Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataObisnuinta
Autor : Katia - 2008-11-12
Citita de 5819 ori - Nota 7.62 (13 voturi)
Era prea tarziu sa mai plec spre casa. La cat il stiu de orgolios, dupa cearta asta e in stare sa ma lase in mijlocul strazii. Tipa la mine si nu inteleg de ce. Oare stie ca noaptea trecuta m-am lasat umpluta de pula unui alt barbat? Nu, e imposibil.
Tipa in cnontinuare. Inchid ochii. Il vreau. Vreau sa taca sis a ma sarute. Sa-I simt dintii in buzele mele.
E frig, iar ma tine in masina… Il lass a tipe, imi ating sanii, imi musc buzele… Nu ma vede. Imi reproseaza ca sunt prea rece. Vreau sa ii spun ca iau foc, dar ma opresc. N-ar intelege. Imi ridic fusta si ma mangai pe coapse. Nu imi place. Vreau sa o faca el.
In sfarsit a tacut. Am in continuare ochii inchisi. Ma visez patrunsa de el. Imi imaginez cum isi pompeaza sperma in fundul meu.
Imi pune mana la gura. Ma intreb de ce o face. Nu e stilul lui. Stie ca imi place sau vrea doar sa nu mai imi auda gemetele? Ma saruta, ma musca, imi strange coapsele intre degete. Tip. Il vreau mai mult ca oricand. I-o spun. Ii spun ca ii vreau pula in gura mea mica. Ma trage de par afara din masina. Ma pun in genunchi dar ma intoarce cu spatele.
Imi vrea fundul… ma las pe mana lui si ma gandesc aiurea. De ce il plac? De ce vreau sa ma futa cand ieri eraq altul in mintea si in pizda mea?
Ma saruta in timp ce ma penetreaza. Imi spune ca ma iubesate printer muscaturi. Eu ii spun ca ii iubesc sperma. Zambeste, imi spu...



    Login