Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPlacerile vietii: Marturisirea
Autor : libra - 2020-07-20
Citita de 6084 ori - Nota 7.98 (50 voturi)
Au trecut cateva saptamani de la sarutul din fata blocului, iar relatia mea cu Anca evolua lin, dar hotarat. In fiecare zi descopeream ceva nou la ea, si ea la mine. Eram parca doi copii in dimineata de Craciun, bucurosi de cadpurile primite. Doar ca, pentru noi, fiecare intalnirea era o alta dimineata de Craciun, cu noi cadouri.
Ne-am vizitat reciproc, mai intai eu la ea, unde am cunoscut-o si mama ei. Era o doamna demna, hotarata si ferma, ceea ce m-a ajutat sa inteleg mai bine motivele pentru care Anca purta masca racelii in fata strainilor. Era modul ei de a se apara  si de a isi proteja sufletul. Desigur ca doamna nu m-a inghitit, fapt confirmat de Anca, ulterior. Dar nu ma interesa.
O saptamana mai tarziu, am organizat un pranz in doi la mine. Nu sunt un talent culinar, dar mereu am zis ca nu strica sa inveti ceva nou. Asa ca am facut cele mai bune penne carbonara dintotdeauna. Dupa o astfel de delicatesa si cate un pahar de vin rosu, ne-am refugiat pe canapea. Dupa cativa pupici timizi, cadem prada pasiunii si intimitatii (fiind primul moment pe care il petreceam singuri). Pupicii devin saruturi fierbinti, iar atingerile se transforma in imbratisari si mangaieri. Fara sa imi dau seama, stand asezat pe canapea, Anca ma incaleca, ajungand in fata mea. Ma mangaie pe fata si pe par, in timp ce, efectiv, imi devoreaza buzele di limba. Mainile mele coboara de pe umerii ei pe spate, iar apoi pe coapse, mangaind materialul rochiei. Pasul urmator a venit firesc, iar maina mea dreapta coboara pe pielea coapsei. Simt cum tresare, dar nu se opreste din sarut. Incep sa urc pe coapsa, apropiindu-ma de fundul ei. Acela a fost momentul in care s-a oprit si mi-a tras mana. S-a dat jos de pe mine si s-a asezat pe canapea, aranjandu-se.
Eram perplex. Nu intelegeam ce se intampla.
- Anca, e totul ok?
- Matei, ma tem ca trebuie sa clarificam ceva.
- Sigur. Ce s-a intamplat?
- Acum cateva saptamani, in masina, ti-am spus ca ai fost primul barbat care m-a invitat sa iesim.
- Da, imi amintesc.
- Iar sarutul acela din fata blocului a fost primul sarut din viata mea.
- ...
- Cred ca banuiesti, dar eu nu am mai avut vreo relatie pana acum. Nu am fost niciodata intima cu vreun barbat si nici nu am facut dragoste.
- Adica esti..
- Da, sunt virgina. Si nu vreau sa iti faci o impresie gresita. Nu sunt disperata si nu vreau sa crezi ca asta inseamna ca voi sari pe primul care ma accepta. Probabil ca esti obisnuit cu femei care se daruiesc gratuit, dar eu nu sunt asa. Nu sunt pregatita sa fac pasul, nu vreau sa ma grabesc si nu vreau sa fiu presata! Spuse ea, uitandu-se in ochii mei.
- Recunosc ca am banuit acest lucru si iti multumesc pentru deschidere.Si mai recunosc ca am avut o perioada din viata in care am zburat din floare in floare. Dar in ultimele saptamani am descoperit ca sexul de atunci compensa lipsa unei legaturi profunde. Te inteleg si iti promit ca nu te voi grabi in niciun fel!
- Iti multumesc pentru intelegere!
- Nu ai pentru ce sa imi multumesti!
Ma apropii de ea si o sarut. Raspunde la sarut si, o clipa mai tarziu, se retrage si imi spune pe un ton pe jumatate amuzat, pe jumatate suparat:
- Asa deci, ai zburat din floare in floare. Banuiesc ca ai considerat de cuviinta sa omiti aceasta parte cand te-am rugat sa iti povestesti despre tine la cina.
- Nu mi s-a parut o reclama buna, raspund eu si incepem sa radem.
- M-ai facut curioasa. Imi povestesti?
- Ok, dar, daca te deranjeaza, imi spui si ma opresti.
Asa ca ne-am petrecut restul dupa-amiezii povestind: eu despre "aventurile mele", iar ea despre diverse intamplari picante de la munca sau din tabara, legate de colegi, sau despre serile din delegatii, pe care si le petrecea in camera de hotel, navigand pe site-uri deocheate.
- Vaaai! Incep eu. Nu cred!
- Daca nu am facut, nu inseamna ca nu vreau sa aflu cum se face. In plus, sunt destul de "educative", completa ea cu un zambet complice. In plus, ma ajuta sa... sa ma descarc.
- Am inteleees! raspund eu cu un zambet malitios in coltul gurii.
- Nu ai inteles nimic, porcule! si ma trezesc lovit de o perna.
- Am inteles ca te uiti pe site-uri porno, ca te lasi purtata de val si ca te marturbezi. Am inteles gresit?
In loc de raspuns, mai primesc o lovitura de perna.
- Ultima intrebare si inchei subiectul "educativ". Ce secvente iti plac?
- Cele cu preludiu, raspunde o Anca rosie, inainte de a imi mai da o lovitura de perna.
Nu exagerez cand spun, dar daca adun toate discutiile avute cu damele usoare care au trecut prin patul meu, tot nu ajung la nivelul Ancai. Ma fascineaza prin curajul si sinceritatea ei. In acelasi timp, simt ca are incredere in mine, altfel nu mi-ar face toate aceste confidente. Cat despre mine si trairile mele? Ei, bine:
- Anca? Ii spun numele in timp ce o conduceam spre casa.
- Da, Matei?
- Te rog sa imi ierti indrazneala, zic eu oprindu-ma din mers, dar este ceva ce simt nevoia sa iti spun.
- E totul in regula?
- Da. Ideea este ca, in ultima vreme, traiesc niste senzatii necunoscute mie si ma tem ca nu mai pot continua mult in felul acesta.
- Matei?
- Da, Anca, trebui sa fiu sincer cu tine si trebuie sa ma descarc.
- Matei? Repeta cu vocea tremuranda.
Ridic privirea din pamant si ma uit in ochii ei. In coltul unuia vad o mica picatura...
- Da, Anca, adevarul este ca...
Picatura se marea incet, iar buza ei de jos incepea sa tremure..
-... Este ca cred ca te iubesc!
Picatura se oprise din crescut si o luase la vale pe obraz. Ochii ei s-au marit instantaneu, iar singurul ei raspuns a fost sa imi dea o palma peste brat.
- Aauu.. Esti foarte violenta! Eu imi descarc sufletul in fata ta, iti spun ca m-ai facut sa simt lucru...



    Login