Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPOVESTEA CECILIEI Ep.1
Autor : unqnick - 2013-07-12
Citita de 16720 ori - Nota 7.92 (88 voturi)
Ma numesc Cecilia dar prietenii imi spun Cici. Cele ce va voi povesti se petreceau acum 6 ani. Atunci tocmai implinisem 23 de ani si aniversasem si cei doi ani de casatorie. Sotul meu Alecu, cu cinci ani mai mare ca mine era la fel de iubitor ca atunci cand ne-am cunoscut. Incepuse de foarte tanar o afacere care mergea de minune. Eu n-am mai continuat studiile, mi-am spus ca daca orgoliul de a avea o diploma ma va bantui, nu era niciodata prea tarziu sa fac rost de bucata aceea de hartie.
Lucram la o firma a unei rude din partea tatalui, o firma de distributie pliante si reclame si aveam un program foarte lejer. Cateva zile, mai ales in prejma unor sarbatori sau evenimente faceam munca de birou dar in rest aveam munca de teren si ca sarcina sa verific prin sondaj daca echipele de distributie isi faceau datoria. Munca necontrolabila, nenormata, nu cine stie ce retribuita dar Alecu insistase sa am o ocupatie sa nu ma plictisesc.
Printr-o cunostinta i-am cunoscut la o nunta pe Sergiu si Amalia, o pereche frumoasa, vesela si pusa pe distractie. Aveau amandoi in jur de 35 de ani. Fusesera amandoi profesori dar nu se dusesera niciodata la post, fusesera suplinitori o vreme preferand sa nu plece din Bucuresti apoi renuntasera si facusera tot soiul de excursii la turci sau unguri cumparand si vanzand cu un profit frumusel. Norocul lor cel mare au fost parintii ei care au castigat potul cel mare, reportat de mai multe ori la unul din jocurile de Loto si le-au dat lor biletul sa-si ridice premiul. Au preferat sa nu investeasca sau sa se inhame la o afacere care le-ar fi mancat tot timpul. Suma era uriase si greu de cheltuit intr-o viata, asa ca din acel moment au devenit rentieri in adevaratul sens al cuvantului.
Dupa ce i-am cunoscut, ne-au invitat la ei si in curand eram destul de des in compania lor. Alecu care prefera iesirile la iarba verde, pescuit sau padure organiza la 2-3 saptamani o excapada iar Sergiu si mai des ne invita la ei la masa sau pur si simplu la o barfa si un film. Nu ne formalizasem ca majoritatea erau filme porno. Si eu si Alecu eram destul de destupati la minte ca sa gustam genul asta si de fapt asta crease o atmosfera mai intima intre noi fara insa a depasi limitele.
Amalia era o tipa traznet si pusa pe sotii tachinandu-l pe Alecu simpatizandu-se reciporoc si purtandu-se foarte libertin ar spune altii. Nu de putine ori stateam in bratele lui Sergiu, glumeam ca sa-l fac gelos pe Alecu. Nu reuseam cum nici el nu ma facea pe mine geloasa. Aveam incredere unul in altul si dragostea era reciproca si prezenta celorlalti pur si simplu ne stimula.
La iesirile la plaje, pescuit sau in general in natura, si eu si Amalia facusem plaje toples spre incantarea sotilor si putusem sa ne studiem reciproc. Odata barbatii facusera un pariu si trebuisera sa intre goi in apa si am putut sa vad ca Sergiu nu e cu nimic mai prejos decat Alecu, poate o idee mai mare dar vazusem asta fugitiv doar nu statusem cu metrul de croitorie sa le compar si nici nu comentase nimeni momentul decat ca pe o chestie amuzanta.
Sergiu chiar daca era mai verde la gura cate odata, era foarte corect cu mine. Odata sau de doua ori imi facuse cate o propunere explicita dar urmase imediat o gluma sau un compliment care sa nu ma faca sa ma simt agresata dar mai mult chiar acest lucru imi facuse placere simtindu-ma putin ciudat. Amalia ma invita de multe ori si stateam cate o ora la barfa in raidurile mele de pe teren sau ne intlneam in oras bantuind magazinele.
Tocmai treceam aproape de locuinta lor si mi-am spus ca as putea sa le fac o vizita. N-am mai dat telefon, erau acasa bine, nu erau, imi continuam drumul. Am sunat si mi-a deschis Sergiu bucurandu-se foarte tare ca ma vede. Ne-am imbratisat cu caldura ca de fiecare data si m-a sarutat pe obraji. Nu mi-a dat drumul din brate si dupa ce mi-a zambit cald m-a mai sarutat odata si am facut-o si eu.
- Ce faci frumoaso !?! Sa sti Cici ca ma gandeam la tine.
- Chiar asa ? Ma faci sa te cred smecherule. Uite te-am murdarit de ruj putin.
I-am trecut degetele peste obrazul proaspat ras si mirosind frumos a after-shave. Venise la use doar in niste bermude sau chiloti mai largi dar nu ma mai formalizam. M-a invitat in living conducandu-ma tinandu-ma dupa umeri si privindu-ma cu ochii lui frumosi. Ma simteam de fiecare data foarte importanta, incantata de atentia lui.
- Unde e Amalia ?
- Trebuie sa vina, mi-a spus unde se duce dar n-am retinut.
- Cine stie cu cine se distreaza. N-o tii din scurt, am ras eu.
- Nici ea pe mine, mi-a raspuns razand si el.
Imi parea bine ca urcasem pana la ei. Aveam timp destul, si asa Alecu imi spusese ca va ajunge foarte tarziu acasa. Sergiu a adus pe o tava un bol cu gheata si o carafa cu ceva racoritor cu un strop de alcool asa cum imi placea mie si a turnat in doua pahare. Am glumit pe chestia asta.
- Mie sa-mi pui doua cuburi de gheata.
- Unde vrei sa ti le pun. Ai incercat sa vezi cum e intre sani ?
- Ha, ha, ha, am ras eu.
- Nu vrei sa incerci ?
- Ce nebun esti. Daca iti pun si eu in chiloti ce zici ?
- De acord, a venit prompt raspunsul. Vrei sa incerci tu prima ?
- OK dar sa o lasam pe alta data.
Era placut, glumeam ca deobicei. Se asezase langa mine si imi facea ca de fiecare data complimente. Imi spunea ce proaspata arat, nici nu-i de mirare la cei 23 de ani ai mei. Imi mangaiase o suvita de par laudandu-mi pieptanatura. Imi privea decolteul din care se vedeau sanii, pe care de fapt ii vazuse de atatea ori goi si nu pierdu nici acum ocazia sa ma laude ca nu port sutien. Parca aducandu-si aminte de ceva intinse mana spre telecomanda.
- Ce zici, ne uitam la un film ? Pe asta nu cred ca l-ai vazut.
- N-am nimic impotriva. Ceva mai special ?
Nici nu trebuia sa intreb de care film era. Pe masuta vazusem mai devreme carcasele catorva filme. Le cumpara de la magazin, erau de calitate, nu ras-rascopii de Obor.
- Chiar vreau sa-ti arat o tipa care seamana cu tine. Sa vezi ce stie sa faca serpoaica.
- Da ? Ma faci curioasa.
Prima actrita, parca aducea putin cu mine, avea totusi sanii prea mari. Era draguta dar era tatuata prea mult. Dupa vre-un sfert de ora ma cam excitasem putin si am observat ca Sergiu de o vreme nu se mai uita la film ci la mine.
- Nu te uiti unde trebuie, am ras eu.
- Ai sani mai frumosi ca astea.
- Crezi ?
- Cred ca si restul e mai frumos.
- Pai credeam ca nu mai am ce ascunde. Aproape ca ai vazut totul la plaje, ce mai conteaza un petecut de material.
- Poate as putea sa vad si restul, ce zici ?
- Cum sa nu, am ras eu. Dar trebuie sa ai rabdare sa divortez de Alecu.
- Ar dura cam mult, poate rezolvam cumva mai devreme.
Mai mersesem cu flirtul pana aici si alta data dar acum mi se parea ca daca continuam, nu stiam cum sa reactionez. Pana sa-l cunosc pe Alecu avusesem vre-o 4-5 relatii dar niciodata in acelasi timp si mi se parea incorect sa insel increderea partenerului. Oricum, imi placea Sergiu ca barbat dar niciodata nu-mi trecuse prin minte ca as putea avea o relatie cu el. Era placut cand imi facea aluzii sexuale dar nu ii dadusem de inteles ca l-as incuraja.
- Sa stii ca imi doresc foarte mult un lucru, imi spuse Sergiu. Cred ca si tu doresti asta.
M-a strans usor spre el cu mana care si-o trecuse dupa umerii mei de cand incepuse filmul. Nu ma deranjase ca stateam asa de aproape, statusem asa de mai multe ori, ma simtisem chiar foarte bine simtindu-i trupul langa mine.
- Si ce-ti doresti tu asa de tare dragul meu ? Poate e ceva ce nu se poate realiza, am spus dupa ce am luat o gura din pahar.
- Se poate cu siguranta, depinde doar de noi doi, imi sopti la ureche.
M-am intors putin mirata de tonul vocii si atunci m-a sarutat pe gura. Am fost foarte surprinsa dar i-am acceptat sarutarea si in momentul acela mi-am dat seama ca asteptam asta. Era placut si m-am abandonat cateva clipe raspunzandu-i timid la inceput. Saruta foarte bine asa ca imediat i-am raspuns la fel de pasional. Am continuat sa ne sarutam. Nu stiam ce sa fac cu mainile, nu vroiam nici sa-l resping dar nici nu vroaim sa-l cuprind in brate asa cum eram tentata.
Inchisesem ochii si i-am simtit mana cum imi mangaia un san peste bluza subtire. Am tresarit dar nu ma puteam impotrivi. Am scancit usor si mi-am pus mana peste a lui si mi-am simtit sfarcurile cum s-au intarit. A coborat mana si si-a strecurat-o sub bluza mangaindu-mi delicat si strangand usor in palma sanii goi si tari. Avea mainile mari dar mangaierile erau asa de usoare si excitante.
- Vreau sa-i sarut Cici. Vreau sa ma joc cu sanii astia splendizi si tari
- Sergiu nu cred ca e bine ce facem....aaaahhhh Sergiu, am scancit din nou.
- Ba o sa facem ce trebuie, m-a linistit el sarutandu-ma din nou dupa ce imi scosese bluza peste cap.
M-a lasat pe spate ingropandu-si fata intre sanii mei sarutandu-i, ciupindu-mi cu buzele sfarcurile si sugandu-le usor. Ma zapacisem complet si acceptam incantata felul lui tandru dar si foarte hotarat si barbatesc in care ma saruta si mangaia. A revenit cu sarutarile urcand pe gat apoi ne-am unit buzele intr-un sarut lung si m-am lipit cu sanii goi de pieptul lui.
Imi mangaia si framanta tot corpul. Mi-a mangaiat pulpele urcand spre chiloti strangandu-mi in palma pubisul. Degetele lui s-au strecurat pe sub elasticul chilotilor gasindu-mi pasarica umezita. Involuntar ma miscam sub mana lui baiguind refuzuri slabe, inutile si neadevarate. Imi soptea vorbe de iubire pe care nu le mai percepeam decat ca pe o muzica apoi a dus mana spre fermoarul fustei si m-am trezit cu ea alunecand in jos. Am miscat din picioare scapand de ea. Miscarea a facut sa-i ating sexul si am tresarit. Mi-a luat mana si mi-a pus-o pe sexul lui tare si fierbinte. Oare cand scapase de chiloti ?
- Sergiu......nu trebuie sa.......
Protestam slab dar am ridicat fundul ajutandu-l sa-mi scoata chilotii. Respiram precipitat excitata si de acum atat de dornica incat vibram. Am simtit mana lui cum urca pe pulpe apoi degetele lui s-au jucat putin cu carliontii scurti ai parului si mi-a cuprins framantand pasarica.
- Daca vine Amalia si ne gaseste ?, am ingaimat speriata, mangaindu-i sexul erect dornica sa fiu patrunsa de el.
- Nu vine, stai linistita, mi-a soptit la ureche.
M-a luat in brate si m-a purtat spre dormitor. Atingerea corpurilor noastre goale ma adusese in culmea excitarii. Il tineam strans de gat purtata pe brate. Ii simtisem de cateva ori sexul balanganindu-se si atingandu-ma pe fund. Cred ca eram aproape de a avea un orgasm fara sa fiu penetrata. L-am primit in mine tremurand de nerabdare si am tipat fericita. Il simteam cu ma patrunde si se retrage incet parca cercetandu-ma si l-am luat in brate apasandu-mi palmele de spatele lui puternic si incolacindu-l cu picioarele strans.
- Ahhhhh....Sergiu, ce îmi fac ?....aaaahhhhh
S-a impins mai tare si am simtit cum a ajuns la capat. Am slabit stransoarea picioarelor si l-am lasat sa continue penetrarile. Ma saruta si imi soptea vorbe placute la ureche. Era incantat cat de stramta si placuta e pasarica mea si ce bine ii raspund. Ma daruiam cu disperare, dornica sa-l fac sa ma placa si realizam acum ca undeva in adancul sufletului meu dorisem sa se intample asta.
- Daaaa.......aaahhhhhh.......îmi place......aaaaahhh
Gemeam extaziata sincronizandu-ma cu penetrarile lui incantata de taria penisului pe care apucasem sa-l vad atunci la balta o singura data dar acum capatase o dimensiune si o rigiditate care ma rascolea si despica atat de placut. Am strigat si imediat am explodat intr-un orgasm puternic. Il strangeam cu pulpele si m-a lasat sa-mi consum climaxul.
- Mai vreau.......e asa de bine.......
M-a sarutat din nou si am continuat sa facem sex. Cand simtea ca se apropie de finis se oprea putin si il simteam cum tresalta in mine dur si noduros dar catifelat si fierbinte. Am mai avut doua mici orgasme dar acum ma apropiam de un altul care isi trimetea inainte frisoanele puternice ce prevesteau cutremurul. L-am muscat usor de umar avertitzandu-l.
- Am sa termin din nou....termina si tu.....aaaaahhhhh........acuuuuummmm......
Am explodat amandoi odata iar el m-a izbit de cateva ori descarcandu-se in mine. I-a simtit sperma fierbinte cum se lipeste de peretii mei stramti. In timp ce facusem sex il privisem de cateva ori in ochi dar nu putusem sa-i suport privirea inchizand ochii. Cauta ca sa-mi ghiceasca trairile, placerile si asteptarile dar incercam pe langa placerea de a face sex cu el si un sentiment de vinovatie. Am deschis din nou ochii si l-am vazut cum imi zambeste satisfacut.
- Asta iti doreai tu atat de tare ? am spus moale miscandu-ma sub el.
- Tu ce crezi ?.
Deabia acum imi dadusem seama ca asteptasem momentul asta iar in subconstientul meu fusesem de mult pregatita sa o fac. Simteam sperma lui cum musteste la buzele pasaricii mele dar parca nu ma induram sa plec de langa el. Am oftat si m-am ridicat.
- Ma duc la baie, am spus simtind cum pe langa penisul lui care se inmuia incepuse sa iasa sperma.
A mers si el la baie dupa ce am revenit in dormitor. Il asteptasem asaltata de impresii contrare. Imi placuse la nebunie sa fac sex cu el dar un sentiment agasant de neliniste si vaga vinovatie revenea. Era prima data cand il inselam pe Alecu si asta mi se parea nedrept pentru el. Sergiu a venit langa mine risipindu-mi nelinistile. Ii priveam curioasa penisul care ma muncise mai devreme. M-a indemnat sa-l iau in mana vazand ca ezit. Era semierect si l-am dezmierdat incantata. M-a mangaiat pe cap si zambindu-mi mi-a facut semn cu capul sa ma apropii.
Stiam ce vrea dar asta ma inspaimanta. In scurta mea experienta sexuala descoperisem placerea de a face sex. Fiecare barbat fusese intr-un fel diferit dar imi placuse intotdeauna. Imi placea sa fiu penetrata si experimentasem multe pozitii. Barbatul cu care avusesem prima relatie incercase sa ma faca sa accept sexul oral, eram curioasa si mi se parea normal sa-i ofer aceasta placere.
Incercarea a fost un fiasco, nu stiam sa-mi feresc dintii sau cum sa il dezmierd cu buzele si limba asa ca n-am mai incercat asta. Cand m-am casatorit cu Alecu am reusit sa o fac acceptabil, sau asa ma lasa el sa inteleg dar faceam asta doar cateva minute fara sa finalizeze. Asta n-as fi acceptat, mi se parea injositor.
M-am apropiat cu gura de penisul lui Sergiu si l-am sarutat. Era la fel de gros ca al lui Alecu dar avea alta forma, era complet belit cu capul frumos conturat iar lungimea lui era strabatuta de vene groase ca niste sfori. Am lins penisul de la testicole pana la cap asa cum ma invatase si ii placea sotului meu apoi am inceput sa il frec tinandu-l cu degetele in timp ce lasam capul sa-mi alunece intrand si iesind printre buze.
Ma gandeam ca va trebui sa ma opresc, doream sa fiu din nou patrunsa de madularul lins, mangaiat si supt de mine. Penisul se intarise sub mangaierile mele si sub limba care parcurgea toata lungimea lui inchipuindu-mi ca in curand va intra in mine. Mi-am ridicat privirea sa-i vad reactia si am vazut ca ii placea. Penisul intarit zvacnea sub degetele mele. M-a apasat bland de ceafa ca sa o inghit mai mult dar nu reuseam asa ca m-am impotrivit putin.
- Asa Cici....e bine si asa....aaahhh mai am putin.....nu o scoate din gura.
M-am ferit eliberandu-i penisul lungindu-ma in pat langa el.
- Nu pot, sa nu-mi ceri asta....te rog.
- Bine scumpa mea...cum vrei tu. Te-ai speriat ca o pasarica, uite cum iti bate inimioara.
Imi mangaie sanul sub care inima imi bubuia sa-mi sparga pieptul.
- Cu timpul, ai sa te obisnuiesti, o sa-ti placa.....e ceva care te va excita la fel de tare ca si asta.
In clipa urmatoare m-am trezit cu el intrte picioarele mele adulmecandu-mi aroma sexului si lingandu-mi pasarica care tanjea sa fie din nou penetrata. Unul din barbatii cu care ma culcasem,...



    Login