Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataOrgasm in biroul de la banca
Autor : Melisa - 2008-11-03
Citita de 10479 ori - Nota 8.17 (42 voturi)
Numele meu este Melisa, sunt inalta supla si foarte simpatica.

Sunt de profesie economista si cu un pic de noroc am reusit sa ma angajez la o banca. Va marturisesc ca la banca am trait cea mai frumoasa experienta erotica din viata mea, o exeprienta in urma careia am descoperit: ca sunt cu mult mai nebunatica decat am crezut. Intr-o zi de vineri, cu vreo jumatate de ora inaite de terminarea programului, am intrat pe net pentru a-mi verifica mesajele din mail. Printre mesajele primite a fost unul si de la o firma care promova lenjerie intima si jucarioare de dormitor. Si din cauza curiozitatii ( bat-o vina !), pentru prima data in viata, m-am uitat la obiectele afurisite, la jucariile speciale: care m-au fascinat si excitat pe nesimtie. Pe pagina cu jucarioare erau si niste filmulete de prezentare pe care, cu un simplu click, le puteai viziona...Si intia in acelasi timp, daca iti doreai sa te documentezi.

M-am hotarat, nu stiu nici acum de ce, sa analizez jucariile si sa dau click pe fiecare filmulet.

Aceste filmulete erau realizate cu tinere foarte sexy si foarte pofticioase...Iar spre final tinerele isi introduceau jucarioarele in pisicute pentru ca viitoarele detinatoare ale obiectelor acelea incitante sa poata vedea cat de bine s-ar putea simti daca le-ar comanda.

Vorbind la modul cel mai sincer, de mult timp eram curioasa sa aflu ce simt atunci cand tin in mana un vibrator si ce se intampla cand il freci de chilotel pana cand zumzaielile acestuia
iti creeaza senzatiile acelea care te fac sa ti-l doresti in interior. Cu toate ca mi-am dorit sa-mi satisfac numai acest capriciu, atunci, in ziua aceea de vineri, am avut parte de mult mai mult, de ceva care m-a facut sa tremur si sa ametesc...Sa ametesc si sa-mi pierd capul de placere.

La un moment dat, intr-un filmulet, a aparut o tanara cam de 22 de ani, o fata foarte sexy si care se misca intr-un fel deosebit. Privind la un vibrator care semana perfect cu un penis a inceput sa-si maseze incet pisicuta ascunsa-n chilotelul ei roz si sa si-o apese din cand in cand privind spre camera de filmat in asa fel incat parca...parca eu as fi fost langa ea si s-ar fi uitat direct la mine.Am putut observa clar cand i s-a umezit chilotelul, iar eu m-am pomenit la fel de excitata ca si ea. Si-a tras chilotelul intr-o parte si a inceput sa se atinga cu varful vibratorului in timp ce cu mana ramasa libera isi masa clitorisul intr-un fel care a avut darul sa ma provoace. Vibratorul care ii atingea aripioarele sexului avea un cap enorm, era foarte gros si niste striatiuni care se asemanau cu niste vene in care pulsa sangele unui barbat viril. Fara sa-mi dau prea bine seama de ce urmaream sa fac, mi-am strecurat usor mana sub fusta si mi-am atins zona tabu. Am simtit ca sunt umeda si alunecoasa acolo (in dreptul clinului de la ciorapii fini, transparenti si supraelastici)...Si am constat, sa ma exprim asa, ca imi placea ce se intampla, mai ales ca si ea reusise sa-si introduca un pic vibratorul in vagin si se simtea bine cand il rotea asa usor, dar...Dar parca, parca cumva asa...m-am trezit ca vreau ceva mai mult...Si parca ea a inteles asta, motiv pentru care a marit viteza vibratiilor si a actionat asupra vibratorului impingandu-si-l in vagin pana la jumatate. M-am apasat si eu pana ce chilotelul mi s-a lipit direct de clitoris si pana ce am putut sa-l fac sa alunece peste el. Am inceput sa ma frec usor schimband ritmul dupa bunul meu plac. Am apasat din ce in ce mai tare si mi-am departat picioarele fara sa mai tin cont de ca eram, de fapt, la birou.

Vibratorul fetei din filmulet era enorm si vibra si zumzaia de parca se afla intre picioarele mele. Am pus trei degete pe muntele lui Venus si am inceput sa ma frec la fel ca tanara din filmulet, pana in clipa in care ea si-a intorus aproape tot vibratorul in vagin. M-am trezit ca ii privesc cu placere pisicuta. A fost, de fapt, o premiera. Si m-am excitat enorm de tare. Si asta deoarece eram foarte aproape de monitor...Atat de aproape incat parca nu mai era vorba de un film...Ci, de o scena incredibil de reala!

Am inceput sa ma foiesc pe scaun in timp ce mana mi s-a insinuat sub ciorapelul pe care l-am intins la maxim. Miscarile de dute-vino ale vibratorului s-au intensificat vizibil si am realizat ca tanara va ajunge la orgasm in urmatoarele clipe, ceea ce s-a si intamplat. Am fost cuprinsa de un val de caldura care m-a strabatut din cap si pana in varful degetelor de la picioare, de un val atat de intim si de placut incat am uitat de orice reguli si acolo, acolo pe scaun, am inceput si eu sa ma penetrez usor cu degetul. Fata din filmulet icnea si gemea si de fiecare data cand vibratorul iesea din pisicuta ei mie mi se facea o si mai mare pofta. Impinsa de instinct, mi-am introdu si cel de-al doilea deget in vagin, mi-am strans putin pisicuta si am simtit o placere fantastica sa ma gadil prin interiorul cald, catifelat si umed.

In momentele acelea, m-am excitat atat de tare incat mi-am dorit sa-mi provoc orgasmul cu orice pret. Am actionat, am tras de ciorapel si de chilotel si am inceput sa ma masturbez. Mi-am amintit printre clipe ca sunt la birou. M-a apucat teama, frica. Dar nu am putut sa ma mai opresc.

Cand degetele mele alunecau printre labii, senzatii faine si intime imi ravaseau abdomenul. Cand imi atingeam clitorisul parca incepeam sa zbor. Cand ma frecam atingeam culmi de nedescris ale placerii...Iar la un moment dat, nu stiu nici pana astazi de ce, zburand, plutind asa printre senzatii, m-am ridicat de pe scaun si m-am rezemat cu funduletul de b...



    Login