Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Placerile vietii: Ispita
Autor : libra - 2020-07-23
Citita de 9658 ori - Nota 4.76 (155 voturi)
Marturisirea sentimentelor din acea dupa-amiaza a avut un efect neasteptat. Nu doar ca ca a avut darul de a elimina orice fel de zid dintre noi, dar a produs un dezghet fantastic in Anca. Am observat ca putea comunica extrem de lejer, ca putea aborda orice fel de subiect si ca putea ajunge la un consens indiferent de situatia. Pare o aberatie, stiu, dar banuiesc ca totul este mult mai usor atunci cand ambii parteneri au incredere unul in celalalt, se respecta, se accepta si, cel mai important, merg la unison in acceasi directie.
Din acel moment, Anca a devenit mult mai deschisa, mult mai vesela, abandonand distanta pe care a afisat-o la prima noastra intrevedere. Ulterior, am aflat ca acest dezghet s-a produs doar in relatia cu mine, iar la birou purta aceeasi masca. Nu ma interesa! Cat timp se putea exprima liber in compania, eram cel mai fericit.
Abia atunci am inteles cat de mult poate inflori o femeie atunci cand este in compania barbatului potrivit, atunci cand nu simte presiune, constrangeri sau fortari. Atunci cand are libertatea de a se manifesta in voie, fara a fi judecata, stiind ca are toata sustinerea de care are nevoie.
Cel mai mult m-a surprins faptul ca puteam discuta orice fara retineri si, cum aveam sa aflu, fara bariere.
Cateva weekend-uri mai tarziu am organizat un dupa-amiaza cinefilica. Am ales fiecare cate un film, pe care sa le vizionam impreuna la mine. Zis si facut, alegem o zi de sambata, la ora 2. Am ales filmele, totul era pregatit.
In ziua cu pricina, din varii motive, m-am trezit cu un proiect in urma. Vrand-nevrand ma apuc de lucru si termin in jurul orei 1.
- E perfect! Mi-am zis in timp ce ma imbracam. Am timp sa trag o fuga la magazin si sa ma intorc inaintea Ancai.
Vara isi intrase in drepturi, era soare, si totul era in grafic. Ajung la magazinul de la colt, intru si, 15 min mai tarziu eram la coada. Platesc si, cand sa ies, ma lovesc de una dintre cele mai torentiale ploi. Nu erau picaturi, erau ziduri de apa, care se pravaleau din cer. Abia incepuse si nu parea ca se opreste prea curand. Asa ca ingros randurile oamenilor de sub copertina, pana cand aud telefonul. Era Anca.
- Buna Matei! Ce faci?
- Buna Anca! Tocmai ce ieseam din magazin, cand a inceput ploaia. Tu ce faci?
- Inteleg acum de ce nu raspunzi la interfon. Voiam sa iti spun ca am ajuns.
- Deja?
- Da. Sunt sub copertina blocului si fac baita la picioare.
- Banuiesc ca nu ai umbrela.
- Nup.
- Ajung imediat! Te pup!
Inchid inainte sa apuce sa protesteze si ma arunc cu pieptul inainte. Drumul de la magazin la bloc dureaza maxim 7 minute. Pe ploaia aceia a parut o ora, si a insemnat cativa litri buni de apa imbibati in haine. Ajung in fata blocului si o gasesc pe Anca in scara.
- Dar ce te bat! incepe ea. Urma sa iti spun ca intru in scara cand ai inchis.
- Serios?
- Da. Si ca sa nu te grabesti, ca te astept. Hai sus, ca ai sa racesti.
- Daca racesc, vei avea grija de mine? intreb eu complice.
- Exista doar o modalitate de a afla.
Urcam si intram in apartament.
- Te rog sa scuzi dezordinea. Am avut de lucru la un proiect si m-am lungit mai mult.
- Nicio problema! Zice ea. Am sa pregatesc gustarile, iar tu mergi la dus.
- Ok!
Ma indrept spre baie, scap de hainele ude si intru in dus. Apa calda era binevenita si a reusit sa ma revigorezere.
- Maaaateeeeeei! Se aude brusc din sufragerie.
Trag un prosop pe mine, ies din baie si o gasesc pe Anca luptandu-se sa nu scape televizorul din suport. I-l iau din maini si il pun jos.
- Ce ai vrut sa faci? Intreb eu amuzat.
- Am vrut sa te ajut si sa conectez laptopul, asa ca am miscat suportul si a luat-o la vale.
- Daa, suportul este putin sensibil. Este in regula, se repara.
Ii dau un pupic pe frunte, iau cablul de la laptop, il conectez la tv-ul sprijinit pe podea, il ridic si il montez inapoi pe suport.
- Acum ar trebui sa fie ok, zic mandru de reusita mea. Televizorul sta in echilibru in suport si trebuie miscat cu grija, altfel cade. Dar acum am rezolvat, completez intorcandu-ma spre ea.
Anca era inghetata, avand privirea fixata in jos.
- Anca, esti ok?
- Mmm... Scuze, ai zis ceva?
- Da, esti ok? Ai inlemnit.
- Daaa! Iarta-ma, te rog, dar nu m-am putut abtine sa nu ma uit! zise ea rusinate in timp ce ridica prosopul meu de pe jos. Ti-a cazut cand ai ridicat televizorul, am vrut sa iti spun dar am ramas cu privirea atintita la... explica cu un deget aratand spre penisul meu.
Stateam gol in fata ei, iar ea ma admira. Iau prosopul din mana ei si il pun inapoi la brau.
- Te rog sa ma ierti, Anca! Nu mi-am dat seama ca a cazut.
- Nu-i nimic, zise ea zambind.
- Merg sa ma imbrac.
Am ignorat incidentul. Dupa ce m-am imbracat (boxeri, sort si tricou), am revenit in sufragerie, unde am pornit primul film. Ne-am tolanit pe canapea, eu pe mijlocul ei, cu spatele la spatar, iar ea in dreapta mea, sprijinita pe mine. Filmul era interesant (o comedie siropoasa), insa Anca parea abatuta. Se foia intruna si, de cateva ori, m-am uitat la ea si am vazut cum se uita in gol. Aproape de jumatatea filmului se ridica de pe canapea si pune pauza. Se intoarce pe canapea, se aseaza cu fata spre mine si trage aer in piept:
- Matei, stii ca putem vorbi despre orice, nu?
- Da
- Vreau sa te rog ceva.
- Te rog!
- Vreau sa il vad din nou.
- Filmul? Intreb eu inocent, desi banuiam la ce se refera.
- Nuuu. Nu stiu de ce, dar mi-a ramas gandul la tine, gol, cu televizorul in maini si, nu stiu de ce, mi-a placut ce am vazut.
- Asaaa...
- Si vreau sa vad din nou. Si stii la ce ma refer, asa ca nu ma mai tachina.
- Daa, dar ma tem ca exista o singura solutie la dorinta ta.
- Care?
- Va trebui ca tu sa ma dezbraci.
- De acord! Zise pe un hot hotarat. Ridica-te!
Eram fascinant de initiativa ei si curios sa aflu ce vrea sa faca, asa ca m-am conformat. Ea sa aseaza in locul meu pe canapea si ma trage in fata ei. Se ridica pentru o clipa, cat sa dea tricoul jos si sa il lase sa cada pe podea. Se aseaza inapoi si ma ating pe piept cu degetele aratatoare. Dupa ce face cateva cerculete, le coboara incet pe abdomen, spre buric, pana la elasticul sortului. Le strecoara delicat sub elastic si trage brusc de el, facand sortul sa alunece. Coboara mainile pe fiecare coapsa pana la genunchi, apoi le ridica usor, facand ca pielea mea sa devina ca de gaina. Ajung la baza boxerilor, moment in care se despart: ce stanga se duce spre fese, pe cand cea dreapta se opreste deasupra penisului.
- Ce avem aici? intreba ea uitandu-se la mine. Sigur ceva interesant, dupa cum respiri.
Intradevar, toate mangaierile m-au facut sa respir sacadat.
- Hai sa aflam ce e aici! hotari ea, facand cu ochiul, si trase de boxeri.
Eram, din nou, gol in fata ei si simteam cum urma sa am o erectie. Privirea se opri, ca si mai devreme, pe el, singura deosebire fiind ca acum il putea mangaia in voie. Si, cu cat il mangaia mai mult, cu atat se ridica, pana in momentul in care statea "drept" fix in fata ei.
- Crezi ca se supara daca il masez putin? intreba ea cu un aer de studenta curioasa si, pana sa apuc sa raspund, il cuprinde cu mana dreapta si incepe o miscare inceata de du-te-vino.
Respiratia mea sacadata imi dadea de gol senzatiile placute pe care mi le provoca, aspect de care devenea si Anca constienta.
- Nu stiu cum functioneaza lucrurile acestea, dar nu pot decat sa banuiesc ca iti place, nu-i asa?
- Ihi, reusesc eu sa articulez.
- Buuun, deci chestia asta o sa iti placa la nebunie.
- Ce che...
Nu apuc sa termin intrebarea caci primesc raspunsul: Anca apropie penisul de fata ei si ii cuprinde varful intre buze. In secunda imediat urmatoare, aluneca in gura ei si incepe sa il suga. Se opreste pentru un moment:
- Te rog sa imi faci un semn cand simti ca vine, da?
Si se intoarce la penis, pe care il cuprinde cu gura si continua sa il guste, sa il sarute, sa il suga. Traiam cele mai intense momente si nu imi venea sa cred ca erau provocate de o femeie pe care am perceput-o ca fiind rece, distanta si cuminte.
Dar fiecare spasm, fiecare miscare a buzelor ei catifelate, a limbii ei jucause, fiecare privire nevinovata, pe care mi-o arunca prin ochelari imi demostra cat de mult m-am putut insela. Anca era o amanta pasionala, care avea nevoie de putina incurajare si de putina incredere pentru a iesi la suprafata.
- Anca... Anca...
- Vine? Intreba ea, ferindu-se cu mana din fata "viiturii".
Sperma tasneste cu forta, acompaniata de niste gemete infundate, si se opreste in palma ei stanga.
- Ce a fost asta? reusesc sa articulez dupa cateva gafaieli zdravene.
- Un mic ceva ce am vazut prin filme si am zis sa incerc. A fost mai usor decat ma asteptam. Cred ca a ajutat si factul ca ai facut dus mai devreme.
- M-ai luat prin surprindere! Zic asezandu-ma langa ea pe canapea. Nu am vazut-o venind.
- Nici eu, raspunse ea uitandu-se la palma ei stanga. In filme e mai multa sperma.
- Daaa, in filme nu e mereu sperma. In plus, aseara, cand eram la dus, m-am gandit la tine, la pielea ta catifelata de pe coapse si nu m-am putut abtine.
- Porcule! completa ea, in timp ce ma lovea in joaca cu mana dreapta. Asa deci, te masturbezi cu gandul la mine. Esti un porc! concluzioneaza inainte de a se ridica si de a merge la baie, ca sa se spele.
Raman pe canapea, uitandu-ma in gol. Pana sa o cunosc pe ea, eu eram cel care seducea femeile. Acum rolurile s-au inversat si eu eram cel sedus, cel dezbracat, cel descoperit. Si nu ma asteptam la o astfel de initiativa din partea ei. Si totusi, poate ca era momentul sa incep sa ma astept.
Dupa cateva minute iese din baie, jucandu-se cu rochia de vara, care statea aproape perfect pe ea. Ii scotea in evidenta trupul inalt si zvelt. Se opreste in fata mea si se uita la mine, in timp ce tragea de buza de jos cu degetul aratator drept si continua sa se joace cu rochia.
- Umm... Matei?
- Da, Anca
- Umm... Sper ca nu te-am speriat prin ceea ce am facut.
- Deloc. Recunosc ca a fost neasteptat, dar mi-a placut la nebunie.
- Ma bucur sa aud asta. Ti-ai revenit?
- Daa.
- Minunat! Este randul tau.
- Poftim!?
- Este randul tau sa imi oferi placere si sa ma iubesti.
-....
- Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau. Am stabilit ca nu ma vei presa si, de atunci si pana acum, te-ai comportat ca un domn. Nu ai adus subiectul in discutie, nu ai batut apropouri, nu ai facut nimic. Iti multumesc pentru ca ma intelegi! Si, din acest motiv, ajung sa iti cer eu lucrul asta. Ce zici? Te bagi?
- Da, cu o conditie.
- Care?
- Sa ma opresti oricand simti.
- De acord! Dar am si eu doua conditii.
- Care?
- Dar mana si limba, fara penis. Si nu patrunzi!
- De acord!
Zambeste si isi pune mainile peste umerii mei, apropiindu-se de mine. Ii cuprind mijlocul si simt cum tremura. O sarut usor, pe buze, cautand sa o linistesc si alung orice frica. Buzele noastre raman lipite, iar limbile noastre danseaza impreuna, in timp ce corpurile noastre se frang sub presiunea bratelor mele.
Las buzele in urma si alunec pe obraz, spre gat unde zabovesc putin. Ofteaza usor, in timp ce ma strange si mai mult. Pielea ei catifelata si parfumul discret ma fac sa imi doresc sa pot face asta pentru totdeauna. Mainile mele urca pe spatele ei si ajung ls cheita fermoarului rochiei.
- Anca? Intreb in timp ce ma opresc.
- Da, Matei!
- Nu era nimic in conditii legat de dezbracat, nu?
- Nu, Matei! Fa ce vrei cu mine!
Ii iau ochelarii si ii pun pe masuta. Ma duc in spatele ei si ii dau parul la o parte de pe umeri, astfel incat sa ii pot saruta in voie. Prind cheita fermoarului si o trag pana la capat. Cobor cu buzele pe spate, intre omoplati, sarutand fiecare bucatoca de piele. Ocolesc sutienul si cobor de-a lungul sirei spinarii, pana la capatul fermoarului, deasupra elasticului de la chiloti. Fiecare atingere a buzelor mele pe pielea ei ii provoca un fior, care ii cutremura corpul. Ma ridic si ii intorc capul. O sarut pe buze, in timp ce apuc de bretele rochiei si le dau drumul peste umeri. Rochia aluneca si se transforma intr-un morman in jurul ei. Anca paseste in afara ei si se intoarce spre mine. Avea un corp de invidiat, bine proportionat. Picioare cu coapse ferme, un fund rotund, abdomen plat si sani medii, care stateau cumintei in spatele sutienului. Pana sa se simta stanjenita de situatie, o iau o brate si o duc in dormitor. O pun pe pat si o urmaresc cum cauta o pozitie cat mai confortabila. Se hotaraste sa stea in fund, sprijinindu-se in brate, cu un picior intins si celalalt arcuit. Acesta era momentul in care, de obicei, imi dadeam tricoul jos si saream in pat. Dar, neavand nimic pe mine, urc incet in pat, deasupra ei, stracurandu-ma intre picioarele ei si pozitionandu-mi bratele astfel incat sa ii blochez orice urma de fuga.
- Esti a mea! Ii soptesc in ureche inainte de ai musca delicat lobul urechii.
- Doar a ta! Raspunse ea.
Cobor cu buzele pe gat, in timp ce cuprind catarama sutienului cu mana dreapta. Prind fiecare parte a cataramei intre doua degete si trag in acelasi timp, facand sa se desfaca.
- Cum ai reusit... Se chinuia sa intrebe... Sa il desfaci cu o mana?
- Tutoriale pe Youtube, ii raspund instant.
- Biiine, accept raspunsul!
Zambeste si se intinde de tot pe pat. O acopar cu corpul meu si o sarut cu patima. Mainile ei se plimba in voie pe spatele meu, iar eu strecor bratul stang sub gatul ei. Cu cealalta ii cuprind cuprind coapsa stanga si incep sa urc spre chiloti.
Trec peste acestia si urc pe abdomen, care se contracta usor. Ajung la baza cupei si incep sa ii desenez conturul pe piele. La un moment dat, strecor un deget sub cupa, urmat de un al doilea si tot asa, pana cand sanul ei stang era acoperit de palma mea, moment in care Anca se cutremura. Piele era fierbinte, matasoasa, iar sfarcul era tare. Buzele noastre se despart, iar privirile noastre se intersecteaza.
Ridic mana de pe san si profit de ocazie ca sa indepartez sutienul, iar Anca urmareste c...



    Login