Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPOVESTEA CECILIEI Ep.2
Autor : unqnick - 2013-07-13
Citita de 14366 ori - Nota 7.96 (71 voturi)
Cap 2

- Felicitari draga mea ! Cum a fost te-a convins el sau a fost ideea ta ?
Amalia ma mangaiase pe mana incercand sa ma linisteasca. Avusesem impresia ca ramanand singura cu ea voi avea parte de o scena urata. Eram goala, transpirata de cat ma tavalisem pana atunci in patul ei si ma crispam strangand muschii sa nu scap sperma care incepea sa iasa din mine. O priveam nehotarata daca vorbeste serios sau e doar o avanpremiera la furtuna ce va izbucni.
- Sa sti ca isi dorea mult sa se futa cu tine. Am stiut ca e doar o chestie de timp pana cand ii vei ceda. Mă pricep la asta.
Ma straduiam sa raman calma. Spuse de ea, vorbele nu sunau vulgar, vorbea asa de firesc despre faptul ca se astepta ca sotul ei sa se culce cu mine. Discutasera despre mine si erau siguri ca o sa ajung in patul lui. Asta ma agita si ma facea sa respir greu. Nu eram in stare sa scot o vorba.
- Nu imi place cand te vad asa stresata, draga mea. Nu esti singura cu care s-a futut. Sa sti ca imi place sa il privesc cand e cu alta femeie. Stie sa futa o femeie, cred ca esti de acord ?
- Bine, dar tu ?....am reusit sa spun chinuit. Si tu procedezi la fel ?
- Ei bine, avem o intelegere. Am hotarat de comun acord ca el sa nu se culce cu alta femeie decat la noi acasa iar eu am promis ca nu o s-o fac niciodata aici decat daca e si el. Asta ne intareste increderea unul fata de altul si la fel e si cu pasiunea cu care facem sex.
- Nu mergi la baie ? l-am auzit pe Sergiu
Am sarit in picioare fugind cu pasi mici pentru ca sperma incepuse sa mi se scurga pe pulpe. Cand am iesit de la dus i-am auzit vorbind in living. Primul impuls a fost sa ma imbrac si sa plec dar hainele mele ramasesera in living. Cei doi stateau pe canapea si m-au primit cu exclamatii de bucurie si aprecieri.
- Arati splendid, draga mea, m-a complimentat Amalia plimbandu-si privirea pe trupul meu..
- Parca ai fi o copila de 16 ani, proaspata si frageda, imi lasa gura apa privindu-te supralicita Sergiu.
- Nu stiu ce urmariti cu laudele astea, mai ales tu Amalia.
- Draga mea ma suspectezi degeaba, izbucni ea in hohote. Sunt doar sincera sa stii, poate Sergiu ar vrea sa te futa din nou. De fapt de asta poti fi sigura.
Am izbucnit si eu in ras si m-am asezat pe canapea incadrandu-l pe Sergiu.
- Mai devreme ne-ai privit ? De cand erai acolo ? am intrebat-o pe Amalia mai relaxata.
- Am vazut destul. Iti placea nebunatico armasarul meu. Ma bucur ca nu o faci cu prezervativ, iei pastile nu ?
- Da, am confirmat eu. Cu cauciuc e oribil.
Sergiu ma trase spre el si imi ridica barbia incepand sa ma sarute. Preferam sa facem asta decat sa vorbesc despre ce facusem mai devreme. Mainile lui imi framantau din nou sanii pietrosi care ii placeau asa de mult. Mi-a mangaiat pantecul coborand spre pasarica mea si am desfacut larg picioarele ca sa-l las sa mi-o framante.
Degetele lui ma masau circular si clitorisul se trezise la viata trimitand fulgere de placere spre creier. Isi trecea doua degete peste si printre buzele pasaricii fara sa le bage prea mult si in curand se auzeau cum plescaie de umezeala. Am dus mana spre sexul lui dar am dat de capul Amaliei care incepuse sa i-o suga. Vroiam sa fac si eu asta dar mi-o luase inainte.
O priveam cu ochii tulburi de excitare in timp ce Sergiu ma saruta pe gat si imi framanta pasarica. Amalia cobora mult capul inghitind-o aproape pe toata si ma miram cum poate face asta. Lasa sa curga saliva apoi ii freca rapid madularul erect apoi o lua din nou la supt. A ridicat privirea si ne-a vazut cum o urmarim. Mi-a facut loc invitandu-ma.
- Hai draga mea, serveste-te. Vreu sa vad cum i-o sugi.
Am sters cu palma saliva ei de pe capul penisului si am lins-o delicat. Ochiul ciclopic din mijlocul capului bulbucat era putin deschis si o bobita de zeama cleioasa a aparut invitandu-ma sa o culeg. Nu eram deloc in largul meu simtindu-ma privita de o femeie cum sug penisul, si unde mai pui, penisul sotului ei.
- Draga dar nu prea te inghesui sa sugi pula, nu fi asa timida, erai parca mai zvapaiata. A lui Alecu e tot asa ?
- Poftim ?
- Pula sotului tau e la fel de mare ? I se scoala la fel de repede ? Ce te uiti asa la mine, intreb pentru ca sunt curioasa, nu i-am vazut-o sculata.
M-am foit stanjenita, nu suportam sa vorbesc tocmai despre el tinand in mana penisul unui barbat strain si sa schimb confidente cu nevasta lui. In tot acest timp Sergiu nu incetase sa ma mangaie intre buci si sa ma penetreze cu degetele. De cateva ori degetele lui lipicioase imi atinsesera anusul si ma incordasem speriata. Pe Alecu il lasam cateodata sa ma penetreze acolo cu degetul in timp ce faceam sex dar acum asta ma deranja. Ma exciasem cumplit mangaiata de Sergiu si mai ales avand mana pe penisul lui.
Parca citindu-mi gandurile m-a tras calare in poala lui si a inceput sa-mi sarute si sa-mi suga sanii. Ma miscam in bratele lui si penisul sau erect se freaca de fesele mele. Am tresarit cand am simtit mainile Amaliei cum mi le departeaza si face loc penisului in pasarica. Am asteptat sa il potriveasca dar nerabdatoare mi-am dus mana la spate si m-am lasat sa alunec brusc in taria lui. Imi placea pozitia asta si Sergiu ma ghida infipt in mine tinandu-ma de solduri sau tragandu-ma de fese.
Mainile Amaliei continuau sa ma mangaie pe spate, pe fese si asta nu ma deranja, imi facea placere. Din cand in cand imi atingea si pasarica in care madularul lui Sergiu intra si iesea umed si lipicios. Cu degetele umezite a inceput sa-mi mangaie anusul strans dar care in curand s-a relaxat si am simtit cum degetul ei patrunde putin inauntru. M-am crispat speriata ca ma va zgaria cu unghiile dar le avea taiate scurt. Am scancit putin dar Sergiu m-a linistit.
- Iti place ce face ?
- Nu stiu, am spus derutata.
Am gemut cand m-a tras brusc spre el intrand in mine facandu-ma sa strang degetul Amaliei. Placerea era reala dar ideea ca acolo puteam sa fiu murdara ma bloca putin. Sunt o femeie curata, stiu ce important este sa ma spal bine si acolo dar mi-era greu sa accept sa-mi umble cineva la popou afara de sotul meu.
- O sa faci clisma si o sa fi mai relaxata imi susura la ureche Sergiu.
Ma stresa prezenta altei femei, nu o facusem niciodata cu spectatori dar m-am hotarat sa o ignor cat pot. L-am privit in ochi si am inceput sa salt si sa cobor mai alert in penisul lui si Amalia s-a retras. Am continuat sa ma izbesc de el simtind cum sant atinsa in adancul meu de madularul care parca isi sporise grosimea. M-am agatat de gatul lui si infipta mana la capat ma frecam inainte si inapoi.
Parul nostru naclait de transpiratie si de sucurile mele scartaia cand pubisurile noastre se frecau. Clitorisul era intarit si imi trimetea impulsuri continue in corp. M-am oprit cand am simtit sperma lui invadandu-ma apoi am continuat sa ma frec cu furie terminand si eu epuizata. Am stat asa putin pana ne-am linistit iar Sergiu m-a purtat asa infipt in mine pana la baie.
Am plecat destul de tarziu de la ei. Pe drum euforia momentelor minunate ale partidelor de sex a facut loc sentimentelor de nesiguranta si vinovatie pe care le alungasem pana atunci. Imi faceam griji cu adevarat sa nu ma dau de gol, as fi fost distrusa sa-l pierd pe Alecu si inca nu eram lamurita ce se intamplase cu mine.
Undeva in adancul meu dorisem sa se intample asta, barbatul cu care ma culcasem nu facuse nici un gest ca sa ma forteze, ma oferisem lui ca un fruct copt, asteptasem asta si savurasem fiecare milimetru din penisul strain care ma penetrase.
Prezenta Amaliei langa noi nu ma impiedicase sa ma dezlantui. Pe de alta parte, intr-un fel ma excitase enorm ideea perversa ca sunt regulata de catre sotul ei, de fata cu ea. Cand a venit acasa Alecu, m-am purtat mai dragastoasa ca niciodata, nu trebuia sa banuiasca nimic, momentele pe care le petrecusem cu Sergiu aveau sa ramana ascunse adanc in sufletul meu incredintata ca ele nu se vor mai repeta niciodata si relatia noastra cu ei nu va avea de suferit. Cateva zile chiar am crezut asta.
In weekend am fost invitati de ei la munte intr-o excapada. Inchiriasera o vila la Predeal aproape de padure unde mergeau deobicei. Ne pusesem de cateva ori intrebarea eu si Alecu care ar fi sursa lor de venituri. Acolo ne-au povestit cum ajunsesera sa dispuna de averea neasteptata si cum hotarasera sa nu exagereze asa ca se comportau normal. In nici un caz nu erau zgarciti dar in afara de apartamentul splendid in care stateau, BMW-ul si hainele elegante, nu faceau caz de averea lor.
Ascultasem fascinati toate astea si ne bucurasem ca ne considerau intr-un fel egalii lor. Era o zi neobisnuit de calduroasa, faceam plaje pe terasa si Amalia imi propusese sa ramanem toples. Cred ca tactul lor m-a facut sa ma comport firesc, la fel ca mai inainte acceptam glumele si "avansurile " lui Sergiu. In curand imi trecuse usoara retinere si radeam intaratata la glumele deocheate ale sotului meu.
M-am cuibarit in bratele lui Sergiu, imitand-o pe Amalia care se asezase foarte firesc in poala sotul meu, atunci cand barbatii au inceput sa joace carti. Ma excitasem lipindu-mi sanul drept de pieptul lui. De fiecare data cand se apleca sa ia o carte imi apasa sfarcul si doream din nou sa mi-l framante, sa mi-l sarute. Eram pornita si doar prezenta lui Alecu ma impiedica sa-l ating pe penisul ce-l simteam rugid sub pulpele mele.
- Facem o plimbare inainte de masa ? Am chef de putina miscare spuse Amalia ridicandu-se din bratele sotului meu.
- Mergem cum sa nu, aproba imediat Alecu aranjandu-si discret penisul in bermude crezand ca nu-l observ.
- Eu nu merg, e prea cald, am refuzat. Duceti-va voi, am sa va astept aici dar sa nu veniti prea tarziu ca deja mi-e foame.
- Atunci eu raman cu tine. Nu se face sa te las singura, l-am auzit pe Sergiu.
Ceilalti au plecat si i-am urmarit cum coboara pe cararea ce strabatea tapsanul spre padure disparand din cand in cand dupa palcuri de copacei. Le faceam cu mana sprijinita de balustrada. Nu ma vedeau decat de la brau in sus asa cum ma lasasera, in sanii goi, dar nu puteau sa vada ca deja chilotii mei zaceau pe jos peste bermudele lui. Incercam un sentiment asa de pervers facand cu o mana semne catre ei iar cu cealalta mangaiam madularul erect si liber. Mana lui Sergiu era deja intre bucile mele masandu-mi pasarica.
N-am mai rezistat indepartandu-ma de balustrada facandu-le o ultima flurare de mana si m-am trezit impinsa de Sergiu in genunchi si in secundele urmatoare incepusem sa-i sug penisul. Ma straduiam sa o imit pe Amalia si inghiteam cat puteam de mult dar nu reuseam mare lucru.
- Asa frumoasa mea, aaahhh ce dor ti-a fost sa sugi pula.
Sergiu ma indemna excitat de prestatia mea, rezemat de balustrada, ghidandu-mi capul intr-un ritm alert si dupa minute bune l-am simtit ca vrea sa termine dar m-am retras.
- Nu, nu vreau sa termini asa...te rog intelege-ma.... nu sunt pregatita pentru asta.
- Bine, scumpete.....e placerea mea dar am rabdare......o s-o faci pana la urma, o sa vrei asta cu adevarat.
M-a ridicat in picioare si m-a lipit de el. Ma tragea de buci spre el si il sarutam inebunita. Oare ce-mi facea barbatul asta de eram asa de atrasa de el ? Credeam ca voi putea sa ma obisnuiesc cu gandul ca a fost un accident si ca nu-l voi mai insela pe sotul meu dar si in momentele in care faceam sex cu el mereu ma gandeam la Sergiu si parca pe el il simteam in mine nu pe Alecu. M-a intors din nou cu fata la marginea balconului si m-am apucat de ea. Mi-a ridicat un picior incercand sa mi-l sprijine de balustrada.
- Ce faci ? ma arunci jos !., am ripostat eu
- Stai cuminte Cici, o sa-ti placa asa.
M-a sarutat pe spate si mi-a mangaiat pasarica gasind ca e suficient de umeda apoi si-a potrivit penisul si a intrat incet-incet. Credeam ca o sa ma rupa asa cracanata dar senzatia era grozava. Nu mai incercasem pozitia asta de mult, ultima data o facusem in bucatarie sprijinita de masa. A inceput sa ma pistoneze si ma tineam bine de balustrada icnind la fiecare izbitura. A terminat destul de repede si mi-am coborat piciorul pastrandu-i penisul in mine. Ma descarcasem si eu si ma eliberasem de tensiunea acumulata.
- Daca nu o faceam credeam ca o sa explodez.
- Te-am simtit, scumpete. Mi-era dor de pizda ta stramta, simt cum paraie cand intra pula in tine.
- Nu-mi place cand vorbesti asa, i-am spus fara sa cred asta.
- Dar cum vrei sa-i spun pasarica, pisicuta, ce naiba suntem oameni maturi, ne futem doar nu ne jucam de-a doctorul.
Am ras si eu punandu-mi mainile peste ale lui in timp ce imi framanta sanii.
- Nu sunt o pudica, ma excita sa aud vorbe porcoase imi place si mie sa le spun, asta ma excita si mai mult, dar inca nu te cunosc pe de-a-ntregul ca sa-mi permit.
- Da ? Si ce parte a mea cunosti mai bine ?
- Chiar vrei sa stii ?.......PULA, am zis raspicat umplandu-mi-se gura. Pula pe care o am acum in mine.
L-am simtit cum ii tresalta slab madularul dar in clipa urmatoare, a iesit din mine cu un plescait. M-am intors si l-am luat in mana asa cum era balos, plin de sperma dar nu ma deranja asta. Am strans usor bucata moale de carne care imi produsese atata placere.
- Ne-am cam grabit. Doream sa te fut de cand am venit.
- Da, am scancit eu in bratele lui. Hai sa mergem inauntru. Vreau sa ma......
- Nu-ti mai inghiti vorbele, relaxeaza-te, spune ce simti.
- Vreau sa ma futi, am spus fugind inauntru.
A urmat o partida plina de pasiune care a durat parca o vesnicie, ne opream cand simtea ca e gata sa termine si apoi ne daruiam din nou unul altuia. Nu ma gandisem nici o clipa ca am putea fi gasiti asa de ceilalti. Eram epuizata de cele cateva orgasme pe care mi le-a produs dar am avut putere sa ma indarjesc miscandu-ma deasupra lui, raspunzandu-mi cu contre puternice atunci cand a ejaculat odata cu ultimul meu orgasm. Mi-am revenit cu greu culcata peste el ravasita de placere.
- De fiecare data esti o surpriza pentru mine. Imi place sa ma fut cu tine.
- Si mie, am susurat eu, sarutandu-l pe piept.
Cat timp facusem sex imi soptise tot timpul acelasi amestec de vorbe tandre, iubitoare dar si vulgare starnindu-mi perversitatea raspunzandu-i la fel. Cred ca ma comportam ca o femeie usoara dar nu-mi pasa. Am auzit voci la parter si am fugit ingrozita la baie. M-am spalat rapid scapand de sperma lui lipicioasa si mi-am pus slipul pe care-l recuperasem de pe terasa. Mi-am dat seama ca fusesem cu Sergiu in camera lor si am iesit pe terasa. De jos auzeam discutiile celorlalti si am coborat scarile.
- Wow, mama ce misto arati, ramai asa sa-ti facem o poza.
Am ramas surprinsa pe ultimele trepte, Alecu si Sergiu fluierasera admirativ iar Amalia cauta aparatul de fotografiat. In momentul acela m-am simtit goala goluta, coborasem asa cum fusesem cu o ora in urma pe terasa, doar in slipul minuscul fara sutien. Ceilalti erau cu pantaloni scurti, bluze sau tricouri, chiar si Sergiu avea un maieu pe el (oare cand se imbracase ?). Surprinsa, mi-am acoperit sanii din reflex spre hazul lor.
- Hai ca esti formidabila, mie imi venea sa-mi scot si pielea de pe mine a ras Amalia tragandu-si peste cap bluza.
Sergiu a comandat ceva la un restaurant din apropiere si a adus pe terasa de sus platourile cu fripturi si salate. Am mancat si cred ca am baut cu totii can mult. Amalia glumea tragand de bermudele lui Sergiu.
- Nu ti-e cald draga cu ei ? Mie-mi vine sa scap si de snurul asta de pe mine .
- Da-l jos, ce te impiedica, a zambit Sergiu.
- Ma ispitesti hotomanule. Ii dau jos dar ti-i dai jos si tu ? Cici ce zici, ai curaj ?
- Ce?.....ce vrei sa spui ?
- Hai sa ne dam jos textila s-i vedem pe masculi daca au curaj sa faca la fel.
Amalia se ametise putin dar ii statea bine. Se ridica in picioare si isi dadu jos slipul apoi il invarti pe deget si acesta zbura spre Alecu care ii prinse.
- Ce faci draga mea, nu ii scoti ?
Ma inrosisem si m-am uitat speriata la Alecu dar acesta dadu din cap a aprobare holbandu-se la Amalia. I-am scos si am ramas cu chilotii in mana apoi m-am asezat pe canapea.
- E randul nostru Alecule, il indemna Sergiu si isi trase in jos bermudele.
Imi treceam privirea de la madularul lui la cel al sotului meu care ezitae putin dar scapase si el de slip. Amandoi erau la fel de dotati si Amalia zambea cu toata gura incantata de ce vedea.
- Asa e mult mai bine, constata Amalia razand tare.
Nu stiu ce avea de gand si o priveam speriata crezand ca va face propunerea de care ma temeam, anume sa facem schimb de parteneri. Ii cedasem fara pic de rezistenta lui Sergiu, de fapt dorisem asta, putin mai devreme ma daruisem din nou cu pasiune, cu perversitate si incrancenare dar asta era doar pacatul meu, n-as fi suportat ca Alecu sa se culce cu alta femeie. Eram egoista, eram o adultera, dar refuzam ideea de a-l imparti pe sotul meu cu Amalia.
Eram agitata si putin stanjenita de reactia lui Alecu. Barbatii se ocupau sa ne prepare cate o bautura si daca Sergiu isi pastrase calmul si stapanirea de sine etalandu-si in fata noastra un penis sanatos dar moale, Alecu intrase imediat in erectie si madularul i se balanganea tintind in sus. Incercase se se fereasca cumva venind sa se aseze langa mine.
- Nu prea esti impresionat il intepa Amalia pe sotul ei. Alecu e mult mai rapid in reactii decat tine.
- Asta e, nu toti putem fi pe primul loc ca sa primim un premiu, ii raspunse flegmatic.
Am mai palavragit o vreme si ma straduiam sa nu fiu ridicola raspunzand totusi glumelor deocheate ale celorlalti. Primul care a vrut sa se imbrace a fost Alecu. Imi soptise la ureche ca mai are putin si explodeaza. Il credeam saracul, erectia lui nu slabise de loc. Salvarea a venit de la Sergiu care se ridicase si se intin...



    Login