Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ora de biologie
Autor : Popescu289 - 2017-01-05
Citita de 8938 ori - Nota 6.56 (36 voturi)
Sunt la un colegiu cu profilul biologie. Din acest motiv, numarul de ore alocate biologiei e mai mare. In plus, avem la biologie si o profesoara mai deosebita, foarte severa si foarte exigenta. Cu greu se obtine o nota de trecere si cine reuseste, poate sa faca medicina cu ochii inchisi.
Cu ceva timp in urma, urma sa avem 2 ore consecutive de biologie, cu tema "Sistemul reproducator". Profa ne-a spus sa aducem fiecare cate un prezervativ (si baietii si fetele) si batiste de hartie de unica folosinta.
Ora incepe ca de obicei, profa vine cu diverse planse frumos colorate si incepe sa ne explice din ce e alcatuit aparatul reproducator la barbat si la femeie, care sunt organele sexuale interne si externe,
Organele sexuale masculine:
Testiculele
Epididimul
Scrotul
Penisul
Prostata
Ductul spermatic
Glandele Cowper (sau bulbo-uretrale)
Veziculele seminale
Organele sexuale feminine:
Ovarele
Trompele uterine
Uterul
Vaginul
Vulva
Clitorisul
Suportul ligamentos si muscular
Influx vascular si nervos
Sanii si glandele mamare
si la un moment dat se opreste si pune cateva intrebari, la care ca de obicei nu obtine nici un raspuns.
Atunci suparata ne zice:
- Vad ca nu prea sunteti atenti. Materialul didactic nu ma ajuta, asa ca va trebui sa depunem mai mult efort ca sa se retina ceva. Am 2 solutii:
1- Va dau un test, mai invatati acasa si data viitoare dam un inca un test, fac media si va trec notele in catalog. Parca vad ca nu va lua nimeni note peste 5.
2- Aprofundam lectia mai bine in clasa sub indrumarea mea, scapati de invatatul acasa si in plus veti obtine si note mai mari.
- Ei? Ce alegeti?
Aproape toata clasa in cor:
- Aprofundam lectia in clasa, nu vrem test.
Profesoara: - Bine. Sa mearga cineva sa inchida usa cu yala.
Un elev merge si inchide usa.
Profesoara: - Aduceti toate telefoanele mobile aici la catedra. Daca prind pe cineva cu telefonul mobil, il confisc, ia un 3 si un absent si ne vedem la corigenta. Stiti ce numar mare de absente si ce note slabe aveti.
Toti mergem pe rand si depunem celularele pe catedra.
Profesoara: - Bine. Acum sa va vad ca va asezati cate un baiat si cate o fata in fiecare banca.
In clasa suntem 14 baieti si 16 fete.
Profesoara: - Cate din voi sunt la ciclu? N-aud. Hai ca n-am toata ziua la dispozitie. 2 fete? Bine. Cele care sunteti la ciclu sa vina in prima banca.
- Acum dezbracati-va toti, si baieti si fete la pielea goala! Cele 2 fete la ciclu sa pot sa pastreze chilotii.
Elevii: Vai, doamna profesoara, cum sa ne dezbracam la pielea goala. Intreaga clasa a inceput sa vorbeasca, sa rada, unii se incurajau, altii nu ziceau nimic, cativa elevi s-au sculat in picioare si se indreptau spre usa sa plece.
Profesoara: Ei, ei, unde va duceti? Treceti la loc in banca! Liniste! Ce-i galagia asta? Cine nu se dezbraca, pleaca acasa, are 3 si absent. Cine ramane are garantat cate un 9. Sa aveti prezervativele pe care le-am cerut pe banca!
Incet s-au intors toti la loc si au inceput sa se dezbrace.
Profa: - Mai repede ca nu vrem sa ne apuce seara si pastrati linistea, ce atata vorba.

- Acum am sa va prezint aparatul reproducator feminin.
- Fetele sa se aseze pe banca cu picioarele departate pentru ca baietii sa poata observa organele sexuale feminine.
La exterior se vede vulva sau pizda in limbaj popular cu labiile sau buzele exterioare sau mari ale vulvei, iar intre ele se pot observa labiile sau buzele inferioare sau mici sau interioare ale vulvei care invelesc si protejeaza vaginul, uretra si clitorisul.
- Fetelor, lasati baietii sa puna mana si sa se uite, ca de nu va dau afara si va pun si un 3. Si voi baietilor, nu stati si asteptati, puneti mana si va uitati daca vreti sa invatati si sa aveti o nota buna la biologie! Asa e bine! Da! Uitati-va la Dragos si la Loredana! Asa sa faceti si voi.
Labiile sunt sensibile la atingere. Observati clitorisul - organul mic oval situat in partea de sus a labiilor interioare - e un organ sensibil, omologul sau corespondentul penisului. In timpul excitarii se poate mari, iar restul de piele numit si preput se poate retrage pentru a-l face mai accesibil. Clitorisul difera ca dimensiune de la o femeie la alta asa ca nu e nici o problema daca unele dintre voi au clitorisul foarte mare asa cum vad aici la Cristina - veniti pe rand si va uitati! Iar altele il au mai mic asa cum il are Isabela. Observati si pilozitatea de la nivelul organelor genitale mai vizibila la cele care nu s-au epilat. Nu sustin epilarea. Desi e la moda, irita organele, dar ce sa-i faci, nu te poti pune impotriva trendului.
Acum reveniti la locurile voastre si stand cu picioarele cat mai desfacute, departati usor labiile mici ca sa puteti observa orificiul vaginal, orificiul uretral. Cate dintre voi mai sunteti virgine? Cum, numai 2? La virgine se poate vedea himenul intact spre deosebire de cele care si-au inceput viata sexuala sau s-au masturbat cu obiecte introduse in vagin, la care himenul e rupt in mai multe locuri. Veniti toti aici pe rand la Adina si Loreta sa vedeti cum arata un himen intact.
- Partenerii Loretei si Adinei sa se uite si la colegele lor care nu sunt virgine sa vada diferenta.
- Bine. Acum mergeti la loc si sa continuam explorarea aparatului genital feminin. Deasupra orificiului vaginal, vedeti deschiderea uretrei, orificiul prin care este eliminata urina la femei, apoi in santul dintre labii si himen se gasesc 2 orificii prin care glandele Bartholin secreta un lichid lunecos care lubrifiaza organele genitale si usureaza patrunderea mai usoara a penisului in vagin.
Am aici un prezervativ pentru fete care se introduce in vagin. Sa vina la mine o fata care nu mai e virgina sa exemplificam folosirea corecta a prezervativului pentru femei. Nu vrea nimeni? Dau un 10 suplimentar. Asa, Claudia, hai mai tepede, aseaza-te aici cu picioarele departate, asa, un pic mai mult, iar voi, vaniti mai aproape sa vedeti cum se face. Il tineti asa, il introduceti pana la capat in vagin si marginea asta ramane in afara. Se scoate asa: prindeti de aici, rasuciti usor si trageti afara. Ei, ati vazut ?
Multumesc Claudia, poti sa mergi la loc, ai un 10 suplimentar asa cum ti-am promis.
Acum dintre cele 2 fete la ciclu, care folositi tampon intravaginal? Amandoua? Veniti amandoua sa exemplificam cum se scoate su cum se introduce corect tamponul. Voi ceilalti uitati-va cu atentie. Asa, trageti usor de firul care iese din vagin si aruncati tamponul vechi la gunoi, apoi folosind aplicatorul introduceti noul tampon avand grija sa lasati in afara firul de care trebuie sa trageti ca sa il scoateti.
Mergeti la loc, aveti si voi cate un 10.
Pentru inca un 10, sa vina in fata clasei o fata care nu mai e virgina sa va pot arata colul uterin sau cervixul. Carmen. Aseaza-te aici pe catedra cu picioarele desfacute spre clasa, iar voi veniti mai apropape si pe rand va veti putea uita. Acum Carmen voi intoduce usor in vaginul tau acest dispozitiv numit speculum vaginal. Ca sa intre usor am sa-l lubrifiez, il introduc asa, il rotesc apoi il deschid ca sa se poata vedea cervixul. Incearca sa te relaxezi. E prima data cand vezi dispozitivul asta?
- Nu, am mai vazut unul asemanator cand am fost la ginecolog.
- Bine. Acum veniti pe rand, luati lanterna asta si uitati-va cu atentie. La femeile care nu au nascut sau care nu au nascut vaginal, orificiul colului uterin e rotund, asa cum vedeti la Carmen.
La femeile care au nascut vaginal, orificiul este oval, lunguiet si e cu atat mai mare cu cat femeia are mai multe nasteri. Deschiderea e de cativa mm. Ati vazut toti? Multumesc Carmen poti sa te dai jos si sa ma ajuti putin. Acum ca sa nu ziceti ca sunt rea si nu ma sacrific pe altarul stiintei, am sa va arat colul meu uterin. Ma dezbrac si eu, iar tu Carmen ma vei ajuta sa-mi introduc celalalt speculum in vagin. Dau jos si chilotii si ma asez pe masa. Acum Carmen, pune putin lubrifiant pe sprculum si procedeaza asa cum am facut eu la tine. Asa e perfect, mai deschide putin dispozitivul ca mai merge. Se vede?
Acum luati lanterna si uitati-va pe rand sa vedeti orificiul. Vedeti ca e lunguiet? E asa din cauza ca i-am nascut pe Dragos si pe Valentina normal. Asta e diferenta. Ati vazut toti? Acum il scot usor si continuam lectia.

- Mergeti acum la locurile voastre!
- Acum am sa va prezint aparatul reproducaror masculin.
- Baietii sa se aseze pe banca, cu picioarele departate, iar voi fetele, la indicatiile mele analizati aparatul reproducator al partenerului si comparati cu ce va arat eu la plansa. Eu am sa trec si printre banci sa vad cum va descurcati. Asa, puneti mana organele sexuale ale partenerului, pe penis - pula in limbaj popular, pe testicule - coaie in limbaj popular, nu va sfiiti ca nu va musca. Daca nu puneti mana cum vreti sa invatati? Eu nu pot sa vin pe la fiecare si sa-i arat. Mai uitati-va si singuri!
Ei, ati vazut care este preputul? Cum gliseaza in sus si in jos pe corpul penisului si lasa sa se vada glandul?
Asa, foarte bine Oana, acela este preputul. In centrul glandului se deschide un orificiu - meatul urinar la barbati prin care se elimina urina in cazul mictiunii si lichidul seminal in timpul ejacularii.
Fetele care nu au partener, cele la ciclu asociati-va cu alte cologe, nu stati sa va uitati asa de la distanta ca nu invatati nimic.
Ati vazut ca la unii din baieti penisul a intrat in erectie? Asta e erectia, cand penisul devine tare in urma excitarii sexuale.
Puneti mana pe pe penis si observati consistenta. Si cei care nu aveti erectie, frecati putin penisul sa intre in erectie. Fetelor, puteti sa-i ajutati si voi, ca sa vedeti cum arata un penis in erectie. Ati vazut la inceput cum era in stare flasca, care ati apucat sa vedeti. La barbat, semnalele de la creier declanseaza o reactie ce face ca sangele sa irige puternic penisul. In timpul stimularii, muschii din jurul arterelor din penis se relaxeaza pentru a lasa sangele sa patrunda si sa fie absorbit de o structura ca un burete.Pentru ca penisul sa aiba o erectie puternica, vasele mari de sange de la inima (incepand de la aorta pana la arterele iliace) aduc sange in arterele mai mici, care trebuie sa se relaxeze, pentru ca sangele sa ajunga in artera dorsala. Apoi venele inchid calea de iesire, asa ca tot sangele ramane acolo si formeaza o erectie.
Tot acum puteti vedea si care din ei au fomoza, o constrictie a preputului care impiedica decalotarea sau o face mai dificila.
- Are careva din voi fimoza?
- Fetelor, uitati-va si voi, nu stati ca lemnul, trageti preputul spre baza penisului!
- Voi 2 aveti fimoza? Sa ma uit si eu. Da. Nu e grav, dar sa mergeti la doctorul de familie si la urolog. Nu acceptati circumcizia, ca va scade sensibilitatea si va ingroasa epiteliul glandului si n-o sa simtiti aceeasi placere ca un barbat cu penis necircumcis. Sa va dea niste unguent si sa incercati dilatarea. In cel mai rau caz sa va faca o preputoplastie.
- Fetelor, ati observat ca la majoritatea baietilor a aparut la varful penisului un lichid transparent alunecos? Ei bine, acela e lichidul preejaculator produs de glandele Cowper, e secretat atunci cand un barbat e excitat, in timpul preludiului, actului sexual, in timpul masturbarii si are rol de lubrifiere naturala, ajuta glisarea preputului, patrunderea mai usoara a penisului in vagin sau anus, impiedica iritarea organelor, curata uretra barbatului asigurand un drum mai lin pentru sperma, iar atunci cand cantitatea lui e insuficienta se apeleaza la lubrifianti din comert sau ciar putina saliva. Fetelor, si daca credeti ca nu puteti ramane insarcinate fara ejaculare, va inselati, lichidul preejaculator poate contine spermatozoizi, asa ca nu ezitati sa folositi prezervativul chiar de la incep...



    Login