Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Poveste
Autor : Vieru50 - 2009-09-07
Citita de 4050 ori - Nota 5.67 (9 voturi)
Eram plecat de ceva timp in strainatate, o perioada am pus muzica intr-un club dar aveam si un alt job,la fel ca in tara.Dupa o perioada am lasat muzica si m-am axat pe altceva..In una din serile petrecute la club am intalnit-o pe ea..
Poate ca m-au atras la ea doar ochii negrii ce sticleau privindu-ma si zambetul din coltul gurii,dar dupa o perioada mi-am dat seama ca nu a fost doar atat...ci mult mai mult.Dupa ce am intrat in vorba a inceput sa vina tot mai des in club,nu ne stiam numele,vorbeam fara sa cunoastem multe unul despre celalalt ,totul parea perfect.
Era vara,cu toate ca acolo nu prea se simtea.Aveam nevoie de o pauza,asa ca m-am hotarat sa vin in tara..unde altundeva decat la mare.
I-am spus si ei.Ea zambind,m-a intrebat daca poate veni cu mine,asta imi doream dar vroiam sa o aud pe ea spunand asta.Ne-am facut bagajele,ne-am cumparat bilete de avion,urma sa avem 5zile de vis..sau poate doar eu imi doream asta?!
Ajunsi la mare, ne-am cazat la un hotel aproape de plaja.Toate bune si frumoase pana in ultima seara..Dupa o zi de plaja,baie, a venit seara.Vremea incepuse sa se strice,dar ne-am hotarat sa iesim intr-un club,apoi imi doream sa vedem impreuna rasaritul cu toate ca incepuse usor usor sa picure.
Trecut destul de mult de miezul noptii incepe furtuna,ea dansa in ploaie,totul imi parea atat de clar..
Ii suna telefonul,inchide destul de repede.Si dintr-o data parca ceva nu merge,incepe sa planga..eu o tin,imi spune sa o las in pace..fuge pe plaja eu dupa ea,o prind.Habar n-am cum sa ma port...
Imi spune ca nu e nimic adevarat.Totul parea inghitit de valurile marii.
Dupa un timp mergem in camera.Pe haine suntem plini de nisip si noroi,lumea se uita de parca am veni de la razboi.Ploia a incetat dar ea tot continua cearta.Parca as fi intr-un film si joc cel ma trist rol.
Vacanta s-a sfarsit..ne indreptam spre Bucuresti..mergem direct la aeroport.Aeroportul era mai aglomerat ca de obicei.Acolo stam de vorba,ea arunca vina pe mine pt toate cele intamplate,le i-au asupra mea doar ca sa fie ea fericita..sa nu se simta vinovata.Simt ca mi se usuca gatul,ma duc sa imi cumpar ceva de baut,cand ma intorc...



    Login