doua ori m-a intrebat vizionand un film porno daca as fi deacord sa o facem in trei.
- Ai fi de acord sa o facem si cu o alta femeie ? m-a testat el.
- Nici sa nu te gandesti, am refuzat indignata.
- Ar fi o experienta doar, a insistat el. Dar daca am face-o cu inca un barbat ?
- Glumesti.
Am spus-o cu voce tremurata, am crezut la un moment dat ca aflase ceva dar mi-am revenit repede. Ma incerca doar.
- Nu cred ca vorbesti serios, mai bine nu ai vorbi despre asta, poate imi dai vre-o idee. Nu cred ca ti-ar pica bine sa ma vezi fututa de altul.
Alte cateva luni cat a fost iarna de mare au trecut cu lungile lor absente. Fusese ziua mea si cu delicatete, ca sa nu ma simt jignita Sergiu ne-a invitat la un restaurant. A fost o seara minunata, m-am simtit excelent, am fost centrul atentiei si am dansat pe rand cu Alecu si cu Sergiu. Cand ne-am ridicat sa plecam Amalia a insistat sa trecem pe la ei sa mai bem un pahar si sa continuam seara.
Am lasat masinile in parcarea resturantului si am luat un taxi pana la ei. Acolo alcoolul si-a facut efectul asupra tuturor asa ca toti am fost de acord sa scapam de haine. Mai facusem asta acum cateva luni dar de data asta amandoi barbatii nostri au ajuns imediat in erectie. Incepusem sa spunem bancuri porcoase si aici mi-am dovedit talentul facandu-i pe toti sa se infierbante. Amalia a pus muzica lenta si am crezut ca lesin cand Sergiu m-a invitat la dans.
Tineam dintii stransi sa nu tip de excitare cand pula lui ma apasa pe pantec dansand lipit de mine. Am simtit ca umezeala din pasarica imi ajunsese pe pulpe. Cand s-a terminat melodia am simtit ca imi tremura picioarele. Cred ca daca in momentul acela ma lua de mana si ma ducea in alta camera l-as fi urmat fara comentarii. M-am asezat pe canapea si Sergiu a venit langa mine.
Nu-mi dadeam seama ce spune, aveam urechile infundate si ii urmaream pe Amalia si pe sotul meu cum danseaza. De fapt stateau lipiti unul de celalalt si se frecau doar. Amalia il timea cu o mana de ceafa si cu cealalta ii mangaia spatele. Alecu isi pierduse controlul, era cu spatele la mine dar era evident ca o tinea strans de fese. Era sa lesin cand Sergiu mi-a luat mana si mi-a pus-o peste penisul sau.
- Ramaneti la noi nu ? m-a intrebat Amalia. Ar cam fi timpul sa facem nani sau sa ne futem.
Ma mutasem ceva mai departe de Sergiu ca sa nu fiu tentata sa incep sa i-o sug asa cum ma indemnase. Simteam bataile inimii in gat si cred ca eram rosie ca sfecla. Oare asta va fi momentul in care vom face schimb de parteneri ? Nu discutasem asta niciodata serios cu Alecu sau mai bine zis eu evitasem sau schimbasem subiectul. Mi-era frica sa nu se termine prost seara, Alecu bause cam mult, i se pusese pata pe Amalia si asta ma enerva cumplit, dar nu stiam ce reactie va avea daca m-as fi culcat cu Sergiu.
- Ramanem bineinteles, a spus Alecu ciocnind paharul cu Sergiu.
- Cu cine vrei sa faci nani, scumpa mea ? m-a luat pe nepregatite Amalia.
Am tasnit in picioare. Ma clatinam putin si m-am agatat de Alecu. L-am strans puternic de brat si i-am spus cam suierat.
- Noi o sa mergem acasa la noi. Poate va deranjem, aveti si voi tabieturile voastre.
- Ma dezamagesti scumpa mea, ma mangaie pe umar Sergiu. Cum poti sa spui ca ne deranjezi. Sa inteleg ca vrei sa faci dragoste si te deranjeaza prezenta altei perechi care face acelasi lucru ?
- Oohhh....nu stiu.....eu.....
- Poate ti-e frica ca mergi sa faci pipi si la intoarcere gresesti camera, a ras Amalia. Poate o gresesc eu, ce zici ?
- Ha, ha, ha....ce chestie, hahaia Alecu. Nu mi-ar displacea, oare mi-as da seama ?
- Ai baut prea mult, l-am zmucit eu.
A adormit cum am intrat in camera pe care Amalia ne-a aranjat-o. M-a ajutat sa-l dezbrac si i-a atins penisul moale facand o mutra nevinovata. I-am facut niste reprosuri mute si a ras. Mi-a facut semnul acela explicit si sa vin cu ea la Sergiu dar am refuzat. A plecat dand din umeri si in curand am cazut intr-un somn adanc. Am avut senzatia ca dormisem doar cinci minute cand Alecu m-a scuturat bland.
- Cici, e ora 6, hai sa mergem. Eu trebuie sa ma schimb sa merg la servici si tu la fel.
- Mai dorm putin, trebuie sa fiu acolo la 9 asa ca ma duc direct.
- Bine iubita mea, te-am pupat, vezi sa nu dormi pana la pranz.
A plecat si am adormit la loc. Visam ca sunt tinuta in brate si sunt pipaita de sotul meu. Ma jucam cu penisul lui si mi-am dat seama ca nu visez. Aveam sfarcurile intarite si am gemut cand buzele lui au trecut peste spatele meu.
- Nu ai mai plecat ?
- Alecu a plecat acum o jumatate de ora. Mi-a spus sa nu te las sa stai in pat pana la pranz mi-a spus Sergiu cu fata lipitpa de spatele meu .
- Oohhh.....tu esti. Ba am sa stau, am mormait eu impingandu-ma in el.
Isi freca penisul printre bucile mele si ma bucuram de taria lui. Eram inca ametita de alcoolul in exces si aveam capul greu. Am ridicat un picior ca sa-l las sa ma penetreze pe la spate dar l-am lasat la loc pentru ca mi-am dat seama ca intre picioare si pe par eram plina de sucurile mele uscate, asa cum ma culcasem fara sa mai fac dus. Ma simteam murdara, si asta imi taia pofta de sex.
- Ce se intampla Cici scumpo ?
- Ar trebui sa merg la baie.....am gura amara.
- Vrei sa-i schimbi gustul, am ceva ce nu da gres.
- Sunt convinsa, am ras eu.
M-am intors spre el si s-a ridicat putin ca sa ajung la penisul lui. Mirosea frumos, fusese la baie deja. I-am luat capul in gura trecandu-mi limba peste el. Cu cateva ore in urma era sa fac asta de fata cu sotul meu. M-a trecut un fior amintindu-mi asta. Ma si mir ca nu s-a intamplat nimic, eram cu totii dezbracati si cam ametiti. Miscarile bruste au facut sa ma doara capul asa ca m-am tras de langa el si m-am dus la baie. Cand m-am intors nu mai era in dormitor. Era in living cu Amalia asteptandu-ma cu cafeaua. Eram singura in pielea goala, ea era imbracata cu un furou iar Sergiu isi pusese o pereche de bermude.
- Buna dimineata frumoaso, ma intampina Amalia. Credeam ca aseara a venit momentul. Mi-ar fi placut sa-l legan pe Alecu, ai stricat tot finalul.
Nu-mi conveneau acuzele astea si Sergiu m-a tras langa el pe canapea aparandu-ma.
- Draga mea daca erai mai hotarata il luai de mana si-l duceai intr-un dormitor si lucrurile se rezolvau, comenta Sergiu. O inteleg pe Cici, e prea tanara sa fie asa perversa ca tine. Ia spune frumoasa mea ti-a trecut mahmureala ?
- O daaa.
Imi revenisem la baie si dusul ma inviorase. Scapasem si de gustul ala scarbos din gura. Am luat o gura de cafea, savurand-o cu placere, avea putin coniac in ea. Cand am lasat ceasca jos, Sergiu mi-a ridicat barbia si m-a sarutat. Am simtit imediat fiori de placere cuprinzandu-mi trupul si i-am atins penisul prin bermude. Nu era tare si am scancit inciudata.
S-a desprins de mine si a scapat de bermude etalandu-si madularul ce incepea sa se intareasca. Am aruncat o privire spre Amalia care zambea intelegatoare. Mangaiam penisul pe care il dorisem atatea ore dar acum nu ma mai grabeam, imi placea sa-l simt erect in mana si sa-i dezmierd cu degetele fiecare portiune. Sergiu imi cauta pasarica si incerca sa ma culce pe spate. Stiam ce vroia dar doream sa fiu eu prima.
- Vreau si eu asta dar mai intai vreau sa ti-o sug putin, am scancit eu.
- Rezolvam altfel scumpete.
S-a lasat pe spate si m-a adus peste el in pozitia 69. Era prima data cand faceam asta cu el. Aveam in fata madularul lui noduros si am inceput sa il ling de la radacina spre varf si sa ma joc cu testicolele moi. Se vedea clar ca Amalia avusese grije sa le goleasca in locul meu si mi-a fost ciuda. Limba lui trecea cand apasat, cand delicat cu o fluturare peste pasarica desfacuta de degetele lui, peste gaurica anusului si peste pubisul sub care clitorisul se intarise de placere.
Ma relaxasem si atunci cand limba lui trecea peste anus nu ma mai crispam. Mainile lui imi desfaceau larg bucile si am simtit niste degete cum imi mangaie rozeta. M-am orit din supt si am auzit vocea Amaliei...



    Login