Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Perversiuni diabolice
Autor : Blizza - 2023-01-28
Citita de 6897 ori - Nota 7.27 (56 voturi)
Relatările următoare au un conținut obscen ridicat, scenele sunt descrise în cele mai mici detalii cu lux de amănunte. Acțiunea cuprinde acte sexuale cu femei în vârstă, minori, limbaj vulgar. Pentru sănătatea și liniștea cititorilor care doresc evitarea auto-satisfacerii pe parcursul acestui material, autorul recomandă evitarea textului următor. :)
După o așa descriere făcută ca la carte, precum atenționările televizate în ceea ce privește consumul de medicamente fără prescripția medicului, zic să trecem la treabă... :)

Numele meu este George, am 34 de ani și locuiesc în București. Povestea mea începe în urmă cu 2 ani, când am fost pus în situația de a-mi căuta chirie. Aveam nevoie de un apartament în zona centrală a capitalei. Ajuns recent din Anglia, după o perioadă de 4 ani, găsisem un job lejer cu program flexibil în domeniul vânzărilor online. După vreo 3-4 telefoane date, stabilesc o întâlnire pentru a vizualiza un apartament cu două camere situat la Piața Romană. Zis și făcut...la locația respectivă mă aștepta o doamnă, Elvira (56 de ani).

- Bună, George, bine ai ajuns și sper ca întâlnirea noastră să fie una de bun augur. Am pregătit pentru tine, un apartament modern, pe placul oricărui tânăr. Să mergem...

Prezentarea apartamentului a început, detaliile erau cu adevărat pe măsura așteptărilor, mobilat modern, cu toate utilitățile necesare, o vedere frumoasă de la etajul 8, eram încântat...dar ce mi-a atras atenția și mai mult, erau chiar formele doamnei Elvira. La fiecare întoarcere cu spatele, ochii îmi cădeau pe curul ei destul de obscen, ascuns într-o pereche de colanți bine mulați, parcă luați în ciuda pulii. Nu era înaltă (1,65), se putea observa corpul ei modelat, picioarele erau ferme, talia ca forma unei chitare, sânii medii dar cu sfârcuri generoase, îmi zâmbeau pe furiș de sub un tricou chinuit, la fel de zâmbitoare, buzele pizdei, care purtau propria lor bătălie cu chiloții în acei colanți. Blondă, cu părul tăiat drept până la umeri, ochii verzi și buze cărnoase...o doamnă extrem de senzuală...pula a început să-mi transmită semnale din pantaloni, gândurile îmi strigau: "ce bombă de femeie, asta te face să bălești după ea precum un câine și să i-o tragi precum iepurele :)"...între timp, mă invită la o cafea în bucătărie să discutăm despre restul detaliilor.

- Ești mulțumit de ce ai văzut, George? Crezi că este locul potrivit pentru tine?...

Puțin zis "mulțumit" (nu îmi mai puteam scoate din cap, corpul ei hipnotizant), apartamentul era tot ce aveam nevoie...

- Doamnă Elvira, locul este genial, frumos, cu toate cele...
- Spune-mi doar Elvira, te rog! Mă face să mă simt mai confortabilă cu vârsta mea...
- În regulă, Elvira...adolescentele ar fii invidioase pe condiția ta fizică, pe cât ești de conștientă, pe atât de modestă...în ceea ce privește apartamentul, mă tem că totuși sunt prea mulți bani, mai mulți decât mi-aș putea permite doar pentru închiriere. Se mai poate umbla la preț?
- Înțeleg...mulțumesc pentru compliment, uite cum stau treburile...sunt dispusă să reduc chiria la jumătate, cu două condiții...nu sunt ușoare pentru că nici reducerea nu e una de ignorat...
- Te ascult cu interes, Elvira!
- Prima condiție...dacă ești o persoană foarte ordonată! Vreau ca apartamentul meu să rămână în aceleași standarde. Voi face vizite săptămânale deoarece locuim în același bloc, eu stau cu două etaje mai jos, etajul 6.
- Vă promit că totul o să fie așa cum vă doriți! Mulțumesc din suflet!
- Nu te grăbi cu mulțumirile, nu ai auzit condiția numărul 2... Să nu crezi cumva că nu te-am observat cum te uitai insistent la fundul meu, apartamentul ăsta are și oglinzi... :)
- Adevărul că acel posterior este și greu de ignorat, Elvira!
- Hahaha, băiete, ești simpatic! Revenim la condiția numărul 2... Vreau ca începând din acest moment, să devi sclavul meu sexual, asta constă în prezența ta permanentă la fiecare strigăt de poftă trupească pe care îl voi manifesta. Nu accept niciun răspuns negativ. Ți-am spus că te va costa foarte scump, la fel de scump cât un apartament de lux!

La auzirea acestei cerințe am rămas pentru scurt timp blocat...crezând că este o glumă, îmi treceau prin cap milioane de gânduri pe secundă, era peste așteptările mele...

- Hmmm... cu această condiție chiar ai reușit să mă surprinzi, Elvira, ce să zic... DE ACORD! Nu pot rata o astfel de ofertă, mă atragi și sunt dispus la "sacrificii" :)
- Băiete, nici nu îți imaginezi măcar în ce te bagi, admir totuși determinarea ta de a obține ce îți dorești. Ca urmare avem set nou de reguli!
- Ascult...
- Din acest moment eu sunt pentru tine "stăpână", te vei adresa doar cu acest apelativ. Tu pentru mine ești "sclav" și vei executa fiecare ordin ca atare. Nu ai voie să aduci pe nimeni aici, deoarece eu nu am oră de sosire, vin când doresc și nu vreau să găsesc pe nimeni. Dacă îmi refuzi un singur ordin, ne luăm la revedere civilizat.

Cu adevărat perversă, Elvira, îmi spuneam în gând, dar asta amplifică și mai tare curiozitatea mea, vreau să văd până unde merge jocul ei nebun...

- De acord, stăpână! Fac cum dorești! Să semnăm contractul!
- Contractul îl voi semna eu, sclavule! În felul meu... treci pe canapea!

M-am supus cuminte ordinului, așteptând curios să văd la ce se referă... A venit la mine, a ridicat un picior pe canapea și a băgat mâna adânc în colanți...

- Voi semna contractul de 3 ori. Tu ești acel contract...primul deget este acum băgat adânc în pizdă...Ahhh! Deschide gura sclav!

Și mi la îndesat cu poftă în gură spunându-mi să-l ling bine...eram atât de excitat încât l-aș fi mâncat cu totul. Savuram acel deget cu speranța că într-un final mă va lăsa să dau câteva limbi și pizdei...

- Bravo, sclav! Acum semnătura numărul 2...Degetul meu este acum adânc în cur...Uiiii! Ce mă strânge găurica mea! Repede, gura mare!!!

M-am supus și de această dată, l-am simțit împins până în gât...maxim de perversă, Elvira, aveam impresia că am semnat contract cu diavolul... :) Era un gust nou pentru gura mea, excitant, îmi plăcea ideea de a explora fiecare centimetru din trupul ei...am curățat perfect degetul cu limba.

- Ce sclav cuminte am! Pregătit de ultima semnătură!? Lungește-te ...



    Login