Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pentru ca asa-i normal (III)
Autor : suntbi77 - 2014-07-30
Citita de 3730 ori - Nota 6.37 (19 voturi)
Laur nu se chinuia niciodata sa faca nimic. Sa para ceva: grozav, mascul feroce, fatal… Nu incerca sa ma impresioneze, sa joace teatru. De aia il uram. Pentru el parca eram un sobolan intr-un labirint, iar se uita, de deasupra, incercand sa ii inteleaga comportamentul. Apleca usor capul intr-o parte, cu ochii mariti de mirare:

- ssssss…..

Asta era tot ce puteam intelege in el: mirare. Mirare in fata unei creaturi ca mine, care pentru a simti placerea cum ii curge prin trup, ca un foc, trebuia sa bage in ea caldari de borhot. Uneori, chiar la modul literar… Dupa aia, fututa si rasfututa. Eram impreuna de vreo 3 ani – poate si mai bine – iar el vazuse cat de mult ma schimbasem. Ma indopa cam de doua ori pe saptamana, iar cand eram in vacanta se intampla chiar si mai des. Niciodata nu spunea: “Nu!” Nu folosea semne de exclamare… Doar marea ochii:

- ...sssscalaa-tee…

Otrava.

Stia intotdeauna cand sa se opreasca. Instinctiv? Cine stie… Eu imi pierdeam controlul destul de repede, nemaiavand nici o stapanire de sine. Avea putere de viata si moarte asupra mea. Mhhhhhh, cavalerul meu… Templierul… As fi vrut sa ma filmeze, sa ma vad dupa aceea cum aratam.

Nu pot descrie ce simteam in momentele alea. Pentru ca nu prea mi le aduc aminte. De la un moment incolo, nu mai stiam nimic. Doar ca ma tineam cu mainile de pantec sa nu se rupa ceva in el, cu ochii interdeschisi, cu balele curgandu-mi din gura si pizda, cascand haul din mine, ca un automat, cand trebuia sa primesc o noua portie. El stia intotdeauna cand sa se opreasca. Altfel, nu as mai scrie randurile astea azi.

+++

Pentru el nu exista: “pentru ca asa-i normal!” Nuuu… Anormal, normal… Dracu’ stie ce credea. Ajunsesem sclava burtii in ultimul hal. Ma sculam noptile sa mananc, tarandu-ma in pat inspre dimineata, tare ca o toba. Stia, dar nu ma oprise niciodata. Ingrijorat. Preocupat. Macar interesat… Ii spusesem cele mai salbatice fantezii pe care le aveam, in speranta ca ma va palmui urland: “Trezeste-te!” Inclina capul, cu ochi mari… Daca i-as fi cerut, le-as fi putut pune in practica fara doar si poate.

Dar acum, remember?, facuseram un pact: sa-l fut. Dupa aceea, voi fi libera. Dupa aceea teatrul se va desfinta, se va demola, va fi relocat. Urma sa dispara. De ce asa?! Pentru ca asa-i normal!

De cand eram impreuna cu Laur insa… normalul parca incepea sa-mi lipseasca. Dumnezeule, ce cretina pot fi!

+++

Dar oglinda era diferita. Era ca o piesa de teatru: orice reprezentare era unica. De fiecare data cand te uitai in ea, era prima si ultima. Doar aia. A disparut o clipa, aducand din hol oglinda cea mare. A asezat-o in fata mea, iar eu, instinctiv, mi-am ridicat ochii. Nu ma vazusem niciodata in felul asta… Eram plina toata de resturi, parul imi era ciufulit si parca incleiat, pe gat si frunte aveam broboane mari de transpiratie. Simteam sum mine balta, dar nu puteam sa vad ce e, coapsele fiindu-mi unite. Eram imbuibata ca o scroafa, punga de grasime din fata mea odihnindu-mi-se pe coapse. Parca mai avea un pic si se desfacea… O simteam cum tresare, cum se misca. Ca un animal viu. Acolo eram eu pana la urma, eram sclava acelei creaturi de carne care se tot marea din cauza jertfelor pe care i le tot aduceam. Zi de zi. Noapte de noapte.

Cam asa aratam. Nu era normal, nu? Nu. O femeie nu trebuie sa arate asa. Barbatii pot sa arate cum vor ei. Noi? Nuuuu… Nu manca prea mult, ca te faci cat o vaca. Nu te fute prea mult, ca-ti faci pizda caldare. Nu fuma prea mult, ca ajungi isterica. Nu vorbi prea mult, ca o moara stricata… in pizda ma-tii. “De aia ma duc cu baietii, sa nu te mai aud!” Nu. Nu. Nu. Si cel mai goaznic? O sa ramai singura!! Nu-ti fa placerile, pentru a le face lor placerea! Si asa, poate, sa vor indura sa stea cu tine. Iti plac fetele? Ok, lingeti-va in fata mea, iar dupa aia o sa va fut eu pe amandoua. Asa-i normal. Iti plac doar fetele?! “Sa te fut in gura, tractorista jegoasa. O sa arzi in iad, lesba dracului!”

Groahhhh… Am lasat sa-mi scape o ragaitura lunga. Simteam ca imi vine sa vars… In oglinda, uita-te in oglinda:

- ….vessssi-te….

- …baga-n scroafaaa….

- …

- Groahhhh… Nghhhh….

- ….vessssi-te….

- ‘aur…

Nu mai puteam nici baigui. Trebuia sa-l fut, dar ca nu stiam cum… Femeile nu stiu sa futa barbati. Nu-i natural. Daca esti mascul, futi. Daca esti femela, il futi la cap. Cam asta-i logica.

+++

Mi-a dezlegat picioarele si mainile, trecand in spatele m...



    Login